Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csimmbi
3,5k a limit általában....én rev6.com-on néztem kb egy honappal ezelött és azon az volt hogy kb 10k aktív player van (pl: a rome szerveren mert ugye korábban is azt hoztam fel példának... Persze tisztába vagyok vele hogy ennek nagyonnagyrésze bot, nem kell modnani még1x 😄)

Csak engem zavar, hogy szerinted 10k aktív player van egy serveren és 3k a limit? 😊

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

IfjuSkywalker
Pedig télleg kint van

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

Lord Nomak
Jah, csak sub openre várok már 1 órája.. Testo sincs, daskillz sincs, lófax sincs. Szóval az sm kint van kicsit túlzás.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

közérdekû infó: Új sm kinn 😉

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Menj egy másik 'kariddal' a sok közül 😄DDD

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

wts lv58 1.5int sword char fullfarmed+50k sp AEGE akit érdekel pm me
milyen már ez az event megind, nyerésre állunk, jön egy premium plusos, Honor buff KING, és a másik 3om buffjaival(nuker)aztán egyszerre, berzi nélkül, levert kb 8embert, szóval vesztettünk is

botforum.co.cc :p

Addigra mindenki átmegy Rohanra 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

:S elérem majd pl a lvl30 at és utána megint teli lesz :S igy nincs értelme . olyan jó lenne, mint tavaly hogy mindíg csak populated volt és mindíg be lehetett jutni 😞

azért kíváncsi leszek 10 év mulva hogy mi lesz a játékból 😄
akkor sztem ujra elõveszem 😄 lesz már pénzem akkor(remélem)

2-3 hét.

O_O be lehet jutni a szerverekre? (ingyen)

ilyet is már rég láttam. mennyi ideig fog ez tartani? mert akkor kezdek egy UJ karit 😄

dragon11
Nah mivan skcaok, megjött Legend III úgylátom..😊

Nem baj, attól elolvasom mit írtok, de a karim már elkelt.😛

eladó aege 58 1.5 hibrid int sword jó cuccok fullfarmed és még van rajta 50k sp akit érdekel pm me
oasis-on már van 76+4 sun kézvédõ -.-

Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100

Csak én nemtudok 9D-s dolgokat keresni stall networkben?😮

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

hmm, 76os glévi kb 10. mobból, azóta lufax...

csimmbi
félre ne értsétek nem akarok vitát szítani..nyugodtan tartsák fent (item mail amugyse egy kötelezõ dolog, bár azt hozzá kell teni hogy akinek van lehetõsége használni az legalább 50%-os elönnyel indul a 'többi' karakterhez képest)én csak eg egyszerû példát írtam le..de ok akkor ne a traderálatokat nézétek (mert ugye írtátok h so ka bot) hanem pl a premiumot 😄 és az biza nem is 20ft hanem 2 0-val több 😄

Igen ám de valamibõl a szervereket is fenn kell tartani.

Xfire-en a nevem solidsnakeonly1 Batlefield 2-ben a nevem SNAKEV500

És a 10k-ból 8k botter, de egyébként erre már mindenki rájött 😉
pk2 fájlokban vannak 60 feletti lovak is, de Joymax nem véletlen nem rakta be...

csimmbi
igaz..azt még bele sem vette ma számitásba 😊

De nézd azt is hogy nem ft-ban kéne a bevételt nézni 😊)

csimmbi
Na letöltötte a klinest (másodszorra is)..Szemét T-online
ja igen hogy miért nem hoztak be új Trader állatkát+pill-t, mint ahogy már modnták itt korábban:
Pl van a rome szerver kb 10000 Aktív gamer van rajta...mondjuk minden hónapban3000 ember vesz 5 db traderállatkát (item mail-osat ugye) aminek a darabja forintra átszámolva 40 forint (igen ez msot még kis összegnek tünik). 3000*5=15000*40=600000 Ft ..és ez csak 1 szerver. Ezt szorozzuk be 30-al (mert ugye 30 szerver van sro-ban) 600000*30=18000000 ft^^
És ez csak a trader állatkákból származó haszon (igaz ez a szám csak egy átlag ennél lehet kevesebb vagy töb is..ámde szerintem érdemes elgondolkodni rajta)

Lord Nomak
100+ és 60as ox ? xDD Na menjenek az annyukba =DD Hát én most kezdem megutálni ezt a játékot xD EU-s karimat is hiába kezdtem el, tökre ráuntam, sebaj kis kínaim készen van 1 hónap múlva 😊

Nálunk sincs, ne aggódj. Ez színtiszta haszonlesés megint: ha trédelni akarsz 90en, vegyél item mallost, mert annak az élete szintenként növekszik.

Atisz
A válasz pofonegyszerû: Joynax.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Itt is egy noob kérdés:
Hogy van az hogy minden 5. percben egy ???? errort kapok? Update elõtt semmi problem nemvolt :/

Atisz
Ja és egy noob kérdés: most kezdtem el tölteni a klienst gamershell-rõl, miért zip-be tölti? O_o

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Uhh, az nagy szívás. Új recovery kit sincs?

Lord Nomak
Unalmas. 😊 Joymaxnak külön grat hogy nincs új poti meg ló sem trader állat. Végülis 90en majd a 60as oxot mikor betámadják a 93as npc-k az lesz ám az izgi. Én már voltam 52ön 20as tevével nem kell ecsetelnem gondolom =D

Atisz
Wow, gratula!

Atisz
Na milyen az update, tökik? 😊

Gratz 😉

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Ehh há tevagy az?😄DDDDD LOL grat xD

Persia elsõ shaytan kill magyar 😄😄

csimmbi
Hmm imádom a T káblet...98%-nál (direktbe töltöttem a klienst) elment a netem..kezdhetem elölrõl^^

Persia 1st Shaytan kill ^^
2szer haltam ..
http://img186.imageshack.us/img186/1102/sro2008052013314788ej7.jpg

81😄D

FUTÁS sAYTHAN BÁRA!!!!!!!!!!!!!!

MEGY GYEREKEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!:dddddddddd

Maala
de KÉTSZER?!?!?!

majd re fél3 körül

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Lord Nomak
Hát most a hülyeség nem azon múlik, hogy kapod az effekteket és nem tudsz magaddal mit kezdeni =D Egyszer sikerült kiszabadulnia sleepbõl mert nem vártam meg amíg lejárt az ideje hanem elnyomtam stunt és az meg resist volt.. elindult felém megütött 4k crt majdnem behaltam de 75% reflect visszacsapott =DD Megrémült szerintem és megint elkezdett rohanni =D

IfjuSkywalker
ez így van😛 ...de ha hiszed ha nem, kayak hiányzik már LadyEnn....csakhát farmolni kéne vele...80on meg farmoljon, akinek 7 anyja van...inkább felviszem a glavie-st, annak van elég 90 FF-re

Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric

Maala
persze, amíg meg nem unod, minden kari élvezetes, ugye Sky?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
aki hülye, haljon +? *hörrrrrr*

na most roc 😊

a warriorra úgy értettem, hogy élvezetes vele játszani?

WuFraZselic
attól még ha közelkerül hozzád, leüt mint vak a ... 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Lord Nomak
Nem mindig, szegény 77es warriorral elszórakoztam múltkor egy negyed órát, kirohant utánam dw elött majdnem a lovakig aztán meguntam és elkezdtem stun, sleep, bind skilleket felváltva nyomogatni, hát azt a távot amit skill és poti nélkül is megtesz az ember 40 mp alatt kb õ megtette olyan 5-6 perc alatt ^^ Ezt megcsináltuk kétszer.

Maala
az meg leüt, mint vak a poharat, a böhöm critjeivel.