82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Cat 02 #68012 Recovery Divison / Healing Recovery -
Powerfull #68011 Valaki tudna segiteni hogy cleric kasztnal melyik skill az amelyik folyamatosan tolti a hp-t? -
Kryon #68010 érdekes a játék, lehet kalandozni, ez igazi szerepjáték..., harcrendszer faxa, nincs bot, nem f@szkodnak a törökök, bejutsz azonnal, és minden elérhető számodra ha megküzdessz érte, ráadásul régi csapat is összejött
ez nekem épp elég ;) -
Cat 02 #68009 Hja, WoW-ban feljutsz max szintre 1-2 hónap alatt, kifarmolod az epic cuccot és kezdesz még1 karit h hú de kemény legyél :S -
Kryon #68008 meg hát ingyér... xD
ha valamire jutni akarsz akkor prémium+, pet, ruha, bot, valóban ingyér van...
WoW 3k/hó és elvagy xD -
Kryon #68007 sro mindenképp szar :)
-
#68006 Pl nekem el lehetne adni, mennyiért adja?:) -
#68005 Hi! Haver megunta a játékot. Eladó az accountja. Hol lehetne eladni?
-level: 58
-server: Zeus
-full str
-sos+5 bow
-cold+pacheon
-Név: BloodBow
-
#68004 Azé hogy kitörőlték a hozzászólásomat XD
Mivan csak eredetin szabad szenvedni? he?! XD -
#68003 Ugyanaz a kettő, csak a tartalom mögé kell látni... Nem a fizetős-ingyenes vonalra gondoltam, hanem arra, hogy a privát-tört ugyanúgy egy elbaszott bugos dolog, nem mellesleg lesz vagy 100 féle itt is. -
Cat 02 #68002 sro ingyenes wow nem , de egyébként jó 5let volt :D -
#68001 Igen, nem kapcsolódik hozzá.kSRO mértékkel igen, de mind1. A privát szerónak marad a soha nem olvasott off totyik :D -
#68000 Elég érdekes a gondolatmeneted, csak van egy kis hiba benne: a privát szerver nem kapcsolódik az iSRO-hoz, a kSRO pedig nagyon is. Amúgy minden más stimmel. -
#67999 Miért lennék kötözködő? de most gondolj bele, kSRO miért jönne ide? azért, hogy tudjátok mi lesz a kövi updatebe? az után is utána lehet nézni, mint a tört szeró után!:)
de mind1, hagyjuk.. -
#67998 Ne legyél már ennyire kötözködő. Azt írtam ki, amit, ettől függetlenül marad a jelenlegi felállás, mert ez így mindekinek jó. Minden másra ott az OFF.
SRO privát szerver = WoW tört = nem kérünk belőle. -
#67997 Annak is utána lehet nézni, mint a privát dolgoknak ha már ennyire szűkített.. akk. csak iSRO mert azt írtad ki. ^^ -
#67996 Mi a subclass-od? -
#67995 Miért, szerinted ide való?
kSRO hír és élménybeszámoló révén jöhet ide, elvégre nem rossz dolog tudni, hogy mi vár a népre. -
#67994 Szal. akk ide nem jöhet privát cucc, fain.. de akk kSRO se.. se semmi, csak iSRO.. -
#67993 Átírtam a címet. Remélem így egyszerűbb lesz. -
thecure #67982 sziasztok,
Az érdekelne hogy milyen cucc lenne a legjobb clericnek? Mert a light armor elég szimpatikus a glory + favor armor passzív miatt... Csak persze a faith passzívtól meg így elesek ami meg szintén elég jó. :S
Tipp? -
#67981 hát csak annyit hogy elkell menned a silkroad oldalára és 1 emailban elküldik a jelszót amit anno regeltél persze ha nemtöltötted ki a jelszóemlékeztetós részt vagy hülyeséget írtál oda akkor szoptad speciel énis ezért nemtom megváltoztatni a pw-m mert nem emléxem mit válaszoltam a jelszóemlékeztetőre -
Lipi135 #67980 hello
ha elfelejtettem a jelszavam akkor mit lehet tenni?
-
#67979 Lefekvés előtt, csak most, csak neked:
-
#67978 Hja, csak a rendes TP már out... -
#67977 Malátát majd felzavarjuk hogy tegyen rendet, úgy tudom Rho még guildtag.. -
Hmm... -
w34p0nz #67975 Mert gondol arra, hogy jönnek majd azok a "bizonyos tabletek" amik leszedik az eus effekteket... isroban kb. 2-3 év múlva lesz, ha lesz egyáltalán... -
#67974 mérnem warlock? -
Cat 02 #67973 Vááá ez ugrott be xD -
#67972 látom megjött a jobbik eszed :) helyes -
#67971 1h2h/cleric -
#67970 na és végülis mien buildod lesz te pen1s? -
#67969 :D :P -
#67968 arról már sztem lekéstél :D -
Cat 02 #67967 G+, 1111111 ről majd képet :D -
#67966 hát ja a str bower sokkal jobb, főleg ha rányomja az ellenre a vitalokat, de amúgy 150ig akarod te vinni?:) minek 150be gondolkodni...azmár nem játék lesz...betegség:) -
#67965 Jah én is így voltam vele, int bower bezúzta az intes karit, kb eu érzetem volt 90es nukerrel.. 1 nuke ő nekem, és fordítva is igaz volt. Aztán amikor megjelent a garmos str bower, beletoltam egy löketet és maradt még neki 18k hp, vagyis 3-4 nuke alatt nem adja be a derekát, int bower 12k körül sebzett belém, str bower pedig 8k.. akárhogy is nézem str bower stabilabb, főleg ha crt-t nézem egy jó bowwal. Meg egy int bower ha 150 meglesz mit fog csinálni ? Pacheon + lightning ? Mana shield ? Phy Deff ? Háát... -
Darkspell #67964 Cö-cö. :)
Cat
Nem lesz rendes bower, kínai karit már nem kezdek. Most van a 2h warrior, ha esetleg kellene a változatosság, amúgy meg már csak arab kari lesz új.
donatus
Sokkal többet sebzünk, mint egy str-es bowos.
-
Cat 02 #67963 És rendes bower mikor lesz ? Mert sztem a 2:1 int bower nem vezeti a toplistákat :D (jó, a huntit xD)