82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Cat 02 #68012
    Recovery Divison / Healing Recovery
  • Powerfull
    Valaki tudna segiteni hogy cleric kasztnal melyik skill az amelyik folyamatosan tolti a hp-t?
  • Kryon
    érdekes a játék, lehet kalandozni, ez igazi szerepjáték..., harcrendszer faxa, nincs bot, nem f@szkodnak a törökök, bejutsz azonnal, és minden elérhető számodra ha megküzdessz érte, ráadásul régi csapat is összejött
    ez nekem épp elég ;)
  • Cat 02 #68009
    Hja, WoW-ban feljutsz max szintre 1-2 hónap alatt, kifarmolod az epic cuccot és kezdesz még1 karit h hú de kemény legyél :S
  • Kryon
    meg hát ingyér... xD

ha valamire jutni akarsz akkor prémium+, pet, ruha, bot, valóban ingyér van...

WoW 3k/hó és elvagy xD
  • Kryon
    sro mindenképp szar :)
  • Norbi507
    Pl nekem el lehetne adni, mennyiért adja?:)
  • daxan
    Hi! Haver megunta a játékot. Eladó az accountja. Hol lehetne eladni?
    -level: 58
    -server: Zeus
    -full str
    -sos+5 bow
    -cold+pacheon
    -Név: BloodBow
  • Norbi507
    Azé hogy kitörőlték a hozzászólásomat XD
    Mivan csak eredetin szabad szenvedni? he?! XD
  • gameplusz
    Ugyanaz a kettő, csak a tartalom mögé kell látni... Nem a fizetős-ingyenes vonalra gondoltam, hanem arra, hogy a privát-tört ugyanúgy egy elbaszott bugos dolog, nem mellesleg lesz vagy 100 féle itt is.
  • Cat 02 #68002
    sro ingyenes wow nem , de egyébként jó 5let volt :D
  • dragon11
    Igen, nem kapcsolódik hozzá.kSRO mértékkel igen, de mind1. A privát szerónak marad a soha nem olvasott off totyik :D
  • gameplusz
    Elég érdekes a gondolatmeneted, csak van egy kis hiba benne: a privát szerver nem kapcsolódik az iSRO-hoz, a kSRO pedig nagyon is. Amúgy minden más stimmel.
  • dragon11
    Miért lennék kötözködő? de most gondolj bele, kSRO miért jönne ide? azért, hogy tudjátok mi lesz a kövi updatebe? az után is utána lehet nézni, mint a tört szeró után!:)

de mind1, hagyjuk..
  • gameplusz
    Ne legyél már ennyire kötözködő. Azt írtam ki, amit, ettől függetlenül marad a jelenlegi felállás, mert ez így mindekinek jó. Minden másra ott az OFF.

SRO privát szerver = WoW tört = nem kérünk belőle.
  • dragon11
    Annak is utána lehet nézni, mint a privát dolgoknak ha már ennyire szűkített.. akk. csak iSRO mert azt írtad ki. ^^
  • gameplusz
    Mi a subclass-od?
  • gameplusz
    Miért, szerinted ide való?
    kSRO hír és élménybeszámoló révén jöhet ide, elvégre nem rossz dolog tudni, hogy mi vár a népre.
  • dragon11
    Szal. akk ide nem jöhet privát cucc, fain.. de akk kSRO se.. se semmi, csak iSRO..
  • gameplusz
    Átírtam a címet. Remélem így egyszerűbb lesz.
  • thecure
    sziasztok,
    Az érdekelne hogy milyen cucc lenne a legjobb clericnek? Mert a light armor elég szimpatikus a glory + favor armor passzív miatt... Csak persze a faith passzívtól meg így elesek ami meg szintén elég jó. :S

Tipp?
  • Rolly
    hát csak annyit hogy elkell menned a silkroad oldalára és 1 emailban elküldik a jelszót amit anno regeltél persze ha nemtöltötted ki a jelszóemlékeztetós részt vagy hülyeséget írtál oda akkor szoptad speciel énis ezért nemtom megváltoztatni a pw-m mert nem emléxem mit válaszoltam a jelszóemlékeztetőre
  • Lipi135
    hello
    ha elfelejtettem a jelszavam akkor mit lehet tenni?
  • gameplusz
    Lefekvés előtt, csak most, csak neked:

• gameplusz
    Hja, csak a rendes TP már out...
  • Lord Nomak
    Malátát majd felzavarjuk hogy tegyen rendet, úgy tudom Rho még guildtag..
  • gameplusz

Hmm...
  • w34p0nz
    Mert gondol arra, hogy jönnek majd azok a "bizonyos tabletek" amik leszedik az eus effekteket... isroban kb. 2-3 év múlva lesz, ha lesz egyáltalán...
  • JackyBoy
    mérnem warlock?
  • Cat 02 #67973
    Vááá ez ugrott be xD
  • THeArrow
    látom megjött a jobbik eszed :) helyes
  • gameplusz
    1h2h/cleric
  • THeArrow
    na és végülis mien buildod lesz te pen1s?
  • gameplusz
    :D :P
  • THeArrow
    arról már sztem lekéstél :D
  • Cat 02 #67967
    G+, 1111111 ről majd képet :D
  • JackyBoy
    hát ja a str bower sokkal jobb, főleg ha rányomja az ellenre a vitalokat, de amúgy 150ig akarod te vinni?:) minek 150be gondolkodni...azmár nem játék lesz...betegség:)
  • Lord Nomak
    Jah én is így voltam vele, int bower bezúzta az intes karit, kb eu érzetem volt 90es nukerrel.. 1 nuke ő nekem, és fordítva is igaz volt. Aztán amikor megjelent a garmos str bower, beletoltam egy löketet és maradt még neki 18k hp, vagyis 3-4 nuke alatt nem adja be a derekát, int bower 12k körül sebzett belém, str bower pedig 8k.. akárhogy is nézem str bower stabilabb, főleg ha crt-t nézem egy jó bowwal. Meg egy int bower ha 150 meglesz mit fog csinálni ? Pacheon + lightning ? Mana shield ? Phy Deff ? Háát...
  • Darkspell
    Cö-cö. :)

Cat

Nem lesz rendes bower, kínai karit már nem kezdek. Most van a 2h warrior, ha esetleg kellene a változatosság, amúgy meg már csak arab kari lesz új.

donatus

Sokkal többet sebzünk, mint egy str-es bowos.
  • Cat 02 #67963
    És rendes bower mikor lesz ? Mert sztem a 2:1 int bower nem vezeti a toplistákat :D (jó, a huntit xD)