Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aha..csak hol?
0x33?

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

dragon11
Gz.

Új ver. sm kinn, próba azzal, de amúgy ez Joyhax probléma.

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

JackyBoy
ugyanazok + nekem igen 😄

back from the past.

de hogy a pibe van tele ígyis a szeró 😮, és nemigaz hogy 1 csomo embernek meg mûködik..gg

botforum.co.cc :p

De ugyanúgy mindenki 90 es lesz, gondolom nagyrészt ugyanazoknak lesz sun-ja...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

WuFraZselic
nem, mert az 80. ez 90

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WTS lv 58 1.5 hibrid int sword fullfarmed és még 47k sp további infó MSN:[email protected] vagy irj privit
Egyébként most felbotoljátok magatokat 90 ig és ugyanott vagytok mint 80 on nem ? 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Lord Nomak
Hát ez nc =DDDD

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

WuFraZselic
és török

asszem most hagyom abba a gammát

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

WuFraZselic
athens lvl 80 sun garment legs

Nekem már c10 vanXD

Atisz
Elvileg már jó.

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Maala

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Atisz
Hmm, aki kiesett nem tud visszajutni. Inspection szagot érzek...

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Ne lépjetek ki a gamébõl, mert c7 error lesz, most néztem utána meg chatbe is sokan írják h c7 van, mondom fasza nekem semmi ilyesmi, kilépek, és visszamár nem tok😮

draxler12345
akárhányszor connectelek c7 😮 , ez másnál is ígyvan ?

és még ígyis fullon vannak a szerók, néha meg a serverstat beszar, nemváltozik mondjuk 2percig a max-free user slot egyik serveren se

botforum.co.cc :p

Atisz
2 hónapja nem volt ????-es kaki, most elég sokan kapják. Ja és mi ez a non-stop error (C7)?

Atisz
Messor, 2 kezes harcosnak alig vannak skilljei 😊

Minden kell ami ott van.

Atisz
Tegnap még nem láttam a "sláger" helyeken...

1.5int sword😊
wts 58fuullfarmed char aege +5... akit érdekel pm me
Maala(c)

Nem dobnád fel proxnetre? 😊 Mert nekem marhára nem jön be...

Ádörz

Úgy könyörgök #64493 válaszért mint ahogy Balázs botért. PLíííííííZ.

Maala(c) megint

Majd ha az egy mobból kapott sxp-d meghaladja az 1.675.301-et... 😊
Na ezt nem egyhamar dönti meg bárki is 😄

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

WuFraZselic
ügyivótá pala 😊 még jó hogy egy kinai kari is volt ott ressel, az 1. mp-ben kihalt az eukarik 80%a 😄

Lol te céda, grat 😛

Maala
YEEEESSS!

woooooooooooooooo
mifene XP xD

6 zerk scroll oda, de ki a faszt érdekel?

<3 Avi, Zsela, bár észrevennem nekem kellett, h mögénk spawnolt. -.-

ja meg <3 Avi a staffért, megérte a 20m-et. ^^

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

http://kepfeltolto.hu/i/?106622&t=img

9d sun , tegnapi

Saxi18 - Bicheon - Light - Cold Lv91 - Only pvl Lysithea_ 100

Ma reggel óta ? le vagy maradva pár tíz órával 😄

Atisz
Ma reggel óta van bot és tessék: zsúfolt minden szerver. Ja és nem csak Janganban vannak, mujigi helyek tele, Takla dettó 😊

hali valaki mongya meg hogy mi az a c7 es hiba???xD sikerül felrakni pachelni meg miden de c7-_-'
dragon11
Tõlem lehetne Joymaxéknál minden nap gyereknap, újra kezdenék játszani..

#64493 plíz (+10k plys) 😊

Antilopoknál ha lemész az alsó út alá, úgy középtájt van egy nagy kráterszerû. Na ott bazisok van, kb. nyuker paradicsom 😊

WuFraZselic
ja, 87es attackereknél partyzunk 😊 minnyá lvl 82. haladunk, rawr. szólózni meg antilopoknál 😊 de 72-77+5 garmba elég jól birom, npc 9dg armor setbe több dmg-et kapok pedig 160al több abba a phy defem. érdekes. amugy sun9d sword plyz man

De kár hogy megint minden szeró crowded remélem lesz néha bot bann😞

Lord Nomak
Több mint a semmi! Meg azért update elött is 1-2 nappal jó volt. ^^ De tudod, gyereknap off. ^^

Itt az idõ elkezdeni ksro-zni 😊 Úgyis kell egy pap a klánba 😄

WuFra

Sajnos a repkedés késõbb is idegesítõ lesz, fõleg mikor már a szárnyas szaroknál partyztok... és mivel minden 85+os mob szárnyas, ezért nem igazán lesz más választás :/
Rocky végig barom idegesítõ lesz, én a hozzájuk tartozó kveszteket le sem nyomtam mert mindig felkúrta az agyam a sok stun. Egyesével meg lövi õket a tököm...
A shaytan map mennyire válik be?

Balázs

"azt következtetést vonják le a hsz-bõl hogy már függõ vok és már várom botot mint az állat, rágom az aztal sarkát stb. "

"Tudtok valami olyan progit, amivel pl. wizard, magára teszi recovery divisiont meg a hollyspelt,de közbe botol..?"

Igazad van, tényleg tévesen ítéltünk meg! MEA CULPA!
(Nem számoltam ki, de a két hsz között van kb. 20 óra eltérés. Ilyen sokáig bírtad? Minden elismerésem!)

Eddig volt populated minden server grt xD 1 napig 😄😄😄😄

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Lord Nomak
Te tényleg nagyon eltévedtél, nálad 2 napja semmibõl sem állnak a kommentek csak bot, script stb. Tök jó hogy ez a fórum nem erre épül.

Srácok!!!
Tudtok valami olyan progit, amivel pl. wizard, magára teszi recovery divisiont meg a hollyspelt,de közbe botol..?Dasskilz kilõve, azt tomh van valami olyasmi progi amivel wizclerik ha ginatot érez vagy ilyesmi kicserélia botot és magára teszi a blesst..

Zaylka
Na szóval, kliens telepitõt kb 50edjére inditottam el (én hülye szenvedtem vele eddig) végre csak feltepitette. Most meg rohadtul nem ad ki start gombot nem updatel. Elõfordulhat, hogy ennyit az sro-s pályafutásról. Komolyan szenvedek meg felhuzom magam azért, hogy belépjek a játékba és ott is felhuzzam magam, ennyit lehet nem ér ez az egész. De arra végképp kiváncsi lennék, hogy mi különbség volt a telepitõnél mikor elsõre elinditottam és (direkt számoltam) a 47. inditás között. Gépem ugyanolyan állapotban volt, nethez semmi köze hiszen ez egy komplett telepitõ fájl, nevetséges. Már egy normális telepitõt se birnak kiadni, és tuti nem én voltam az egyetlen ilyen akinek ez volt, sõt talán még van is, és hihetetlen mennyire leszarják az egészet. Ez a mentalitás, gratulálok. :S

Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc

WuFraZselic
nemrosz, de túl nagy, elég lassu végigjárni, pl saytan keresésnél idegesitõ. sok a repkedõ szar, az pl a legzavaróbb. amugy majd ez 90en érdekesebb lesz, mikor a nagyképû rocky nem 8k-t tol belép, hanem majd tõlem kap egy 20k+ nuket a féreg :F

na skacok, hogy tetszik WA? 😊

Más: 2h warriornak melyik skillek kellenek?

WuFraZselic
na, lvl 81 67% 8 óra handgrinddel, többit meg egy ázsiai mmorabszolga csinálta. hnap 82, aztán megsem állunk 85, aztán 90, és vá
amugy ez a saitan vazze, nagy kibaszás, sok buzi repkedõ szar, idegesitenek, és abnormálisan nagyot sebeznek

Maala
cirka 30 halállal

Maala
lol? 45% 3óra 60%os tekivel fél 3tól. -.-

Csomot öltem kézzel, e még mindig van ticetO.o 5 órát lehetetlen ép ésszel lejátszani bot nélkülO.o

Gyerekek!!!Nagyon fasza, csak az a gond h több mint 30-szor haltam meg a wizardommal, sza vicc nézelödtem stb.:S teli pt.mobokal minden..
Hol lelet botolni egy wizel, 78-80as moboknál ugyan lehet, de mikor teleportál a városba és visszajön, tuti h az Antilopék kiütik alola lóvat mert teli ptmobal és utána 2 rámegy és halott, szal 100 h nem jut vissza oda ahovakéne😞