Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
izé, mm, lvl 88 LA fejes drop. már csak 87 chi füles és +5 fb mind2 szet, és +200m-ben is vagyok cap emelés elõtthöz képest... lol?
fuck fortress, fuck lvl 90 xD ma pwnage FW lesz.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Ki korán kel, mint borjú az új kapura.
sztem legalábbis
back from the past.
Mivan akkor ha mondjuk én szeretném a heuksalt?Mert azért valjuk be,hogy pl.:a körbepörgõ az kuva jó skill.Gyors,erõs.Szerintetek??Bár mondom én a 3 "elementális" támadást részesítem elõnybe!!
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
back from the past.
(komolyan kérdezem) 😄
am minek neked az?? bowos vagy...
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Armin & Ayu fan
back from the past.
hátha több v több onnantól kezdve teljesen más minden, kinek van jobb buffere vagy melyik warlocka jobb, de nyilván ha egy kari 1v1ben erõs akkor több v többben is jó..
back from the past.
pl pvpben sosem kínai karival voltak gondjaim, warrior-warlockal és rugoval annál inkább
eus kari öléséhez pedig force-bower ideális 😄
force grindre egyeltalán nem kell, ha azt lehúzom 0ra mehet fel a light, pénzem spm van mi kell még? amúgy nem tudsz rávilágítani arra h szar a force, felsoroltam vagy 100 érvet mellette te még egyetsem ellene szval még mindig a force mellett állok...
back from the past.
netet kötöttek.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
85 staff immo 6 AR+57%?
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Hát nézd, azért 4x stab, uj nuke, meghát division, elég vonzó. mert akad pár 90es nálunk is. és jópárnak van már pl 90+5 chestje. arra meg division v weaken kitûnõen jó. persze, megyek azért, csak jólenne már most 90en odazuzni, mert csüt délutántól nem igazán érek rá, kedden magyar szóbeli, arra meg még 1 szót sem tanultam =) szal jólenne kicsit kiélvezni a 90 nyujtotat lehetõségeket , nem akarok jövõ szerdáig várni vele 😊
Maala: Most úgy kötöszködsz velem mintha te nem használnád azt a szaros imbuet a + sebzés miatt. Meg ne próbáld bemesélni, hogy az a "kis" mágikus védelem sem jön jól intes ellen amit a fire buff ad. Na meg ott a phys dam növelõ skill+passziv, de ha ennyire kemény vagy huzd vissza meglátjuk milyen kari lesz a tied, kthxbai.
Wufra: Bár nem soxor voltam nukerrel Fw-n, de sztem azért nem olyan fontos oda az a debuff, nukod +7el gondolom igy is baxott erõs, ha 8as partyba vagytok ugyis együtt mentek, innestõl kezdve nuke azt szasz. 😊 Sztem emiatt nem kéne kihagynod, nállunk ugye más a helyzet nem taglolom miért mert hosszú, de úgy hogy +3as bowom van majdnem npc cuccaim és csak masterym van huzva nuku skill én spec ki nem hagynám a mostani FW-t! 😊)
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
arabokat pedig szinte már elõre látom milyenek lesznek, eus dmg, kínai poti, és ezzel jm végképp kinyírja a gammát...
de mire ez bejön isroba, már nem is emlékszem srora sztem...
Sky: hasonló, én is ilyen 95 körülire számitok, nem lesz meg 90 idõre. akkor meg nincs értelme menni. lvl 8as debuffok kb ~5-10% eséllyel mennek fel 9d cuccra... szal... ffs
És bár mindig reménykedek, de úgysem fog bekövetkezni: a sunokat kidobhatnák a picsába. Túl erõs, és úgy is mindig olyannak esik akinek már van. Nekem persze sose...
Ja, és úgy tûnik, hogy nálunk nincs SoX drop, csak és kizárólag a kulcsokból... Vagyis még inkább pénz kérdése, hogy kinek lesz sun-ja...
Sztem mi is max 110ig játszunk, de már az is túl sok idõ lesz és beunjuk... De azért az új területre kíváncsi leszek, +azért medut egyszer be kellene gyalázni 😊 És az arabokra kíváncsi vagyok. Hátha. Bár a fejlõdésük tuti ugyanolyan lassú lesz.
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Wufra: Én azért megnézém az str-es karikat imbue nélkül...Gondolom nem poénból nem látsz egyet se...Én szvsz tuti nem csinálnék stres karit imbue nélkül, már csak azért is, mert hülyén nézne ki. Goldbot style ftw! xDD
Amugy meg ha megnézzük mennyien játszanak én azért kétlem, hogy 100 fölött ne maradna senki. Jelenleg és 1000szer jobb gammák vannak ennél, mégis mennyien játszanak vele, vagy igy vagy úgy. Ezt úgy értem, hogy aki botol, az is fog késõbb játszani, csak nem kinlodik a lvlezéssel. De nem kenyerem a jövendõmondás, majd lesz ami lesz! ^^