82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#69231 ezt komolyan engedi a gaymax? beszarás:).... sztem én is fogok így alkotni valamit(nyomok majd egy screent a stealth/invisible pk2 módosításról hátha kibannolnak) -
Darkspell #69230 Adhat potit, 20 percig tartó 5-10-15-20% sp inc tekit, return scrollt és a legjobb: kb. 1-2% eséllyel zerktojást :)
Már van 8 tojásocska :P
Morphin
Annak semmi köze a betűs eventhez :) Február óta folyamatosan, d6ig mindig kapsz sost, meg 100-150% xp scrollt -
Destyni #69229 hopsz pvpnél xbowot és daggert is használhatod* sry:P -
Destyni #69227 Xbowot grindnél , pvp nél grindet és daggert is hazsnálhatod, dagger jó közelharcra prick skill ownol stb. húzd ki őket és meglátod. -
attila117 #69226 Ja és majd hogy használjam a 2t? -
#69224 mik ezek a gyűjthető betűk???(amugy tökjó látni végre egy kis kreativitást a játékban...summer festival betűit lehet gyűjteni. de vajon mit adnak??) -
#69223 Nem hogy jó lenne hanem kötelező, kthxbai. -
attila117 #69222 Csa
Szerintetek az jólene ha a rofuebol mindent fejlesztenék, daggert is és a xbowot is? -
#69221 hmm volt egy 24es íjászom ott ahol ds is játszik, most kezdtem egy wizardot gyorsan, csakhogy megnézzem milyenek a viszonyok...
nemtom miért de sztem ez a summer festival miatt kaptam egy sos botot így elsőre^^ és még elkéne mennem a többi városba is ahol ad vmit a potis npc :S -
#69220 Köszönöm szépen a választ ^^ . Eddig úgy tűnik felviszem a karimat 90 re és utána kifarmolok magamnak egy jó kis kínai karit amit mindig is szerettem volna :) -
#69219 1 mill felett, ha tisztességesen foglalkozol vele és nincs sok dc. -
#69218 Na szóval akkor prem + sp tickettel egy hónap alatt kb napi 20 órába mert ügye bele számítom a dc-t meg a pihenőt a gépnek, kb mennyi sp jön össze 28 alatt ?:D -
#69217 már volt, legalábbis én általában innen hallom az infokat és hallottam már h ilyesmi lesz az islam cucc -
#69215 1 nap alatt nekem ticket nélkül olyan 40k jön össze.
Nehéz lesz betartani a helyed ha csak napi 3 órát vagy ott. -
#69214 Ha egy 90 es karival sp-ztetek egy kiskarit amin van prem + sp ticket , mennyi sp jön össze 28 nap alatt, ha csak a 3 órát ölöm le ? ^^ -
#69213 És még fenyegetnek is xD
-
#69210 Ha csinálok mondjuk eu-s vagy kínai karit 64, 70est ff-re + 500k sp-t kifarmolok az ff mellé akkor milyen huf/$ árban lehetne eladni?
Gondolom függ a kasztoktól, wizard/cleric, 2h, stb., meg a szerencsétől hogy kinek kell éppen és mennyit ad érte.
De mondjuk 15k huf ot megérne úgy, nem? -
Cat 02 #69209 1 lehet megidézve, és ugyanaz csak kóreai :) -
attila117 #69208 Csa
Mibe különbözik az iSRO és a kSRO a sime sro tol?
Egy embernek hány kutyája lehet öszesen? -
#69207 Mik vannak, sőt 85+7 cuccal még skilleznie sem kell. Nálunk is az egyetlen sun harpos tolja ongoknál mert azt a karit életben nem ks-eli senki és kb a gold fogyasztása 1 milla / hét, nem pedig 10 milla / nap mint a kínai 90esnek. -
#69206 guildetekben van még hely???
nemtom én szívesen kSRO-znék és már két próbálkozásom volt is, csak nem tetszett h átkell állítani a wint...
ha felraknék egy vmware-t és virtuálisan csinálnék egy kis wint amin csak a ksro menne az nagy gáz?? annyira nem terheli a wint v igen?? -
Darkspell #69205 Nemtom ez volt-e már:
Islamic characters can summon Genies.\nThe genies can do physical damage\n or use the magical elements of nature.\nIslamic characters use four kinds of weapons: Sword, Blade, Katar,\n and can summon genies with magical elements based on Earth, Wind, Fire, and Water. -
madmac #69203 Na rogue powa:[img=http://img507.imageshack.us/img507/2586/sro2008081613370161da2.th.jpg]
és ilyen event van ksroban:
[img=http://img368.imageshack.us/img368/3808/sro2008081116212402vy5.th.jpg]
-
madmac #69200 jeee ott vok vv képén :D -
#69199 hát ez kanfasztikus, köszönjük emese -
Balázs2 #69198 Omg, srácok tudtátok h 90es bardos a legjobb ong power lvl?Senki nem tudja ks-elni, mág lionose, elmentek az ongoktol és most 90-es bardosé a legjobb hely kihitte volna:D -
#69197 Amúgy minek ezeknek event, anélkül is szépen tejelnek. No event, no bann, full szerverek és mégis dől a lé -
#69196 "Kussolj, vegyél még több silket és botolj eventek helyett" - Joymax philosophy. -
Balázs2 #69195 Akkora nyomorult eza joymax, nemhogy bettne valami értelems eventet e helyett mondjuk olyat ami régen volt, ékis ékszrek potyogtak és adták a srollokat moving speed, trigger, hit,500 hp mp Rudolf meg minden hülyeség.. az sokkal jobb lenne, az egy dolog h ez is ad, de 10 kupa 1>.< -
Balázs2 #69194 Ja-ja, mikor az sp ticet és ticet aktív elég szépen adja az sp-t:D -
#69193 Hát nem, az én hozzászólásom után van, és nem neki címezted, így úgy vettem nekem szól. Na mindegy ezen nem fogok senkivel összeveszni.
Amúgy ctf tényleg szar, a játékosok 90%a azért jár hogy leölje a mobokat, ha vannak, utána lépnek ki. -
Balázs2 #69192 Így van, főleg késő este, tegnap mentem én 90-es voltam rajtam kivűl volt 1 darab 76-os 3. darab 78-as 2 80.as 1. 85-ös, ez a nem jeletkezmség jele ahogy írtad szarnak rá, annyira kevesen vannak h low lvl-eket beosztják 90-esekhez..Viszont 52-es kis karimmal mentem evetre, ott midníg 60-as mobok vannak pingvinek, kb 15 perc el megy mire megöljük mobokat már ha nem noob team, pl egy eu kari 60-as mobnak 2 ütés, volt h nem jutottunk sehová mert 60as moobok kicsináltak minket.. Ez az event most örökkön örökké lesz vagy mi? -
Darkspell #69191 dox... nézd már meg melyi hsz-t idézed már, akkor :)
g+ a dressre értette, ahogy én is.
ahogy elnézem, te nem. -
#69190 ez nem bug, csak annak a jele, hogy mindenki leszarja az eventet, már ha ezt annak lehet nevezni, és kevesen jelentkeznek...
nyilván ha összesen 20an akarnak menni, akkor egyberakja a 90est a 60assal is... velem is múltkor vagy három 60+os volt -
#69189 Az hogy nem jó helyre tette a karaktert lv szerint. Ha 73as akkor nem a 70-80as kategoriába kellett volna sorolni? Pl múltkor hozzánk betett 60ast, hozzá se tudott szólni a 85ös mobokhoz, vagy pl nem volt mob. Ez a bug. -
#69188 Egyes számban csak. Gondolom külön van a szárny a ruhától... -
Darkspell #69187 Világosítsatok már fel, hogy ebben mi a bug o.O -
#69186 Úgy látszik nem csak isro ban bugos az event. -
#69185 :OOO ezt hogy? -
#69184 Erről csak annyit, hogy Persián még mindig megvan a RoBoT nevezetű 0-24ben botolt szörnyetegem xD
Kísérletképpen indítottam anno, hogy mégis mit lehet és mit nem...
A granted nevem "SilkBuyer" vettem neki szedegető állatkát (havi 50 silk) illetve természetesen nem holmi free ággal toltam.
Érdekes összefüggésekre lehet azért rájönni, a kari mindenesetre él és virul azóta is...