Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
Aion / Castor / Evilangel lvl 30+ sorc
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
Karakoram,ma este,goldfarmer wizardok felehp-sel..PREMIUMmal és PETtel...ha valaki erre tud magyarázatot adni azt szívesen hallgatom..de na..ez ÜT!
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
Have fun ^^
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
84-88ig "last" set...gg..?!
ám thx
off, valaki a 23as szám c. filmet látta már ?
role playing... 'megszülettem max lvlen'... xD
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric
ez tetszett 😊
jól látszik belõle hova jutott sro...
DMC4re lennék kiváncsi csak 3at tudtam megszerezni :F
Off vége kthxbai.
De a mellékhatásokrol kérdezze kezelõorvosát, gyogyszerészét 😊
Am szép kis sword Alex 😉
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
és igen, ezek vagyunk mi: LINK
Kár, hogy nem konkrétan mienk lett a Fort, hanem csak union-é, de mi védtük a seggüket, amig õk kalapácsoltak.
Aege / Voyage GM /LadyEnn lvl 80 warrior-cleric
Beny
Aztán 88ig mehet 82-83 mob a 85ös staffoddal, ugyanúgy DaSkillz-zel. Vagyis Grindre APBRT5000-t használok, mert ha szar a hp, eltolja Earth Fencet is. DaSkillz inkább share ptyra ajánlom, oda tökéletes.
Azért zöld mobok, mert igaz, hogy kevesebb XPt kapsz értük, de jó skillhasználattal nincs az az isten, ami leKSelne, és 1 skill/mob, vagy 10-20mp/giant azért nem rossz arány. Meg premium quest is megvan 3 nap alatt.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
82-es wizard-cleric-el ha botolni szeretnék melyik a jobb?
1. cleric támadó skillekkel kb. azonos mobokat
2. wizarddal 4-5 szinttel kissebb mobokat, sok kicsi sokra megy alapon
3. ???
Várom a véleményeket, mert ez a bot dolog még új nekem..
Köszi.
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
sck FW...Tr_Ordusu_Tr vagy milyen guild (sose hallottunk róla, vmi szellem guild ez) elfoglalja 1 óra alatt,aztán Black Ninja...és övéké is maradt...még jó h alapból is törököké volt pff.
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
volt botirtás?
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Mármint õis átalakul,meg tud olyan trükköt??Gondolok itt a kölyökfarkasra,mert õ ugye labdázik vagy mit csinál,de nagyon aranyos.😊)
Pont tegnap láttam a pingvint is õ meg így hasradobta magát.(tuti)
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
bocsi