82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Rabbit20
    ejnye...

• gameplusz
    Feleslegesen futod a köröket, force...
  • Rabbit20
    hát énmeg mostanában tesztelgettem pvp-be hybrid bow-osom és hát rá kellett jönnöm h ha mana sheild rajta nem egy rossz kari :D még a végén kifarmolom ... :O
  • doxadmin
    dupla, de mindegy :D Láttam már force glavist, az viszont baromi jól nyomta. Leverte a bladert mint a xart.
  • doxadmin
    Én egy szóval sem mondtam hogy szar, csak nincs összehasonlítási alapom. Más videón nézni vagy élőben nyomni vele. Én is elgondolkodtam rajta hogy érdemes e kihúzni a lightet, helyette inkább a force-t kellene, de egyenlőre maradok annál, meglátom milyen lesz ha meglesz, ha xar, akkor visszanyomom és force.

Azért nem adom föl a keresést, csak van valaki ezen a szerveren is
  • gameplusz
    Nyilván ez nem jelenti azt, hogy szar karakter ;) Jacky tudna erről mesélni neked :)
  • doxadmin
    Sajnos eddig nem láttam a szerverünkön force archert, aki tudta is használni a kariját, youtubos videókból meg nem derül ki hogy mi mennyi miért.
  • Cat 02 #70554
    Ugyanaz csak gyorsabb :D
  • doxadmin
    Ja fire/force, bár én előbb meglesem milyen a fire/light ha gázos akkor light vissza force. Majd kiderül. . .
  • Cat 02 #70552
    str/fire/force nagyon populáris =)
  • donatus13
    Hi melyik a legjobb bower build? tudna valaki mondani valami jó gyorsat én pl egy full str /fire/light ra gondoltam
  • Super Saiyan
    lool, CTFről
  • inv
    http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/SRO_2008_09_18+16_08_04__94.jpg
    http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/SRO_2008_09_18+16_08_21__13.jpg
    Hát ezt meg hol szerezhette?
  • Cat 02 #70548
    Hát este 6 kor egyszintűek, 8kor 50-70 (én voltam a legnagyobb általában). 10 kor full d10 :D
  • chemotox000000
    Ds Ksron szoktál eventre eljárni? pl wizardal van ellen vagy nemsok? pl ha egy 20as vemegy eventre akkor lesz ellenségvagy nemsok 20as szintu van ? :P
    Mi ez a bóvli g+ ?
    Ne foglalkozz már bizsukkal xD

• Darkspell
    Lvl 83 ~~ medu előtti kisjunikokból már most 15-20% jön :D
    SOM hárfa jövööök :D
  • Maala
    miért nem teszed te élvezetessé a ctf-et? x) élesztgesd az ellent, és majd meglátod, viccesebb lesz...
  • Maala
    de szép dropom volt. xD
  • Cat 02 #70542
    Baze, ez az isro ctf. Egyszerűen mindenki egy önző köcsög. Bless-t SOHA nem adnak, wizardok inv-ben maradnak nem jönnek ki belőle, aztán meg nem ölnek meg senkit csak meghalnak, nem éleszt senki, wizardok a phy elnyelőt mikor újraélednek akkor rakják fel ,ami rég lejár mire action lenne, warrior nem tankol, nem buffol, ááá :D
  • Cat 02 #70541
    Én 76 ig mindenki öltem egy lövésből, felette nem tudom. Partyban meg 2-3 83 as mobot tankoltam (lol :D).
  • gameplusz
    Nem voltam még pvp-zni, mivel kicsi vagyok. Majd 90-en.
  • at16
    1h kari milyen pvpe 90en?

g+ te kipróbáltad már?

60as karim van 1hWarrior és hát nincs ellenfél. aki velem egyszintü azt leölöm. a full str s/s vagy blader csávókákkal elszórakozok egy darabig, 5-10 perc mire legyakom őket.

mi a tapasztalat náld/tok

1hWarrior+cleric
  • gameplusz
    Szerintem ez ;)

• Balázs2
    Aha engem a grind kurvára nem érdekel, pvp-be vagy joba megnéznék egy olyan karit, asszem nálunk is volt 1 és amit mondtam nem 2 ütés hanem 3-4 ütés és annyi a külömbség h a míg full intes wiz kitudja nyírni az ellent, addig a híbrid wiz bírja 2 ütéssel tovább és nem nyírja az ki az ellent, na melyik a jobb?:-)
  • Cat 02 #70536
    Nekem 2:1 int wizardom volt és kellemes vele solo-ban grindelni :) Nagyon ritkán fogy csak el mana, főleg ctf-en mikor folyamatosan mennek terület nukeok.
  • Balázs2
    Még annyit h mikor clerik vok és megvan 90-en az összes intem valami 28 majdnem 29k mp-m van, és mikor belejövök healelésbe mert 4 thief üt és folyton healelek h ne dögöljek ki, van mikor már alíg van mp-m pl heall orbit kapsából 7k-t levesz -.-
  • Balázs2
    Kár forszírozni a dolgokat, eus kari vagy int vag str, hybrid szar főleg wizardba mert ígyisúgyis 1-2 ütésből meghal, ha meg hybrid akkor 3 ütés + kevesebbet sebez és nem öli meg az ellent szal ezek hybrid eus karik elég gagyik mert a játék full str full intre let kitalálva kb, hybrdet idkőzbe elkezdték "kialakítani" kirpobálni" ami még kínaiba elég jó, de eusba pffff, ráadásul egy bard pap karit full str mikor zabálja mint állat a potit mivel intesnek vannak kitalálva azok a skillek.. szal nagy butaság..
  • Atkamon
    Elmondaná valaki, hogy mit jelent ez a 50:50, meg 70:70 stb?:S
  • IfjuSkywalker
    Nálunk régen még mikor bejött az EUs kari, a türkmüsünök egy 50:50 alapú hybrid pap/bárdot toltak...hát mondanom se kell, nem volt egyszerü leszedni...nem támadott, arra nem volt ideje, de nem is 1v1-re lett tervezve. Tradelni vitték magukkal és ott aztán hasznos társsá vált. Valoszinüleg elég unalmas lehet játszani csupán support kariként, de annak tökéletesen megfelelt.
  • Cat 02 #70531
    Így kell elütni az időt trade alatt :D
  • Balázs2
    Ja, én is bírom mikor emberek hirdetik 50 60-as karijuk és begizdulnak azzal hogy full farmedek mert olyan jó kimondani de közbe messze vannak a céltól, kb. így lenne helyes a jelenlegi szitjén az összes skilje upolva
    Nem értem nekem is 2 napja mondtá k h van cave bug de nem értem vanank ilyen bug vadászok akik reggeltől estigbubokat keresnek sro-ba nekem biztos nem jutott volna eszembe a cavéba 2 farkast megnyitni szal nem vágomaz ilyen embereket -.-
  • Cat 02 #70529
    Hát, akkor meg oda a str/int buff :)
  • Andr0
    hát nemtudom talán van benne fantázia de ahhoz az kell hogy 10 mp-ként váltogass át bárdra hogy a manatöltőt belődd magadnak. nagyon necces.....
  • JackyBoy
    nem jó... lehet tovább él, de mana az igen hamar fogy, általában hybridet csinálnak inkább, akkor meg már miért ne full int? legalább támadni is tud
  • Atisz #70526
    Kakker, mert nem tud healelni és hamar kifogy a manája (akkor meg minek :))...

Ha ügyes vagy és van 1 warrior a csapatban akkor úgysem tudnak megölni.
  • Super Saiyan
    pls fél9-9 fele legyetek fent, és segitsetek pls
  • gameplusz
    Azt, hogy nem lesz elég mp-je, hogy lövöldözze a skilljeit boldog-boldogtalannak...
  • Darkspell
    Sorry, de egy lehetőleg egy 80+os véleményére lennék kíváncsi :)
  • Cat 02 #70522
    Pár fail :)