Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Maala-val már régóta beszéltük ezt, rá is kérdezhetsz
amúgy nem nekem kell panaszkodni, mert én vok a legnagyobb vesztes a szituban...
egyrészt bebukott a javaslatom is
és a guild is, melyben alapító tagokból már csak én maradtam
szóval nekem ez a helyzet szín tiszta pofáraesés eddig
nem úgy, hogy pl partyban helyem elfoglalja unio, ezért egyik nap még van hely, másnap meg már nem szóltam idõben
attól, hogy van angel wingem még nem kell madárnak nézni ^^
Csak hogy fel sem merültünk az érdekes, de így hogy együtt vagytok amúgy is érthetõ 😊
Sok sikert 😉
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
pont hogy az a helyzet, hogy mostani csapat már késõbb kezdte, és azt se nagyon tudják, hogy ti kik vagytok xD
ismeretlenség és ebbõl eredõ bizalmatlanság van itt, nem ellenségeskedés
annyi volt, hogy eliteseket ismerték, mert sokan onnan jöttek át, meg eggyütt tradeltünk eddig is meg ventrin is vegyesen vagyunk
SW-ból meg nem ismertek senkit sem többiek
de mint írtam, kiskarimmal (inkább félkész) átmennék ahogy eredetileg is volt, de ha nem, hát nem 😊
régi sérelmek meg nem nagyon vannak, mert akkoriak közül már csak én játszom, többiek rég abbahagyták :S
btw errõl jut eszembe, nyílt egy bolt nálunk az a neve hogy "Iszlám daraboló" szlogen "minõségi darabolás, minõségi áruk" mondom gz.
Valamilyen vágóhíd féleség =D
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
Hát sok sikert Elithez ^^
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
kiskarimmal majd sztem belépnék hozzátok, ha van hely 😊
asd
2. hybrid bladert nem ismerem,sry
3.8degree cuccokat hugyért szarért.....szóval 10mill /db😄 max ..legalább is alpson..és ígyis napokig stallozhatsz..
nekem 76os garment gatya..5millbe vann kinn napokba(+4 majdnem full blue) és nem viszik..
AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD
elöször: alchemy stonenál van lent egy %érték... az azt jelenti hogy másbol hány% eséllyel vesz le?
ha 51 vagyok akkor academyvel mit tudok kezdeni? mert tudom assist lehetek de azzal mit tudok, meg hogy kezdeni?
lvl 51 vagyok blader és a pontjaim elég rosszul vannak elosztva... cuccok nélkül 185 str, és 105 intem van, tehat 86% phy balance... (tehat 35 pontot nyomtam mar intre). kérdés: mien karit csináljak belõle? nyomjak csak str-re vagy legyek egy ?/?-os hibrid? ha utobbi akkor milyen arányban? masteryeim fõleg fire meg bicheon.. (meg lvl 37 light)
3: ezeket a cuccokat mennyiér rakjakm ki stallba (xian)? fogalmam sincs mennyit érnek bocs a hülye kérdésér de kaptam a cuccoakt hogy stallozzam el és még sose vettem adtam el 8d-s cuccokat:

Tiki nélkül úgy, hogy most ks-el egy low nuker meg egy rugó 31k sp-nél tartok.. tehát akárhonnan is veszem 45k minimum megvan naponta tikik nélkül.
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
😊
amúgy Colosseum már rövidesen múltidõ, most vagyunk megszûnõben
aki összetartotta guildet elhúzott wowozni, meg magával vitt pár tagot, mostanra meg beérett az eredménye 😞

1-2 grinder kari golddal, rev ret scrollal, prémiummal megpakolva (int nuker, high lvl, ressel)
2 kser kari, lehet wizard/bard
1-2 pk-s karakter belõve a ponton ahol a kiskarik punnyadnak.
1-2 kari õrzõvédõ céllal, egyik therapyzik, a másik botol a kiskarik helyén.
Meg persze nem árt ha van pár haverod sem uniban/guildben akik jönnek ha kell és nem lv 7x-esek 😄
No és a kiskarik, eusoknak ajánlott a cleric kihúzása, hogy tudjanak reselni, illetve valamilyen automata res elfogadás, ha afk vagy.
Ezzel az összetétellel nem igazán tudnak kirobbantani a helyrõl, persze szinte kötelezõ a jó viszony a szomszédokkal xD
de hát kell rá figyelni az biztos, most pont qvára ráérnék, de õsztõl sztem necces :S
volt eccer hogy grinder is kapott egy meteort, de azt azért nem bántam ha "szakember" intézi xD
másik pk karival
nem feltétlen kell nagy, elég egy kis 24es eus is pl
1-2 konkurens partyt leirtottam így, meg is unták xD
de attól odahúzzák sûrûn, a konkurencia 😊
úgy nézett ki, 1 s/s nuker ölt, kicsik biztonságos helyen, 1-2 nagy meg õrködött
gondolom most is így nézhet ki
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /