Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát nem az én ötletem volt, én azt pártoltam, hogy hozzuk össze 3 guildet közös tradek stb kapcsán, utána pedig mind3 guild együttesen beszélje meg, hogy mi legyen, többiek másképp gondolták, és hamarabb léptek
Maala-val már régóta beszéltük ezt, rá is kérdezhetsz
amúgy nem nekem kell panaszkodni, mert én vok a legnagyobb vesztes a szituban...
egyrészt bebukott a javaslatom is
és a guild is, melyben alapító tagokból már csak én maradtam
szóval nekem ez a helyzet szín tiszta pofáraesés eddig

meg monnyuk mivel eddig full magyar guildokban voltak külföldiektõl is idegenkednek kissé, nyilván az lenne a normális, hogy magyarok elsõbbséget kapjanak
nem úgy, hogy pl partyban helyem elfoglalja unio, ezért egyik nap még van hely, másnap meg már nem szóltam idõben
attól, hogy van angel wingem még nem kell madárnak nézni ^^

Én már túltettem magam az erõs magyar guild dolgon, szal engem nem izgat már hidd el xD
Csak hogy fel sem merültünk az érdekes, de így hogy együtt vagytok amúgy is érthetõ 😊
Sok sikert 😉

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

úgyhogy ne gondold, hogy itt nagy ellenségeskedés meg akármi van
pont hogy az a helyzet, hogy mostani csapat már késõbb kezdte, és azt se nagyon tudják, hogy ti kik vagytok xD
ismeretlenség és ebbõl eredõ bizalmatlanság van itt, nem ellenségeskedés

szavazás volt, aztán elfogadtuk a többségi döntést, semmi sérelemrõl nem nem volt szó, SW fel sem merült sehogy sem, csak annyiban, hogy mondtam mehetnénk oda is vagy beszélhetnénk 3mas egyesítésrõl
annyi volt, hogy eliteseket ismerték, mert sokan onnan jöttek át, meg eggyütt tradeltünk eddig is meg ventrin is vegyesen vagyunk
SW-ból meg nem ismertek senkit sem többiek
de mint írtam, kiskarimmal (inkább félkész) átmennék ahogy eredetileg is volt, de ha nem, hát nem 😊
régi sérelmek meg nem nagyon vannak, mert akkoriak közül már csak én játszom, többiek rég abbahagyták :S

Lord Nomak
10 mil ? Én update elött másfél hónappal vettem Athenson annyiért +4 fb garm chestet =D Most olyan 2 milláért már fb +5 is van ha keres az ember, plusz képes alkudni török módon.

btw errõl jut eszembe, nyílt egy bolt nálunk az a neve hogy "Iszlám daraboló" szlogen "minõségi darabolás, minõségi áruk" mondom gz.
Valamilyen vágóhíd féleség =D

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Jajj még mindig a régi sérelmek mi? xD
Hát sok sikert Elithez ^^

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Mikor bejött a silk, lvl 38 voltam xianon... Épp szentségeltünk mint az állat, mert Amalgam-ba lvl 42 volt a belépési küszöb, és lövésem sem volt hogy leszek olyan háj lvl 😄

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

mondtam nekik, de Elitbe mentek
kiskarimmal majd sztem belépnék hozzátok, ha van hely 😊

Szívesen látunk értelmes magyarokat az SW-ben 😉

Az teljesítmény😄😄D:

1 hónap játék után vettem észre h skilleknél lehet lentebb görgetni -.- 😄

asd

1. jah,azt jelenti,hogy hány %-kal vesz le.
2. hybrid bladert nem ismerem,sry
3.8degree cuccokat hugyért szarért.....szóval 10mill /db😄 max ..legalább is alpson..és ígyis napokig stallozhatsz..
nekem 76os garment gatya..5millbe vann kinn napokba(+4 majdnem full blue) és nem viszik..

AsRock 4CoreDual-SATA2,Intel Core2Duo E7300 2,66GHz,2GB DDR2 RAM,Gigabyte Nvidia 9600GT 512Mb,1TB+250GB Samsung Sata HDD

egy kimaradt: van valami hír emukról? érdekelne egy saját szerver ahol sosun setben ölhetnék uniqueket 😄 vagy haverokkal hülyéskedhetnénk pvpvel
üdv. több kérdésem is lenne...
elöször: alchemy stonenál van lent egy %érték... az azt jelenti hogy másbol hány% eséllyel vesz le?
ha 51 vagyok akkor academyvel mit tudok kezdeni? mert tudom assist lehetek de azzal mit tudok, meg hogy kezdeni?
lvl 51 vagyok blader és a pontjaim elég rosszul vannak elosztva... cuccok nélkül 185 str, és 105 intem van, tehat 86% phy balance... (tehat 35 pontot nyomtam mar intre). kérdés: mien karit csináljak belõle? nyomjak csak str-re vagy legyek egy ?/?-os hibrid? ha utobbi akkor milyen arányban? masteryeim fõleg fire meg bicheon.. (meg lvl 37 light)
3: ezeket a cuccokat mennyiér rakjakm ki stallba (xian)? fogalmam sincs mennyit érnek bocs a hülye kérdésér de kaptam a cuccoakt hogy stallozzam el és még sose vettem adtam el 8d-s cuccokat:
Lord Nomak
24/7 gold prem plus + gold sp tiki = 55-58k sp / nap.
Tiki nélkül úgy, hogy most ks-el egy low nuker meg egy rugó 31k sp-nél tartok.. tehát akárhonnan is veszem 45k minimum megvan naponta tikik nélkül.

The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.

Az a vicc h quest adta, tehát emberek nagy része tuti magát szívatta meg vele 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Még anti-bot progi se volt, januárba rakták be és 2 hétig tartott, aztán 7kor indították a szerver és 7:15-kor lekapcsolták, mert nem bírta el a tömeget 😄, sõõt a 2 hét elõtt nem lehetett reggelni se.

azt sztem kezdésnél sokan beszopták (én is) xD

gameplusz
Az újdonság varázsa ^^ De hol volt akkor még gap70, academy, eu, stall network, bot? Még tán silk sem volt?! 😄

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Az még mindig üt mikor berakott valaki egy Protectort, te meg azt hitted h valami új szörnyet látsz 😄

gameplusz
Hát az még 2005-ben volt 😄

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Hja, még arra is emlékszem, h lvl 20ason g+-t húztam water ghostokon 😄

dragon11
Jah, am is hagyom sro-t.. várok a privát serverekre..legfõbbképp az emulátort várom érthetõ okokból.Valaki nem tud róla valamit?(Friss hírek.)

😊

jaja, még emlékszel? 😄

Te húztál engem régen ? (Phoenix talán)

már nincs nálunk a gyerek 😄
amúgy Colosseum már rövidesen múltidõ, most vagyunk megszûnõben
aki összetartotta guildet elhúzott wowozni, meg magával vitt pár tagot, mostanra meg beérett az eredménye 😞

hello most kezdtem el a játékot szükségem lenne egy kis segítségre valaki adna valami elérhetõséget a játékban?

Ritkán veszek, talán 5 hónapja vetettem utoljárannormál zséért de volt nagy pazarlás is😞mikor aztmondtam jó most 850 silk kéne, kiperkáltam a goldot, vették a silket, mert bejön 9d és akkor 2 hónapig nem kell.. Beláttam a bard az elég szar, a cleriknek sokkal nagyobb értelme van a wiz mellé, ám bardba is szinte mindent maxra toltam, szal még kellett vennem 150 silket h 0-án legyen au egész és mehetett clerik, cuse csak 80%-át adja vissza, elég sokat vesztettem volna, de a

Colosseum nem magyar klán ?

Én is sajnálom silkre költeni a pénz mondjuk, sp ticet prém+ pet élesztõ 9k huf.. mindíg van akitõl tok silket venni szerencsére goldért fejébe, lehet h meggondolnám h vennék e 9k hufért silket rendes zséért havonta+ még a bot 15k lenne min 1 hónapra csak az sro😄

JackyBoy
másik fele jól teszi, hogy nem ba***a el a pénzéd rá😊

back from the past.

Jól szervezett csapat vagytok... sajna Venicén így unioba nem nagyon fogalkoznak vele, ám Magyarokról ne is beszéljük inkább😄Rajtam kivûl 1 90-es van, java része megrögzött handgrinder kb sokra viszik, másikfelének nincs pénze silkre, vagy inkább sajnálja szal érted..

Hát max haverból van egy pár sunos, nem fogalkoznak ongfarmal, lusták delvl-zni😄

Itt egy kép a helyrõl:

Egy használható ongos powerfarm party nálunk így nézett ki:
1-2 grinder kari golddal, rev ret scrollal, prémiummal megpakolva (int nuker, high lvl, ressel)
2 kser kari, lehet wizard/bard
1-2 pk-s karakter belõve a ponton ahol a kiskarik punnyadnak.
1-2 kari õrzõvédõ céllal, egyik therapyzik, a másik botol a kiskarik helyén.
Meg persze nem árt ha van pár haverod sem uniban/guildben akik jönnek ha kell és nem lv 7x-esek 😄
No és a kiskarik, eusoknak ajánlott a cleric kihúzása, hogy tudjanak reselni, illetve valamilyen automata res elfogadás, ha afk vagy.
Ezzel az összetétellel nem igazán tudnak kirobbantani a helyrõl, persze szinte kötelezõ a jó viszony a szomszédokkal xD

általában volt resser, meg eusok is tudtak partyban, mikor épp nem volt mindenki afk 😄
de hát kell rá figyelni az biztos, most pont qvára ráérnék, de õsztõl sztem necces :S

bele lehet jönni 😊
volt eccer hogy grinder is kapott egy meteort, de azt azért nem bántam ha "szakember" intézi xD

gameplusz
Athensen a pk-zás már mindennapos, néha fun, néha nem. Nyilván akkor jobb, ha nem minket ölnek 😄

lols, idõközbe kiírtod a másikfél cseperedõ nemzedékét nem vagy semmi wazze, dehát ha ez kell h odébb áljanak😄

Van az auto res tool 5000-be, ha meghal a kis kari feléleszti elvile nem? akkor nem para, legalább nem fejlõdik olyan gyorsan😄

Ah nekem nem lesz idõm sem kedvem, pl éjszakzáni a farm miatt, meg õrködni a CSemetékreXd hogya csúyna bácsik ne gyilkoltassák le, Venicén szerintem nem ennyire tapasztaltak azért, remélem találok szabad helyet nem kicsi területen fekszik ong habita vagy mi a turó😄

taktikázni kell 😊
másik pk karival
nem feltétlen kell nagy, elég egy kis 24es eus is pl
1-2 konkurens partyt leirtottam így, meg is unták xD

gameplusz
Pk karik ellen sajna ezek semmit sem érnek.

Én mindig a quest ongoknál húztam (Hungry Blood Ong) és ott mellette nagyon ritkán halnak meg a karik.

amíg voltam, olyan helyen volt, ahova nem megy mob
de attól odahúzzák sûrûn, a konkurencia 😊
úgy nézett ki, 1 s/s nuker ölt, kicsik biztonságos helyen, 1-2 nagy meg õrködött
gondolom most is így nézhet ki

gameplusz
-5531 1840 környékén vagyunk mi. Mondanom se kell, ez a legjobb spot 😛

Sztem 2 oldalrol 2 nagy kari öl ... Vagyis nálunk ez megy mostanság 😊

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Ti olyan helyen famroltok ahol a kis karik biztonságba vannak tehát valami hegyen ülnek, vagy a földön vannak, és van egy kínai forcés aki a kört csinálja autómatikusan?Nézegettem múltkor helyeket, 3-4 nagyobb fészek, és mindegyiken egy wizard, elég bizalomgerjesztõ:\ kis kariknek meg tök jó hely fent a hegyen..

Hát ez gondolom szerver és emberfüggõ, ebben nem tudok neked segíteni, magadnak kell megoldani ezt a részét 😉