82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Kryon
    wizard,cleric,bard és lock mágikus kari, fegyverskill nélkül, ezért nyilván nem kell váltogatnia
    warrior fegyverskilleket használ, és elég hülyén nézne ki, ha csak 1fajtához értene, fegyóváltogatásnak meg leginkább szétbuffolt sunos ellen van értelme, mert sokáig tart, és taktikázni kell
    a rugo az a kaszt, ami kb úgy keletkezett, hogy megnézték wowban rugot meg huntert és csináltak belőle egyet (elég gagyin oldották meg)
  • Zaylka
    Szerintem ne vitatkozz, mert egyre inkább kiderül mennyire nem értesz hozzá, respect. :(
  • Atisz #70724
    Nevetni fogsz, de tényleg. A wizard, cleric, bárd és warlock ahol minden skill használható fegyvercsere nélkül, tehát mindet van (némi) értelme kihúzni.
  • Atisz #70723
    A march és a noise (ami az egyik leghaszontalanabb skill, de ha már szintre húzod a mastery-t akkor nem árt).
  • Atisz #70722
    Már megcsinálták a +str/int buffos passzív skillt? Hurrá épp ideje volt, de még így is jobb a passzív +def, szerintem.
  • Atisz #70721
    Uhh, látom, hogy gvg és jobolás nem nagyon megy. Így már ok. Megjegyzem a cserélgetős technikáddal 1 vs 1-ben sem fogsz sok sikert elérni. Én legalábbis örülök amikor olyan ellenfél jön, aki kd-ol és ahelyett hogy lecsapna 2-h-sel, átvált 1-h+sildre és parádézik, én meg felállok és agyonlövöm ;)
  • Rabbit20
    jaja beadja effectet is szépen roddal..
    alig várom már trédeken kipróbálhassam warriorom light armorban és cleric roddal a kézben :D
  • Maala
    Ongoknál cleric roddal és pajzzsal a kézben szereznek maguknak Therapy karikat éjjelre... jól el lehet vele funolni.

Szóval a skill-leíráshoz még mindig Shield van írva követelményként.
  • Zaylka
    Ő nem akarok hülyeséget mondani, de mintha az effekt se jöhetne be, de ezt nem állitom biztosan, mert naon régen játszottam a warriorommal, de sztem úgy is a hátralökés számit...
  • Maala
    nem, hárfa kell a kezedbe, és meleg hangon kell dúdolnod, hogy menejenek a passz, szívok.
  • sanyx85
    Sziasztok lenne egy olyan kérdésem hogy az EU-s karaktereknél
    az elsődleges mastery a warrior skill a másodlagos pedig a bard skill,
    hogy a bard passzív skillek akkor is érvényesek a karakterre ha a kezemben warrior fegyver van?
  • donatus13
    sry d postért ... kötekedés képen a cleric rod is 1 h :P (tom hogy a 1h sword re gondolsz)

• donatus13
    az nem rossz + ha még az effekt is b e jön:)
  • Zaylka
    Lehet használni a shieldes skillt csak ha nem 1h van a kezedben akkor nem fog semmit sebezni, de a hátralökést megcsinálja.
  • donatus13
    Egy kérdés nekem is van:P a warriornál a shield skillek azok jók külön is mert csak shieldet kér ?:D clericcel lehet használni?
    Sőt egyenesen így lett ez kitalálva Joymax által, eredetileg 3 fajta karakter lett volna a warrior kasztból, csak lusták voltak szétszedni :/
    Szemetek!

Off: FU xD
  • Maala
    mivel wiz/cleric vagy, kevés a HPd, több def kell. roddal a kezedben, és robe-ban ugyan több lesz az mdefed, valamennyivel, de a pdefed jócskán kevesebb lesz, mintha Light Armorban lennél. és elveszíted a +str, +intet a buffokból...

de az erősített cleric defekkel olyan 3-700al lesz kevesebb a pdefed (kb), és 100-150el a mdefed.
    LA-ban 3000 pdef és 5500 mdef, vagy valami ilyesmi volt, nemtom, ma adtam el a karimat. ^^
  • Maala
    OFF: <3, tampont is küldjek?

ON: akkor nem lehet mást mondani, igaza van, egy build akkor jó, ha a max skilljeinek csak a fele, harmada, negyede van kihúzva. ez tudományosan bizonyított tény.
    Jól emlékszel, ő volt az^^
    OFF: Köcc megjött <3
  • Maala
    nem veled vitáztunk már a Rugónál is a fegyverváltásról? érdekes... szerintem maradj a 2kezes warriornál, semmi subclassal meg semmi más fegyóval, jó az. biztos jó leszel vele sok v sokban, bár igazából az 1v1 a játék lényege.

/sarcasm
  • Atisz #70706
    Ha a wizard-ot használod akkor semmit. Azok ugyanis csak akkor érvényesülnek ha rod van a kezedben.
  • Atisz #70705
    Aztán majd nézel mint Rozi a moziban amikor egy 2-h jóval nagyobbakat üt rád és eltűnődhetsz azon, hogy nem is olyan nagy hülyeség az értelmetlen harc közbeni fegyver cserék helyett elnyomni a +dmg shout-ot...

Amúgy nekem is 3 fegyóm van csak én alkalomhoz illően használom őket ;)
  • inv
    Értekezlet :)

• DonCol
    köcce
    Tg és Ivy ok volt, a többit nem tudtam.
  • Saxo17
    Nekem meg az lenne a kérdésem h mennyit vesztek a cleric 3 passzivjával ha robe-ot használok a wiz / cleric karimnál és nem light armort?
  • Saxo17
    Ivy - Ampithater
    Tg - Elvileg benn a várba ott fenn ahol régen sp-t szoktak farmolni
    Isyu - Karakoram 2. "k" betűnél
    Shaitan - Heart Peak (sztem)
    Lord - arena talán
    Cb - passz
    Uruchi - Black Robber Den jobb alsó sarka asszem
  • Maala
    van térkép, de nem találom, majd ha kevesebb pia lesz bennem, sry x(
  • doxadmin
    Nem, de általában a bejáratott helyeken szokott megjelenni, néha néha valahol máshol. Én legalábbis így vettem észre.
  • Maala
    oké, te légy ügyes 1 fegyóval, én baltával rárakom a Bleedet (nem, az ellen nem véd!), aztán váltok 2hra, és leverem feleannyi idő alatt. ha meg körbevesznek sokan, véletlenül sem váltok rodra, és futok el egy shield bash után a glaviesra, mert a futás nem szégyen, ha hasznos.
  • DonCol
    A Unique-ok elsődleges spawnpontjairól (ahol szerver-restartot követően először megjelenik )senki sem tud semmit?
  • Atisz #70696
    Warlock és 2-h warrior passzív, de csak ha ütnek akkor sebez.
  • Atisz #70695
    Sztem fix 2 misi xp.
  • Atisz #70694
    Te csak végezd ki baltával az elején, gondolom az számodra stílusos. Én, mint noob pedig maradok az 1 mastery hatékony használata mellett 1 küzdelem alatt 1 ellenféllel szemben...
  • Atisz #70693
    Nagy hiba lenne kihagyni a 2-h warrior +dmg büfit amit alatt nagyon meg tudnak pakolni. Azonkívül kajferebb ellenfelek használják a színes pillt dull ellen.
  • Maala
    AMD, the future is fusion!

Maalina T_T

WTS lvl20 eu kari 500k SPvel Athenson megváltoztat6ó e-mail proxyval, build szabadon választható (STR, INT nincs elosztva).

látod nyuszómuszó, így kell ezt csinálni!
  • Zaylka
    *ADG hu bazz, láccik fáradok...
  • Zaylka
    Ja AMD union rulz. WE LEGIT, WE HATE BOT! Közbe meg a fél uniót kinnt eszi a fene 24 órában... :))
  • raulrm
    Nincs multikliensem, se semmim, újra is telepítettem, újra felpatcheltem, és úgyanez a baj.
  • DonCol
    A multikliensed verziójá már nem jó, ugyanis a silkroad már 1.159-es
  • raulrm
    Üdv mindenkinek!

Nekem ez lenne a problémám:

Felpatcheltem az sro-t és amikor újra el akartam indítani, ez a szép hibaüzenet jött be, és jön is akárhányszor el szeretném indítani.
    Ha valaki tud segíteni, annak előre is köszönöm.