82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Kryon #70726 wizard,cleric,bard és lock mágikus kari, fegyverskill nélkül, ezért nyilván nem kell váltogatnia
warrior fegyverskilleket használ, és elég hülyén nézne ki, ha csak 1fajtához értene, fegyóváltogatásnak meg leginkább szétbuffolt sunos ellen van értelme, mert sokáig tart, és taktikázni kell
a rugo az a kaszt, ami kb úgy keletkezett, hogy megnézték wowban rugot meg huntert és csináltak belőle egyet (elég gagyin oldották meg) -
#70725 Szerintem ne vitatkozz, mert egyre inkább kiderül mennyire nem értesz hozzá, respect. :( -
#70724 Nevetni fogsz, de tényleg. A wizard, cleric, bárd és warlock ahol minden skill használható fegyvercsere nélkül, tehát mindet van (némi) értelme kihúzni. -
#70723 A march és a noise (ami az egyik leghaszontalanabb skill, de ha már szintre húzod a mastery-t akkor nem árt). -
#70722 Már megcsinálták a +str/int buffos passzív skillt? Hurrá épp ideje volt, de még így is jobb a passzív +def, szerintem. -
#70721 Uhh, látom, hogy gvg és jobolás nem nagyon megy. Így már ok. Megjegyzem a cserélgetős technikáddal 1 vs 1-ben sem fogsz sok sikert elérni. Én legalábbis örülök amikor olyan ellenfél jön, aki kd-ol és ahelyett hogy lecsapna 2-h-sel, átvált 1-h+sildre és parádézik, én meg felállok és agyonlövöm ;) -
Rabbit20 #70720 jaja beadja effectet is szépen roddal..
alig várom már trédeken kipróbálhassam warriorom light armorban és cleric roddal a kézben :D -
#70719 Ongoknál cleric roddal és pajzzsal a kézben szereznek maguknak Therapy karikat éjjelre... jól el lehet vele funolni.
Szóval a skill-leíráshoz még mindig Shield van írva követelményként. -
#70718 Ő nem akarok hülyeséget mondani, de mintha az effekt se jöhetne be, de ezt nem állitom biztosan, mert naon régen játszottam a warriorommal, de sztem úgy is a hátralökés számit... -
#70717 nem, hárfa kell a kezedbe, és meleg hangon kell dúdolnod, hogy menejenek a passz, szívok. -
sanyx85 #70716 Sziasztok lenne egy olyan kérdésem hogy az EU-s karaktereknél
az elsődleges mastery a warrior skill a másodlagos pedig a bard skill,
hogy a bard passzív skillek akkor is érvényesek a karakterre ha a kezemben warrior fegyver van? -
donatus13 #70715 sry d postért ... kötekedés képen a cleric rod is 1 h :P (tom hogy a 1h sword re gondolsz)
-
donatus13 #70714 az nem rossz + ha még az effekt is b e jön:) -
#70713 Lehet használni a shieldes skillt csak ha nem 1h van a kezedben akkor nem fog semmit sebezni, de a hátralökést megcsinálja. -
donatus13 #70712 Egy kérdés nekem is van:P a warriornál a shield skillek azok jók külön is mert csak shieldet kér ?:D clericcel lehet használni? -
#70711 Sőt egyenesen így lett ez kitalálva Joymax által, eredetileg 3 fajta karakter lett volna a warrior kasztból, csak lusták voltak szétszedni :/
Szemetek!
Off: FU xD -
#70710 mivel wiz/cleric vagy, kevés a HPd, több def kell. roddal a kezedben, és robe-ban ugyan több lesz az mdefed, valamennyivel, de a pdefed jócskán kevesebb lesz, mintha Light Armorban lennél. és elveszíted a +str, +intet a buffokból...
de az erősített cleric defekkel olyan 3-700al lesz kevesebb a pdefed (kb), és 100-150el a mdefed.
LA-ban 3000 pdef és 5500 mdef, vagy valami ilyesmi volt, nemtom, ma adtam el a karimat. ^^ -
#70709 OFF: <3, tampont is küldjek?
ON: akkor nem lehet mást mondani, igaza van, egy build akkor jó, ha a max skilljeinek csak a fele, harmada, negyede van kihúzva. ez tudományosan bizonyított tény. -
#70708 Jól emlékszel, ő volt az^^
OFF: Köcc megjött <3 -
#70707 nem veled vitáztunk már a Rugónál is a fegyverváltásról? érdekes... szerintem maradj a 2kezes warriornál, semmi subclassal meg semmi más fegyóval, jó az. biztos jó leszel vele sok v sokban, bár igazából az 1v1 a játék lényege.
/sarcasm -
#70706 Ha a wizard-ot használod akkor semmit. Azok ugyanis csak akkor érvényesülnek ha rod van a kezedben. -
#70705 Aztán majd nézel mint Rozi a moziban amikor egy 2-h jóval nagyobbakat üt rád és eltűnődhetsz azon, hogy nem is olyan nagy hülyeség az értelmetlen harc közbeni fegyver cserék helyett elnyomni a +dmg shout-ot...
Amúgy nekem is 3 fegyóm van csak én alkalomhoz illően használom őket ;) -
inv #70704 Értekezlet :)
-
DonCol #70703 köcce
Tg és Ivy ok volt, a többit nem tudtam. -
Saxo17 #70702 Nekem meg az lenne a kérdésem h mennyit vesztek a cleric 3 passzivjával ha robe-ot használok a wiz / cleric karimnál és nem light armort? -
Saxo17 #70701 Ivy - Ampithater
Tg - Elvileg benn a várba ott fenn ahol régen sp-t szoktak farmolni
Isyu - Karakoram 2. "k" betűnél
Shaitan - Heart Peak (sztem)
Lord - arena talán
Cb - passz
Uruchi - Black Robber Den jobb alsó sarka asszem -
#70700 van térkép, de nem találom, majd ha kevesebb pia lesz bennem, sry x( -
#70699 Nem, de általában a bejáratott helyeken szokott megjelenni, néha néha valahol máshol. Én legalábbis így vettem észre. -
#70698 oké, te légy ügyes 1 fegyóval, én baltával rárakom a Bleedet (nem, az ellen nem véd!), aztán váltok 2hra, és leverem feleannyi idő alatt. ha meg körbevesznek sokan, véletlenül sem váltok rodra, és futok el egy shield bash után a glaviesra, mert a futás nem szégyen, ha hasznos. -
DonCol #70697 A Unique-ok elsődleges spawnpontjairól (ahol szerver-restartot követően először megjelenik )senki sem tud semmit? -
#70696 Warlock és 2-h warrior passzív, de csak ha ütnek akkor sebez. -
#70695 Sztem fix 2 misi xp. -
#70694 Te csak végezd ki baltával az elején, gondolom az számodra stílusos. Én, mint noob pedig maradok az 1 mastery hatékony használata mellett 1 küzdelem alatt 1 ellenféllel szemben... -
#70693 Nagy hiba lenne kihagyni a 2-h warrior +dmg büfit amit alatt nagyon meg tudnak pakolni. Azonkívül kajferebb ellenfelek használják a színes pillt dull ellen. -
#70692 AMD, the future is fusion!
Maalina T_T
WTS lvl20 eu kari 500k SPvel Athenson megváltoztat6ó e-mail proxyval, build szabadon választható (STR, INT nincs elosztva).
látod nyuszómuszó, így kell ezt csinálni! -
#70691 *ADG hu bazz, láccik fáradok... -
#70690 Ja AMD union rulz. WE LEGIT, WE HATE BOT! Közbe meg a fél uniót kinnt eszi a fene 24 órában... :)) -
raulrm #70689 Nincs multikliensem, se semmim, újra is telepítettem, újra felpatcheltem, és úgyanez a baj. -
DonCol #70688 A multikliensed verziójá már nem jó, ugyanis a silkroad már 1.159-es
-
raulrm #70687 Üdv mindenkinek!
Nekem ez lenne a problémám:
Felpatcheltem az sro-t és amikor újra el akartam indítani, ez a szép hibaüzenet jött be, és jön is akárhányszor el szeretném indítani.
Ha valaki tud segíteni, annak előre is köszönöm.