82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#70779 nem -
PatkanyBerci #70778 Sziasztok!
Az lenne a nagy kérdésem, hogy a gammában még mindig él-e az a 1accout/3kátya illetve 1kártya/3account silk charge dolog? Régebben még volt ilyen, most viszont nemtom...
Köszke a segítséget előre is! -
#70777 89-90es tífek, Shaytan, Shaytan Guardian Rocky dropjai... -
#70776 hátőő ^^ both asszem -
#70775 90es chestet mi dobja? Shatan, vagy a mellette lévő elite mobok? Esetleg mind 2? -
#70774 másodikra rájönnek, hogy az Aeget is kezdik megszállni a Kuwaitiak... :(
GRAT! AZnyilacska -
#70773 rofl, ezen jót röhögtem :D aegen nincsenek kuwaitiak amúgy o0 -
Cat 02 #70772 Első ránézésre azt hinné az ember h kuwaiti vagy xP -
yeyeye :P első +9 s/s szeróón :) -
Cat 02 #70770 Nyitottam neki stall-t és elkezdett bőgni, bexarás :D
-
#70769 YEE shatant kill 90 gap 9 ben lool. Erre nem dob semmit :S -
#70768 komolyabban? RTS-el? WCG szint?
Chemo: ezért mondtam én is annak, aki megvette a karimat, hogy ne bannoltassa magát ilyen szarokkal, mint Testo, vagy NO-DC kliens, mert az nem kóser. -
Cat 02 #70767 Akkor mit csodálkozik ? :D -
#70766 hát volt neki igaz Nodc meg kliens-es progi hogy nem lép be a kari csak a az adatokat látja de a többi player látja hogy bentvan... -
#70765 Amúgy te játszol valamilyen FPS vagy RTS játékkal komolyabban? -
#70764 Próbáld újrainstallálni. Nekem elqrt update-ek után szokta nyomni párszor, de aztán kein problém. -
kenny00 #70763 deeee miérrtt Á LÓ cÉdet vagy mit írki amikor tölti a game guardot semi multikliens semit nem hasznlok?:((( -
#70762 Eladó 76 os Wizard kari Aege serveren 113k SP vel.
érdeklődni : [email protected] -
#70761 Sajnálom szegényt... minden izé nélkül a 900 ropi sp lehetett vagy másfél hónap és ugye 24/7 mellett :( -
Cat 02 #70760 Szép hosszú neve van a topiknak :ÉD -
#70759 Ha úgy vesszük az összes hsz-edet lehetne törölni mivel amiről te írsz az ksro, ami ugye teljesen más játék... (/joke) :D -
#70758 Ühüm, multikliensre tippelnék. Ha nem fogyasztassz silket, akkor azért is tockos jár... -
#70757 Hát sunos ellen lehet taktikázni, ha rádfordul akkor kb. game over, de ha vki betankolja és megfelelő módon zargatja, akkor 2-en már röhögve el lehet intézni. Persze ehhez még mindig nem kell csata közben (!) fegyvereket váltani, de mind1 :D
Rabbit20: hát ez az, a 2-h warriornak is van földön +50%-ot sebző skillje. Amit írtam csak 1 példa volt hogy bemutassam szerintem miért értelmetlen harc közben fegyvert váltogatni ;) -
Cat 02 #70756 No dc, tesztomicsoda, valamit biztos használt. Jacky is itt legit karizott aztán mondta, h hopsz, tesztoszteron volt. -
Darkspell #70755 Úgy fogalmaznék inkább, hogy abban volt... Egy csomóban nincs, mégsem zavar. Vajon miért? -
#70754 Mindegyik törölve lesz, előbb-utóbb. A probléma most is azzal van nálad, hogy beismered, "mellesleg" volt benne SRO is... -
#70751 hm havert banolták Menny_HUN amit irt Cat is :D pedig legit kari voltmert sp-s 900k spvel :S csak hát silk nem volt benne :S -
#70746 Na ja, de ezt mindig az adott helyzet dönti el, teszem azt kdzod, de már alig van hp-d, poti meg cd-n én spec átváltanék hátha még magához tér a földről és rámber kettőt, akkor biztositva legyek, mint 2h-el kiszolgáltatottan. De amúgy fölösleges ezen morfondirozni, mert igenis jó, ha az ember tud váltani, mintha ugyanazzal a módszerrel próbálna mindent bevállalni... -
#70745 hátőő nekem is za van :) és hát hogyis mondjam nem egyxerű a dolog, általába mikor abnormalos szart ad akkor kidob egy jelzést az óra fölé ott allow és megyis , esetleg kapcsold be a smart defense advisort és amikor vmi új ipre csatlakozol vagy probálnak csatalkozni akkor jelez, mondjuk az én za-m jó régi :D meg bugos is xd szal néha csinál érdekes dolgokat de az sroval nemnon volt hiba, annál inkább wi-finél :S namind1 leírtam amit én szoktam csinálni ha abnormalos szart kapok, ja és még vmi program controlsba mindenhova pipát tegyél srohoz hátha az segít :S na isten áldásával ellépek aludni közel 39°C os lázzal :-/ -
#70744 Jó kérdés. Nekem is zonealarm van mind 2 gépen és nem volt ilyen problémám. Nekem ez a zone alarmom van : ZoneAlarm Security Suite version:7.0.483.000 Asszem anno Nomak ajánlotta, azóta is működik megbízhatóan. -
#70743 azugylaza -
Rabbit20 #70742 tűzfal nélkül játszok már majdnem 3 éve :D -
Cat 02 #70740 Esetleg ? http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1182155842
Egyébként tuti h hakkerek milliói várják h felold a tűzfalad és a prédájuk legyél =) -
#70739 Aloha
Lenne egy olyan problémám,hogy újra felraktam sro-t elakarom indítani kiírja Abnormal status...tudom ,hogy a ZoneAlarm okoza és mindent engedéyleztem ,de továbbra is fennáll a probléma (régen valahogy sikerült megcsinálnom ,de most nem megy) kikapcsolni meg nem akarom már 1-2secre se
Aki tudja amegoldást legyen szíves leírni :D (új védelmet meg nem akarok) -
#70736 egyértelműen jobb a Light Armor... a cserélgetésről annyit, hogy a wizemmel elég jól megvoltunk cserélgetéssel. x) -
kenny00 #70735 he????
mit szórakozik velem ez ajáték?xD
Ló cÉd(9) bizots ismeritek x)
hibaüzenet-_-' valaki helppppxD -
#70732 Perszepersze, legyen igazad, mert akkor hamarabb elhallgatsz xD -
Rabbit20 #70730 hmm az télleg van, de akkor is hülyeség 1h ra váltani ha már fekszik az ellen ^^ -
#70728 Talán azért, mert az 1h skilleken is tudtommal ott a +dmg bonus arra aki fekszik, csak nincs kd-s skillje, amit valahol nem értek, de ez van, csak akkor minek a kd bonusz... -
Rabbit20 #70727 lol már bocs de kd-nál minek váltana át 1h-ra? -.- ilyen hülyeséget... :D