Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ajánlanám azért mindenki figyelmébe a minimum hetente egyszeri jelszóváltást, és a képernyõbillentyûzet használlatát. Állitolag a keylogger azt nem ismeri fel...
az micsoda
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
😄dddddddd
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
tegnap találtam rá erre a fórumra és remélem tudtok nekem segiteni
olyan gondom lenne hogy silkroadba feltörtek s megszeretném változtatni a jelszóm.Hát igen és itt kezdõdik a gond mivel elfelejtettem a jelszóváltóm. Legyetek szivesek irjatok mi ilyenkor a teendõ, például kitöl tudom lekérni vagy stb........
lécci help nagyon fontos
egyszeruen kikapcsoltam a virusirtot,olvasgattam forumokon,hogy ez másnal is elofordul,alitolag az update tartalmaz valamit amit nemejik virusirto virusnak erzekel
most ugyan valami telikerdojeles hibauzenettel kidobott a jatekbol,de legalabb mar fenn van
The power to believe in yourself. That will become the power to change fate.
5mill goldot meg adjatok mert már nem gyártok goldot... xD
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
FW-re pedig rendesen fel kellene készülni mert most már elég legyen hoe uralomból. 😊
De perze ZA is jófajta, csak valamiért én nem rajongok a csicsás programokért, nekem az kell h mûködjön 😉
Linksys router vs más márkákról annyit, h Linksys a Cisco leányvállalata, valószínûleg jobban értenek a hardveres FW-khez mint az SMC vagy a D-Link...
Ez már tényleg erõsen offba hajlik, így idebiggyesztem még a Maalának szóló felhívásomat: csütörtökön Fortress, kapd össze magad 😄
Most amúgy is plvl time van majmoknál, de átveszem karimhoz a vigort, nekem jól jön az késõbb =D
Nomak
Jaja, ZA szerintem is a legstabilabb, legmegbízhatóbb és legjobb FW jelenleg.
andybaby
De ugye érzed, hogy ez a 3,5 évtõl igencsak messze van? 😊
Fõleg, h Aege csak ez után indult.
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Inkább az a probléma, hogy sokan "van elég mp lowra állítom a töltést" stílusban játszanak. Beállítja 30%-ra mert hogy neki van 30-31k mp, aztán amikor kapja a durva sebzéseket nem érti miért van nullán a csík majdnem. =)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
12sky2 // equinox //d12r1(lvl157) // abbahagyva 9dragons // nirvana // fc5 (lvl113) // shaolin nuker // inaktív sro-r // gobi // lvl120 // force nuker // inaktív
botforum.co.cc :p
mert hogy sro-ban nem, az hótziher.
2005. okt 1-jérõl van a Global server open nevû hír, és az még 3 éve sem volt.
Én okt végén kezdtem, és egyike voltam az elsõ magyaroknak...
Sorry, nem bírom ki kötözködés nélkül 😊
Powerfull
Nem vagyok látnok, de nagyon-nagyon remélem. Már kíváncsi vagyok, és JM elmúlt 1 éves teljesítménye alapján nagyon magasak az elvárásaim.
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
szintlépés itt is nagyon nehéz, nyeli a pénzt a gamma, és tele van bottal (szinte csak az van már)
játékélmény kb annyi, hogy felviszed sok idõ alatt sok pénzbõl sok idegeskedéssel karid 90re, aztán pvpzel egy jót, míg nem jön egy gazdag noob full sunban, és semmit sem tehetsz ellene, szopó...
gondold ezt át
olyan kérdésem lenne h benne van vki 1 olyan cserébe,h én adok neki oasison kb 20-25-et és õ meg ad nekem zeuson annyit?
ha vkit érdekel írjon
köszi
nade most stop mert bannolnak minket a serverrõl ^^
off over
Athens / Inaktív Nem alkuszom , nem adok egyetlen falut sem, a máséból nekem nem kell 1 falat sem .
sry a topic floodért ban plíz.
Filefrontot próbáld meg.. nekem ott relatíve gyorsan is lejött és nem kell hozzá regisztráció sem nagyon.
Vírusirtót szerintem nyugodtan szedd le, nem tudom mit használsz.. és tedd fel zone alarm security suite programot esetleg. zonealarm.com aztán letöltés. Van benne minden ami szem szájnak ingere.
bocsesz beneztem😄😄
ezis azért van mert még mindig nem mûködik,es zsinorban szivom a cigarettát
kezdem azt hinni hohy a gépemben van a hiba,nem a linkekben...
Server[Aege] Lv[100]\'n [lv100FF] Build:[HybInt Spear]
Amúgy balázsnak írta , olvass a sorok között.
Athens / Inaktív Nem alkuszom , nem adok egyetlen falut sem, a máséból nekem nem kell 1 falat sem .
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
a bless spell és a recovery division skillek kimaxolásához szükség van más skillek kifejlesztéséhez is?
például a +str buffhoz szükség van vmi Charity passziv skillre.
ha kell valami segitség akkor Irj nekem.ok? Adj egy MSN cimet tok segiteni 😊 ( 3 és Fél év tapasztalat) 😛PPPP
na bye
de a baszogatást tartsd meg magadnak.
Ha valaki kezdö valamiben,azt egyböl ki kell kezdeni??
Amúgy Demila eladná a kariját, úgy tom...
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Nincs valakinek 80+Nuker karia eladó (Ft/$) vagy elcserélendõ egy 83as glavis karira (server : Aege)
Nekem is Aegen kéne a kari, irjatok ide. bB 😄
Balázs: mmosite oldalon ott vannak a leírások, ha meg túl lusta vagy utánanézni akkor minek akarsz csinálni kb.
Tudna nekem valaki ajánlani egy linket ahonnan le tudnám tölteni ezt a játékot,mert már 3-at letöltöttem,kettö y1_150-est(ebböl egyet a hivatalos oldalrol),és ezek mind virusosak voltak,és egy v1.02-est,de ehhez meg ugyancsak a hivatalos oldalra irányit,de azt már ugye próbáltam.
Szóval teljesen el vagyok keseredve....
valaki segitsen nekem please...
Ha kellenek Képek szoljatok 😄
DS Ksro-ba arab kaszt iden meg lesz?