82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#72840 lassan válthatod a Coldot Force-ra, mert az olyan vicces. -
new izém :D -
#72833 utorrent és megfelelő portok nyitása, port redirect a routeren/tűzfalon. -
Cat 02 #72825 Hát, nem jobb mintő :) -
#72824 '(ami nem feltétlenül = sebzésduplázás, lévén a berzerk is az)'
Kínainál nem sebzésduplázás a crit, mivel a mag sebzést (imbue) nem duplázza. STRes Eusnál meg szimpla duplázás. Itt is egy érv a nem-növelt Eu SoX crit mellett. Az Eus fegyverek 3/5ének alapból nagyobb a Critje (rogue fegyók, 2h sword passzív). Bele lett építve az alap fegyverekbe a SoXok critnövelése, ezért miért nem nyavalyog senki? (Justice for fehér&kék fegyók made in China!)
'logikád alapján' (mivel 1 SoX fegyó sem növelt critjű) minden Eu-fegyó majdnem SoX? és a SoXok csak alapból 5-10-15el nagyobb szintű fegyók?! a picsába, húúdeszar, dobjuk is ki az egészet! le a pórnéppel!
megbocsáss, de a logikámat kérlek kíméld meg attól az ökörségtől, hogy beleviszed a skilleket, valamint azok effektjeit. Glavienak is van Knockbackje, Dullja, akkor az már egyből pajzs lesz? mi jön még, Dalai Láma event?
'Így is erősebb az EU' Kimondtad a varázsigét. Csak azt nem értem, miért sírsz a crit miatt, és miért nem sírsz a status effectek miatt. Megkülönbözteted őket? Tán másik harcrendszer részei? Ne egységenként tekints a rendszerre, ha kritizálod, hanem az egész rendszert nézd. Köszi. -
#72823 már nem látszik, de 76+7 sun xbowja van -.- -
#72822 Persze hogy nagyobb a sebzése mivel nem tudom feltűnt-e hogy az eus kariknál nincs imbue -> mag dmg -_-
Világos hogy nagyobb a fegyverek alapsebzése, lévén úgy aztán már tényleg tiszta szopás lenne az eu.
Az hogy a crit növelés elmarad eu-nál számomra elfogadhatatlan hiszen sokan azért használnak még 80+-on is 64-es sosun glaive-et, mert ugye ott ficcen a crit (ami nem feltétlenül = sebzésduplázás, lévén a berzerk is az). Namost én elvárnám hogy az eus fegyó is megkapja az adott kategóriájú +critet, mert ez így nem sox, hanem mondjuk a-sox (almost-sox).
Logikád alapján haladva méginkább felerősödik bennem hogy ez bug, mivel akkor a sildeknél sem kéne lenni sox-hoz illő +blokknak, mivel így is erősebb már az eu, meg ott van neki a sildes knockback, dull, etc. -_- -
#72821 Így könnyű. .
Ezt kselje be valaki ha tudja. 110k-s crittel indított sátánnál, utána volt egy 140ese ha jól láttam, én meg örülök ha 50k nál nagyobbat beleverek sátánba. ez aztán a fair . . . -
Cat 02 #72820 Dehogy, kínai nuker ftw :D Főleg wiz ellen lionnal :P -
#72819 nem'tom, észrevetted-e eddigi SROs pályafutásod alatt, de az Eus karik ereje a skilljeikben leledzik nagyrészt, aztán a fegyver attack, majd a reinforce részén.
de várj, nagy tudású barátom, itt egy link: Nivlam
Szépen rámész a Weapon részre, és berakod bármely Eus STRes fegyót, mellé pedig a szintbeli párját kínai Glavie-ból.
Hoppá! Az Eus fegyónak nagyobb az alapsebzése, még 0%on is!!! Fúúúj, szar fos bugos játék!
És a SoXnak is! Alapból nagyobb az Eus SoXok sebzésre, és +5re pl még többel nő ez az érték Eu terén mint Kínai terén! BUGOS JÁTÉK. Justice for China!
Ne diszkriminálják már itten nekünk szegíny Kínát!
Mivel a SoX fegyók exponenciálisan előre mutatnak a 'távolabbi' szintekbe, az Eus fegyóknak is egyponenciálisan növekszik az erejük. Ha egy Glavie SoSun verziója az alapnak a x^2 (x a négyzeten), az Eus fegyó ereje alapból 1,5x. Ennek a SoSun változata pedig (1,5x)^2, azaz 2,25*x^2 (2,25ször x a négyzeten). Ez egy elég leegyszerűsített példa, de remélem megérted, miért nincs szükség az Eus fegyóknál a gyakrabb sebzésduplázásokra (te olvasatodban: Crit) -
#72818 -
:D -
#72816 off:
ez most komoly? -
#72815 hát nézd, kétlem hogy elk*rná joymax k és isro-ban is ezt a dolgot
amugy meg hát dagger és xbow esetében az a crit 20+ kb azt jelenti hogy 5-6 másodpercenként crit, mivel annyi támadást viszel be... és hogy lemondott pot töltésről? hu, cserébe 2x akkor az attackja kb. + még vannak modifierek, DD, CE, warcry stb. amugy sun-t ha veszel pl daggerből, most őszintén, 25ös crit sem nagyon számit. talán egy full sun setes blader kibir egy sun+7 daggertől egy 3as kombót, de ha critezik azt se fogja. Avi rogueával crit 19 vagy 21 volt asszem a dagger, és igy is kb minden 3. ütés crit volt. és visszatérve, ha kiad X bil / száz $ dellát sunra, azt azért hogy 1ütésből öljön, nem a jobb critet nézi -
#72814 Ez rendben is lenne, de így az eus sox fegyók (már a fizikai sebzéssel bíróak) elvesztik hatékonyságuk nagy részét.
Az pedig hogy a tőr max critje 25 és a sosun-é így 31 lenne... hát hmm, a 25 is elég magas aki meg vesz magának 1 sosun-t szerintem megérdemli a 31-est. Elvégre ugye lemondott a 0.5 mp-es poti töltésről és csak 15 mp-enként tudja magát tölteni. Tehát valamit valamiért...
No mind1, ilyen hülyeségen nem fogok összeveszni, azt hittem ezt mindenkinek triviális akkor lehet hogy csak nekem az... -
#72813 egyáltalán nem bugosak az eu fegyók critjei. a shield azért kapja meg a "bónuszt" (-> rofl) mert a br-je egyezik pl a kinaiéval is, 20 a max, nincs különbség köztü. de egy eu és egy kinai fegyó közt eléggé nagy. xbow, crit 20al pl. rádobsz 25 lövést a faszikára fél perc alatt, elég sanszos hogy alapból durván sok crited lesz. egy dagger 25ös crittel, amivel durva kombókat, gyors támadásokat (->több bevitt ütés -> TÖBB CRIT) csinálsz ALAPBÓL sokat critezik, és ezért kicsit a balance mégjobban megborulna ha crit 30-35ös fegyókkal rohangálnának a népek. a kinai sun bow max critje (amivel a legtöbb támadást ->legtöbb critet ergo) belehet vinni is jóval az eu fegyóké alatt van többek közt... ezen gondolkodj már el -
DonCol #72812 Leht, hogy naon régen már kérdezte vki, de én még viszonylag új vok itt, szal mit jelent a WuFra "előtag"? :D -
#72811 Uh, néha a reflex kötekedés előtt picit olvass már vissza... arról volt szó hogy a sox bónusz az eus fegyvereknél nem érvényes -> bugos.
Tehát ha 1 kínai íj critje 100%-osan 12, akkor pl. a sos 14. Namost az eus fegyóknál tökmindegy hogy sos, som, vagy sosun, nem jár a bónusz +2 crit fokozatonként. Ellenben a sildnél igen, tehát 1 sos sild 100%-os blokkja nem 20, hanem 22.
Tehát kimondhatjuk hogy eus sox fegyók bugosak, mert nem jár nekik a crit bónusz. -
#72810 OFF:
Bódog hálaadást Srácok!! -
#72809 fos
max cold+force akkor hogy valami védelmed legyen. s/s-el elmegy a force a shield sokat ér, de bowosként meghalsz mint a bot imo. vagy force+cold akkor esetleg -
Cat 02 #72808 Ám ha már itt vannak az okosak.
Egy full int bow+light+force kari az milyen lehet ? Esetleg valakinek van-e ? -
#72807 Nem, az első szerkesztés az #72794
'Tehát, full int vagyok.. hogy osztjam a stat pontot és meddig, hogy hibrid int legyek?(2str, 1int)'
Mondatának a végére volt a 2str, 1int szerkesztése. :D -
#72806 mi az hogy "te is"? :D én alapból nemtok editelni, szal max Ő és pont :D -
Cat 02 #72805 Hm, úgy tűnik h valami gátolja szinapszist azt agyadban. Ez általában az alkohol :D -
#72804 ez az uccsó mondat ütött xDDDD -
#72803 ehh, te is átszerkesztetted! beleraktad a 2:1et a hybrid int elé... -
#72802 mármint ha 2str 1int az hibrid str, nem hibrid int. amugy hibrid mint mondtam már 1 str / int pont után is lehet a karakter. van 1:8, 1:7, 1:3, tisztázza mit akar -
#72801 2str 1int az mióta hibrid int? vagy ha azt akarta irni hogy innentől 2str-re és 1int-re rak akkor hibrid lesz, de még mindig nem mondta el mit is akar. -
#72800 csak nálad. a hybrid int lehet 8:1 int:str, 7:1 int:str, 3:1, akármennyi/akármennyi, de ő a zárójelben konkretizálta, hogy 2str:1int mértékben kíván hybrid int lenni. -
Cat 02 #72799 Most kövezzetek meg de a 2:1 hibrid int az csak nálam "2int1str" ? o.O -
#72798 Pwnd by VIP editjog x)
ha lvl 47ig csak intre raktál, akkor még 92 szinten át, majd még 20 szinten át kell kell STRre pakolnod, hogy STR 2 INT 1 legyél.
Azaz 157. szintre eléred az álmod. Kár, hogy 150 szintre van a játék tervezve. -
Cat 02 #72797 "(2str, 1int)" ? :D
Ám
43*3=129 pont, ennyit kell még elosztanod.
Illletve
66+43=109 str.
204+43=247 int.
Tehát 90-re ezek lesznek, most a 129 pontot próbál úgy elosztani h 2:1 legyél, márha tényleg az akarsz lenni :) -
#72796 szvsz 2:1 -
#72795 adj 1 stat pontot str-re, és máris hibrid leszel btw...
ez aztán nagy kiindulópont, "hogy hibrid legyek". és mégis milyen hibrid? mint emlitettem, ami nem pure int az már hibrid akár 1 str pont miatt is. szóval akkor konkretizáld már hogy mit is akarsz -
#72794 Valaki segíten már nekem, plz.
Lvl 47 vagyok, minden stat elosztva. Most ruha nélkül van:
66STR-em
204INT-em
Tehát, full int vagyok.. hogy osztjam a stat pontot és meddig, hogy hibrid int legyek?(2str, 1int)
Nagyon megköszönném Nektek fiúk!:) -
#72793 aha, csak azért mert mikor behozták a 90et akkor szivatták a botokat egy küldivel, amiben el kell kapni egy mobot és ha azt megüti pk-s lesz. Annó több helyen írták, hogy droppoltak fegyót, ruhát, pénzt, stb. Csak ebből gonoltam hogy ami a karin van az is kieshet, vagy csak ami az invertoryban van. -
Cat 02 #72792 Silkes item nem valószínű xP -
Rabbit20 #72791 kézből fegyó nem meg pénz sem asszem... többi bármi -
#72790 Pk nál bármi kieshet a kariról. Ruha pénz, fegyó, stb. Ugye? -
#72789 biztos az is bug, hogy a bow max critje 12, a spearé meg 17.