82377
Silkroad Online (iSRO)
-
at16 #72884 ja lo. 130? én meg 10 db-ból szeretnék... -
#72883 Engem is érdekelne, ma gyerek +7es glavit csinált és nem vett rá követ, vagyis az ő azt mondta nem vett rá követ (130 elixirből összejött a +7, átment fortresshez és ott) -
at16 #72882 guild társad is gyártja de hogyan? van vmi program ami kiszámítja h sikerül e vagy sem?
engem ez ugy érdekel.
a buzi török fajtájuk simán felnyomja +7re a szerónkon . én meg örülök ha sikerül a +3 -
Rabbit20 #72881 1.5 billt írt :)
de am jah nálunk is 2billnél kezdődnek. -
Balázs2 #72880 mi az anyám van? komolyan nálunk sunok sima 2,5 bolnél kezdődik, amit felvariáltak +7re meg full blus 4-5 bil, itt meg 1,5 milcsibe kerül, meg más szervereken is-.- nálunk sima accesory vagy ruhanemü 1 bil minimum.. -
#72879 Igen, nálunk is a hárfa/warlock rod/1-h/axe a futottak még kategória (erős túlzással, magyarul milliárd körül meg lehet őket venni, mert csak szűk rétegek használják). 1 cleric rodra emlékszem hogy sok pénzért kelt el, gondolom az offering és a megnövelt heal miatt azért sokkal több értelme van mint az alábbiaknak.
A sláger fegyverek (2-h, crossbow, dagger) is megvehetőek goldért, de ezek már szigorúan milliárdos nagyságrendekben mérhetőek.
A wiz staff ugye más dolog (mégiscsak a legnagyobb sebzésű class fegyvere) csak pénzért lehet. A kínai cuccok dettó.
Na kb. ezért mertem leírni hogy kár a eu sox elmaradt critjeiért, mert így "leverődnek" az árak. Persze erre csak a mi szerverünk adatai alapján következtettem. -
#72878 nálunk sztem sun fegyót kivéve hárfa, crod, wrod, 1h, shield, axe 4b alatt nemadnának -
#72877 Annyiért én is megvettem volna :D -
Állítólag 1.5 milliárdért vette. Ha kínai lenne nem tudta volna in-game goldért... -
Cat 02 #72875 És mákja is van mert ha beírja h /sun süt a nap xP -
#72874 Gondoltam :) -
#72873 Mert teljesen legális és tiszta klienst használ. =) -
#72872 biztos, nálunk lévő tagot biztos nem bannolják, kuwaiti törzsvásárló :) -
#72871 Szép cumó annyi szent... miért van pirossal kiírva a unique spawn? :D -
Arba #72870 Kérlek szépen ezt ahcknek hívják, guildtársam is gyártja a fegyókat:P csak abbahgyta meert a főkariján kívül 5 karija kapott bant xD -
Cat 02 #72869 Néha van olyan h egyszrűen megáll az egész gép, se alt tab, se semmi nem működik. Erre van vmi ellenszer ? Ill általában roc-ban van :D -
Balázs2 #72868 Ide is írom
Eladó Venicén egy 74-es majdnem 75-ös:D full str rouge/clerik kari xbow, dagger clerik minden fullos maxon, és van még 560ksp tehát 90-re összes skilre elegendő sp, van angel wing+helowín cuccos, és van egy tündér csicskája meg egy pingwíne, mindent lehet váltani.. 20k huf lenne -
#72867 Valami nyitja biztos van. Nálunk 85+13as glavit árultak globalban 1600$-ért. Még nem láttam, de szerintem nem hülyeségből írta be. . -
Balázs2 #72866 Szerveren van egy gyerek csinálja sorba +7 last setteket régi 8d sunokat +9re vitte +9 fegvyereket gyártja, most csinált 87+10 earringet, mind láttam stalba,ne mondja nekem valaki szerencse ilyen nincs, valamit tud gyerek simán +8ra rányomja 9et. kb tegnap láttam 5 + 9 itemet stallba másik stallja meg csak +7el volt tele... -
Balázs2 #72865
Megagyenge dagger:D -
sanyx85 #72864 Lenne egy olyan kérdésem hogy ONE-HANDED SWORD-os
Warrior kap 100lv-n terület sebző skillt a pajzson kívül vagy csak egy mobot fog ütni mindig. -
Cat 02 #72863 Úgy 1 hónapja :) -
#72862 cat beindult he :D -
#72861 OMG, 60-as vagy :o -
Cat 02 #72860 Mercury check, fasza... -
#72859 Nem tudom mit csinálnak joymaxék de megint gáz locéd9. Ok megyek inkább codozni. . . -
#72858 Az irigység népbetegség, ámbár következő körben a személyeskedésed ajándékpontokkal lesz jutalmazva. Valamint kéretik kultúráltan fórumozni, mert ez nem ovi. -
#72857 nekem első sos lv 25 fele volt :) azóta semmi. . .
Van a slow antiokés küldi, mitől függ hogy egy bot betámadja e a mobot és pk-s lesz, vagy nem? Vagy ez is random mint az alchemy? ( gyerek ma már a 2. +7es staffját globalozza -.- _I_) -
#72856 Áh, ideges lett és vett 1-et $1000-ért... nálunk is így megy. Ráadásul már több mint 10 sosun crossbow van a szerveren, szóval semmi gond.
Nálunk is van 1 török, aki mellett gyakott az egyik guildtársam és ott dobta ki neki a sosun kardot. Nemsokra rá, a gyerek eus karijának meg esett 1 sosun crossbow... ja és természetesen a kínai karija nuker, az eusa pedig crossbow, hogy még meseszerű is legyen :P
Nekem d5 óta nem volt sos droppom, szóval nyertem :) -
#72855 Most be tudtam lépni. -
#72854 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
JO AZ SROM :D
HAPPY HAPPY HAPPY ! -
#72852 Nem csak veled nyugi, 90 szint alatt volt 1 sos droppom, semmi több. Tegnap sátánnál délután 85+5ös xbowal a gyerek nem tudta beölni, este más sun 76+7es xbowal jött. Gondolom összestallolta rá a pénzt hosszú idő alatt. Én meg egy bszott +7es bowot nem tudok csinálni / találni normális áron. -
#72848 Nem vagy egyedül, behalt az egész!! Hivatalos oldal sem elérhető. -
#72847 Valaki n emtudja mivan a silkroadommal ??? folyamatosan C9-et kapok ha be akarok lépni.... ez mi a geci ???? -
#72846 Végén töröknek néznek téged ennyi sunnal =D -
#72845 Off:
Blablabla spam, bla. -
#72844 Na ugye hogy nem sebzésduplázás a crit? Látod, nem kell hülyeségeket állítani és akkor nem kell görcsösen korrigálni.
"nem'tom, észrevetted-e eddigi SROs pályafutásod alatt, de az Eus karik ereje a skilljeikben leledzik nagyrészt, aztán a fegyver attack, majd a reinforce részén."
Logikád alapján próbáltam rávilágítani hasonló példával hogy ez miért nem ok arra hogy eus sox fegyver critje alap legyen, de úgy látszik a kettős mércét remekül alkalmazod. Megjegyzem ez egy kocsmában, vagy személyeskedő vitában remek eszköz, de ha valamiről szól is az adott vita akkor oda 0 és csak téged minősít.
így is erősebb már az eu - irónia akart lenni, egyáltalán nem erősebb, vmit vmiért -_- -
#72843 xD -
#72842 te az én szememben mindig is az leszel ha ez megnyugtat <3 -
#72841 neszopassmá,... mondtam pitőrnek hogy énakarok lenni a noob of the week -.-""" , amúgy kajak esélytelen hogy forcra váltsak :D