82377
Silkroad Online (iSRO)
  • at16
    ja lo. 130? én meg 10 db-ból szeretnék...
  • doxadmin
    Engem is érdekelne, ma gyerek +7es glavit csinált és nem vett rá követ, vagyis az ő azt mondta nem vett rá követ (130 elixirből összejött a +7, átment fortresshez és ott)
  • at16
    guild társad is gyártja de hogyan? van vmi program ami kiszámítja h sikerül e vagy sem?
    engem ez ugy érdekel.
    a buzi török fajtájuk simán felnyomja +7re a szerónkon . én meg örülök ha sikerül a +3
  • Rabbit20
    1.5 billt írt :)
    de am jah nálunk is 2billnél kezdődnek.
  • Balázs2
    mi az anyám van? komolyan nálunk sunok sima 2,5 bolnél kezdődik, amit felvariáltak +7re meg full blus 4-5 bil, itt meg 1,5 milcsibe kerül, meg más szervereken is-.- nálunk sima accesory vagy ruhanemü 1 bil minimum..
  • Atisz #72879
    Igen, nálunk is a hárfa/warlock rod/1-h/axe a futottak még kategória (erős túlzással, magyarul milliárd körül meg lehet őket venni, mert csak szűk rétegek használják). 1 cleric rodra emlékszem hogy sok pénzért kelt el, gondolom az offering és a megnövelt heal miatt azért sokkal több értelme van mint az alábbiaknak.

A sláger fegyverek (2-h, crossbow, dagger) is megvehetőek goldért, de ezek már szigorúan milliárdos nagyságrendekben mérhetőek.

A wiz staff ugye más dolog (mégiscsak a legnagyobb sebzésű class fegyvere) csak pénzért lehet. A kínai cuccok dettó.

Na kb. ezért mertem leírni hogy kár a eu sox elmaradt critjeiért, mert így "leverődnek" az árak. Persze erre csak a mi szerverünk adatai alapján következtettem.
  • THeArrow
    nálunk sztem sun fegyót kivéve hárfa, crod, wrod, 1h, shield, axe 4b alatt nemadnának
  • gameplusz
    Annyiért én is megvettem volna :D
  • Atisz #72876

Állítólag 1.5 milliárdért vette. Ha kínai lenne nem tudta volna in-game goldért...
  • Cat 02 #72875
    És mákja is van mert ha beírja h /sun süt a nap xP
  • Atisz #72874
    Gondoltam :)
  • Lord Nomak
    Mert teljesen legális és tiszta klienst használ. =)
  • doxadmin
    biztos, nálunk lévő tagot biztos nem bannolják, kuwaiti törzsvásárló :)
  • Atisz #72871
    Szép cumó annyi szent... miért van pirossal kiírva a unique spawn? :D
  • Arba
    Kérlek szépen ezt ahcknek hívják, guildtársam is gyártja a fegyókat:P csak abbahgyta meert a főkariján kívül 5 karija kapott bant xD
  • Cat 02 #72869
    Néha van olyan h egyszrűen megáll az egész gép, se alt tab, se semmi nem működik. Erre van vmi ellenszer ? Ill általában roc-ban van :D
  • Balázs2
    Ide is írom
    Eladó Venicén egy 74-es majdnem 75-ös:D full str rouge/clerik kari xbow, dagger clerik minden fullos maxon, és van még 560ksp tehát 90-re összes skilre elegendő sp, van angel wing+helowín cuccos, és van egy tündér csicskája meg egy pingwíne, mindent lehet váltani.. 20k huf lenne
  • doxadmin
    Valami nyitja biztos van. Nálunk 85+13as glavit árultak globalban 1600$-ért. Még nem láttam, de szerintem nem hülyeségből írta be. .
  • Balázs2
    Szerveren van egy gyerek csinálja sorba +7 last setteket régi 8d sunokat +9re vitte +9 fegvyereket gyártja, most csinált 87+10 earringet, mind láttam stalba,ne mondja nekem valaki szerencse ilyen nincs, valamit tud gyerek simán +8ra rányomja 9et. kb tegnap láttam 5 + 9 itemet stallba másik stallja meg csak +7el volt tele...
  • Balázs2

Megagyenge dagger:D
  • sanyx85
    Lenne egy olyan kérdésem hogy ONE-HANDED SWORD-os
    Warrior kap 100lv-n terület sebző skillt a pajzson kívül vagy csak egy mobot fog ütni mindig.
  • Cat 02 #72863
    Úgy 1 hónapja :)
  • THeArrow
    cat beindult he :D
  • gameplusz
    OMG, 60-as vagy :o
  • Cat 02 #72860
    Mercury check, fasza...
  • doxadmin
    Nem tudom mit csinálnak joymaxék de megint gáz locéd9. Ok megyek inkább codozni. . .
  • gameplusz
    Az irigység népbetegség, ámbár következő körben a személyeskedésed ajándékpontokkal lesz jutalmazva. Valamint kéretik kultúráltan fórumozni, mert ez nem ovi.
  • doxadmin
    nekem első sos lv 25 fele volt :) azóta semmi. . .

Van a slow antiokés küldi, mitől függ hogy egy bot betámadja e a mobot és pk-s lesz, vagy nem? Vagy ez is random mint az alchemy? ( gyerek ma már a 2. +7es staffját globalozza -.- _I_)
  • Atisz #72856
    Áh, ideges lett és vett 1-et $1000-ért... nálunk is így megy. Ráadásul már több mint 10 sosun crossbow van a szerveren, szóval semmi gond.

Nálunk is van 1 török, aki mellett gyakott az egyik guildtársam és ott dobta ki neki a sosun kardot. Nemsokra rá, a gyerek eus karijának meg esett 1 sosun crossbow... ja és természetesen a kínai karija nuker, az eusa pedig crossbow, hogy még meseszerű is legyen :P

Nekem d5 óta nem volt sos droppom, szóval nyertem :)
  • doxadmin
    Most be tudtam lépni.
  • frzoz
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
    JO AZ SROM :D

HAPPY HAPPY HAPPY !
  • doxadmin
    Nem csak veled nyugi, 90 szint alatt volt 1 sos droppom, semmi több. Tegnap sátánnál délután 85+5ös xbowal a gyerek nem tudta beölni, este más sun 76+7es xbowal jött. Gondolom összestallolta rá a pénzt hosszú idő alatt. Én meg egy bszott +7es bowot nem tudok csinálni / találni normális áron.
  • doxadmin
    Nem vagy egyedül, behalt az egész!! Hivatalos oldal sem elérhető.
  • frzoz
    Valaki n emtudja mivan a silkroadommal ??? folyamatosan C9-et kapok ha be akarok lépni.... ez mi a geci ????
  • Lord Nomak
    Végén töröknek néznek téged ennyi sunnal =D
    Off:
    Blablabla spam, bla.
  • Atisz #72844
    Na ugye hogy nem sebzésduplázás a crit? Látod, nem kell hülyeségeket állítani és akkor nem kell görcsösen korrigálni.

"nem'tom, észrevetted-e eddigi SROs pályafutásod alatt, de az Eus karik ereje a skilljeikben leledzik nagyrészt, aztán a fegyver attack, majd a reinforce részén."

Logikád alapján próbáltam rávilágítani hasonló példával hogy ez miért nem ok arra hogy eus sox fegyver critje alap legyen, de úgy látszik a kettős mércét remekül alkalmazod. Megjegyzem ez egy kocsmában, vagy személyeskedő vitában remek eszköz, de ha valamiről szól is az adott vita akkor oda 0 és csak téged minősít.

így is erősebb már az eu - irónia akart lenni, egyáltalán nem erősebb, vmit vmiért -_-
  • THeArrow
    xD
  • JackyBoy
    te az én szememben mindig is az leszel ha ez megnyugtat <3
  • THeArrow
    neszopassmá,... mondtam pitőrnek hogy énakarok lenni a noob of the week -.-""" , amúgy kajak esélytelen hogy forcra váltsak :D