82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Rabbit20
    hát 2:1 int hybrid amit írtál azse nagyon bírja 50% os snow shieldet pvp-ben... fogjuk rá túlélő kari ^^ kínai karik ellen poti harc kb... critje gyengus meg nem elég intes erős nuke-okhoz
  • kenny00
    ahham de annak széteszi manáját a snow shield:S és nem is csap annyit...:D csak ez a 2 gond van vele amugy jó kari:)
  • Cat 02 #73326
    Ha túlélő akkor pure str blader ...
  • sanyx85
    Honor buff függ a levizsgáztatott karakterek számától,
    és a honor ponttól, meg hogy hanyas szintől vetem be.
    Csak akkor lehet honor buffjaim ha a
    levizsgáztatott karakter a very satisfied válasza.

Most jól értelmeztem és írtam le, vagy nem?
  • kenny00
    valakinek nincs tapasztalata
    s/s 2:1 int:str cold/ligting/wep (90/90/90) röl? hogy mien stb (túlélő karinak szánom)
  • Cat 02 #73323
    Szivacs :)
    Akkor majd kerülöm 1v1-eT :D
  • THeArrow
    minden ékszeremen 100% freez van , de fire shield nélkül fagyok. 1v1-be meg általában az emberek own buffal mennek kthxbai
  • donatus13
    Én bich,fire,force al megyek és egész ój force jól jön tűzes mobok ellen és ress miatt is jó szóval nagyon jó karakter
  • Cat 02 #73320
    Ékszer+eu-s buff
  • THeArrow
    bicheon, force, light 90, 30cold ~~~>>> no fire >>> no ice immunity > akármien coldos kari cold imbueval xd imagine
  • Maala
    örülök, hogy megosztottad velünk a török bladerek elleni tapasztalataidat. :D
  • donatus13
    én enterrel szoktam indítani és akkor jó nem tudom miért van de ez nekem beszokott jönni a loaderrel sokat nem tudok kezdeni sajna olyankor marad a normál belépés:S
  • Cat 02 #73316
    Az mitől lehet h sro rohadt ritkán indul el ? Az a kis töltés alatti ablak bejön, de nem ugrik full képernyőre. Simán/loaderrel is csak ritkán jön be a login :S
  • donatus13
    Később majd lehet vissza állok de amíg kézzel mobolok semmi értelme nincsen másik ruhát is vennem...
  • Cat 02 #73314
    Snow Shield miatt v mi ? o.O
  • THeArrow
    aztán megtalál egy coldos bléder, és szia ^^
  • Cat 02 #73312
    Főleg a bich+force-os mi ? ^.^
  • WuFraZselic
    örülök, hogy egy lvl 27es armorban lévő full str blader karival szerzett tapasztalattal ilyet lenyilatkozol, ily előrelátóan. segítek. 90en nem fog meghalni egy wizard soul cut blade-től, sőőt, nem kell 2 wizard sem hogy "elkapjanak". moreover, sime chinese int karik is szétszednek
  • Balázs2
    Mit gondoltok, a prém+-al nagyobb az esélye a +-ozás sikerének, mint a 2 másik 2 normál prémiummal?A prémeken ugye ott van a lucky 5 %, az csak a +ozásra értendő, vagy arra h stone sül vagy sikerül?Az alkemy probality 10% ugye a prém +-on , az csak a bluzás alkemyre értendő vagy a +-olás részére is?Vagy csak simán a lucky 5 % az a +ozás segíti, az alemy 10% pedig stone kövek sikerét eredményezi?!
  • Cat 02 #73309
    27-en ritkán van FB setjük :D
  • donatus13
    Én bladerrel armorral tolom főleg a mob ok miatt de én sem hiszem hogy majd vissza váltok garment re mert wizardokat most is elkapom pl a soul cut blade el flagezésen is akkor kaptak el általában amikor 2 en lőttek meg egyszerre amúgy meg elbírok vele warriorral is :D bár 27 en nem nehéz mert nem bírja a poti miatt 40 től már más a helyzet :)
  • Cat 02 #73307
    Klántárs is mondta h nem vált garm-ra mert 2h warrior legyőzi. Meg a ruha tényleg sokat számít. Bár nekem eddig npc set powa :D
  • Maala
    Kínai karit, mert bármiből lehet bármit csinálni, ha megunod, és sok új skill jön, amiket lehet bambulni 1000el. :D
  • Maala
    el is felejtettem, tegnap nem akart fellépni, aztán el is felejtettem. du bejöttem, aztán elmentem üveget vágni, most látom, dc, pff.
  • bodesz
    multkor itt volt jókis veszekedés eus vs kínai fegyókon meg karikon.
    szeretnék kezdeni 1 új karit de nemtudom hogy milyen újítások lesznek még kb.mi éri meg akkor eus vagy kínai kari?(nem a jelenlegi állapotra gondolok hanem hogy majd új legendekbe)
    v fullos balance lesz?ez jó vicc...
    OFF:
    Kell a farmerednek guild te pubi ? :D
    MSN beszart nálad ? ^^
  • Maala
    legalább coldod van?
    Dropokra, pluszozásra fel xD
  • doxadmin
    full srt, de rájöttem hogy hulladék cuccaim vannak. 16k-t rámver +5össel, saját buffjaival :S idelye fejllődni a korral. . .
    Full int bow ? xD
  • Lord Nomak
    Attól függ kb.. neki milyen cuccai vannak, neked milyen cuccaid vannak, mennyire farmolt, te mennyire vagy farmolt, milyen buffok vannak rajta pluszban, rajtad milyenek vannak.
  • doxadmin
    normális hogy bowosként 2h warrior ellen 2 mp ig bírom? szerintem nem
  • Lord Nomak
    És mivel vannak itt néha komoly kategóriás emberek lesz aki meg is próbálj ezeket. ^^
  • Zaylka
    És akkor menj ki a jégre, therapy kör le (ha nem vagy forces akkor nem is tudsz pluszozni) azt fusd kétszer körül, majd állj a közepére, nyomd el a zerket, ülj lóra, azzal is tegyél egy kört, majd még zerk alatt nyomd rá és akkor sikerül. Ez a taktika csak minden 1h 49 percében műkődik, ha viszont átlépsz az 50edikbe akkor már füstölni fog.

Ha ez nem működik még mindig ott van a dh-ban való épület körbefutás, majd pontosan 2 perc 35 másodpercet kell a sepregetős npc mellett állni és aztán ugy próbálni a pluszozást hogy a kamera szemből van és hátul látod a templomot a dombon, különben ez sem működik.
  • Lord Nomak
    Sokan még a fegyver beépített luckyt is számolgatják, bár ebben látok valamennyi realitást én is. Anno régi bowernél vettem 64+4 bowot na mondom astralozom aztán +5 hurrá, 3 astral/immo ment el rá majd meguntam a szerencsétlenkedést vele, kiment grindelni a kari, kb 2 órával rá esett egy 64es bow, kíváncsiságból megtoltam pár elixirrel hát ha +5 lesz, erre +6 lett a vége csak hát szar crt meg statok voltak hozzá.
  • THeArrow
    nincs ien hogy átlag.. jó persze van aki totál levonogatja kivonotagja osztogatja mennyi elixirt baszott rá.. volt hogy +7elixir volt hogy 500nál elegem lett szal ennyi, nálam no statistic
  • gameplusz
    4 ^^
  • gameplusz
    Majd lesz :P Először a set, aztán majd az 1h...
  • Mikk0
    BTW változó mennyi welixir kell, volt már, hogy elsőre felment egy fegyó +6 ra rá lucky stone azt +7, tehát csak azt tudom mondani, hogy ha 0-ról indulsz legkevesebb 7 elixir kell :D
  • Mikk0
    Ami nem akar felmenni az nem megy fel, bár +5-re minek várni, addig lazán megy...
    Volt, hogy egy nap kétszer volt +8 a bowom(összesen 3 vagy 4 szer), de 9 nem ment rá az istenért..
    Hála istennek paypal megoldotta a problémámat és nem kell aggódnom azon, hogy mikor lesz +9 a bowom ^^