82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Cat 02 #73369
    Te vagy az Sanyi ?

• zephyrir
    Átváltozva -

Mozgás -

Slot -

Persze mindez nem ingyen és nem is egyszeri vásárlás esetén. A Spirit-t aktiválni kell minden 4. hét után, csak a kezdeti aktiválás "ingyenes".
  • Doomista
  • donatus13
    Jó de ez sem érdekelt nagyon senkit az még úgyse fog a. így ok?
    láma vagy. így ok?
  • Doomista
    holnapra azt is leirom. igy ok ?
    söt leirom az összes botter nevét az én saját két kezemmel. igy ok ?
  • Maala
    csak az összes képnézegetőt, ami egyből megnyitja neked az URLből a képet.
  • Cat 02 #73363
    Csak láma vagy.
  • Doomista
    nálam ugy sem megy...FF-t használok...szoval IE-be kell megnyitni és ott megy...vagy operával...vagy avant browserrel...vagy safarival...vagy google chromevel...vagy maxthonnal...vagy K-meleonnal...vagy flockal...vagy slim browserrel...vagy orca browserrel....vagy green browserrel...vagy theworld browserrel...vagy torpark böngészövel...vagy sleipnirrel....vagy netscapevel...vagy winawappal...vagy spacetimevel...vagy browse3D-vel...vagy netcaptorral...vagy ultrabrowserrel...vagy surfofflinevel...vagy easybrowserrel...vagy fast browser proval...vagy smart explorerrel...vagy oligoval...vagy enigma browserrel...vagy online böngészökkel....anonym böngészökkel...
    asszem nem hagytam ki semmit...
  • Cat 02 #73361
    Kimásolod linket, enter, f5
  • Rabbit20
    ezt hogy lehet megnézni? -.-"
  • THeArrow
    lol xdd akis homér
  • Cat 02 #73358
    o.O
  • Balázs2
    Jam, neke avi megcsinálta ezt a port nyitogatást, és most fasza, eleinte voltak gondok pl. elment a net stb. de már jó:D
  • Cat 02 #73356
    Passz, gép amúgy is be volt kapcsolva, szal villanyszámlát nem számolva 0 ft/dollár/euro.
    Mennyi volt a corp edition ? xD
  • sanyx85
    Kapcsold ki az összes effektet és talán nem dob ki.

Ki milyen árban látott sun hárfát, és milyet?
  • Cat 02 #73353
    btw lol 2 magot használ, bár nem értem miért ennyire :S
  • szeki87
    baszus belépek capture the flagra és kidobbb mér van ez már 3 szpor kidobbott????
  • Cat 02 #73351
    Jajjmár, ne itt beszéljétek meg torrent dolgaitok :D Alul ha utorrentebn piros v sárga 3szög, rákattolsz, port test, portforward.com-ra elvisz és ott van minden routerhez manual.
  • donatus13
    Port forward ot csináljatok az szokott ilyenkor segíteni +- protokoll titkosítás a torrent klienseden :)
  • kenny00
    arra én is kíváncsi lennék én próbáltam sikerült is de utána megint behalt ki tud ebben segíteni?:)
  • Maala
    És melyik töröknek van Force-a? (Cowboyon kívül)

Ezért mondom, lehet megölöd a törököket, de mi, normális playerek legalább 1 Xre jók vagyunk. :D
  • Cat 02 #73347
    He ?
    Lehet routeredben/tűzfaladban portot kellene nyitni, kérdezd Balázst, ő már profi ebben xD
    Okosan nekem már töröltek accomat emiatt :O
  • gameplusz
    Nah, emberek, nyugi. Rendezzétek privátban ;)
  • Cat 02 #73342
    http://silkroad.extra.hu/SRO_New_Full-Client_Downloader(2).exe
  • Rolly
    pls ha valaki tud majd linkeljen be olyan oldalt ahol csak simán lelehet szedni torrent nélkül (silkroad oldalával meg vmi gabesz van onnan nemtom leszedni)
  • Rolly
    én 260-280 ig tok tölteni maxon és jön 5-10 kb/s-el :S
  • WuFraZselic
    én ugyanezt töltöm most másik gépre is... 39seeder van atm... és ilyen 390-500kb/s-el jön
  • Rolly
    nincs olyan hely ahol simán leszedni lehet? mármint torrent nélkül? mert erre 1 seder sincs :( és amit én találtam arra se
  • WuFraZselic
    40percvoltinnen
  • Rolly
    vi betudna linkelni 1 jó oldalt ahonnan gyorsan lejön a legend 3 plus? thx
  • Cat 02 #73335
    Force a jó :) Debuffolod társaidnak ellent :D
  • WuFraZselic
    most nem azért, de van egy full str blader, egy -alaphangon általában- +5 shielddel. akkor most oda minek még a phy def? igy is legalább +150 phy defje van shield miatt... és nem a phy def volt a "szálka a szememben", hanem kolléga azt írta, "szétszedi manáját a snow shield" bladernek bicheon + fire + force, és nem csak tulélő kari lesz, hanem lezuzol másokat is igen csunyán.
  • gameplusz
    Fire-Bicheon-Force a nyerő, szerintem.
  • MilkesFlakon
    Elég sok Coldos blader van mondjuk, akik nem snow shield miatt huzzák a koldot hanem a def miatt.

Mondjuk én nem értek a blader karihoz ,de egy Fire Cold Bicheon nagyon szar lenne?
    ha tul akarsz élni, akkor a 2 def(cold/fire) igen jól jön :D
  • WuFraZselic
    török bladerek?! blader, ha nem force-os, nem nagyon tud megölni... van egy 76+7 som és 85+7 br 20 shieldes blader, nem tud lezuzni, hiába csak 23% ms-em van... 17k+ nukeot kap alaphangon +3 swordtől debuffokkal... most akkor egy armoros mennyit kapna? 25-28?
  • WuFraZselic
    mégis ki az a balf*sz aki pure str bladerhez coldot huz? nem azért tulélő kari, mert van snow shieldje FFS. force fire kthxbai
  • Cat 02 #73329
    Most túlélő kari minek üssön nagyot ?