Silkroad Online (iSRO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫
http://deinofeatdarkspell.wordpress.com
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
asd
100 Silk=2020Ft
300 Silk=6060Ft
500 Silk=10100Ft
Ennyire nehezen megy a számolás?
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
asd
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Hiszen dual-arms (vagyis két kar) minden fegyverhez kell. Ettõl minden fegyvernem használója nagyobbakat üt.
Humorpercek OFF
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD
Weapon Any weapon or empty hand.
skill leírás szerint axe kell hozzá, fegyvertípus szerint akármi jó, szal passz
,,ha azt a támadást dual axe-szal vitték véghez." - sztem egyértelmû
Dual Defense-hez nekem ez van írva: required item: Dual Axe...
amúgy ha lehetne akkor nem az axe-szekciójában lenne.minden skill amit lehet használni vegyesen az a felsõ két sorban van azthiszem...
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
skilljeit? A R7C1 – Dual Arms
Skill forma: Passive
Skill típus: Buff
Szükséges fegyver: Bármely
Effekt:
Megemeli a fizikai támadás erejét, ha azt a támadást dual axe-szal vitték véghez.
L1 – Fizikai támadási erõ 4%-kal megemelve
L25 – Fizikai támadási erõ 100%-kal megemelve
és a R7C2 – Dual Defense
Skill forma: Passive
Skill típus: Buff
Szükséges fegyver: Bármely
Effekt:
L1 – Hit Ratio 13-mal megemelve
L9 – Hit Ratio 35-tel megemelve.
Mivel ezekhez bármely fegyver jó, tehát nincs szükséges fegyver.
Akkor elméletileg tudom használni?
Mert warior fwgyver van a kezemben.
Valaki írjon erre választ légyszike.
asd
jah meg az hogy nem jegyzi meg az ID-t kit érdekel. de télleg ha nem tetszik a játék ne irj róla ilyeneket, sokaknak tetszik
Amúgy már én is rég abbahagytam volna ha nincs jó társaság, de már csak ezért is megéri játszani.
JackyBoy! xD
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Sok félreértést tisztázna 😉
ugyanúgy testohoz is vannak parancsaid ingame(auto res, zoom hack stb.) ezeket h nem látják? azzal is csítelsz... ennyi. hameg csak botért járna bann akkor annyi erõvel mindenki charge backelhetne, mer úgyis csak botért van bann
asd
de sztem 1000ft-ot egyszer mindenki kibir.
bottal már annál inkább. ugyanis a botba át kell irányitani az ip-t vagy vmit szal nem normálisan csatizol a szeróhoz.
testosteronba ha csak a nodc-t jelölöd ki , ilyen nincs...
back from the past.