Silkroad Online (iSRO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

THeArrow
naon megérezhetõ ez a kibaszott gazdasági világ válság vagy mi a faszom... lehet vixxafogjuk még sírni azta 150forintot dolláronként , mert többé nemlesz oan...

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫

Gondolom ugyanúgy, mint eddig, csak többet fizetsz érte.

http://deinofeatdarkspell.wordpress.com

Áh, Deino a lehetõ legrosszabbkor váltotta be a $-t :S

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Lesz ez még többis, ugrik a puma xD

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

pff jól felment -.- multkor még 160 körül volt

asd

gameplusz
50 Silk=1010Ft
100 Silk=2020Ft
300 Silk=6060Ft
500 Silk=10100Ft

Ennyire nehezen megy a számolás?

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

202 HUF 1$. hogy an veszek most silket?

Eos* ^^

asd

Eros.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Melyik a legfiatalabb szerver?

ú én armourt választottam 😞

Garment , FUll str semmi más csak str

ja és a bladernek mennyit str-t, és mennyi int-et adjak?

Bladernek milyen ruha kell?

doxadmin
auto törlés, pedig volt sro témája. wtf???? <#banplz><#banplz><#banplz><#fogmosas><#fogmosas>

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

gameplusz
SNS ftw, még 1-2 jó guildot ples 😛

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

doxadmin
Tudja hogy várod. Múltkor beálltam reggel yarkanra. 650 perc körül megjelent. Persze kb 400 percnél meguntam a várakozást.

\"Ne vitatkozz hülyékkel, mert lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal\" \"Egy álmot álmodék, de álmom eltávozott tőlem\"

Atisz
Cserélgesd a fegyót. Esetleg használj a 2 között 1-2 skill-t. (Én pl. újra dobom a moving march-ot és megpróbálom megint). Ez is egy nagy bug, de Joynax sztem soha nem fogja megcsinálni (vagy majd egyszer, mint ahogy a számtalan nyelvi hibát, amibõl még mindig rengeteg van (pl. "glavie", ami mondjuk stall netwrok-ön utólag helyesen lett leírva (glaive) - persze lehet hogy utólag nem tudják a tárgyakat manipulálni ami mondjuk roflcopter))

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
Remek ötlet, hát persze!
Hiszen dual-arms (vagyis két kar) minden fegyverhez kell. Ettõl minden fegyvernem használója nagyobbakat üt.

Humorpercek OFF

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
De igen, a WOW. Sõt, ha ott beloginolsz, juharszirup és méz csordogál a monitor tetejérõl 😛

Atisz
Ja ez egy ilyen kötschög játék... mindazonáltal ha bejutsz, akkor elég korrekt (már ami a pvp-s funkciókat illeti), bár tény hogy hemzseg a hibáktól.

Vagy támadnak, vagy a partyt támadják, mozogj odébb, vagy lépj ki partyból míg feldobod.

** powerfarm . uw . hu ** Gigabyte GA-MA790X-UD4|AMD PhenomII x4 3Ghz|OCZ Reaper 1066 2x2Gb|Sapphire ATi Radeon HD 4850 1Gb|Össz: 1,5Tb HDD

Bard Music Pleasure (guard tambour, mana tambour, hit march) sornal miert van az, hogy sokszor meg a varosban se akar egybol felmenni, tobbszori probalkozasra csak..? Kint a terepen meg kinszenvedes felrakni... Ugy hogy egyeb buff nincs fent.....

Miért van az, hogy ha várok egy unique-ot, akkor tuti kicsúszik az idõbõl, elmegy akár 400 percig is

Increase the damage done by dual axes. Physical Attack Power 4% Increase
Weapon Any weapon or empty hand.

skill leírás szerint axe kell hozzá, fegyvertípus szerint akármi jó, szal passz

megismerem a munkámat😊 igen, csak akkor múködik a passzív skill, ha axe van a kezedben, bár az eredeti angol leírásban "any weapon" volt.

Morphin
Dual Arms..
,,ha azt a támadást dual axe-szal vitték véghez." - sztem egyértelmû
Dual Defense-hez nekem ez van írva: required item: Dual Axe...
amúgy ha lehetne akkor nem az axe-szekciójában lenne.minden skill amit lehet használni vegyesen az a felsõ két sorban van azthiszem...

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Szerintetek a 1h swordos kari tugya használni a dual axe passív
skilljeit? A R7C1 – Dual Arms
Skill forma: Passive
Skill típus: Buff
Szükséges fegyver: Bármely
Effekt:
Megemeli a fizikai támadás erejét, ha azt a támadást dual axe-szal vitték véghez.
L1 – Fizikai támadási erõ 4%-kal megemelve
L25 – Fizikai támadási erõ 100%-kal megemelve

és a R7C2 – Dual Defense
Skill forma: Passive
Skill típus: Buff
Szükséges fegyver: Bármely
Effekt:
L1 – Hit Ratio 13-mal megemelve
L9 – Hit Ratio 35-tel megemelve.

Mivel ezekhez bármely fegyver jó, tehát nincs szükséges fegyver.
Akkor elméletileg tudom használni?
Mert warior fwgyver van a kezemben.

Valaki írjon erre választ légyszike.

Fortress bug sztem kajak direkt van benne... h izgalmasabb legyen 😄

asd

doxadmin
Ha megjegyezné az id-t akkor még jobban lehetne törni az accokat. Amúgy nehéz beírni 5-8 karaktert egymás után? az meg hogy bugos, minden játék illetve program bugos, mivel emberek készítették akik tévedhetnek, meg ezek csak programok.

Ctf hányszor bugos ? Fortress-re be lehet jutni hátulról. Te is tudod h bugos.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

meg ha be se léptél szerverre akkor mitõl tudod hogy bugos? 😄 istenem. lvl 10 ig eljutottál ?

te hülye , az nem bug hogy disconnectel....

jah meg az hogy nem jegyzi meg az ID-t kit érdekel. de télleg ha nem tetszik a játék ne irj róla ilyeneket, sokaknak tetszik

miért te mivel jácol? nics oylan mmorpg amiben ncis bug.
doxadmin
Én sem értem hogy miért vagy még itt h ennyire szar a játék szerinted. Nem erõszak a disznótor (csak a disznónak)

Amúgy már én is rég abbahagytam volna ha nincs jó társaság, de már csak ezért is megéri játszani.

Szeva 😄

okthnxbye

á geciszar egy játék ez... még nem is játszok, de már tele van hibával, meg sok dolog hiányzik. Alap hogy kéne lennie legalább egy olyan funkciónak bejelentkezésnél, hogy megjegyezze legalább az id-t. Amikor megpróbálok bejutni egy szerverre, és kiírja hogy fullon van, disconnectel, és kilép a játék. Ki sem írja, hogy melyik szerveren van hely, sokszor csak rev6.comról tudom, hogy melyik szerveren van hely, sokszor be is tudok jutni. A játék meg alapból egy nagy szar, tele van buggal, nem értem mi tetszik rajta ennyi embernek...

Max tõrös van, blader az blade+shield és kínai.

A két kardos kari az a blader?

Atisz
Egyébként tényleg vannak high lvl goldbotok (akik tuti hogy soha nem vettek silket) és soha nem kaptak ban-t. Sõt vannak egész goldminer guildek is (nálunk pl. a Gre_GT), de õk vmelyik gold árusító cég "emberei".

Atisz
De igen, a nodc-t meg ilyen szarokat érzékelik, mivel nem a sima .exe file-t használod. A "war against bots" pedig úgy roflcopter ahogy van, nem szabad komolyan venni (azt mégsem írhatják ki hogy "war against unofficial bots, macros & other 3rd party programs" :/)

Maala
én tudok!

JackyBoy! xD

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
80, de psszt, még a végén meghallja! x)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Akkor már csak annyi lenne, hogy ne "bot ban list"-nek hívják...
Sok félreértést tisztázna 😉

hát nemtom én úgy csatlakozok szeróhoz bottal mint testoval... ^^ akkor elvileg látják mindkettõt vagy egyiket sem 😛
ugyanúgy testohoz is vannak parancsaid ingame(auto res, zoom hack stb.) ezeket h nem látják? azzal is csítelsz... ennyi. hameg csak botért járna bann akkor annyi erõvel mindenki charge backelhetne, mer úgyis csak botért van bann

asd

bár ha csalsz ha nem , ha nincs silked kibasznak elõbb utóbb... mert ilyen Gaymax.

de sztem 1000ft-ot egyszer mindenki kibir.

csak nodc-vel tutira nem bannolnak.

bottal már annál inkább. ugyanis a botba át kell irányitani az ip-t vagy vmit szal nem normálisan csatizol a szeróhoz.

testosteronba ha csak a nodc-t jelölöd ki , ilyen nincs...

JackyBoy
most fel tudnék neked sorolni vagy 4-5 progit biztos amit ha használsz tuti, hogy bannolnak(ha nem vettél silket), de mondj nekem egy olyan embert aki CSAK testosteronet használt és bannolták...ilyet nem nagyon tudsz...

back from the past.

Aham, akkor ha van egy kari ami csak azt használt és bant kap akkor se látják ? Valszeg ok nélkül banolják... Haver csinált goldbotot és 1 hónapja megvan neki, akkor a botokat banolják ?