82377
Silkroad Online (iSRO)
  • gameplusz
    Tessék.
  • Ryleh
    hi....Athen on nyomattam egy karit,,,,,,aztán most full tele...LOL,
    van vmi szervermonitor,vagy hasonlo dolog?...mert miért nevelgetnék egy uj karit,ha utána nem enged be,,,,thx,,,,avagy hol érdemes ,stabilan kezdeni??..(nem,nem a hol a legtöbb magyar:)))
  • Cat 02 #73831
    Úgy veszi mintha 20szor nagyobbat ütnél -> téged ver a mob.
  • Rolly
    hi all pls tudna valaki segíteni? (főleg olyan aki jártas az eus karikban azon belül is a warriorban) pls ottvan a taunting target skill ugye mint tudjuk akkor minket támad a szörny (még akkor is ha mások ütik nemtudom) de ennek van lennt 1 száma minél nagyobb addig tart vagy mi? felette ottvan az hogy: Weapon Physical Attack 2000% reflect (na ez mi a bánat?) és az aggro is ottvan a többi skillen azt se tudom hogy mi-mi valaki leírná ezeket hogy értsem valamennyire? thx
  • Maala
    OFF: Gyerekek, itt az új fapolási rekord.

Nem a nők verik a legjobban. :D
  • madmac
    sztem ds a ptre gondolt =D. Majdnem full wiz/klerik vagy wiz/bard :D najó+1 warrior
    wizz 200k sebzést gondolom, mivel az ugyanolyan rucik elég... booooring xD
  • Maala
    megnyitottam, de mit kell nézni?
  • Cat 02 #73825
    H h nem kék a hajuk ? V ebben a ruciban nem látszik ?
  • Darkspell

Na így most jó lesz?
  • Darkspell

Sebzésecske-gombocska :D
  • doxadmin
    ezt tudtam, de ott nincs semmi. Már néztem máskor is.
  • gameplusz
    Starting NPC: Slave Shifle (X-3768,Y-1043)

1. Related Mob: Shaitan.
    2. Collect Certificate of Demon Shaitan
    3. Conditions:

* Must be in a party with Exp. Auto Share / Item Auto Share enabled
    * Teleport allowed with players who are performing, or have completed, the Rahid 6 quest
    * Mobile conversation with Slave Shifle enabled for party leader only
    * Even under dead situation, quest goal can be achieved when Demon Shaitan is defeated
    * Teleport unavailable if transport methods are summoned

1. Return to Starting NPC.
  • doxadmin
    Ha véletlen kinyomtam a küldik közül a rasid 6 osat, akkor többször nem is bírom fölvenni? Mert nem engedi, hiába vagyok exp/item shares pt ben :( Vagy ez is limitált, hogy naponta csak x játékos veheti fel?
  • random001
    Maala már megadta a jó választ neked :)

Zöld mobokon pl. belefutsz egy partiba amit éppen ott csinálnak ahol te grindelsz amikor éppen hosszú időre afk-vagy... Soroljam tovább? ha sokáig partiznak ott akkor kellsz fekszel. Az xp meg nem gyűlik hanem lassan fogyogat. De végül is ez is a farmolás egy fajtája. :D

Más bajom nincs vele. De neked majd lessz még ezen kívül is ha nem ong farmolt wizardot kezdel :)
  • horitazi
    Összes kari lassan fejlődik...max az inteseknek van 1 kicsi tempó beli előnyük.
  • Cat 02 #73817
    És még a skilljei is szépek =]
  • surr3al
    #73807 a bowos retkes erős lesz 100on úgyhogy nem kell félned:)
    #73808 hova aggódsz még a mastery limit miatt?:D még a 100at se kaptátok meg:D a 150 meg pláne... 2-3 év minumum:D addigra elfelejtitetk ezt a játékot, hogy valaha is létezett;)
  • Maala
    mindig zöld mobokon kell grindelnie, vagy passzívokon, és még így is gyakran hal, kb ennyi.
  • ceb1t
    Wizzel mi a baj random001?
  • THeArrow
    #73757 olvasás ereje
  • random001
    Én egy új szerveren kezdtem egy karit full str-est, És csak halkan megsúgom, hogy 1-2 lv-vel voltam csak lemaradva átlagba a full intes kariktól. Most lv 87-es a karakter, tehát nem kis szintről beszélek. Mondjuk az enyém bowos amit ugyebár fejlődésileg nem lehet összehasonlítani egy blader-rel vagy egy glavissal. Ful intes wizardot meg élmény lesz botolni :D de majd meglátod. De ez már off téma itt...
  • sanyx85
    Én azért szeretnék 150lvig menni!
    Bár nem a jelenlegi karimmal mert lassan fejlődik,
    ezért is kezdek egy full int karit az gyorsabban öl mint a full str.
    Ezt meg eladom mert látni sem bírom már lassan.
    Kész anyagi csőd a full str, sokkal több teki meg bot kell hogy elérjem a max lv szintet.
  • horitazi
    de mivel max 150 lesz és nem 300,ezért ne igyál előre a medvebőrére..
    na meg ki az a hülye aki egyáltalán 150ig játszik?(kivétel törökök)
  • ceb1t
    ki mit javasol?mert lennék én szívesen nuker,bower de félek h mi lesz 100 után... ha akkor is 300 lesz a max akkor az eusok verni fogják 1értelmúen a kinaiakat...
  • ceb1t
    gecc én meg nemtom hogy milyen karim legyen... nem tom eldönteni hogy eus, vagy kinai legyen... félek a 100 utáni mastery szorításokra...
  • doxadmin
    aha, én is gondolkodtam hogy megéri e átfarmolni magam bladerre, de letettem róla. Tetszik a 10d-s bow :) Meg a skillek is.

Most a wizardomba "szerettem" bele. Ha másra nem is, jó lesz pwlvl karinak ongokhoz, meg vadászni unikot. :)
  • Kryon
    vannak kísérletező kedvűek...
    ha most csinálnák karit, akkor eu: wiz/cleric, warri/cleric vagy ch: blader tűnik befutónak 100ra
  • Cat 02 #73805
    Skin meg screen miatt jó max :)
  • doxadmin
    aham. Mindegy maradok a wizardomnál egyenlőre.

Ám mostanában egyre furább karikat látok. Pl.:wirrior/wizard. Warri skillt nyomott egy másik wizardra utána meg egy meteort a huntira O.o

#73803 fura egy gondolkodásod van ember. Ha ezt gondolkodásnak lehet nevezni, de téma lezárva részemről.
  • Sabcsee
    bocs srácok csak népszerűsíteni akartam a honlapom...de inkább törlöm mer elég fos lett

peace
  • Kryon
    warlock nem ajánlott, mert ha behozzák immun köveket, akkor skillezhetsz át

eut hybridelni nem érdemes, sokak szerint kínait sem
  • doxadmin
    hehe, gyerekes, nem is vártam többet.

Omg, 1h warri/warlock nem is olyan rossz, főleg a sun 1h van a kezében ^^
  • dragon11
    EU-ban csak full lehet, nagyon ajánlatos.;)
  • surr3al
    eu hybrid = selfowned
  • ceb1t
    Warlock clericről mi a vélemény?(full int vagy hybrid a jobb?)
  • Kryon
    party körül jelenik olyan mob, ha nem volt arra senki, valszeg elhaladt arra előtted egy trade, utánuk maradt
  • Andr0
    Kivolt ez a madárláma 14 éves nyomorék?:D azt íja: "Silkroad szó jelentése: Selyemút mekkora homár." << ez hülye arra nem gondoltom még hogy jelent is valamit ez a szó?:D uram isten vannak ám elvetemültek. Nembaj majd megtanulja töriből, 5. es anyag....
  • Ryleh
    nemtudom,,,de más player nem volt a környéken(élve)....amugy lvl 9 esen szenvedve(mágikus támadása miatt,drain)kinyirom,de ezeket nem sikerült.
  • Cat 02 #73793
    Party mob ?