82377
Silkroad Online (iSRO)
  • sanyx85
    Két kérdésem lenne:
    Van olyan server ahol magyaroké a fortress?
    Lehet egyáltalán karit másik serverre átvinni,
    mongyuk egy 80as karit?
  • Cat 02 #73872
    Vagy a mikulás, nincs ideje hackelni, ajándékot oszt :s
    Mai top 10-es mirc beszólás:
    "[20:25] <WALL_E> clockwork is teh grinch"
    Mai top 10-es privi:
  • Cat 02 #73869
    VV-vel 43-as voltam, szal kuzsé :D
  • gameplusz
    Nem te írtad?
  • Cat 02 #73867
    "For starters i have never had a character over lvl 41"
  • donatus13
    full int glavie ?:D érdekes elmélet :P
  • gameplusz
    A tip of the week-ben olvasható:

"The most efficient killers, against mobs, are as follows. Full int Wizard. Full int Glaive . Full str Xbow."

:D
  • Cat 02 #73864
    De :)
  • Ryleh
    nah..egy már más játékban is ismerös bug:((((
    -ha a poitonbol már csak 1 marad az 50 es stackbol,akkor szépen beragad,s nem teszi be az auto az ujjabb stackot....:((
    Jujj hibrid, kezdj új karit, még nem késő ;)
  • Ryleh
    köszi a válaszokat,,,(auto poitont,abnormal ,stb már az elejétöl nyomom,hiszen más mmorpg ben is van ilyen:))

ma meglesz a lvl 20....aztán olvasgatok a kasztváltorol,,,(mi legyen a spearnak indult,de kardos lett -70/30 % ban az int re gyurok)
  • Cat 02 #73860
    Így legalább nekik is van értelem valamiért harcolni...
  • Saxo17
    :( Hát annak meg megint mi értelme lesz, eddig se jött senki támadni ezek után pláne nem jönnek majd nagy Fw-ra. Meg ugye mi se tudunk menni erre az új warra. -.-
  • Cat 02 #73858
    Mikor a nagy...
  • Saxo17
    Van valakinek biztos info-ja arról hogy mikor lesz Bandit Fortress ?
  • inv
    én még most kaptam e-mailt, hogy a három joymaxos játékba milyen karácsonyi eventek vannak, ez volt az e-mail feladója: "조이맥스"

http://screenshot.xfire.com/screenshot/natural/0981c1e604c2bdbf64915484ee12cfc9f55e23ed.png
    Csak egy szép nagy kép =)
  • Saxo17
    http://www.sro-smileyz.extra.hu/ egy kis help, elég jó és magyar.
    amúgy meg úgy olvastam egyik hsz-ed mintha kézzel töltenéd a HP-t >> "mondjuk egy hektoliter hp iatlt benyomtam közben" "T" betűt ha lenoymod ott be tudod állítani az auto töltést. Magamból indulok ki mert mikor kezdtem én is magam nyomtam egy jó ideig :)
  • Kryon
    keress valami klánt, belépsz, és majd beavatnak sro "szépségeibe",
    mert itt megkérdezni mindent kicsit hosszú lesz

ezek a problémák pedig attól vannak, hogy joymax nem a barátod, nagyon nem...
  • doxadmin
    "azaz ha full a szero,akkor miért a bennlévöket fagyassza ki?" miért kit fagyasszon ki, aki nincs is belépve??!!
  • Cat 02 #73852
    Botolni nehéz vele, de egyébként kutyával ha jól tudom xbow tud tankolni.
  • Ryleh
    van vmi sorrend abban,hogy (athens serv),befagy,laggol,aztán reconnectnél meg fullservert ir,s nem léptet be...?
    azaz ha full a szero,akkor miért a bennlévöket fagyassza ki?
  • ceb1t
    Xbow+clericcel lehet ölni party mobot? tehát nem halok be ha jön 1?És mi a helyzet a felezővel? kell azt használnia a xbow clericnek?
  • Cat 02 #73849
    Erre csak azt lehet mondani, amit nemrég valaki leírt, illetve 2-3 éve már kint a silkroad.cjb.hu tetején :P
  • doxadmin
    stall network csak nálunk bugos? veszek 5 elixirt kidob ???-lel. visszalépek, veszek, megint kidob ???-lel. Ezt már kb 10x eljátszotta ma.
  • Ryleh
    reggelt...
    mivel elértem a lvl.13.at,,igy már kellemetlen ha kinyirnak(xp lose),igy azt kérdezném,hogy resurrect tekercs van a gaméban?....
    emellett találtam egy nagyon jo interaktiv mobtérképet,de droplistát nem,,,kinyirtam egy Giant bandit archert..(mondjuk egy hektoliter hp iatlt benyomtam közben,,,ez lenne az unikum mob?(general->champion->gian->.....???utána van nehezebb?)

köszönöm a válaszokat,s kellemes napot!

Athens serv-Hingoo(east,spearman)
  • doxadmin
    hehe, ezen jót nevettem így reggel :P
  • surr3al
    azért ha valakit érdekel, próbálja ki ;) (sry a dupla postért)
  • surr3al
    őő én asszem talán lehet. pk2extractorral kicsomagolod a ksro media.pk2-jéből a font-st, és pk2editorral importálod az isro media.pk2-jébe. sztem utána tudsz majd kr-ül írni isroba is. ha meg nem, ne szedjétek le a fejem pls, csak egy ötlet volt:D
  • Cat 02 #73843
    Huh baz, én azt hittem h az csak 1 1üttes, erre haver mondja h más is...

btw Athensről 2 ember is kapott olyan jobbfajta Devil's Spiritet.
  • THeArrow
    kék osztriga ftw :D
  • vassyg
    csak ne a kapuvári bárba menjen, mert annak jó vége nem lesz.
  • Maala
    Elmész 1 bárba, szemezel 1 csajjal, meghívod 1 italra, felviszed magadhoz, aztán valahogy csak rábeszéled a bélyeggyűjtemény-nézegetés közben, hogy végülis betedd neki.

Esetleg elmész bármely városban a guildes csókához, és ott veszel 1m goldért és pár GPért egy Guild Logo scrollt. Aztán guildmark.bmp néven bemásolod a képet a SRO gyökérmappádba, és jobb gombbal kattolsz a Guild Logo scrollon.

Vigyázz, a sorrend fontos! A csajt sem dugod meg, mielőtt elmész a bárba!
  • Cat 02 #73839
    Én leszarom h ki mit ír, bár ha lehetne tuti kr ül köszönnék el, csak ugye isro-n nem lehet :(
  • doxadmin
    sejtettem, mindegy, annyira nem fontos. Majd ölöm a simát, az ám a kihívás :)
  • w34p0nz
    Szerintem nem tudod többször felvenni.. Nem fogsz túl sokat veszteni...
  • Balázs2
    dik hállod te ám ha nem magyaul írsz, azhittém török vagy, mert törökök használják mostanába ezt a ßß-t, szerintem aztgondolják h menők ezzel vagy nem tom,tudom higy az elköszönés bb-re értik,de csípi a csöröm a törököktől mikor 2 szót nem tudnak kinyögni és akkor felvágnak azzal h ßß mintha valami nagy németül tudó spillerek lennéknek, mert ugye ß a sárfesz sz
  • bartuczcsaba
    hy
    vki nem tud vmi oldalt ahol vannak fent guild zászlós képek?
    jah meg h kell betenni?
    thx ßß
  • Ryleh
    thx