82377
Silkroad Online (iSRO)
  • [Jakuza]
    Hmmm.
    Csak mert en ugy hallottam, hogy csak a beta teszt idejeig ingyenes.
    Pontosabban ezt olvastam az mmorpg.com oldalon.
  • Doma #561
  • Holdpro
    Na kipróbáltam a Thiefkedést
    5perc alatt 12x haltam meg.. 1500as ütéseket kaptam :(
  • [Jakuza]
    Meddig lesz a jatek ingyenes ?
  • persil
    Nincs igazi varázsló nem kell támadó varázslatra várni.
    Fogsz egy kardot/lándzsát tökig nyomod az int-et, és főleg a sebzés boost-ot használod. A fegyver skilleket csak kiegészítésként.
    Mivel itt csak mágikus/fizikális sebzés alap van.
  • persil
    Azt kell mondjam tévedsz
    Itt egy kicsit máshogy megy mint a kal-ban.

A találati érték(attack) azt befolyásolja, hogy mekkora lesz az ütésed.Minél nagyobb annál több esélyed van max-közelit ütni.
    A kitérés(parry) pedig pont az ellenkezője, vagyis a kapott sebzést csökkenti, több esélyed van nagyobb értékkel, min-közeli sebzést beszívni.

PL: egy mob sebez 100-150, neked legyen a parry jó magas, akkor nyagyobb eséllyel kapsz a 100 körüli sebzésekből.
    És a 100-150es sebzésedből nagyobb találati értékkel több esélyed van 150 körülit bevinni.

Ezt saját tapasztalat, más játékos véleménye, hivatalos fórum, fan fórum, és in game help alapján mondom.
  • persil
    "amugy meg erdekes hogy nem vehetek fel kesobb ruhat, meg ha alacsonyabb a cucc mint en akkor sem" --->ezt nem értem egyáltalán.
    Igen a bónuszhoz full szettet kell hordanod.
  • persil
    Akkor az az újabb 200 db fehér tigrincs bőr lesz. Amikor kész, akkor a 0 narancs lesz a küldetésnél, ahol számolja a quest itemeket.
  • Holdpro
    felvettem egysoros 0-ás küldit és az a tigrisbőrt számolja
  • Elda
    Valaki mondja mar meg hogy az a 00 kuldi amit 18-19 korul adnak mit is kell benne csinalni, a neven kivul semmit sem ir ki az meg valamilyen deliveri, bar semmilyen cuccot nem ad a progi, bar lehet hogy el kell hozni csak kitol es mit, Jodeasan a kereskedo adja a 100 tiger skin utan.
  • Elda
    Ez bizony szomoruan hallom , bar akkor nemtudom hogy miert kerul 10-20 k ba egy +30% kiteresvagy egy +30% talalati eselyt ado tekercs, ha nem mukodnek ezek a dolgok akkor, nemtudom ki es miert veszi meg, vagy egyaltalan minek aruljak, + kicsit ulluziorombolo hogy a boxokert is ezt ad a program es kozben semmire sem jo :(
  • Bucser
    Semmi ugyanis sem a parry sem az evasion nincs betéve a gameba még:)
  • Bucser
    Mivel a fegyversebzést növelő varázslatok a magical attackhoz adódnak és a inted sebzést ad a magical attackodhoz ezért a full intes kari az elején sincs elveszve.. pláne ha garmentes vagy armoros.
  • Pukkka
    Ezért kell 30 ig Hekusal skillekkel menni,aztan rebuildelni.
  • Elda
    Egy eleg hulye kerdes :)
    A talalat, meg a kiteres itt mire jo, mert mar vagy 100k tamadast leadtam, de meg sosem utottem melle, es meg olyan nem fordult elo hogy kitertem volna az utes elol, akkor meg mi ertelme ezeknek?
  • Elda
    Ezt nem igazan ertem, szerintem a full intes karinak nemsok ertelme van, hiaba van magas magikus ballanszod, az elso tamado varazslatot eleg keson kapod meg, az elejen csak buffok vannak, meg fegyver sebzest novelo varik.
  • Cortez Lovag
    nekem meg van a szintemnek megfelelő mind három szet

armor: ha kint sznitezek
    garment: ha olyanokon szintezek ameik mag dmg-el üt
    protector: ha épp pk-zo

hybrid: ha olyan szörnyet ölök ami mag. és phy.dmg-et is add
  • Elda
    Saru arrol a kuldirol beszelek, amit 18-19 szinten kapsz meg, de a kuldi neve szep nagy 00 a leirasa is egy nagy 00, a kereskedonel (Jodesan) lehet felvenni,
    a 100 tigrisbor utan adja meg, a tobbi 0 kuldinek leglabb leirasa van de ennek semmi.
    Hmm. mostmar tudom miert van mindenki ruhaban, kar hogy az armornak semmi bonusza sincsen, amugy meg erdekes hogy nem vehetek fel kesobb ruhat, meg ha alacsonyabb a cucc mint en akkor sem, amugy a bonusz csak full protektorban, vagy ruhaban jon elo vagy nem kell a teljes sett hozza?
  • persil
    Amikor szintet lépsz, érdemes felírni, ha nem tudod megjegyezni, hogy mely questek "nyíltak" meg.
  • persil
    Ölsz és egyszer csak kipotyog egy szivecske, amiból ha összeszedsz 10 db-ot akkor a létyó árusnál kaphatsz érte, egy resuscitaion potion-t. Ez a skill reset potion.

Egy potion, egy skill-t tud lenyomorítani egyetlen szinttel, vagyis pl lvl 9ről lvl 8-ra. Mastery-t is lehet vele degradálni, de csak a kisebbiket(ha több van) És csak úgy, hogy ha nincs olyan skilled aminek előfeltéle az amit le akarsz venni.

Épp ezért nem lehet megcsinálni azt a kis mókát, hogy 25ön megtanulod a második damage imbue-t, és az előtte levő szarról leveszed a skill pontokat

Skill-től függően olyan 20-30ezer pénzbe kerül egyetlen szintet levenni, szóval jobban megéri átgondolni, segítséget kérni.
  • magus
    aha ertem, koszi

quest rendszer ugy erdekes, vagy belebotlok egy questbe vagy felirom vhova hogy hol jelent meg egy uj, mert a terkep nem jelez semmit...
  • persil
    És nem csak mágikus védelmet ad a protector meg a garment, hanem plus mozgási sebességet, ráadásul lefarag a skillek manaigényéből is. (protector 10% sebesség/10% mana consumption, garment pedig 20% mindkettőre)
  • persil
    Szerintem a páncélzat tipusa azon múlik leginkább, hogy mit szeretsz, mert garment-ben ez könnyebb, páncélban meg az...
    Amúgy pont lvl 10 környékén vannak a yeoha-k amik mágikusan sebeznek
  • persil
    Ezzel teljes mértékben egyet értek, én csak a heuksal-t használom, meg a tűz sebzés boos-ot
    Csak arra utaltam, hogy a két fa még ok, de többet semmiképpen sem lehet normálisan fejleszteni, HACSAK nem farmolsz.
    De teljesen igazad van.
  • Pukkka
    ha full intes karihoz valaki közel kerül,annak már ugyis annyi=D
  • Cortez Lovag
    én speciál a flying dragont kifelejteném mert távolságira ott vannak a külömböző labdák inkább a soul-speare és annak változatait tunningolnám hogy ha neadgy istem közel kerül akkor jó nagy pofonba fusson
  • Holdpro
    SamuraiJack,Fapiii stb többi neve nem jut eszembe
  • Pukkka
    Így is van,Full str +fire akkor a skillek+fire ből cska a patak növelő ill késöbb az mdef.Intesnél meg csak a nuke ok+egy két support,ha esetleg speares az illető akkor a flying drgaon force még esetleg belefér mert az is távolsági.
  • Cortez Lovag
    tök mind1 meik szürnyet ütöd mert mind dobja a quest itemet ami egy szív az kell majd átalakítani és abbol le tudod resetelni az elrontott skill-jeid (nagyon de nagyon DRÁGA LESZ)
  • Cortez Lovag
    2 skill fa az már sok nem fogod tartósan mind a kettőt rendesen tuningolni ha pl glavie+fire +str-es vagy akkor csak 1-2 fire skill minimális szinten meg persze az elemental de inkabb hekusal skillek de ha Pure ints vagy akkor csak a lightining skill +kisegítő skilleket érdemes nyomni !!!!!SZERINTEM!!!!!
  • magus
    ah, nem vagom ezt a protector/armor dolgot

ugye az elejen ki kellett valasztani, hogy miben indulsz, gondoltam akkor van vmi ertelme, ha csak az egyik fajtaval vagyok felvertezve. de pl az elejen azt valasztottam, hogy protectorban legyek, de az elejen nem tamad senki sem varazslattal, akkor egy jo darabig csak armort vegyek? csak mert elertem lvl 10-et most cserelnek lassan ruhazatot, de miert vegyek protectort ha ugyse kell a magic elleni vedelem...
  • Pukkka
    Silver kivel beszéltél FeketeSeregből?
  • Holdpro
    Oké megvan de fingom sincs mit akar, te emléxel rá ?
  • persil
    Akinél a potion-t veszed, kis görbe hátú öreg faszi lila ruhában.
  • Holdpro
    20 as Quest valami medic Merchantnál van.. az melyik muksó ?
  • persil
    Ööö a quest ismerős, tuti, hogy megcsináltam én is.
    Az ilyen "bugos" 0-val ellátott questek, legtöbbször az ismétlős questek, pl a tigris vadászat után a "még több tigris bőr" quest ugyanígy csak egy 0-val van ellátva. Szóval most így sajna nem tudom. Milyen szintű quest?
  • persil
    Nem, nem a total mastery level, az az összes mastery szinted. Vagyis használsz pl lvl 10es jég mastery-t, és lvl 10es kard mastery-t akkor a total mastery lvl 20as lesz. De ehhez 10es szintű karakter kell, mert 10es mastery követelménye a 10es karakter szint.
    Remélem ez így érthető
  • persil
    Ja igen
    MasterXian a karakterem neve(nem, nem tudtam, hogy ez a másik szerver neve) 29es vagyok és csak 10% kéne a lvl up-hoz, de a hülye taoistákkal meg föld mágusokkal tele az összes mikuláscsizmám...anyagi csőd.
    Glaive-et használok fegyóként, alapjában véve armort hordok, de most összemixeltem protetor részekkel, a szám íze szerint.
    A spear mastery-t használom és tüzet.
    Mondhatjuk hogy pure str build, de ez hazugság, mert az elején minimális int-et is adtam, hogy legyen mana, de sajna megbántam, mert most nincs annyival több manám, mint amennyivel lehetne több HP-m, szóval ez van.
  • Elda
    Saru inkabb azt mond meg hogy azt a tetves 00 kuldit ki adja meg es hol?
  • Elda
    Ezt nem ertem, ha 20 szintu vagy akkor lehet max het 20 as szintu skilled ez pedig 140 pont a total masteryin ez ez lehet max 300