82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Cortez Lovag
    bövítés lesz de csk a tomb-okat vagy dungeonokat nyitják meg
  • Cortez Lovag
    a balance nagyon fontos
  • Cortez Lovag
    felölem csinálhatsz köztes karit de nincs értelme mert hogy GYENGUSZ.
  • Elda
    Nekem az tetszett, 30 perc alatt megvolt :)
  • Elda
    En talakoztam, de legkozelebb mikor belepsz mar engedi csak akkora nagy lag van hogy van hogy egy perc is eltelik mire feleszmel a szerver
  • Bucser
    Azert vannak ötletes küldik is:) pl a sziklas szótaggyűjtögetés a Buddhista papnak:D hogy mennyit anyáztam amiatt a fos miatt:D minden szótagból megvlt vagy 9 csak az egyik hiányzott:D a végén már leültem egy shopal a kert előtt, hogy minden szótagot cserélek erre és erre:D
  • Elda
    Egy hibaja azert csak van a jateknak, nemelyk kuldtes iszoynat gagyi, dog unalmas is, nem eleg hogy hoztan neki 100 chaki szart, ami vagy 400 chaki leolese aran lett meg, utana meg oljek meg 600 ezekbol, elmehetnek a jo b***s fenebe :(
    Ez a resze a jateknak eleg illuziorombolo
  • Bucser
    Valaki találkozott már ezzel a problémával?

- Belépek a game-ba. Xianra elsőre enged felcsatlakozni. Kiválasztom a karaktert rábökök a start gombra és továbbra is csak a kedvenc lánykém pofija bámul rám és nem enged belépni:(
  • mabbak
    én erre az európára fenem a fogam (Europe - Greek and Roman mythology centering the East Rome), mán mégiscsak itt vagyunk a szívébe :D
  • persil
    Sivatag lesz annyi, hogy meg is fogod unni, hidd el nekem
    De #590-ben leírtam, amit tudok/hallottam/olvastam.
  • mabbak
    smilekat lehagytam, képzeljétek oda :-D
  • mabbak
    félreértesz nincs nekem bajom ezzel a mennyiséggel, csak a főoldalon láttam h van ilyen taklamakán sivatag meg heaven, és bátorkodtam megkérdezni h tovább gyácsák-e még vagy megállnak. ugyanis én még nem találkoztam velük
  • persil
    Hát ezt sajna nem tudom, de nem lenne rossz
    Amit biztosan tudok, hogy vannak dungeon-ök, kettő jelölve is van a térképen, de egyelőre nem lehet bemenni, DE egészen biztosan tudom, meg lesznek nyitva. A többi(?) dungeon pedig csak fel van tüntetve a térképen de "nem szines" vagyis úgymond csak be van jelölve, talán ezek megnyitása lesz az "új terület".
  • Elda
    Ezt a kerdest 80 szint utan tedd fel legyszives :)
  • Elda
    Ah ertem mar koszonom, akkor ezert nem lehet rajtam garment.
  • persil
    Na, nem mindíg beszélek én hülyeségeket
  • Elda
    Saru: Landzsa+villam is egy nagyon jo kombo, hala neked a hit/parry infokert, a kiteres csokkentes tenyleg nagyon hasznos, eszmeletlen jokat be lehet vele utni, talan jobb mint a landzsa+tuz kombo, mert a tuz egetesi sebzese rohejesen kicsi, az meg hogy sokkolva csokken a kiteres igenis meglatszik, szoval aki landzas akar lenni annak szivesen ajanlom a villamot, es az sem utolso dolog, hogy a villam ad + kiterest neked ami alltal kisebbet sebzodsz, meg + magikus sebzest a spelljeidre.
  • mabbak
    jól értelmezen hogy a helyszíneket még bővítik, vagy ez már végleges?
    (official oldal alapján)
  • persil
    Donwhang-tól keletre, a Hyungno homeland-en van sok. Azt mondom, amit Penge, várj vele, és csináld együtt a Hyungno Ghost/Ghost soldier flag quest-el. Mert az ugyanott van, szóval ami jön levered és kapod a quest cuccot. Továbbá sokkal jobb úgy questelni, hogy a mob már nem nagy kihívás, pár ütés vagy egy-két skill. De ez az én véleményem.

Hehe Cortez és a farmolás
    Nekem is van vagy 1300 de amint 31 leszek, szinte mind elmegy

Ja, Penge! Közben rájöttem mire gondoltál a garment viseléssel kapcsolatban. Az van, hogy később is lehet garment-et hordani, de abból vagy full szett(persze különböző szintű is lehet), vagy semmi. Az armor-t lehet mixelni a protector-al, de a garment csak magával hordható.

Cortez, a következő Tigris lányt küld át az aege szerverre, mert gondban leszel!!!
  • Elda
    Nezd nekem mind1, nem azt mondtam hogy full intes volt hanem azt hogy sok kardso lo villamot lv 17 est, es van aki lv 30 villam , tuz, jeg-t lo es kardos, es azok is eleg jol utnek, amugy meg szerintem az arany kozeput a legjobb, vagy mar inkabb a full str, mert a full intes kari hamer eldol.
  • Elda
    Ghost bug dowhang kozeleben van, de a helyedben meg varnek vele ugyanis van melette demon bug vagy mifene es az szep nagyokat ut rajtad, radasul mind2 agressziv joszag, es igy neha tobben is radmennek.
  • Elda
    Kasztok valoban nincsnek, azzal valsz amire szkillpontot koltesz, de egy jotanacs csak 1 fele fegyvert nyomjal fel, es max 2 fele magiat, de az 1-1 meg jobb, ugyanis kesobb nem nagyon lesz szkill pontod fejleszteni oket, ha ijasz szeretnel lenne, a jeget ajanlanam tamado elemnek, kardosnal a tuzet, landzsasnal pedig villam vagy tuz.
  • Holdpro
    Aege szerveren ha valakinek esik 22-30 közötti BOW, vagy GarmentMale és ékszer az privizzen már rám, szívesen megveszem :) thx SirMoonHUN
  • ScarY MAN
    bazz:) pedig jolett volna:) de amugy naon tetszik
  • Bucser
    MEgoldom a problémádat:) Nincsennek kasztok:D
  • Cortez Lovag
    ha dupla annyi lenne az lenne a jó de az ott nagyon kevés
  • Holdpro
    Ghost Bug merre leledzik ?
  • ScarY MAN
    HI:)

Mar jaccom vele egy ideje de arra nemjottem ra hogy milyen kasztok vannak:)
    De arra tippelek hogy van Kardos , Nyilas, Lándzsás, nem?
    De ha nem akkor bocsi:)
    De en erre kovetkeztettem :)
  • Bucser
    Meg kell ölni annyi Ghost Bug-ot hogy kidobjanak 10 egget. Mint a hülye fás küldi volt
  • Holdpro
    ennél mit kell csinálni ?
    Átjöttem a nagy downhangbe 22esen és ezt a küldit kaptam:

• Bucser
    Akkor mi az a 1600 szabadon fekvő SP?:D
  • Cortez Lovag
    sajanos nemigazán ...
  • Bucser
    Durván farmolsz Cortikám:)
  • Bucser
    Full intes karinál tuti, hogy speart látsz:)
  • Cortez Lovag
    nos aki full intes az alapbol nem kardos hanem SPEAR!!!!!! mert te azt látted hogy a kard skillját dobálja (kifli alaku effect) amiröl én beszélek ugy néz ki mint 1 ordítás.
  • Elda
    Saru: nagyon koszonom, sikerult megnyugtatnod, igy legalabb van ertelme, kiterest ado skilleket, hasznalnom, es fejlesztenem.
    Mas szerintem Cortez jol okoskodik, lattam jopar kardost aki lv 17 villamokat, lo es bizony eleg jol sebeztek, tovabba lv 30 tuzvari is eleg meggyozo, 1300 korul sebzett mas jatekosba, csak kerdes hogy mennyi volt a magikus vedelme vajon :)
  • Cortez Lovag
    No comment
  • Cortez Lovag
    HAHAHAHAHAHA +1 hét dupla exp dupla skill pont 200%-os gold drop 300%-os item drop rate!!!!! HAHAHAHHAHAHAHA
  • Cortez Lovag
    ahogy emlitette Doma "Forever" de azt csiripelik a madarak hogy ez is hasonló rebdszerrel fog működni mint a kalonline (ami még a mai napig beta teszt, több mint 1 éves) tehát u.n. "Silkroad shop" cumokat lehet majd vásárolni súlyos dollárokért ($). De hangsúlyozom hogy NEM biztos csak én ezt hallotam amikor a játékon belül rákérdeztem a guild-em vezetőjénél.
  • Cortez Lovag
    hogy nem sok értelme vvan??????? akkor te mégnem láttál full intes rombológép állatot.
    1. az első értelmes skill-jét lvl 17-en kapja ami területre is hat(szintjéhez képest kurva nagyot üt) lvl 17-re meg 1 nap alatt fel lehet tolni egy kari-t max 2 nap . És hogy addig mien skilleket használ lightining boost+ soul spear ezzel.

2.Nem tom hogy hosszútávon mien egy full intes kari de amit én láttam lvl 30 és lvl 45 között iszonyt amit művelnek a szörny meg sem tudja ütni mialatt én végezek 1 mob-al (elméletileg a legjobb karakter osztály fire+glavie--str) ö addig megöl kb 3-mat.....és duel-be sem tudok ellene mit csinálni nem tudok közel kerülni.