82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Elda
    Soldai szint alattival 10* jobban jon az sp :)
    es csak 10-15 skill pontal er kevesebbet, raadsul fele annyi utasbol lemegy :)
  • Elda
    Nem kell rajta semmit valltoztatni, es csak arra utaltam hogy maga za egyensuly ott szamit, hogy valojaban nem 134-163 a fizikai sebzesed hanem csak (134-163)*0.72 es amgikus is csak (183-224)*0.65 el a valodi erteke, a teljes sebzes pedig ugy jon ki, hogy ha a jeged 21 akkor a jeg sebzese (41-61)*1.21+(183-224)*0.65 ezt a szamot az ellenfel magikus vedelme csokkenti, ezert jok az oylan szkillek ahol 100% folotti szam van kiirva pl anti devil bow missile, vagy az autumm wind flame mert ott a szkill 150% mutat kesobb meg tobbet, es igy a ij fizikai sebzese pl 21 masterynel, (25-32 ez az anti devil bow sebzese)*1.21+((134-163)*0.73)*1.5 mivel a skill 150%-os a 200% duplazza a 300% triplazza ugyanezt, ezert azt tancsolom mindenkinek, hogy ne a skill nel talalhato szamit nezze pl 25-37 hanem a % ertket figyelje, maga a szkillnel talahato szamot csak a mastery noveli mas nem az is csak elenyeszoen, jah es a szkillszint, de az sem mertvado, a % a donto ertek
  • Bucser
    Azert egy MMORPG-ről 1 nap után ítélni:)
  • Holdpro
    22es jeges ijjászkám igy néz ki, ez mennyire jó ? Mit változtassak ?

• [Jakuza]
    Sikerult, de kikell abranditsalak, az iranyitas rem rossz, a lag nem kicsi, jatekelmenyben sem nyujt tobbet mint az FWO, sot kevesebbet, raadasul ez meg beta.
  • Bucser
    ja 20-as szint után van egy akárhgányszor ismételhető kldi amikor egy szintet vehetsz vissza egy skillből és a ráköltött sP-k 90 %-át vagy 80%-át visszakapod.
  • Bucser
    nekem 32-as erő és 64 int 61/84-es balance van az int iranyaba:) de csak 12-es vagyok full mental build.

A FArmolás pedig azt jelenti hogy tartósan csak az SP gyűjtésre megyek rá (skill point) Nem ölök szint alatti szörnyet. Saját szinten lévőt ölök csak a nagyon nagy mastery és szint közötti különbség miatt kb 2szer annyi Skill Xp-t kapok mint síma XP-t.
  • hmhm
    sikerült belépned ? :)
  • [Jakuza]
    Ha rosszul osztotta el valaki a skill pontjait azt lehet valahogy resetelni ?
  • Elda
    Akinek van kedve irja mar be hogy mekkora ereje es int-je van es ezekhez mekkora, egyensuly tartozik, mert a Cortez alltal latott dolgok eleg valotlannak tunnek, pedig mar 3 karit is felnyomtam :)
    Nekem most 76/64 az egyensulyom, a full str karimnak, meg 87/43, ami erdekes mert van 10 pont kulonbseg a ket kari, kozott de megnezem mert meg1* mert lehet hogy elirtam :)
  • Elda
    A farmolas szerintem meg az, ha szint alatt szornyeket, olsz olyat ami 1-2 utes szkillel vagy 4-5 szkill nelkul, mivel itt pont nem az exp gyujtesen van ahangsuly hanem a sp gyujtesen, de javitsatok ki ha tevednek :)
  • Neogan
    Ugyanígy hívnak a gammában is.
  • Neogan
    Én az Aegen játszom már 15 ös vagyok még ma 16os leszek.
  • Elda
    Szerintem az itt levok, nagy resze a Xian-on ,meg az Aege-n jatszik, gyere at oda ha gondolod, az Aege tele can magyarokkal, eddig 12 vannak a frendlistamban, es meg talalkoztam vagy 10-el akik nincenek benne :)
  • [Jakuza]
    XP-t gyujtesz szornyek olesevel, az a farmolas.
    Beallsz egy helyre ami a szintednek megfelelo es ott olod a monstakat.
  • Neogan
    Bocs a hülye kérdésemért de mi az a farmolás és hogy kell?
  • Holdpro
    Mókás küldetések vannak az biztos..
    öljek le 600 Chukiit és közel 300-350 Ghost Bugot..
  • Holdpro
    sajnoa Aege most Check üzemmódban van :(
  • persil
    A halál 2% xp vesztés, ha gyilkos vagy, és úgy halsz meg mobtól akkor 6%, ha játékos öl meg, akkor pedig 4%.

Na most lehet kinevetitek, hogy 2% milyen kevés.
    De mondok valamit.Ebben a játékban kicsit máshogy lehet fejlődni, mint a kal-ban.Itt egy velem egy szintű, illetve nálam picit erősebb mobért kapok 0.04-0.06 xp-t. A kal-ban ennyi xp 50es szinten jött, itt csak 30 vagyok

És itt nem lehet ám nálad 20 szinttel nagyobb mobot ölni, mert ami 3-4 szinttel nagyobb az vagy kész anyagi csőd(potion stb...) vagy megöl.
    Szóval 2% nekem már szívfájdalom, pedig csak 30!!! vagyok
  • Bucser
    Abba a 800Xp-be nem halok bele (kb 10 mob és visszajön az elbukott XP. Meg itt különben is az SP a lényeg:D
  • magus
    xp vesztes smafu?:)
  • Bucser
    Én jelenleg a halált használom teleportnak:D gyorsabb és olcsóbb mint a scroll:D
  • magus
    enis xianon jatszom

lvl 11 vagyok, probakarinak indult de mar ezt tartom meg, harmada str ketharmada int, landzsara speceltem meg lightningra (kiprobaltam a gyogyitast is, de az mar tul sok, szal arra mar nem rakok), es habar egy ido utan le kell ulnom gyogyulni, meg nem haltam meg egyszersem.
  • Bucser
    Én Xianon vagyok aktív:)
  • Angar
    Ti aztán jól álcázzátok magatokat mert eddig alig találkoztam magyarral pedig már egy hónapja játszok a Troy-on. Most pedig itt van 1000, kellemes meglepetés ért:D. Amúgy ti melyiken vagytok?
  • Bucser
    NA jelenleg 12-es szintű az új karim farmolom az Sp-t (2-szer annyi SkillXP-t kapok mint Síma XP-t.) Egyetlen skillre tettem és 5-ös a lightning masterym hogy meglegyen az első lightning skillem. Full int vagyok tehat minden pont int-re ment. Eddig egyetlen mobbal sem volt gondom. Kivéve Giantek azokba keveset ütök de nem is érdekelnek. Spear-t és Bow-t hasznalok mindig a szinthez szükséges legjobbat. Fogy a poti is bár nem olyan vészes. Ja és Armorban ütöm a Mobokat. így van most 360 szabadon elkölthető Sp-m.
  • persil
    Én 30 vagyok és 27 óta gyűjtök(eddig alig volt elég), most van 1300 kb és 31en kb az összes el fog fogyni
  • persil
    Nem nagyon :/ kevés a skill pont, és nagyobb szinten nagyon sokba kerülnek, meg ott a mastery cap, ami lekorlátozza az egészet, bár jó magas, szóval azzal nem lesz baj.
  • persil
    Pedig nekem is az -.-"
  • Pukkka
    lvl 29 -re össze tudok hozni kb 70k sp t=)
  • Neogan
    Azt meg lehet csinálni hogy minden skilledet kimaxolod?
    Úgy 1274 es szintnél persze :)
  • hmhm
    francba, másnak ne terjeszd..
  • Holdpro
    jéé neked is 7* a jelszó
  • hmhm
    folyton ezt dobja:forgalom miatt nem enged be..

lehet hogy a régi regeket beengedik, az újakat még nem..
  • Holdpro
    én most direkt kiléptem és 5ből 5x betudtam lépni
  • [Jakuza]
    Tovabbra sem tudok belepni. :(
  • hmhm
    disconnectnél kidob az egész játékból :O:C
  • persil
    Én az aegen vagyok, a fórumról többen a xianon, de a roll back miatt a kisebbek átjöttek aege-re.
  • persil
    Hupsz az előző hozzászólásomat a #643asra szerettem volna.
  • [Jakuza]
    Tudod mar 3 eve keresek egy olyan jatekot, mint az FWO, aminek ennyire kiraly a PvP War rendszere, eddig nem talaltam meg.
    Probalkoztam WoW,Lineage2,Knight Online, DaO, Eve Online stb. Nem talaltam meg mindig ilyen jol felepitett PvP rendszeru jatekot.
    Aztanjott a Guild Wars, aminel allitolag pont ez a resze van erre van kihegyezve, de meg csak megsem kozelitti az FWO-t.
    Ezert akartam megnezni a Silkroadot, mert grafika teren a maga 2-3 evevel a FWO kezd kicsit oregecske lenni, hatha bejonne, de ha be sem tudok lepni, akkor szerintem nem hiszem, hogy lerakom melle a voksomat.