82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Elda #722 Lol, akkor neked erdekesen mukodik a progi nekem 5-6 is esik az egyensuly ha levetem a + ero es + intes ruhakat :) -
Elda #721 350-t nem lattam de 280-as van, az ijnal lattal egyedul 350%-t es ezert se ertem amikor azt irta vaalki hogy az ij gyenge lesz a kesobbiekben, talan lehet azt mondani hogy az ij a legerosebb, 350% sebzes azert mar nem rossz, csak jo magas fizikai egyensuly kell hozza, mert annelkul semmit sem er. -
#720 Rajtam egyetlen plus tulajdonság növeli cucc sincs, és erősen hajlik a balanszom az erő irányába.
És teljesen egyet értek Cortezzel, "nagyobb" szinten, nincs esély köztes karival, jóval hangsúlyosabb kell legyen az egyik oldal. -
#719 levetkőztem meztelenre és a balance-om nem változott. szóval ez nem igaz. Az inted és Strenghted arányában változik a balance. -
#718 Seal of star...
Egy lvl 24+1es seal of star glaive-el egy srác durvábbat ütött mint én a lvl 29+2essel...no comment
Meg jól néz ki^^
Ja és a poén...mondom játszok kicsit a kis karakteremmel, most 13as a xian-on. Erre mit találok...? Seal of star-os nadrág női, protector. Lol... -
Elda #717 Igen lehet a lotavot novelni a demon soul arrow lv 19 en es a bloody soul arrow lv 41 noveli a lotavot, kezdetben igaz csak 2 a masik meg 3 al, az ijak alaplotava 18-as, ez az ertek allando minden ijnak ennyi -
#716 Ezért durvák a spear skillek mert 250- 350%-os sebzést adnak hozzá aza alaphoz + megkapja a elemental boostokat is. -
Elda #715 Akit erdekel, az egyensuly erteke egy fix szam, mindegy hogy hogyan manipulalod a tulajdonsagodat, sosem fog megvalltozni, ez tuti, legyel bar ero, int vagy koztes karakter.
Arra a kerdesre pedig hogy hogy lehet valakinek 80+ meg 70+ egyensulya azt kell hogy hogy sok + tulajdonsagot ado cucc van rajta, nala, azok ugyanis, nagyon megnyomjak az egyensuly erteket, minden +1 int +1 magikus egyensulyt ad , es minden +1 str ad +1 fizikai egyensulyt, a legelsot kiveve, tehat az elso +1 bonusz +2 int vagy +2 str eseten jon elo, es utana 1:1-ben no tovabba, az alapertek pedig ha jol emlekszem 75/62. -
#714 Szeretem, mikor valaki átlátja a dolgokat ilyen hamar
Ez teljesen így van, szóval ha ezzel kapcsolatban bárkinek kérdése van, akkor #681 teljesen korrekt -
#713 Hehe...tudod mit? Nem lövöm le, az igazi poénokat -
#712 A nagyobb ijak messzebre lőnek és asszem az ijasz skillek között akadhat olyan ami lőtávot növel ha jól néztem. -
#711 A traderek tevéire vissza lehet ülni de ugye abba meg szállítani kell:) -
#710 sáx
kössz -
Elda #709 Igy igaz ha leszalsz akkor ujat kell venned, vagy ha kieszik alolad az a kedves kis tigrisek :) -
#708 705-ösre sry amúgy ezek a lovak csak egyszer használatosak, ha egyszer megidéztem és után leszállok, akkor újat kell vennem? -
#707 válts options, set time-nál harmadik személyre! -
#706 Amugy hogy lehet ijasznal a lotavolsagot novelni ? -
#705 Azt ertem, hogy billentyuzettel nem lehet iranyitani, csak egerrel. Raadasul jobb egergomb lenyomvatartasaval lehet csak kamerat forgatni. -
Cortez Lovag #704 tényleg szép csak a 4 criti..... -
Horakme #703 Szép. Bár én megelégednék egy lvl32-es seal of staros karddal is. -
#702 nem semmi
-
#701 ctrl és alt-ot próbáltam
thx -
#700 Előbb shift clickel szedd szét őket az inventoryban és utana lehet egyenként kitenni őket. -
#699 egy stall-on belül hogy tudom megosztani a cuccokat? (pl 3 jewel boxot külön-külön) -
#698 Az nem PK az pvp:)
A PK ha nincs rajta CApe:) -
#697 rossz irányítás alatt nem tudom mit értessz? Igaz kicsit laggol de úgy vettem észre, hogy a lagg a harc meneténél nem számít oly nagyon. hiszen Észrevszem a mobot Ctrl+click rajta betolom 0-val az alap elemental skillt mellé (ha van) a fegyver skillt és hagyom had üssön. aztan ha lejart az időlimit és nem halt még meg akkor kezdem előlről. ha nagyon lagos a server akkor fogom és betolok egy herbet is. -
Cortez Lovag #696 Pk-zni ugy lehet ha veszel egy cape nevu cumot 500 gold-ert azt felteszed és máris megtudod azt támadni aki szinté cape-t hord vagy lenyomod az ALT-billenyut és akkor is támad DE NEM AJÁNLOM SNKINEK AKÁRMIEN IDEGES IS mert ugyanis nagyon durva
hátrányokba kerül az aki murderer..... -
#695 NEmhinném, hogy ő volt az^^ Mert akkor nem kérdezte volna, hogy droppolhat-e:) -
#694 Hat sajnos ez van.
Nem kell napokat jatszani ahhoz, hogy lassa az ember a fene nagy lagot es a rossz iranyitast. :P -
Cortez Lovag #693 tegnap este a délikapunál ruhangált egy tag igen droppolt is, ha te voltál akkor elnézést kérek és hajlando vagyok megtériten a cuccaid elvesztésébő származó kárt. -
Cortez Lovag #692 szóval szerintem sokkal többet tegyél az inter akkor jobban fogsz sebezni de ugyanakkor kissb lesz a hp-d de mivel jeges vagy és ha nagyot sebzel +lelassítasz (jég kockába zárod) így oda se fog érni hozzád.(de ez csak az ény vélemény ) NEM
TUDOM ELÉGÉ HANGSÚLYZNI HOGY A KÖZTES KARI HASZNÁLHATATLAN LVL 35 UTÁN!!!!!(és ez nem csak az én véleményem hanem olyanoké akik nálam sokkal jobban értene a silkroad-hoz) -
Cortez Lovag #691 mivelijjász szerintem sokkal több int kéne ugy 80%-ra -
#690 Szevasztok!
Tegnap leszedtem a gammát, felinstallálom, kiírja a program hibát észlel és leáll. Sebaj leszedem újra, install. Elindul, játszok is vele egy órácskát, ma reggel folytatnám: a program hibát észlel és leáll. Mi lehet a hiba? Nem akarom minden egyes játéknál újra leszedni és felinstallálni. Kösz a tippeket! -
#689 Penge ne mond nekem, hogy ha éppen szint alatt van a mastery-d akkor 2-szer annyi SXP-t kapsz mint normál XP-t... (ezt nem fogod nekem bedumálni soha:D) -
#688 Igen. (tegnap Cortival kint álltunk a déli kapuban dumálgattunk arra szalad egy piros corti dobja a glavie-t egy armor darab. jön megint a csaj megint glavie 50 HP grain. jön megint a csaj mégegy armor darab. Utana megunta és elment másmerre:D) -
Elda #687 En mar csak ilyen vagyok, engem minden baromsag erdekel :)
De szerintem is az egyenlo ero es int a legjobb valasztas -
#686 Eldobom a cuccaimat Pirosan? -
Horakme #685 Ha KS-ert akarsz ölni akkor Pk-z. LvL20 felett lehet és szép piros lesz a neved.(gyilkossá válsz) De vigyázz mert mindenki téged fog ütni. -
Horakme #684 Sziasztok.
Én nem sok értelmét látom a balancok tanulmányozását. Az enyém kezdetben az int fele tolódott, de mivel kevés volt a HP-m így nekiálltam pakolni a str-re. Így most majdnem egyenlő. És nem tapasztaltam semmiféle különbséget. Ha meg az ember jó fegyverekhez, jó skilleket használ akkor meg végképp nem kell ezzel foglalkozni. (de ez mind saját vélemény és tapasztalat) -
#683 Valaki irja pls hogyan lehet PVP-ni.
Mert mar tele van a faszom a sok KS-lö fasszopóbol