82377
Silkroad Online (iSRO)
  • circa
    Hogyan lehet gyorsan exp-t szerezni, azon kívül hogy csinálom a misönöket, most lvl12-n vok, de elég lassan gyűlik az exp, és ha leszálok a lóról, akkor annak kampó? megdöglött és kész, vehetek mégeggyet???
  • persil
    Nincs rossz build, de ha rám hallgatsz nem hibridizálsz, hanem gyúrod tovább az int-et.
  • persil
    "PVP-nél biztos hogy az első nagy lövés a döntő, utánna már kapálózhat ha le van ráadásul fagyasztva" ehhe...volt már hogy fagyasztós íjász szánalmas kis 300as lövésébe bele is fagytam, aztán mikor kiolvadtam kapott egy bő 1000res fire+soul spear-t, nos akkor ő volt aki kapálózott
    De vmi hibrid kari volt szar hp-val.
  • Holdpro
    összezavartatok rendesen most nálam 71 STR és 79 INT van
  • persil
    De ne felejtsd el, nem mindegy milyen mobról van szó. És a skillek lassan lecserélik egymást, lassan változik a taktikád is stb.
    Ezt vedd figyelembe. És nagyobb szinten mikor belezúzol 800at meg 2-3 150es lövést akkor még mindíg van a mobnak vagy 2000hp-ja...
  • persil
    Egész jól egyet értünk már mi hárman Cortival, meg veled
  • Bucser
    Én véleményem is INt+ice és első lövés fagyasztás a többi meg ezerrel mehet az elementje. Ha esetleg felengedne akkor még egy fagyasztas:d
  • persil
    Egyet értek.
  • persil
    Magas critical semmi mást nem befolyásol, csak a critical előfordulási esélyét, épp ezért én csak 8 vagy magasabb critical-os glaive-et használok, de a crit sebzését nem befolyásolja, szóval az az első nem ettől 7-800. Hanem skill+fegyó. Én általában soul spear-el baszok oda először ez 5-600 kb velem egyszintűbe, de fire imbue meg critical felszokta nyomni 1400 körülre is.
  • Cortez Lovag
    az ijjásznak szerintem int kell
  • Holdpro
    valaki viszont arra esküszik hogy az ijjász-skill löjjön nagyot ezért neki 91 str / 72 int
    Ő azt írta hogy ha magas kritikás ijjat vesz akkor mindig az első lövése olyan 7-800 damage, arra jön a jég 2-3 150es lövés és vége is
    Mert ugye az STR a Phy attackot növeli ami az ijjász skill
    INT meg a Mag attackot növeli ami a jeges cuccok

nehéz kérdés hogy végülis melyik kell jobban első nagy lövés és utánna kevés kicsi vagy kicsi első lövés után sok közepes

PVP-nél biztos hogy az első nagy lövés a döntő, utánna már kapálózhat ha le van ráadásul fagyasztva
  • persil
    Egész jól hangzik, kb így gondoltam a magasabb int arányt.
  • Holdpro
    Megkérdeztem egy ijjászt aki 25ös és neki 66 STR / 98 INT aránya van..
  • Holdpro
    Elegem van hogy állandóan csak árulok a piacon, nem tud valaki egy walker árus botprogit valahol ?
  • persil

Na, így nézek ki. Nem teljesen pure str, mivel kis szinten amíg gyorsan jött a statpont, pakoltam int-re, hogy legyen manám(de így sem elég), viszont már csak str-re pakolok.
  • mabbak
    természetesen disconnectnél kiesik alólad a ló
  • persil
    Inkább int kell íjásznak igazság szerint.
    Főleg, ha fagyoskodsz.
  • persil
    Feltöltöttem...de hogy tudom belinkelni?
    Azt vágom, hogyan kell, de mi az elérési útvonal?
  • Holdpro
    Ijjásznak akkor milyen STR / INT arány a jó ?
  • Bucser
    tölts fela galériádba egy képet aztán linkeld ide a képpel vagy a képfeltöltés.hu-ra flteszed aztán linkeled ide.
  • Cortez Lovag
    szerintem azér a másodlagos statrol sem szabad megfeletkezni szóval kell arra is rakni de csak csínyán az íze kedveért.
  • persil
    Hogy a francba lehet simán iderakni egy nyomorult képet...?
  • Bucser
    vagy ha adsz a szintlépéskor a 2 stat között úgy hogy a köztük lévő arány megváltozzon.
  • Cortez Lovag
    figy ha nem hiszed hogy gyenge akkor majd duelezunk ha utolérteél
  • Cortez Lovag
    a balance csak akkor változik ah olyan ruhát veszel le fegy fel ami +str vagy in-et ad
  • Cortez Lovag
    ez köszönöm
  • Cortez Lovag
    ez igaz
  • Elda
    Hmm... akkor mostantol kicsit jobban nyomom az eromet, es kardom, lesz penge helyett, igy az elveszett int pontokat potolja a kard, magasabb magikus tamadasa, na mostantol ez a modszer megy.
  • persil
    Amíg neked bejön, addig rossz nem lesz, ha meg pvp-zni szeretnél, arra vannak más buildek.
  • persil
    De mondtam már...ami neked megfelel, az jó lesz, pvp-ben megölnek majd a kockafejű hardcore gamer-ek, akik a 300adik build után már tudják kihez mit kell elővenni, de ez engem sem érdekel, a lényeg szerintem egy ilyen játékban, hogy a kari a te elvárásaidnak megfeleljen.
    Amit Cortival mondunk, hogy az igazán "életképes" kari, az pure str/int, vagy kis mértékben kevert, de az igazán köztes 1:1es nem lesz erős a saját szintjéhez mérve magasabb szinten.

De hangsúlyozom, amit Cortez is. Ez nem mese, nem okoskodás, egyszerűen tapasztalat, illetve hallott vélemény.
  • Elda
    Egy kardosnak mindig is jobb lesz mindket vedelme, mint barmelyk mas karakternek, a pajzsa miatt, mert 3 tulajdonsagpont ad +1 vedelmet, de ha majd rossz lesz a kardosom koztes utja, akkor majd atterek landzsasra :)
  • Elda
    Koszonom Saru, en is erre akrtam ravilagitani, eloszor, csak lehet hogy tulkomplikaltam, de amikor erre utaltam szolidabb formaban Cortez nem ertette meg, es ott eroskodott hogy ez nem igy van, pedig valoban, csak a + tulajdonsagok fuggvenye a dolog.
  • persil
    Egyszerű
    Magas szinten nem lesz "annyi" manád, ami elég lenne, de nem lesz "annyi" HP-d sem, hogy kibírd a piszkosul nagy ütéseket. Ennyi az egész.
  • Elda
    Miert lenne gyenge egy koztes karakter?
    Magas fizikai, magas magikus van igaz nem akkora mint egy tiszta ero vagy tiszta intes karinak, de ha protektor hordok akkor ki van egyensulyozva, kardoskent kar az erore mennem, mert nekem nincsnek psuztito szkilljeim, mint egy ijazsnak vagy landzsanak, es mivel pajzs is van nalam a magiam, se a legnagyobb, szoval marad a koztes ut, egy landzas lehet tiszta ero, vagy tiszta int, de egy kardosnak egy szereintem nem jarhato ut
  • Bucser
    miért mondtam én valaha is mást?
  • persil
    Most mindketten ugyanazt mondjátok, csak más formában
    Segítek...
    CSAK a stat függvénye és semmi másé a balansz.
  • Bucser
    Igen mert az inted és az erőd változik ha a statos ruhát leveszed
    de a Balance-od csak akkor változik ha az erőd és az inted egymáshoz viszonyítottan eltolódik valamely irányba. szóval nem a jobb ruha miatt van balance tolódás hanem mert a statodat idiglenesen megváltoztatja amíg rajtad van a ruha. ---> csak a stat függvénye a balance. (nagyon kismértékben járul hozzá a ruha talán)
  • persil
    Fejből nem tudom sajna, de csinálok én is egy screenshot-ot, majd mindjárt.
    De mondom nem hordok semmiféle + erőt/int-et adó cuccot.
  • persil
    Nem az íjászkodás gyengül a későbbiekben, hanem a nagyobb szintű íjak, jóval szarabbak a többi fegyóhoz képest.
    A szintjükhöz mérve, relatíve gyengébbek az íjak. De a skillek miatt minden kari jól használható, csak döntsd el, hogy vasat görbítessz, vagy elmével hajlítod a teret, mert a köztes karik gyengék nagyobb szinten.
  • Elda
    Sara: neked mekkora az egyensuly erteked, mindenfele + tulajdonsag nelkul?