82377
Silkroad Online (iSRO)
  • persil
    Hehe, sok sikert
    Nekem a legelső félévem volt ilyen, hogy még 23-án is vizsgázni voltam, de megfogadtam már nem érdekel, én a két ünnep között nem megyek sehova
  • Holdpro
    jóreggelt kezdek kockulni
  • Bucser
    NA mindenkinek további szépet és jót elléptem vizsgázni:)

Majd délután jövök
  • Bucser
    A varosban a karacsonyfa deli oldalan. A Shopkeeperrel átellenben. Egy csupapirosba öltözött csajt keress:)
  • [Jakuza]
    Merre talalhato ez a So-Ok figura, akinek a Jewel boxot lehet odaadni ?
  • Elda
    Latod ezert jo ha 2 karaktere van az embernek, a kardosomat eddig csak 1* oltek meg lagban pedig volt mar vagy 100 lagban reszem, ellenben a landzsasom sajnos az esetek 30%-ban befekszik :(
  • Lord Oswal
    ja igen és senki se kerüljön a közelembe mikor ideges vagyok halott leszek ;)
  • Lord Oswal
    nah én is pont így voltam vele :D csak most olyan 5perce iszonyatosan felidegesített a game hogy ki is húztam a connectorból :D de miután jobban lettem viszajöttem.
  • persil
    Ingyenes játék ergo szar/kevés szerver van, és mivel jó játék, grafika is ok, ezért agyonra szét vannak terhelve.
    Engem hatszázezernyolcszáz próbálkozásból engedett be kb.
    Nem, nem vagyok őrült, az első 50 disconnect után úgy voltam vele, hogy most már csak azért is bejutok.
  • Lord Oswal
    nah sikerült fel mennem elértem a 3 lvl-t és két magyart is láttam az első öt percben:D

hátha ismered őket: Vazul_hun , hunflex vagy valami hasonló nevük volt
  • Bucser
    ja mivel ez is ingyenes MMORPG és itt is túl vannak terhelve a serverek.
  • Lord Oswal
    basszus akkor ez ugyan azt csinálja mint ano a Knight Online
  • Bucser
    nyomkodjad a connectet amíg ki nem léptet a kliens vagy be nem jutsz.
  • Lord Oswal
    olyat ír hogy Cannot connect due to server traffic vagy valami hasonlót
  • Bucser
    ohh az előfordul attól még mennek a serverek:) csak kcsit nehéz bejutni:D
  • Lord Oswal
    engem mindig disconnectel
  • Bucser
    ????

Egész idáig bennt voltam Xianon. működik az összes server csak kicsit túlterheltek:)
  • Lord Oswal
    most miért nem működnek a szerverek?
  • Elda
    Ki szeret vesziteni!
  • persil
    Figyelj aki potiont használ azt meg is ölöm
    A pill még ok, de én azt sem szoktam
  • Pukkka
    Az a gáz hogy más mmokban pl Lineage-ben sem etikus potiont használni.De itt viszont mindenki használ.
  • persil
    PvP-ben soha nem használok sem potion-t sem pill-t, szerintem gusztustalan...
    Inkább veszítek. De így is sokszor nyerek hála a baszott nagy sebzésnek és a HP-nak. De egy jó pure int, még mindíg szétabál.
  • Pukkka
    Az a gáz hogy pvp-ben a fagyasztás semmit nem ér,mivel ha megnézel pár koreai pro pvp videot,kb mindenki megállás nélkül nyomogatja az universal pillt.Engem még 1 szer nemt udott megölni pvp-ben olyan ember aki ice ra gyurt=(
  • persil
    Szerintem senkit nem zavar, Soli csak arra gondolt, hogy mindenkinek egyszerűbb, ha visszakeresel, mert már minden elhangzott fórumon, de szerintem, ha valami nem világos, akkor bökünk rá valami válasz félét.
  • Lord Oswal
    bocs de tegnap regeltem és hát nem nagyon találok meg mindent az oldalon.
    De akkor sorry ha nagyon zavar.
  • persil
    hali!
    igen.igen.(szerintem is jók a videók)
    Igen.

Szívesen!!!
  • Bucser
    SilkRoadn Online is a Free to play game forever.
    Érdemes kipróbálni. segíteni meg úgy tudsz magadon hogy visszaolvasol és használod a topic alján lévő keresőt.
  • Lord Oswal
    hali
    ez a game télleg ingyenes? és érdemes kipróbálni?(a videók alapján igen)
    És ha tetszik akkor valaki tudna segiteni?

Kössz!!!
  • Bucser
    szerinted nekem a mostani az alpha-s kivételével miért a 4. karim?:D
  • persil
    Azért nem csak a 200nál nagyobb % értékűek jók!
    A combo-k pl mind csak 50-70% körül vannak, és nagyon jó skillek. A lényeg, hogy át kell gondolni, kb milyen sebzésre számíthatsz és az mennyire állja meg a helyét a szintjén.
    De pl ott van a heuksal(lándzsa) mastery első skillje. Az elején jó, használható. Gondoltam 25ös szinten jó lesz a második skill is abból a technikából...hát nem. Egy hulladék, pedig szemre egész jó sebzés és 180%os.
    Mégis egy kalap szar. Ellenben a combo technikákból az első skill nagyon jó pedig csak 78%os.
  • mabbak
    nekem és még _nem_ tartok sry
  • mabbak
    lehet hogy nbekem is hamarabb kellett volna gondolkodnom? :)
    mondjuk még tartok ott hogy sokmindent elcseszhettem volna
  • Elda
    Meg aztan, tudod sokan ott rontjak el koztuk en is hogy tobb mindenre is raktak szkillpontot, ez az amit nem szabad csinalni, max 2 fele szkilltablat kell nyomni, es ott sem mindent kell megtanulni csak a hasznalhatoakat, azokat ahol a % ertek magas lehetoleg 200+% legyen feltuntetve, meg persze a legleso szkillt, de azt is csak egy szkilltablabol, esetleg az 1 fegyo es 2 magiatabla meg bejon de azt eleg huzos szinten tartani
  • mabbak
    vágom....jó ez a játék naon jó :-D
  • persil
    Ez ugyanolyan, mintha szólóznál, csak tagonként 10%ot kapsz az xp-re amit kapsz.
  • Bucser
    nem. Annyit fogsz kapni amennyit megölsz. csak kapsz rá X százalék +-t attól függöen, hogy hányan vannak a partyban.
  • mabbak
    és ugyanannyit kapok én is mint ő?
  • persil
    Amúgy ha vadidegen őrült, party felkérést nyom rád, ne utasítsd vissza gondolkodás nélkül, hanem nézd meg a party beállítást.
    Ha exp each get, tipusú akkor fogadd el, mert az boost az xp-re nézve, amúgy olyan mintha szólóznál.
  • persil
    Lol...lassan jön az exp 12es szinten...ember
  • Bucser
    Igen megdöglik a ló. A leggyorsabb exp gyűjtési lehetőség meg a questezés.