82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#842 Köszi, igen glaive és kiegészítésként egy pötty tűz.
Heuksal-ból használom a soul spear-t, a ghost spear-t, a chain spear combo-t, és majd 31en a flying dragon-t mindenképpen. Elég kis szinten használom egyelőre őket, mert nagyon kevés a manám. De jelenleg egy átlagsebzés 130-170, körül, soul spear-el 500 tájékán.
Ez szintszörnybe és tűz nélkül van. -
#841 Gyertek addig Fung Wan Onlinezni.
Kraftolok nektek fegyvereket meg adok buffot, unalomuzokent. :P
-
Elda #840 Saru: jo kis karid van, gondolom glaivevel nyomod, milyen skileket hasznalsz, es azok hogy sebeznek egy szintszornyet? -
#839 Minden pajzsnak adott érték és nem 10-15 között, elég ha megnézel egy nagyobbacska szintű pajzsot.
A kritikál sem 1-9, mert van 12es is -
#838 LOL -
Elda #837 A pajzsok blokkolasi rataja nem fugg semmitol, se szint se egyeb mas dolog, egy 10-15 kozotti veletlen szam, ez hasonlit ahhoz hogy egy fegyver kritalja 1-9 kozotti ertek, es az sem szintfuggo.
Amugy meg aki kardost szeretne inditani, az meg veletlen se legyen, ero alapu, mert az egy nagy nulla, kesobb inkabb az intet erdemes felnyomni egy kicsit jobban, es az elemek kozul villamot, vagy tuzet tanuljon.
-
Cortez Lovag #836 akarom mondani az ő tekintetébe -
Cortez Lovag #835 a tekintetébe szerettem bele -
#834 lazaaaa^_^ -
#833 Nos itt ülök, a children of bodom legújabb albumát fülelem és semmi dolgom -
#832 hehe. hát így jártam :) kösz a villámválaszt -
#831 Hát sajnos, ez szerver b@szogatási időt jelent...
Server check címen 5-10 percig, fél óráig, óráig nincsen játék.
Elég rosszkor sikerült leszedned -
#830 Nem működik a server? Most szedtem le/rakam fel a cuccot, de amikor el próbálom indítani kiírja h "the server is in examination or out of working time". Nem vágom hogy mit jelent ez(jó, szó szerint tudom, de játéktechnikailag) -
#829 most miért disconnectelt?? :O
na nem baj legalább kimehetek klotyóra xD -
Cortez Lovag #828 80 ha jol tom -
#827 lol... -
Cortez Lovag #826 majdnem megvolt a lvl 39 de most -2% -
Cortez Lovag #825 lefosom a bokám 99.96%-kom volt és amit ölök mob o.o7%-ot ad és pont ütöttem amikor disconnect
MÁR ÜTÖTTEM ÉS DISCONNECT!!!!!! WAAAAA -
#824 Azt hiszem 100 lehet talán de lehet 80 de inkább 100 körül van szerintem. -
#823 Tényleg mennyi a max szint? -
#822 most lettem 17!!! -
#821 A kicsinek 20% kell, hogy 15 legyen -
#820 A papírfecni egy talizmán, és később hasonló gömb lebeg majd a válladnál
Ez a vállpáncél helyett van. -
#819 hehhe:) az enyém már 16:) haladok szép lassan:) lehet ma este meglesz a 18:) de holnap nem leszek sajna:( -
#818 Na nem kinevetni, nagyon erős!
Na, ok másik karim egy fokkal erősebb, de ez meg laza
Előbb játszottam ChunWang-al, ő a kis retardált karim, aztán most kiléptem azóta nem próbáltam, de van egy sanda, ganyúm, hogy ötmilliószor kéne próbálni a bejutást...megint. -
#817 VAlamit fennt hagytál mert nekem sem engedte addig amíg mindent le nem szedtem. Csinálsz egy képet az inventory-dról? Van a fejpánt a cipő a ruha a kesztyű a vállon is van egy cucc (garment esetén ilyen hülye papírfecni alapból). Asszem ennyi cuccnak kell rajtad lenni. -
Horakme #816 Gratula. :D
Amúgy titeket sem enged be? -
#815 Yay a kiskarim, nem sokára fele olyan szintű, mint a másik^^ -
#814 Hülyeségnek nem mondanám, mert logikus lenne, de nincsen összefüggés, csak a pajzs blokk rátája számít. -
Horakme #813 Én úgy vettem észre hogy a szint is számit. (ha nem akkor bocs a hülyeségért) -
#812 A szint egyáltalán nem befolyásolja, a pajzsoknak van blokkolási rátája, minél magasabb annál nagyobb az esély blokkra. -
#811 Hat pedig levettem az osszeset es a nememnek es szintemnek megfelelo ruhat nem engedte felvenni, valami Tao robe hulyeseget irt ki amikor nem is volt mar semmilyen ruha rajtam. -
#810 LE kell venned minden ruhát a sapkát a csízmát mindent egy darab sem maradhat rajtad. akkor már felveheted az új cumókat. egyébként figyelj hogy nem-e pasira való cumót akarsz nőre tenni mert azt sem lehet^^ Vagy lehet a lvl rstriction miatt nem tudod felvenni a cumókat. -
#809 Hogy lehet atoltoztetni, mert nekem nem engedi csak a Garmentes cuccokat felvenni.Hiaba veszek le magamrol mindent. -
#808 nalatok megy most? nka a login szerver se muxik vagy csak erosen tulterhelt -
Horakme #807 Minnél magasabb szintre lépsz, és minnél jobb pajzsod lesz, annál többet fog blokkolni. -
#806 Mit kell tenni hogy a blokkolás gyakorisága nőljön? -
#805 26 lvl fölötti ijjakat is vennék 3 fölötti criticallal -
#804 Ijjászomat Garmentből átvedletem Protectorba.. ha valakinek van eladó Male cucc 20-30 között szóljon rám.. SirMoonHUN Aege szerveren.. -
#803 Én is szeretném ha így lenne (már 3. évben járok jövőre diploma) Csakhogy nálunk a suliban a nagyokosok kitalálták, hogy dec 19-től jan 20-ig tart a vizsgaidőszak és 20.-án legkésőbb le kell adnom az indexet... namost emellé van 6 vizsgám. ha kihagyom a 2 ünnep közét akkor nagyon sok vizsga kerül egy időszakra:(