82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#1387 Sajnos egész klánt igy feketitette be a szememben, igy sose fogom elfelejteni.. ij
4db 20 feletti játékost "veszítettetek" el 1 miatt, ti tudjátok de ha nektek ez kell.. Viszont akkor is ellent fogok mondani ha valaki valótlant állít, ez is csak véleménynyilvánitás, védem az igazamat
Nincs baj vele ? Amennyit vagy nem csodálom hogy nem látod mit művel
Téma off -
Horakme #1386 Nem akarok újabb vitát kezdeményezni, de ezt nem állhatom meg. Zed-del nincs semmi baj. Guild szinten jó fej. Segít mindenkinek, jók a poénjai ráadásul király player. (fejlődik rendesen) Szal szállj le róla. (a sértődést tedd félre, a múlt az csak múlt, felejtsd el) -
#1385 csak ne lenne ott zedlock -
#1384 Haligali!
Én is beköszönök! A SilkroadOnlnie király, csak ajánlani tudom mindenkinek, csak sajna függőséget okoz... :-) Én lv. 21 vok, ajánlom magyaroknak a FeketeSereg guildot, nagyon tisztességes, rendes, segítőkész arcok vannak oitt a nap 24 órájában (egyesek tényleg fennt élnek :-)), és mindig kaphatok egy kis bevédésre, tradelésre :-)Nézelődjetek mindenhol (hú, ez elég tanárian hangzott, de nem vok az :-)). Na, még visszanézek, főleg, hogy nincs káték :-) -
Cat 02 #1383 -Ő:hányas vagy ?
-Én: 14
-Ő: akkor azért haltál meg midnig
-Én: te öldököltél ?
-Ő: :D -
Cat 02 #1382 gonosz a természeted ??? :D
próba szerencse -
#1381 Azt még megvárom mikor törlik -
Cat 02 #1380 hééé :D
ez csak most alakult egy hete se :D -
#1379 Látom egyre több az üres semmitmondó honlap -
Cat 02 #1378 huh 3 fórum :D
www.silkroad.cjb.hu
-
#1377 Húú azt a sok hozzászólást -
#1376 magyar silkroad forum: http://www.silkroadforum.atw.hu/ -
#1375 nekem a villám nagyon tetszik mert sok jó cucca van (Futás, Atack növelő)
Viszont ha kurva erős ijjászt akarok, akkor a fire kell, mert akkor nem kellenek lassitók és különféle hókusz pókuszok, 2 lövés és fekszik a mob, muksó stb.. -
Cat 02 #1374 jégfalat pillel le lehet venni ? -
Pukkka #1373 Igaz,hogy a jég sok mindent nem ér a pillek miatt,de mivel távolról lő egy ijász,igy azalatt a pár másodperc alatt,míg a pill leveszi a lassítást,annyi idő alatt is távolabb tud kerülni.Kiteolásra jó=) -
Cat 02 #1372 és bocs csak azt hittem hogy a másik karakteredhez kell a segítség akit pár napja kezdél vgay mi ennyi -
Cat 02 #1371 na ja de (lvl 14 es tapsaztalt) jéggel nem érnek oda jég nélkül lőheted de egy ütés ésl meghalsz
saját tapsztalat úgy hogy egy 1.2 nappal atz előtt reggeltme hogy lezárták és így nagyrész 20 asokkal nála mamgasabbakl fightolok -
#1370 1 nem tőled kérdeztem
2 megkérlek akkór adj tanácsokat ha legalább 30ra felvitted a karidat és még akkor is csak a szinteden levő dolgokat mond el ha tőled kérdezik
3 a jég gyengéknek való vagy köztes kariknak, legalábbis 30on ezt tapasztaltam -
Cat 02 #1369 most hogy nincs Silkroad mien soakn vayunk itt :D -
Cat 02 #1368 20 magyar :D aztai -
Pukkka #1367 Pure Str ijásznak,igazából minden jó,Mert mivel távolsági,ezért a jég előnyeit is ki tudja használni pvpben.DE.Én ugy vagyok vele hogy inkább lightning vagy fire.A kettő közül igazábol bármelyik jo választás lehet,de én talán firet használnám. -
Horakme #1366 Egy lvl2-es guildba 20-an lehetnek. Mi megvagyunk 20-an. -
Cat 02 #1363 sztem ijjasznak jég de én hüle vok -
#1362 Pure STR-es ijjásznak is jó a tűz ? -
Cat 02 #1361 én keméyl egy emebrt ismerke az Aege-en aki biztos tag lenne.
(hogy-hogy tele ??? :D megomodthatpod ha utálsz nem zavar) -
Horakme #1360 Bocsika, kicsit elkéstél. Tele a ház. De ha van elég magyar akkor csináljatok egy guildet. Hátha mi is találunk 1 normális szövetségest. -
Cat 02 #1359 alapba ennyivle több ???
(viszont a ligting effectje valamivel asszem több) -
Pukkka #1358 Hja és még az alőzökhöz,mivel a pure str kari nem nukeokkal ől,hanem ugye skillek+ütés,igy számít az imbue sebzése.Nahmármost:
Lightning :
Mag atk power 12-23 (100%) + parry ugye még nincs
Fire : 16-26 (100%)
Nahmármost,hogy azt akarod,hogy a villámmal annyit sebezz ha glaviet használsz,mint fire el,akkor a matakos buffokat is tanulnod kell,ahhoz viszont hogy azokat is tanuld+a fire buffokat is+a hekusal masteryt is,ahhoz durván kell spt farmolnod.
Aztán lehet rosszul gondolom. -
#1357 Aege-n vagyok én is szal gyere oda :D -
Cat 02 #1356 lehetek tag ? -
Cat 02 #1355 miért ??? :D
aki most reggel ebből 14 es lesz vagy mi ? :D -
Horakme #1354 Elkeserítelek, nálad kisebbel nem sokkal fogsz találkozni. :D -
Horakme #1353 Tudtommal TraderHUN (vagy vlm hasonló a nevük), HunBlades akik sztem tök gyökerek és vagyunk mi FeketeSereg. Hogy a többiek mien szinten vanak azt nem tom. Mi lvl2-esek vagyunk és egész szépen haladunk a lvl3 fele.
Azt tom, hogy lesz új térkép. Engem az érdekelne igazán, hogy mikor nyílnak meg a tombok? -
#1352 "Viszont elárulnád nekem,mekkora a legmagasabb szintű karaktered? "
Erre nekem sem válaszolt (pedig kb az összes HSz-ben kérdeztem) -
Cat 02 #1351 gonosz vagyok de végre leszenk nálam alacsonynabb szintűek is :D
lesz kiket ölni :D:P -
Pukkka #1350 Előre közlöm,nem olvastam a legtöbb hozzászólást ezután.
Elmondom neked miért kell a pure str+glavie mellé fire.Mivel a glavie nek van a legnagyobb Patakja,és a tűz alapu mágiák között vannak azok a skillek amik patakot növelnek,+mdefes cuccok,amik nemártanak pure str-nél,kb ennyi.Ezzel vitatkozni lehet,de nincs értelme.
Jég magas szinten pvp -ben semmit nem ér a universal pillek miatt,az max farmolásra jó.
Nekem is mondta sok magasabb szintű,hogy ez meg az a jó,aztán mikor pofánvertem őket úgy,hogy 5 szintel alattuk voltam,csak néztek ,hogy mibótez.
Viszont elárulnád nekem,mekkora a legmagasabb szintű karaktered? -
Cat 02 #1349 mi nevük ?? és hányasok
-
#1348 Igen idővel megnyitják a tombokat is és új térkép is lesz elvileg. -
Horakme #1347 Tudtommal 3 guild van az Aege serveren. Sztem nincs elég magyar egy másik guildhoz, de ha van akkor sok sikert. De csak akkor kezdj bele ienbe ha komolyan gondolod. -
Cat 02 #1346 silkroad.cjb.hu
az itt levő logot be lehetne tenni fórum logonak