82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#1513 Xianon?! Azt nem törölték(mármint a karikat...) -
#1512 Cortez a legnagyobb 41 asszem Xianon -
#1511 #1508:mi az az agro??? bocs lehet noob vagyok:P -
#1510 Én voltam a chin tombnál és nem volt ott semmi remélem a frissítés után lesz....
Megöltem mindkét kőb*zit és csak egy kapu volt ott:(
LVL hanyasok vagytok ki a legnagyobb magyar és mlyik szerveren van??? -
Cat 02 #1509 azt kérdeztem :D
hmm max meghalok :P megkérem havert hátrulról gyógyítson :D -
#1508 hyeongcheon alapból agro nem ? -
#1507 Ahogy mész a tomb fele ott van előtte két nagy darab kőgólem féle, nincs fejük, azok a hyeongcheon-ok, na azokat ne zargasd. -
#1506 Ja és észak-nyugati részen a térképen van egy nagy szürke rész, az is tuti "meg lesz nyitva" mert ott van/lesz a főmob a játékban -
Cat 02 #1505 Chin-tomb-ba voltam és ott van valami teleport kapu más nem :D
meg stone / tomb stone ghostok de azok sima libák :D -
#1504 A térképen van pl a Chin-tomb, láthatod, hogy be van jelölve úgymond, de sajna bemenni nem lehet egyelőre.
Jó tanács, ne menj oda még megnézni, mert Hyeongcheon guard-ok vannak a kapuban és ez lvl 27es mob, mikor én voltam 19es akkor a legdurvább ütésem baszott rájuk 40-50et
-
Cat 02 #1503 és ezek elszorva lennének uyge ???
és ami a térképen szürke ott mi vna ??? -
#1502 Juj elfelejtettem megkérdezni, ezt a vallás dolgot honnan vetted?
Nekem tetszene, hozna egy kis rpg feeling-et.
Ez mennyire biztos? -
#1501 Amúgy én is azt mondom, mint Cortez és Horakme...
Tomb-ok megnyitása, item mall (ami talán a guild-tárgy cserélő rendszer) kb ezek lehetnek sztem is újítások majd. Reméljük így lesz. -
#1500 Tomb - sírhely.
Rpg-ben ezek a dungeon-ök(katakomba/kripta/sír amit akarsz).
Kifosztható fedett terület.
A "magas szintű arcok magas szintű szörnyek" résszel szembeszállnék Horakme mert ez nem jellemzője, összes rpg tele van dungeon-ökkel ezek lehetnek kis szintűeknek is.
A dungeon az csak egy szó, egy megnevezés összes rpg-ben van, az, hogy a kal-ban is így hívták és nem való ott kis szintűeknek az nem mérvadó. -
Cat 02 #1499 :D csönd épphogy 5ös leszek :D
horakme: pl.: sárkáynizmus meg ienek ??? (csak iyleneklt a kínai évek)
papcucc jó lehet -
Horakme #1498 A Tomba magas szintü arcok járnak és magas szintű szörnyeket írtanak.
Nem lesz más munka. Elvben vallások vannak a terítéken, de valszeg csak késöbb. -
#1497 Add már meg a Magyar tanárod teliszámát lécci , beszélgetnék vele hogy engedett át magyarból..
-
Cat 02 #1496 mi az a Tomb ??? :D
nem tudját sztetekl esz benn pl bányászat ? -
Cortez Lovag #1495 nem tom mien ujjitások lesznek valószínű hogy megnyitják a tomb-okat
-
#1494 Ilyenem van 1-40ig angolul, de ha lesz rá 10 szabad percem, és részedről igény akkor lefordítom és elküldöm vmi címre ha adsz...vagy bárhova...vagy mittudomén -
puna #1464 ki a tokom az a verespenge?:) -
#1463 Ohh igaz! bocs elfelejtettem:(
gomen -
Darkspell #1462 bucser
légyszives inditsd már el nekem a játékot... -
#1461 Játékon belül a Stall teteje??? nagy találmány.... -
Darkspell #1460 van más 5leted ahol tudom reklámozni?
mert szeretettel várom... -
#1459 btw: ez nem a silkroad foruma.. hanem az SG-é. Ez csak egy Silkroad Topic amit egymás megsegítésére nyitottunk nevelő célzattal
Aki nem bírja a gyűrődést kihullik... A modiknak meg van jobb dolguk is mint ilyen kis flamekkel foglalkozni... Szerintem te kapnád az első banánt ha megjelennél a modi fórumba, hogy "Mama mama a Bucser bántott" -
#1458 Bocs de a Bucser részéről milyen beszólással volt gondod???
Mielőtt Elda elkezdett kekeckedni?? áruld el nekem légyszíves....
De a témát már megbeszéltem az illetővel szóval nem igazán érdekel egy harmadik "megmondóemberke" véleménye akinek fingja sincs az egészről.
Kb 6-szor említed a nevemet helytelenül a hozzászólásban.. talán tanuld meg előbb leírni... Másrészt azt hittem akit érdekel egy fórum anyaga és hozzá akar szólni nema Flamelésnél kezdi..
ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉRDDDDDDDDDDEEEEEKEEEEEESSSSSs:D
Szal mind1...De azért Szeretlek Újreg:D -
Cortez Lovag #1457 na látod ez az nem a konkureciánál kell terjeszteni a ti árútokat -
Darkspell #1456 cortez
ezért hívjuk a többieket az új fórumokra, hogy legyenek új emberek...
csak épp mindenki nekiáll kötözködni... -
Doma #1455 Újreg
-
Cortez Lovag #1454 mármint az első kérdésed után már csak kijelentesz . szal mi is pontosan a második kérdés? -
#1453 ez a semmittevés nagyon borzalmas -
Cortez Lovag #1452 1. azért mert nincs benne kérdés ......(HÁHÁHÁHÁHÁ )
2. ismerős nekem ez a fogalmazási stílus, egy régi kedves barátomra emlkeztet. -
Cortez Lovag #1451 áhh végigolvasván a hozzászolásod itt nekem valami gyanus..... -
Cortez Lovag #1450 első kérdésedre igen tudtommal mi voltunk az elsők a "kópiák" az-az a többi fórum még friss ezt azért gondolom mert azokon alig van hozzászólás..... -
Cortez Lovag #1449 ez kb olyan mint egy tomi mosopor reklamba betesznek egy biopont es azt mondjak hogy az jobban fehérít...szal az kicsit gáz lenne ...de ez is! -
Pulsar #1448 Sziasztok!
Lenne két egyszerű kérdésem, az első, ez a Silkroad foruma?
A második, csak azért kérdezem mert elejétől végigolvastam a teljes forumot, és az igazat megvallva nem erre számítottam, azthittem én kis naiv hogy itt a játékkal kapcsoltban lehet kérdéseket feltenni, és válaszolnak rá a tapasztaltabb játékosok, de helyette, mit látok, bucser a nemi életéről ír, bucser és elda hosszú oldalakon keresztűl vitatkoztnak, ide nem illő témákról, sorozatos letolasok több ember részéről, és még sorolhatnám a példákat, ezek után kiváncsi lennék a forumszabályzatra, és arra hogy itt ki a moderátor, továbbá nemértem, hogy bucsert, meg eldat miert nem figyelmeztik legalább vagy vágják ki őket, szerintem az ilyen jellegű beszólások főleg bucser részéről, nem ide illőek, a sértő megjegyzéseket privát üzenetbe kéne megoldani, bár ez csak az magánvéleményem. -
Darkspell #1447 rendben, rakok linket :)
csak jöjjenek a klánok :)
Bucser
"Az ember mindig többre, jobbra vágyik..."
Másrészt nem igazán van jobb dolgunk... :/ -
Cat 02 #1446 de a cjb-s odlaon si van fórum vagy cask rakjatok ki egy linket vagy valami -
#1445 min5 az már párszor mondva lett nem törölnek semmit.
A játék Free to play forever és más fórumokat nem bits, hogy ittkéne reklmozni:) btw: nem tudom miért nem elég z a fórum?? mert nincs valalkinek modi joga? ez igy nagyon jó szerintem:)