82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Horakme #1562 nahát épp ezaz. Mindent próbáltam az ég világon. Mintha nem is léteztem volna. Azért köszi a helpet, de sztem ez veszett fejsze nyele.
Cat, ezek akkor lesznek benne ha piros hó esik. :D -
Cat 02 #1561 China Chinese area culture centering the Tang (városa Jangan)
Western China Splendid Buddhist culture (városa Donwhang)
Oasis Kingdom Gorgeous Oasis Kingdom in the middle of the rough desert (városa Hotan)
eddig van jelenleg kész, max szörnyszint jelenleg 80
East Asia Main stage of the bandit group (központi város ???)
ez lesz még betéve állítólag
Islam The Arabian Nights and mysterious Islam culture
Europe Greek and Roman mythology centering the East Rome
Takla Makan Culture of the nomads tribe and concealed remains
Taoist World The world of the ascetic based upon Taoism
Cheonchuk Climax of Buddhist culture
Heaven Imaginary heaven world
ezek meg ki tudja mikor
érdkees -
CartmanHUN #1560 Honlap>>find ID/password talán segít ha még emlékszel milyen néven regeltél.Más nevet nehogy beírjál mert kitiltanak örökre.Téged nem érint a blokkolás.A guildba most nem vagy benne ,de visszaveszünk ha irsz ChamberHUN-nak.
Bocs az off-ért. -
#1559 Ok, rendezve
#1558hoz annyit, hogy kal-ban volt vmi balhé, sokakat blockoltak.
Sajna én többet nem tudok. -
Horakme #1558 Ez sem ide tartozik nézd el nekem :) (bár ki tudja)
Mivel senki nem mondott egy biztos időt amikor jó lesz a game, ezért felraktam a Kal-t. Mondván nyomulok egy picit kiscicaként. Erre mit látok? Nem fogadja el a jelszavam, sem a felhasználó nevem. Kicsit utánanézek, régi levél miben benne van a jelszóm stb. Ugyanaz. Nem hackeltek meg semmi. Szimplán mintha nem is létezne. Na most. Hova lett a karim?
Amúgy ide is tervezhetnének ien fejleszthetős állatkákat, sztem nagy sikere lenne. :D -
Horakme #1556 Én nem állítottam ha jól emléxem. :) Mivel senki nem mond semmit én mondtam. Ha tévedtem ez van, emberi dolog. :D -
#1552 Ne haragudj meg, de ne legyél hülye
A dungeon az dungeon egyáltalán nem követelménye, vagy jellemzője, hogy magas szintűeknek van, az, hogy egyes játékokban inkább magas szintűeknek van dungeon az nem mérvadó. -
#1546 Nehogy már lebasszál, mivel senki sem foglakozik a topiccal azért írtam neked, de tárgytalan
Azt hittem aki témát indít érdekli is a topic, de most előszőr tévedtem -
Doma #1545 Ne irogassál nekem! Ha jól látom már 3 éve vagy itt tag szal igazán tudhatnád hogy a témaindiító nem azonos a házigazdával és a moderátorral! -
#1544 írtam Doma-nak, remélem reagál -
Carter15 #1543 Azt mi is szeretnénk tudni ?!?!?!!?!?!?!?!?!?!?!?! -
#1542 FAQ ot csináljatok légyszives. Aki benne van jobban a játékban 5 perc alatt össze ír egy ilyet, meg az lényeges lenne, hogy mi a legutóbbi időpont, következő játszás lehetőség, stb.
-
#1541 wowban 20-as szinttol mar van dungeon -
Darkspell #1540 Nos...
41es magyarból kapásból kettőt is tudok mondani... Tehát nem Ő a legmagasabb szintű.
Szvsz teljesen értelmetlen a tomb mibenlétét a másik játékból megpróbálni kikövetkeztetni.
Más fajok: valószínűleg lesznek, ugyanis ha megnézitek a koreai honlapot, ott az egyik krikszkraksz alatt megtalálható a SelyemÚt teljes vonala, végig Európáig, és ott Hotan még bőven a harmadánál visszább van. Tehát (elméletben) az alkotóknak feltett szándékuk tovább csinálni a game-et kínánál.
Item Mall is valamilyen szinten már működik a koreai honlapon, bár Isten se tudja kisilabizálni mi is van pontosan odaírva... -
Horakme #1539 Figyelj, nem törvényszerű, de modnok néhány példát. A kalban aki épp csak verte a desireket, dem fog labis desireket ölni. WoW-ban nem mész el 30-as szinten dungenekbe mert első 3 lépés után agyonvernek. GW nél más a helyzet. De ott se fogsz labiba járni max skill pontok nélkül. Tehát lehet köüvetkeztetni, hogy itt se fogsz. -
#1538 veri tenksz...csakj nem tudtam öket felvenni(a jangjanosokat)de majd csak megpróbálhatom ha végre elindul a game -
Horakme #1537 Igaz azok is lesznek de vallásról is sokan beszélnek. (Budha, Iszlám....) -
#1536 Level 35
Wangwon, lottery ticket seller of Jangan
Yangyun, Jangan herbalist
Flora, Jangan adventurer
Wangwon, lottery ticket seller of Jangan
Huhoan, gambling house giard of Jangan
Salmai, ticket agent for Oasis
1. U have to start with 7th quest here to get Asa's Flute, then its just talking with Wangwon in Gambling House. (1st city)
2. Get:
- 100 Hyungcheon powders.
- 100 Ong feelers.
- 100 Small Red Scorpion legs.
3. Get:
- 100 Earth Magician eyebrows.
- 100 Blood Death Flowers leafs.
- 100 Red Scorpion legs.
4.Just talk with Wangwon.
5.Talk with Huhoan, use wine/champagne/whisky only. When he says he wants more, ask about that book, and exchange it for the flute.(nice sp reward)
6.Talk with Salmai to get Asa's Flute. -
#1535 nekem én vagyok a legnagyobb :P -
#1534 Jah még 1 kérdés...lvl35 ös questek....van egy csomó jangjanban de nem kapom meg öket...nem tom öket felvenni Pl:Flóránál meg a herbalistnál(asszem)HELP ME PLS -
Cat 02 #1533 lehet volt egy magyar teszter akienk alapba felrakátk fulra :S -
Cat 02 #1532 eddig nem tudtma meiken vagy (nyugi nem írok madj neked)
és ne váasolzj met nicns pénzem ;) -
#1531 Durva lenne egy arabbal futni ezerrel :) mondjuk még mindig realisztikusabb egy arab tevén mint egy kinai.,.
Nekem akkor is Cortez a legnagyobb :) -
#1530 szaerintem ba**nak az egész faj dologra megmaradnak a kínaiaknál(még ez is sok nekik)de nemtom...
és ha nem cortez akkor ki és holvan? -
#1529 Sehol sem vagyok, csak magam kivűl, főleg ha Cat irogat zagyvákat -
Cat 02 #1528 na végre tudom meik szerevrne vagy :D
NE VÁLASZOLJ :D -
#1527 Most szólok, hogy senkit ne érjen csalódás se nem CorteZ a legmagasabb magyar Xianon:)
Másik dolog: Tombokmikor lesznek megnyitva? Jó kérdés. senki nem tudja de meglesznek. Elvileg.
Tudtommal hosszú idő múlva nem új vallás lesz hanem új fajok mégpedig nem csak kínaiként lehet majd indulni hanem arabként vagy európaiként ezek új fegyót gondolom és új harcmódokat is kapnak nem beszélve új modellekről és animációkról. Ez viszont nagyon a távoli jövő zenéje és kurva sok balancolást igényel ha egyáltalán kész van belőlük bármi is a fantáziarajzokon kívül... -
#1526 -
Cat 02 #1525 :D emeltdíjas ?
1ébként rájöttme hoyg az hogy ha van 800 Hp-d és 2000et sebeznek -
#1524 jah bocsve elöbb addd a számot -
#1523 SirMoon most meik guildben vagy? -
#1522 na kapjátok be most már..
adok egy 0690es számot ott válaszolok -
Cat 02 #1521 túlütés= mellete levőt is megütöd ??? -
#1520 Lineage2-ben sok olyan van, itt csak túlütésessel talizok mindig -
#1519 hmmm.iennel még én sem taliztam...van ien? -
#1518 Szociális mob meg az hogy meglőssz egyet és jön vele az is ami mellette van..
és ez nem túlütésnél van, csak szimplán végi társát, ez a szociális -
Cat 02 #1517 maygarul mész és neked esik mint állta és cafatokra tép :P -
#1516 kösz:D szociális mob:Daz mi?? az a lebegö szarság??(protectror) -
Cat 02 #1515 . Exp/Gold drop/Item drop Event closes on Xian server
- Jan. 3rd of 2006 (Korean Time) from the time of server maintenance
nem dobank aranyat a szörnyek ? :D -
#1514 Agresszív becézése Agro
amikor támad anélkül hogy megütnéd..
De az más mint a szociális mob, olyannal még nem taliztam
Xianon törlés nem volt, csak 1hetes RollBack