82377
Silkroad Online (iSRO)
  • CartmanHUN
    Az már pozitiv reklám ,hogy neked nem tetszik.
  • Doma #1635
    /Off
    Te kezdtél offolni azzal hogy én alpári vagyok...
    /On
  • Holdpro
    Itt a béke jelképe
  • Holdpro
    Jack már nagyon várom amikor újra összetalálkozunk a sivatag kellős közepén vagy bárhol a térképen, egy élmény volt mindig is :D
  • SamuraiJack
    csá mentem
  • Holdpro
    Ma visszaraktam az L2őt azután hogy a Kal-t 10 perc játék után töröltem és L2nél nem értem napi 20 óra farmolásban mit élveznek.. Silk legalább "változatos", anno én is L2-őztem de már nem fog meg..
  • SamuraiJack
    kár pedig ölj meg 1000 virágot quest nagyon betett:D
  • Bucser
    Szerintem ilyenek lesznek mert beteszik és utánna nincs több gond vele. Nem szabad sokat várni hisz ez egy Free to play game. Max az új contectekre figyelnek majd oda a régieket egyszer beállítják aztán kész. Nem lesz változás.
  • SamuraiJack
    nem azt mondzam hogy szeretnének ...de ha normális questek lennek akkor szívesebben jáccanék vele mint pl a WOWval...mert valjuk be ...jobb játék csak drága ez m,eg ingyen van
  • Cortez Lovag
    sok sikert mindenkinek a további játékhoz bye
  • SamuraiJack
    haggyátk má abba pls
    peace
  • Holdpro
    ők nem akarnak Wow-ra hasonlítani kicsit sem és szerintem mindenből cswíptek egy kicsit.. Kal, L2, Wow stb..
  • SamuraiJack
    de lehet hogy nem tudják betartanimert bénák
  • Holdpro
    erre meg csak annyit fűznék hozzá hogy ha vinyó romlott el amit írtak több helyre is nem hinném hogy megmentenek bármit is, de ne engem támadjatok hanem őket
  • Bucser
    mikor vége volt az alphanak volt egy notice a listában a beta kezdésétől és ott megígérték, hogy nem lesz több Wipe!
  • SamuraiJack
    és nem tujátok ...leszenk quest ujítások mert ezek a mostaniak negggyon gyengék....ha normáli questek lennének sztem ez a játék egy WOW szintű játék leetne...
  • SamuraiJack
    aham...kösz
    sztem nem lesz de mondjuk amien bénak elb***ák az egészet szóval lehet róla szó...
  • Bucser
    Akkor lehetnék én mint rangidős
  • Holdpro
    #1607ben válaszoltam koma :D
  • Bucser
    wipe=karakterek törlése a serverről
  • Bucser
    Mivel cortez nem moderátor akar lenni hanem házigazda így nem tudom miről beszélsz.. házigazda mindenki lehet egy adott topicban ha látogatott a topic...
  • SamuraiJack
    sztem ha strongra tolsz akkor ne villámot használj csak azért mert van banna futás és a tüznél is jó buffok vannak(ha arra gondolok)
    sztem a tüz nagyon állat ha stronra tolsz
    én is arra fogok tolni ha törlés lesz de nem lesz
    és még egy kérdés mi az a wipe???
    de ezek csak az én véleményeim...nem vok profi sem hozzáértő...
  • Bucser
    Nem is emlékszem mikor regeltem anno indexre de nem ettől fog függeni ki lesz a topic gazda. Először úgyis Doma-t fogják megkeresni és kész (és szerintem ez a normális....)
  • Cortez Lovag
    honnan vetted hogy nem lehetek?
  • Cortez Lovag
    te részeg vagy?
  • Bucser
    Nem lesz wipe már vagy 100 000-szer elmondtuk... Miért hozod elő újra és újra????

A tűz és lightning buffok közül sem kell mindent megtanulni én pl lightning+ice+ heuksal vagyok pure int nem vagyok 30 feletti de egy skillfát sem nyomok úgy hogy minden skillt róla ami nem kell azokról leszedem a pontokat (ebben az értelemben nem fontos számomra a pénz) és Farmolok mint az őrült így van mindig egy egy hatalmas minőségi lépés (pl harmincon lesz a 2 új nuke majd és akkor zárkóztatom a masterylvl-t a szintemhez is.)

Azt döntsd el hogy nagyot akarsz ütni vagy sokáig akarsz élni??? Én általában íjászokat lightal láttam többet. de mégtöbbet ice-al de ők nem strengthesek magától értetődöen.
  • Doma #1600
    De hogy érdemben válaszoljak szerintem str ijásznak tűz való.
    Intesnek ice/villám.
  • Holdpro
    Mivel sajnos Cortez Lovag nem lehet Moderátor, ezért én is megpróbálom a jelentkezést
    Igaz hogy játékban nincs akkora rutinom mint neki, de fórumhoz nem is kell, az én 97 óta tartó netes tevékenységem során elég sok mindent letettem az asztalra, igy van esélyem, szorítsatok
  • Doma #1598
    [brutalnagy]NEM LESZ TÖBB WIPE
  • Holdpro
    Napok óta agyalok és forgolódok az ágyamban, hogy ha wipe lesz mihez kezdjek..
    Ugye bár az ijjász karakter adott nekem
    Az is adott hogy Pure STR-es lesz
    viszont a villám és a tűz közül nem tudok választani

Érvek:
    Villám kissebbet sebez mint a tűz de futást és buffokat is ad
    Tűz viszont hatalmasat sebez, nem kell hozzá hókuszpókusz, jó erős ijjászkill tűzzel megspékelve és fél utig nem jön a mob

vélemények ? (persze csak rutinos emberektől várom 30+)
  • SamuraiJack
    köszi!és megkérdezhetém hogy hanyas szintüek vagytok??és meik klánban vagytok?
    Mától ill holnaptól lehet már jáccani?
    mert akkor azt megvárom
  • Bucser
    Egyébként nem reklámként csak nagyon jó hír és információs forrásként a jelenlegi legnormálisabb nemzetközi fórum szerintem a A Silkroad Tavern

Sajnos csak angolul tudóknak. sok értekezés van itt különböző buildekről a nuke-okról hogyan és milyen skillekkel érdemes milyen karit fejleszteni. Általában találgatások és infók is vannak kínai játékosoktól vagy koreaiaktól de volt már kép a beta koreai serverről is bent. Szóval nagyon sok hasznos info. És ezeket mind meg is tárgyalhatjuk itt.
  • T4rgeT
    ajj :( már én is várom de ha nem lesz jó, akkor...... (kénytelen leszek veled tartani)
  • Cortez Lovag
    hmmm akkor összeteszem gyorsan a böröndöt és utazok koreaba...ki tart velem most ugy hallotam hogy a csoportos repülögép jegy akcio-s ...
  • Cortez Lovag
    akarom irni *Mp*
  • Cortez Lovag
    lol a Hp= healt point
    Mo= mana point
  • Cicamica2
    A koreai oldalra megínt írtak valamit. Remélem ez már jó jel. Amit kitudtam venni belőle az a: HP/MP.
  • Holdpro
    mondtam hogy magyar tanárával beszélek mert állítólag magyarból 5öst kap, de 2est se érdemelne
  • Cortez Lovag
    agro = agressiv mob ami siman neked roha amugy az alap tomb-elott igenis van 2 kö szörny igen lvl 27-es de csak nagyon ritkan spawn-ol
  • Cortez Lovag
    legmagasabb magyar vagy Pukkka a aege- szereren vagy sogetsu a Xian-on én nem sokkal vagyok töllük lemeredva