82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#1720 Neked ez komolyan tetsziK ?
Akkor töltsd le..
roseeurope -
Pulsar #1719 Én igen, de oda sem megyek vissza :) -
#1718 Lineage2 mindenki ismeri ? -
Pulsar #1717 Én két éve hagytam abba :) -
Pulsar #1716 http://www.roseeurope.com/
Erről kellene kideríteni hogy ingyenes vagy fizetős?
Mert van ahol free-kent emlitik, de sajnos van ahol nem :( -
Avicularia #1715 akkor elég gyenge karijaid vannak conquerbe
reborn 105-ös trojan a fő karim,mellette 116 fire tao,és 101-es water
és már 1 hónapja nem is játszom vele -
Pulsar #1714 http://www.martialheroes.com
Szerintem kár szidni, én játszottam vele és nagyon jó kis játék, azt elismerem hogy nem egy Silkroad, de attól még lehet jó játék, ezt nem azért mondom mert van ott kettő 20+ karim :)
conquer???
Ne röhögtess 10* rosszabb a grafikája mint a martialnak, én már csak tudom 110 szintű tao-m van benne neg 60+ harcosom, de én oda vissza nem megyek az tuti :)
-
Avicularia #1713 ha ránézek és hányok ,akkor nincs miért játszanom vele
akkor gyertek inkább conquerezni,az sokkal jobb,csak azt már meguntam -
#1712 jézusom van aki egy MMORPG-nél az első dologként a grafot nézi meg??? jeez....
Ez nem a DOOM vagy a fárcráj!!! -
#1711 Én lehet le is ragadnék mellette:) bár jóval változatosabbnak tűnik:) A kasztokon belül különböző fegyótípusok kérdés mennyire lehet specializálódni benne... Na mind1 most úgyis tanulnom kell:D -
Avicularia #1710 bocs ,de szvsz ez a game amit belinkeltél ,1 rakás fos :(
felraktam,megnéztem és egyből uninstall
grafikája az valami borzalmas -
Horakme #1709 Mivel picit el voltam keseredve, hogy nincs semmi jó mmo-m így nekiálltam keresgélni. Találtam is egyet ami talán megfelel az elvárásoknak. (nagyon hajaz a silkre sztem)itt van a cím amin megnézhetitek. Teljesen ingyenes, türhető grafika. Aki nagyon oda van, az töltse le, nézze meg, talán át tudja vészelni a silknélküli időket. :D http://www.martialheroes.com -
Darkspell #1708 senki nem mondta, hogy akkor a serverek onlány lesznek, csak találtunk egy dátumot a koreai oldalon és többet tévesen következtettek. ennyi. pontos dátum még nincs, amint lesz az megtaláljuk a hivatalos angol oldalon. -
#1707 most akkor mi van????nem ma fél kettöre írták ki +/- 24 óra? -
#1706 #1697 -
Pulsar #1705 Kommentár nélkül :)
Silkroad Online Server Down and will be up in a few weeks.
Written by Administrator
Wednesday, 11 January 2006
Please do not ask exact date as to when the servers will be up because as of now they are undergoing programming for the full version.
The current progress is they are doing a complete overhaul on the server and rewriting some software. Once they copy the new non-beta back to the servers the will be back up.
The current estimation is 1-2 weeks from the 9th of January.
Extension may be required to finish any testing problems after modifaction to the servers.
New servers are going to be added when resorces become available.
Thanks for you patients
(Note: Full 2 weeks not official)
Last Updated ( Wednesday, 11 January 2006 ) -
#1704 Én elviselem -
Pulsar #1703 Hmmm... lemaradt az utolsó mondatom na mind1 :) -
Pulsar #1702 Szerintem kár ezen filozófálgatni, hogy mikor lesz újra játék, Horak jól okoskodik,még leglább egy vagy két hetet várni kell vagy többet :)
Állítólag beteszik a 4. terültet is, meg lesz valamilyen labirintus is, az új verzióban, de ez mind csak pletyka, mindenesetre legyen mindenki türelemmel, mert ahogy Persil is irta a hivatalos fórumon biztos hogy előtte fognak szólni mindenkinek, úgyhogy szerintem kár találgatni. -
#1701 A pejoratív jelzőket a Kalról tessék már kihagyni ahányszor szóbahozod.. nem tudom neked hogyesne ha mindig csak úgy emlegetnénk: " a mindenhez hozzászólóSilverMoon"
Ez az indiánoknál volt szokás:) Uff én beszéltem:D
Szóval Kalt békénhagyni mert szerintem a 10 perc alatt szart sem láttál belőle:D Én meg vagy fél évet toltam vele. Uff vége -
#1697 De had idézzek, abból amit Horakme talált egy másik fórumon...
"Please do not ask exact date as to when the servers will be up...
Extension may be required to finish any testing problems after modifaction to the servers.
Note: Full 2 weeks not official"
Szerintem elég egyértelmű. Akinek nem az kérdezzen olyat, aki tud angolul vagy ha úgy sem érti, akkorr forduljon kezelőorvosához, gyógyszerészéhez...
-
#1696 Mintha már említettem volna, hogy amíg nem tudunk koreaiul addig nem tudjuk mikor lesz újra játék, DE ki fogják írni a hivatalos nemzetközi szerverre is.(arra amelyiket mi is értjük) -
#1695 Amúgy lehet hogy ami a kinai honlapon ki van dátumozva az csak egy event
Mivel kinai szervernek nem sok köze van ehhez -
#1694 Jó hogy mnibncs silk van időm számvitelre Marketing meg pénzügy vizsgára tanulni:D -
#1693 Én letöltöttem a Duke Nukem Manhattan Project-et, iszonyat hülye játék, jól elvagyok vele, amíg nincs silk
Amúgy sráck irány bulizni, barátnőt szerezni, olvasni stb.
Jó is, hogy egy ideig nincs silk, újra elő lehet venni az életünket -
T4rgeT #1692 Hát én belesápadok ha nemlesz még pár hétig -
#1691 Na ez hivatalos lesz, mert tele van nyelvtani hibával -
Horakme #1690 Silkroad Online Server Down and will be up in a few weeks.
Written by Administrator
Wednesday, 11 January 2006
Please do not ask exact date as to when the servers will be up because as of now they are undergoing programming for the full version.
The current progress is they are doing a complete overhaul on the server and rewriting some software. Once they copy the new non-beta back to the servers the will be back up.
New servers are going to be added when resorces become available.
Thanks for you patients
(Note: Full 2 weeks not official)
Last Updated ( Wednesday, 11 January 2006 )
Én ezt találtam. (másik fórumon) -
Darkspell #1689 összerittyentettem egy kis FAQ-t részben az angol anyagok alapján, részben saját kútfőből.
Aki kíváncsi rá, megtekintheti a fórum Segítség, ötletek topicjában. -
#1688 Nálam az alvás a legkevesebb, elalszom egy pálmafa árnyékában -
#1687 Ezt sajnos nem tudom, de amint látod a képeken ez még ígérgetés a koraiaknak...add össze azzal, amit Bucser mondott...
Lesz, de, hogy mikor...? -
T4rgeT #1686 Azt egyszer én is kipróbálnám.
hát ahol fél évig nem megy le a nap, azt szivesen megnézném
(hogy én hogy aludnék ott? -
#1685 Egyszer nekem is megállt az idő, mikor Amcsiból indultam haza és mikor megérkeztem kb ugyan annyi volt az idő mint amikor elindultam -
T4rgeT #1684 Meg 8 órával előbbre....... -
#1683 Az ő pénzükön indítják az int servert szal sak ne kapjanak semmit:D -
#1682 hát kapják be a kis ferdeszemüek! -
#1681 Így igaz. Ez mindig így megy. A Koreaiak 1 évvel előttünk járnak mindig!! LEgalábbis szerintem...(vagy legalább fél de inkább 1 év) -
#1680 pfff....ezt nem is tudtam...szóval ott csak ígérik még ezeket és már most jáccanak azzal a cuccal amit most nekünk tesznek fel??? -
#1679 A koreaiak/kínaiak kb 1 évvel előttünk hjárnak ezért általában ami már van a korei serveren az lesz az inten is később csak fordítások elkészítése sokáig tart. meg a letesztelése is. Szóval ha a koreai serveren ezt még csak ígérik akkor az még kb 0,5 év nekik kb nekünk meg kb 1,5 év:D -
#1678 azokól az oldalakból amelyeket leírtál lesznek is a játékban vagy cdak poénból felakták hogy "haha erre is gondoltunk de szarunk megcsinálni!"?