82377
Silkroad Online (iSRO)
  • [Jakuza]
    Ott van egy mukodo japan szerver, amit beirtam.
    Az miert nem jo nektek ha olyan fanatikusok vagytok ?
    Az Indus szerver most is megy.
  • Holdpro
    Cat 1 dolgot tegyél már meg, OLVASS VISSZA FÓRUMON MIELÖTT BEÍRSZ !!!!!!
    10x el eltt mondva hogy az nem az indulás időpontja amúgy is Csütörtök van
  • Cat 02 #1778
    nem kell sokáig várni!
    csütörtök reggel 1:30 és péntek hajnali 2 között indul a szerver

állítólag
  • ReTeK
    és még eltart 1 darabig
  • Cat 02 #1776
    bazzeg amióta nincs game egész npa csak vezsekedtke :(
  • [Jakuza]
    Amugy meg.
    A fanatikusoknak mint pl Persil. Mukodo szerver.

Okay, so I've decieded to start a topic about the japanese SRO.

Are you really addicted to SRO? Do you really wanna play?
    Just play japanese! It might even learn you a new language xD.

Download it at Google Translated Version - > http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.silkonline.jp%2Fpreparation%2Fdownload.asp%23&langpair=ja%7Cen&hl=en&ie=UTF-8&oe=UTF-8&prev=%2Flanguage_tools

FTP Download -> ftp://gameon.nefficient.com/pub/gameon/silkroad/client/silk_full_1009.exe

http://gameonweb.nefficient.com/gameon/silkroad/client/silk_full_1009.exe

When done, open the .exe and install it in your japSRO folder.
    Note: Do NOT, I repeat Do NOT install this in the default folder, chances are your International SRO will be gone after that, so make sure you install both games in different folders!

It needs to update, which might take some time, I suggest you amke a sandwich or something in the mean time.

Note: You cannot log in with your existing Silk Road account, you will have to make a new one, this can be done on This page. ->https://secure.silkonline.jp/member/gameon/reg_mail_form.asp?isp_kind=5

Login, choose a server and enjoy!

[edit on registration coming up]

EDIT:

Registration: You go to This page, type your email adress in the blank spot and click the button next to it.
    You will recieve an e-mail which contains a link. Click it.
    ->https://secure.silkonline.jp/member/gameon/reg_mail_form.asp?isp_kind=5

Note: The site says it might take a while before your mail can come through. With me it was a matter of seconds.

Once clicked the link, Mark both squares and click the button below.
    You will reach a form which must be filled out.

Guide trough this form, what to fill in:

Box 1: Username

Box 2 & 3: password and re-type password

Box 4: Birthdate in Western Characters.

Box 5: circle one = male circle two = female

Box 6: random

Box 7: random

Box 8: 'Dense code: * Please input with half angle alphanumerical 6 letter. * Code of secret are times when it utilizes as reference of this human verification'
    Or in short, a verification code. (I guess instead of a secret question)

Box 9: Mail Magazine? One is yes, two is no.

Box 10: Second box. (wth is gappa?)

Note: The site is veeeeeery slooooow.

Credits go to, me xD and google page translation. All page links are linked through the Google page translator, and are automatically translated, altough it's still japanese grammar it's quite understandible.

Ingame Nick: Yankumi
    Server: INDUS
  • T4rgeT
    jóvanbácsi én is tok írni.......
  • T4rgeT
    nem vagyok haragtartó csak hirtenenharagú,de ez a "Mit ugatol bele kikköcsög" teccett .
    viszont tudom hogy nem komolyan gondoltad

amúgy nekem (hamár a connektolásról volt szó) eleinte engem se engedett fel
    de aztán itt olvasgattam itt és találtam egy kis parancsot vagy mi a rákot amit a System32 be kell betenni és utána simán 1 hétig bármikor beengedett elsőre
    a gaméba (amíg nem lett szünet)
  • [Jakuza]
    Olvasni kene neha.

"Egyszeruen fel ora szarakkodas volt mindig meg az autologinnal is."
    Az utobbi hetben pedig ugyanugy nem tudtam belepni felorakig mint 3 hettel azelott.

• ReTeK
    na meg van pár beléptető program is, elindítod aztán max. 5 perc mulva 101 hogy belép, sose volt ezzel gond
  • SamuraiJack
    már normálisan ba lehetett lépni az utóbbi hetekben /hétben...
  • persil
    Mit ugatol bele kikköcsög

Na, ne tessék komolyan venni, csak marhulok. Egyébiránt igazad van, csak azt senki sem szereti, ha úgy látja neki van igaza, mégis rákötnek.
    De amit mondtál, helytálló.

Egyébiránt Holdpro, azt meg lehet kérdezni mivel foglalkozol/foglalkoztál? Erre a 10ezer játékos irányítására gondolok.

És nem perszil, hanem persil
  • T4rgeT
    ISTENÉÉÉRT könyörgöm ne veszekedjetek.
    néhanapján belenézek a fórumba, és még hozzá is szólok, de amikor megnézem akkor ne azt lássam hogy itt anyázzátok egymást, hanemhogy valami értelmesebbről megy a téma (biztos van, hameg nincs akkor nem kell írni). 2.attól mert valaki butaságot ír vagy olyat ami neked szemet szúr, nem kell egyből leugatni a másikat.Persze most hogy nincs Silkroad így néhanapján beszélhetünk másról is. (ezért szerintem ha bekerül ide egy nem silkroados téma akkor az simán elmegy jelenállás szerint amíg nincs játék)
  • Bucser
    Nekem este 10-.kor símán felkonnektált:)
  • Holdpro
    én akkor is magamat adom, csak van mikor nincs kivel veszekedni, akkor állóvíz van
    szerencsére ritkán van ilyen, szeretem ha forrnak az indulatok :)
    Engem sem az határoz meg hogy jófiú vagyok, mert sose voltam az.. ezt több 10K játékos igazolhatja akik felett irányítottam a játékokat.. perszil aláírásához hasonlót rólam is tudnak mondani: Igazságos vagyok de nagyon ge*i
  • [Jakuza]
    Hat en azert szoktam le a jatekrol, mert a login szanalmas volt.
    Egyszeruen fel ora szarakkodas volt mindig meg az autologinnal is.
    Az nem erdekelt, ha a varosokban a zsufoltsag miatt laggolt, mert sok ember miatt nem is volt mas varhato, de a login az felelmetesen szar volt.
    Akkor lehetett jol altaban belepni csak ha koran reggel konnektalt az ember mert akkor kevesebb azsiai volt a szerveren az ido eltolodas miatt.
  • Bucser
    Nem mindig vág ki csak ha meg sem találja a servert!!

Ha túlterhelt a server akkor annyit ír alól, hogy server overburdened try again later. a disconnected to server üzenetkor vág csak ki desktopra amíg az nem jön folyamatosan lehet spammelni a connect gombot:)
  • persil
    Voltak anyázások
    De általában beengedett mikor nem volt olyan bajosabb időszak, gondolok itt pl arra az idióta karácsony event-re.... -.-"
  • Bucser
    Nekem nem volt semmi bajom a belépéssel.. max 3.-ra mindig sikerült.. és ez csak egyre javulni fog. Emlékszem alfa alatt mikor a server terhelést testelték kb 30-40. alkalommal lehetett fellépni:)

Azok a régi szép idők:D meg a sok nem működő küldi:)
  • [Jakuza]
    Hat olyan nekem nem volt.Allandoan tulterheltek voltak a szerverek az utobbi 3 hetben.
    Raadasul erthetetlen, hogy miert kellett ugy megcsinalni a klienset, ha nem tud csatlakozni akkor kivagjon a windowsba.
    Tiszta nevetseges volt.
  • persil
    Biztos lesz.
    De sztem nem volt bajos a belépés, leszámítva a bajos időszakokat.
    Mikor úgymond nem volt semmi probléma, akkor nekem elsőre belépett.
  • [Jakuza]
    Off
    Elolvastad a 2 nappal ezelotti flametomeget is amiben egymas fikazasa van ? :P
    NA az nem 15 hsz hanem ket oldalnyi flame :PPPPP
  • persil
    Visszaolvastam a kedvedért 15 db más free mmorpg-ről szoló hozzászólás után írtam, hogy ez nem az a topik.

Amit pedig olyan szívesen hánytorgatsz fel, az az, hogy megjegyeztem amíg nem megy a silk oly sok mindent lehet csinálni, én pl letöltöttem azt a marhaságot.

Ez durván 3 sor, ha sikerül összeegyeztetni egy 15 hsz-es off résszel, akkor ne haragudj elnézést kérek így utólag.
  • [Jakuza]
    Na mindegy beszeljunk arrol, hogy nincs e valami olyan jelzes is a hivatalos oldalon, hogy a szervereket is rendbe rakjak e az ujrainditas elott, mert szanalmas, hogy sose lehet belepni rendesem.
  • [Jakuza]
    Mert ez az a topik, hogy milyen jatek a Manhatten project.
    Ugyan mar. Ennek is kb annyi koze van az offtopichoz.

Vagy pl ez:

Az 1304es reagodat olvasva, eldöntöttem, hogy neked nem válaszolok. Számomra a téma lezárva.

Látom korod ellenére közel sem vagy képes kultúráltan, megfontoltan érvelve válaszolni, és a saját igazad is csak az én becsmérlésemmel vagy képes megvédni.
    Köszi, vélemény kialakítva.
    Ne válaszolj légyszíves, tényleg nem kívánok vitatkozni, nem erre van a fórum.

De ugylatszik csak az offtopic amit mas csinal.
  • persil
    Olvass vissza az 5. vagy 6. más free mmorpg-ről hsz után kértelek meg titeket kultúráltan, hogy ez nem az a topik
    És nem is akadtam ki senkin, csak leírtam, hogy ez másik topik, erre volt aki leugatott
    Te is nyugodtan olvass vissza, ok nélkül nem kötözködök:)
  • [Jakuza]
    Nem az a lenyeg, hanem ha egy hozzaszolas van a topicban, ami masrol szol nem kell egybol ordibalni, hogy offtopic.
    Siman belefer, szvsz, ugyis mostanaban szinte nem is volt olyan hozzaszolas amiota all a szerver ami nem ebbe a kategoriaba fert bele.
    Volt itt olyan a felhaborodoktol, akik a Kal Onlinerol beszeltek, RoseEuroperol arrol hogy ki milyen hulye es sorolhatnam.
    Szoval ne csak egyeseknel akadj ki, akkor legalabb legyel konzekvens. :PPPP
  • persil
    Teljesen igazad van ugass le, csak megjegyeztem, hogy mi mást lehet művelni amíg nincs silk, de ha jól emlékszem tovább is volt az a hsz, olvasd csak el
  • [Jakuza]
    Persil akkor is legyel felhaborodva, amikor arrol irsz a Silkroad topicban, hogy
    Duke Nukem Manhattan Project-et toltesz lefele es hogy az milyen hulye jatek. :P
  • persil
    Nem tudom, de van egy olyan elképzelésem, hogy új mastery-k nem lesznek, mert ha megnézed típusban nagyjából egyeznek az új fegyók a mostaniakkal.
  • Bucser
  • Bucser
    Még az is lehet:)
  • Cat 02 #1732
    e zserint lessz varászlóóó ???

hiszen staffot cska ő használ
  • Holdpro
    Kötekedni mindenki tud, kezdjek el én is ? ne szójjábe vazze
  • Bucser
    Akkor menj kitárgyalni a free lineage topicba.
  • Holdpro
    Subidubi magyar szerver és azok csinálják akik 2 éve azzal játszanak, sajnos nemrégiben feltörték a rendszerüket de már minden oké..
  • persil
    Srácok ha jól tudom, nem "Free mmorpg" a topik címe.
    Témát próbáljátok meg lezárni légyszíves és ott keresni, ahol ezzel foglalkoznak.

Csak, hogy ne mondjátok mekkora görény vagyok, itt egy kis segítség:
    www.mmorpg.com - itt van rengeteg mmorpg és amire itt azt írják ingyenes, az ingyenes is.

Téma OFF
    Köszi.
  • [Jakuza]
    Csak hat a freeszerverek mind egy rakas fos a C1 utan, mert mar csak l2j szerver van es a fele funkcio nem mukodik.
    C3-C4es szervereket jobb ha messzirol kikeruli az ember.
  • Holdpro
    Mondtam Lineage 2, nekem 2 év után is bejön..
  • Pulsar
    Nézd Hold, ha tudsz egy jó MMOPG-t ami ingyenes akkor ne tartsd magadba, hanem oszd meg velünk!