82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#1823 Most nem azért de ezek a beírások mióta Silkes témakőr ? -
T4rgeT #1822 éés amikor a kis hableány megkérdezi hogy
lehet-e sóslekvárt kapálni a tengerfenéken? -
T4rgeT #1821 Tudom legalább nem anyázzuk egymást -
#1820 Ez lol
Hallottam már sok baromságot, de ez...
Leülhetsz, erős 4es -
T4rgeT #1819 De ha viszont valaki beszól komolyabban,annak retkesül leugatom a maradék bőrfoszlányait is.
(Csigaszemes denevérhalkocka)
-
T4rgeT #1818 Én nem kezdeményezek vitát, nem is szoktam, csöndesebb egyén vagyok.
max jót röhögök
(a gép előtt úgyis csak annyit lehet) -
T4rgeT #1817 Persil-nek elnézem ha marhul -
#1816 Szi T kozódni...
OK, ok csak marhulok nem kötekedek -
T4rgeT #1815 Hát ilyennel is csak a Japók foglalkoznak.... -
T4rgeT #1814 Nem kell többet szidkozódni és a jóöreg módon
TÉMA OFF:) -
#1813 lol... -
#1812 Te perverz disznó -
#1811 Az igen.
Feltörték az alap SRO klienst a japók? -
#1810 Most baszogassalak téged ? ne akard kihozni belőllem az állatot koma -
#1809 tom csak mindig egymást baszogatjátok (persil és te) és ez már egy kicsit uncsi(az elején élveztem) -
#1808 hihetetlen hogy min vitatkoztatok napokig -
#1807 Igaz a koreai szarnál jobb a kérdőjel ezt legalább ismerjük
Vizsgához sok sikert.
Nekem passzív félévem lesz :/ -
#1806 nincs semmi baj vele csak telepíteni kel a távoleleti karakterkészletet sés egy applocal nevezetű Microfos progival beállítani hogy mikor játszol vele azt a kódlapot töltse be neked! -
#1805 Nekem arra tökéletes hogy tesztelgessek . Másik meg hogy most van időm és 2 hét mulva váizsgázok .Nincs fent a japán language pack szóval ha fent lesz lehet megoldódik és nézhetem a kanji szöveget . Csak azoknak próbáltam segíteni aki netán megnézi és ne kelljen úgy járnia hogy az előző SRO ja eltünik. -
#1803 Pff kérdőjel mindenhol egy szót sem érteni az egészből, ez csak fanatikusoknak jó...
Nem hiszem, hogy nem lehet 1-2 hetet kibírni. -
#1802 kep1
kep2
A serverválasztás menuben meg karakter választás menuben nekem a gomboknak nincs felirata , továbbá a hp -bar on nincs semmi érték , végülis egy pár napig tesztelni szórakozni el lehet ezzel is .Queszteket meg lehet találni meg minden .
További dolog hogy nem enged regisztrálni új acountot a japán szerver azzal az e-mail el amire már a másik szerverre regeltél , tehát másik e mail címen kell kérni az acountot , minden úgy megy mint ahogy a leírásban van , de amikor nyomnátok az instalt az első felugro ablak yes vagy no gombal azt kérdezi szerintem hogy megtartsa e a felinstalált silkroadot vagy leszedje, tekintve hogy nekem ezután már instalolt SRO eltünt.
samuraiJack: mindegyik japán kínai kóreai silkorad külön szerveren van a karaktereidet csak az a szerver (international szerver) tárolja amin jáccotál ami most pihen. -
#1801 Úristen gratulálok...
Ha erre van szükséged akkor már nincs olyan tanács ami rajtad segíthet. -
#1800 Nem neked szólt hanem Cat-nek mert mindig kérdez ahelyett hogy visszaolvasna
amúgy VIP kap csillagokat évente, korona 5 évenként jár
sono köszi de nincs felesleges helyem a naptáramban :D -
#1797 szeretünk -
#1796 "MÉG EGYSZER megkérek mindenkit(aki egyáltalán erre képes), hogy NE kérdezzen olyan hülyeséget, amire csak az tudja a választ, aki bent csücsül a joymax irodájában napi 16 órát." by persil -
#1795 mikor lesz nekem is a navem melett csillag vagy korona vgy ilyesmi?? -
#1794 Osztálytársam utánanézett...mondta hogy Jangjan Downhang és Hotan létezö városok voltak a selyemút mentné s még lesznek városok szval ennek a játéknak a fejlesztése sokáig fog tartani....de érdekes sztem hogy ezek a városok tényleg léteztek/nek(nemtom meik:P)..de ezt csak érdekességként írtam be;) -
#1793 passz ....új helyek ...dungeon ....60+++ tárgyak....magasabb szintü szörnyek....
passsz -
Cat 02 #1792 európaira mit töltenek fel ? :D -
#1791 Foggalmanm sincs sztem nem -
Cat 02 #1790 de akkor elvielg új karit kell kezdeni nem ???
vagy ha euro-n aege-n vok akkor kiínain is aege-n megmaraD ? -
#1789 És azon a sreveren már fennveannnak a cuccok is amiket most töltenek fel az európaira? -
#1788 Én is:P -
#1787 Nah szval ezt le kell tölteni(ez az sro install?) és akkor be tudunk lépni a kínai serverekre is?? vagy csak azokra??és ha felraktam akkor 2 sro-m lesz egy eus meg egy ázsiai?Ezt nem nagyon értem...
nah mind1 de azért köszi -
#1786 fotózd már le hogy néz ki, írtó kiváncsi vagyok
-
#1785 Annyit hozzátennék mert a leírás nem írja legalábbis nem így , ha elindítod az isntall -t akkor bejön ablak egy yes meg egy no gombal , yes -t nyomsz akkor lekapja a felinstalolt sro -t semmi megerősítés semmi uninstalling , csak volt nincs , utána jön be a telepítő képernyője ahol lehet választani hogy hova rakja magát a japán kliens. -
Cat 02 #1784 és ujj server új ember :( -
#1783 Én nem tudom japán krix kraxból kitalálni melyik cucc milyen főleg 30 felett :P -
#1782 Szamit ? Hiszen fanatikusok. :P
Aki Silkroaddal akar jatszani annak megfelel.
Akinek meg nem, az igazabol nem is akar jatszani a Silkroaddal. :PPPP -
#1781 de ott japán karakterek vannak nem ? el se lehet olvasni