82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Holdpro
    Most nem azért de ezek a beírások mióta Silkes témakőr ?
  • T4rgeT
    éés amikor a kis hableány megkérdezi hogy
    lehet-e sóslekvárt kapálni a tengerfenéken?
  • T4rgeT
    Tudom legalább nem anyázzuk egymást
  • persil
    Ez lol
    Hallottam már sok baromságot, de ez...

Leülhetsz, erős 4es
  • T4rgeT
    De ha viszont valaki beszól komolyabban,annak retkesül leugatom a maradék bőrfoszlányait is.

(Csigaszemes denevérhalkocka)
  • T4rgeT
    Én nem kezdeményezek vitát, nem is szoktam, csöndesebb egyén vagyok.
    max jót röhögök

(a gép előtt úgyis csak annyit lehet)
  • T4rgeT
    Persil-nek elnézem ha marhul
  • persil
    Szi T kozódni...
    OK, ok csak marhulok nem kötekedek
  • T4rgeT
    Hát ilyennel is csak a Japók foglalkoznak....
  • T4rgeT
    Nem kell többet szidkozódni és a jóöreg módon

TÉMA OFF:)
  • persil
    lol...
  • persil
    Te perverz disznó
  • vaa
    Az igen.
    Feltörték az alap SRO klienst a japók?
  • Holdpro
    Most baszogassalak téged ? ne akard kihozni belőllem az állatot koma
  • SamuraiJack
    tom csak mindig egymást baszogatjátok (persil és te) és ez már egy kicsit uncsi(az elején élveztem)
  • magus
    hihetetlen hogy min vitatkoztatok napokig
  • persil
    Igaz a koreai szarnál jobb a kérdőjel ezt legalább ismerjük
    Vizsgához sok sikert.
    Nekem passzív félévem lesz :/
  • Bucser
    nincs semmi baj vele csak telepíteni kel a távoleleti karakterkészletet sés egy applocal nevezetű Microfos progival beállítani hogy mikor játszol vele azt a kódlapot töltse be neked!
  • voodoothursday
    Nekem arra tökéletes hogy tesztelgessek . Másik meg hogy most van időm és 2 hét mulva váizsgázok .Nincs fent a japán language pack szóval ha fent lesz lehet megoldódik és nézhetem a kanji szöveget . Csak azoknak próbáltam segíteni aki netán megnézi és ne kelljen úgy járnia hogy az előző SRO ja eltünik.
  • persil
    Pff kérdőjel mindenhol egy szót sem érteni az egészből, ez csak fanatikusoknak jó...
    Nem hiszem, hogy nem lehet 1-2 hetet kibírni.
  • voodoothursday
    kep1
    kep2

A serverválasztás menuben meg karakter választás menuben nekem a gomboknak nincs felirata , továbbá a hp -bar on nincs semmi érték , végülis egy pár napig tesztelni szórakozni el lehet ezzel is .Queszteket meg lehet találni meg minden .

További dolog hogy nem enged regisztrálni új acountot a japán szerver azzal az e-mail el amire már a másik szerverre regeltél , tehát másik e mail címen kell kérni az acountot , minden úgy megy mint ahogy a leírásban van , de amikor nyomnátok az instalt az első felugro ablak yes vagy no gombal azt kérdezi szerintem hogy megtartsa e a felinstalált silkroadot vagy leszedje, tekintve hogy nekem ezután már instalolt SRO eltünt.

samuraiJack: mindegyik japán kínai kóreai silkorad külön szerveren van a karaktereidet csak az a szerver (international szerver) tárolja amin jáccotál ami most pihen.
  • persil
    Úristen gratulálok...
    Ha erre van szükséged akkor már nincs olyan tanács ami rajtad segíthet.
  • Holdpro
    Nem neked szólt hanem Cat-nek mert mindig kérdez ahelyett hogy visszaolvasna
    amúgy VIP kap csillagokat évente, korona 5 évenként jár

sono köszi de nincs felesleges helyem a naptáramban :D
  • SamuraiJack
    szeretünk
  • Holdpro
    "MÉG EGYSZER megkérek mindenkit(aki egyáltalán erre képes), hogy NE kérdezzen olyan hülyeséget, amire csak az tudja a választ, aki bent csücsül a joymax irodájában napi 16 órát." by persil
  • SamuraiJack
    mikor lesz nekem is a navem melett csillag vagy korona vgy ilyesmi??
  • SamuraiJack
    Osztálytársam utánanézett...mondta hogy Jangjan Downhang és Hotan létezö városok voltak a selyemút mentné s még lesznek városok szval ennek a játéknak a fejlesztése sokáig fog tartani....de érdekes sztem hogy ezek a városok tényleg léteztek/nek(nemtom meik:P)..de ezt csak érdekességként írtam be;)
  • SamuraiJack
    passz ....új helyek ...dungeon ....60+++ tárgyak....magasabb szintü szörnyek....
    passsz
  • Cat 02 #1792
    európaira mit töltenek fel ? :D
  • SamuraiJack
    Foggalmanm sincs sztem nem
  • Cat 02 #1790
    de akkor elvielg új karit kell kezdeni nem ???

vagy ha euro-n aege-n vok akkor kiínain is aege-n megmaraD ?
  • SamuraiJack
    És azon a sreveren már fennveannnak a cuccok is amiket most töltenek fel az európaira?
  • SamuraiJack
    Én is:P
  • SamuraiJack
    Nah szval ezt le kell tölteni(ez az sro install?) és akkor be tudunk lépni a kínai serverekre is?? vagy csak azokra??és ha felraktam akkor 2 sro-m lesz egy eus meg egy ázsiai?Ezt nem nagyon értem...
    nah mind1 de azért köszi
  • Holdpro
    fotózd már le hogy néz ki, írtó kiváncsi vagyok
  • voodoothursday
    Annyit hozzátennék mert a leírás nem írja legalábbis nem így , ha elindítod az isntall -t akkor bejön ablak egy yes meg egy no gombal , yes -t nyomsz akkor lekapja a felinstalolt sro -t semmi megerősítés semmi uninstalling , csak volt nincs , utána jön be a telepítő képernyője ahol lehet választani hogy hova rakja magát a japán kliens.
  • Cat 02 #1784
    és ujj server új ember :(
  • Holdpro
    Én nem tudom japán krix kraxból kitalálni melyik cucc milyen főleg 30 felett :P
  • [Jakuza]
    Szamit ? Hiszen fanatikusok. :P
    Aki Silkroaddal akar jatszani annak megfelel.
    Akinek meg nem, az igazabol nem is akar jatszani a Silkroaddal. :PPPP
  • Holdpro
    de ott japán karakterek vannak nem ? el se lehet olvasni