82377
Silkroad Online (iSRO)
  • persil
    HÁHÁ köszi
    Én mondtam
  • Holdpro
    Japán szerver enyhén akad, de attól függetlenül lehet bohóckodni
  • Pulsar

Ez lesz a jó kép
  • Pulsar

Itt egy minta hozza.
  • Pulsar
    Válasszátok ki innen mire gondoltok :)

Fegyverjellemzők

• Degree (Fokozat): Az alkímiánál használandó Lucky powder szintjének meghatározásához használandó.
    • Phy. Damage (Fizikai sebzés): A fizikai sebzés értékhatárai fegyvereknél.
    • Mag. Damage (Mágikus sebzés): A mágikus sebzés értékhatárai fegyvereknél.
    • Attack Rating (Támadó érték): A Hárítás ellentéte. Minél magasabb a támadó érték, annál nagyobb az esély a magasabb sebzésre.
    • Durability (Tartósság): A páncél/fegyver tartósságát adja meg, hogy a fegyver meddig használható mielőtt javítani kellene.
    • Critical (Kritikus sebzés): Minél magasabb egy fegyver Critical értéke, annál nagyobb az esélye kritikus sebzésre.
    • Attack Distance (Hatósugár): Mennyire kell közel/messze lenni a karakternek, hogy meg tudja támadni az ellenfelet.
    • Phy. Reinforce (Fizikai megerősítés): Minél magasabb az érték, a fizikai sebzés annál nagyobb mértékben fog növekedni egy sikeres upgrade-lés után.
    • Mag. Reinforce (Mágikus megerősítés): Minél magasabb az érték, a mágikus sebzés annál nagyobb mértékben fog növekedni egy sikeres upgrade-lés után.

De szerintem Samunak igaza van mert az utolsó két értéken kívül nincsen több % jellemzője egy fegyverenk.
  • [Jakuza]
    Na sikerult regisztralni benasagok ?:P
  • Sir IvanHoe
    Nekem mindig ezt irja: The server is in exanimation...
    Ez mi?
  • persil
    A durability felett százalék?O.o
    Ez be sem ugrik...
    Arra emlékszem alul az infoban van a reinforcement rész, na az az amit mondtam.
    De várj már milyen százalék van még?!
  • Bucser
    nem....
    Ami felül van a cucc leírásában a legfelső 2 sorban a durability felett.
  • persil
    Bizony, bizony és a 8as crit az már tényleg, észrevehetően gyakori.
  • persil
    Ami oda van biggyesztve a cucc leírásába alulra, a phis/mag reinforcement.
    Te nem erről beszéltél? O.o
  • Bucser
    Uppsz valakinek az üzijét kiütöttem:)
  • Bucser
    TE melyik százalékról beszélsz????
  • Bucser
    Én is a magasabb kritikálra megyek rá.. az a plusz 10 sebzés nem ér annyit mint a gyakrabban durranó crit...
  • persil
    Pedig így van^^
  • persil
    A százalék az egész más:)
    Megint okoskodok
    A nagyobb százalék azt eredményezi, hogy elixírezésnél jobb lesz az eredmény.
    Gyenge példa: 87%-os cucc ami 10es def abból lesz egy elixír után 12es def
    91%-os cucc ami 10es def abból lesz egy elixír után 15ös def

Egy nagyon hülye példa csak mondtam vmi számokat, de remélem érteni mire gondolok. Szóval számít a százalék is, de attól, hogy nagyobb a százalék még szarabb is lehet def/sebzés mint az alap cuccnál.
  • Bucser
    Hát hallod az eddigiekből nem ez jött le nekem:D
  • persil
    "De pl van degree 3-as cuccból 26-es szint is holott akkor már vehetsz degree4-eset is ekkor valszeg a degree 4-es a jobb választás:)" Ez a rész nem teljesen igaz:)
  • persil
    Az alap az npc-s én mindíg így viszonyítom. És ehhez képest lehet jobbat, szarabbat találni.
    A köztes szintű cuccok, pl lvl 26 vagy 29, azokat meg megnézek párat játékosoknál és kb lehet tudni, hogy mi az alap.
    Mindíg úgy veszek pl fegyór, hogy 7 vagy jobb kritikál és alaptól jobb sebzés.
  • [Jakuza]
    Ti mit benaztok ?
    Nem is olyan az ablak.
    Levan irva hogyan kell regisztralni. Ne kelljen mar leforditanom.
    Le van irva, hogy uj accot kell csinalni a https://secure.silkonline.jp/member/gameon/reg_mail_form.asp?isp_kind=5 oldalrol (az email cimet kell beleirni) ami elkuld az email cimetekre egy reg linket.
    Arra katt kipipalni a ket rublikat es a kovetkezo ablak ez lesz.

• persil
    Először is minden cuccnak nagyobb a mágikus védelme, mint a fizikális
    Másodsorban sztem akinek mondjuk 20as fölötti karija van az tudja, hogy nem csak a lvl számít
  • Bucser
    egyébként nem tudom a százalékokat kb szintre bár lehetne táblázatokat gyártogatni. Ha végigjárod az összes stallt és nem látsz nagyobb százalékot akkor valszeg jót vettél:) csak le ne késs róla a nagy tanakodásban:)
  • Bucser
    Időt kell rá szánni mielőtt veszel valamit a piacon mert lehet 5 perc múlva beleszaladsz egy 1,5-szer olyan jó ugyanolyan szintű páncélba/protectorba/ruhába amit fele annyiért megvehetsz. De pl van degree 3-as cuccból 26-es szint is holott akkor már vehetsz degree4-eset is ekkor valszeg a degree 4-es a jobb választás:) Viszont drágább.

Szóval csak azt mondom, hogy ruhatípusokon belül és szintjé belül (tehát degree és level is) nagyon sokban különbözhetnek egyes azonos kinézetű cumók. ebben sok variálhatósági lehetőség van ha az ember kicsit odafigyel:) Én pl olyan armorokat keresek amiknek messze kiemelkedik a phys def%-a viszont ha garmentet húzok ott is a phys defeset részesítem előnybe hisz a sebesség módosító ígyis megvan viszont a mag defencem nagy része úgyis a mental pontokon múlik és nem csak a ruhán az pár pont eltérés nem számít viszont ha van a közelben physicalos agro mob akkor azzal vigyáznom kell:)
  • Holdpro
    miért a százalékokat tudod kb szintre ?
  • Bucser
    Egy degree-ből az az alap ami a merchantnál van. ahogy észrevettem utanna 4-5 szintenként van mégegyszer alap de azokból sokfajta van.. de mondom a százalék legyen a lényeg és ne a cucc szintje.
  • Holdpro
    Az a baj hogy nincs viszonyítási alap mert 1 fajta cuccból is van PL 17,1 es és 19.3as Phys.. nem tudom melyik az alap, lehet a 17.1 es is csak közepes kitudja..
  • Bucser
    jézusom... 40 hozzászólás a semmiről... se flame se semmi...

Akkor néhány válaszocska:)

Nem törtek fel semmit a japánok de nem mindent az európaiak vagy a az Amcsik szartak:) Ez egy távolkeleti játék ami ott sokkal hamarabb indult mint itthon.

Másik Azért garmentnél nézzétek meg!! bdületes különbségek vannak lvl-21 és lvl21 cumók között!!! (láttam pl olyan seal of staros armort ami jobban védett magic ellen mint phys ellen!! mondjuk phys ellen is úgy védett mint egy jobbfajta armor..) szóval kicsit leakadtam:) Úgyhogy mikor veszel valamit statokat kurvára meg kell nézni.. nem minden a level...
  • persil
    Dehogyis.
  • Sir IvanHoe
    Ezt a jatekot csak csájniz betukkel lehet jatszani?
  • Holdpro
    Valaki pls regizzen egy accot nekem, pár dolgot ki akarok próbálni
  • persil
    Ez egész más, mint a kép amit Holdpro beillesztett.
    Circle 1 & 2 nincs rajta, a 4. kocka egyáltalán nem születési dátumnak van, a 9-nél nem lehet lehet választani vagyis nem mail magazine, és bőven több box van rajta, mint 10
  • Holdpro
    én elakadtam mondom nem sikerül..
  • [Jakuza]
    Pedig elvezet igy jatszani. :P

• Holdpro
    na megnézem magamnak az a japán verziót :D
  • Holdpro
    Ijjásznál a pajzsos tüzes buffon kivül mindent érdemes megtanulni ?
  • Holdpro
    Igen én is hosszasan nézegettem a cuccokat és még mindig a garment áll a legjobban a pasi karaktereken
    Másik meg hogy nekem meg mégannyira sem kell a fizikális védelem mert adja isten oda is ér a mob és rámver 1-2 őt abba messze nem halok bele.. 4-5 mob után iszok egy HP lötyit és máris maxon vagyok
    Viszont kipróbáltam a Protectort az pont köztes az Armor és a Garmentben is értékekben és még lassabban is futok..
    Aki megteheti biztosan azt ajánlanám hogy a nagyot verő mobok írtásánál használjon Armort, ha pedig Mágikus dögöket kell ölni csakis Garmentbe menjen oda.. Aki meg harcos de nincs eleresztve egyértelműen Protector
    Másik amiért nem tetszik a Garment hogy a Talismanról már meglehet mondani hogy kb hol tart az illető, olyan mint egy adóvevő kézi készülék
    Na kiszáradt a szám
  • persil
    Nos nálam nem is ez volt döntő, mivel glaive-em van, így mindenképpen oda kell mennem abálni.

Viszont amikor még volt játék kipróbálgattam, és fórumokon is írják, hogy a különbség a pácélok között nem túl "igazságos". Na ez hülyén hangzik, de arra gondolok, hogy a garment nem véd annyival kevesebbet fizikálisan, mint amennyivel többet véd mágikusan...

Átlagban, olyan 10%-al kevesebbet véd a garment fizikálisan, de kb 30%-al jobb a mágikus védelme. Valamit valamiért mondjuk...

Aztán ugye pure str vagyok, vagyis olyan veszett szar nem lesz a fizikális védelmem, így meg valamit javul a mágikus.
    Van 1100 manám jelenleg, ami arra alig elég, hogy leüljek donwhang elé nézelődni Szóval nagyon jól jön a 20% mana fogyasztás csökkentése.
    20% mozgási sebesség sem hülyeség.

És a garment néz ki a legjobban szerintem
  • Holdpro
    Erre a következtetésre jutottam én is mivel, most már alig sebzik az ijjászkámat és csak a mágikus dögökkel kell megküzdenem
  • persil
    Engem most kivételesen semmi sem zavar

Egyébként azon gondolkoztam(keményen számításokkal alátámasztva az elméletet, fórumok ezreit átböngészve...na jó nem), hogy a pure str karimra garment-et fogok húzni, ha egyszer az életben lesz még silkroad.
  • T4rgeT
    bocsi ha mással foglalkoztam csak most úgy sincs Silk és aztán beírogattam pár baromságot, de ha zavar akkor abbahagyom