82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Pulsar #1934 Japán szerveren játszik valaki? -
#1933 Majd bízd ide, nem lesz itt vita, már nincs miről 24.éig
Bucserral meg megiszunk 1-2 sört és minden a régi lesz -
#1930 Formáljuk alakítjuk a community-t hisz a kommunikáció legfejletteb formája a vita:) -
Pulsar #1929 Dehogy teszik tönkre :)
A vitáknak, itt már hagyománya van :)
Olvasd csak el a legelejétől az egészet!
-
#1928 Igen 24.én indulnak újra a szerverek.. -
#1927 Szevasztok! Haljátok feltettem a gamet, exere klikk, azt irja h a server karbantartás alatt van! Nektek is ilyen hibat ir ki? -
Cat 02 #1912 nem tom
de akkor
1. lehetne berakni bannert
2. kírni a topci al nevébe hogy jan 24 (és foylamatosna váétani) -
#1911 Baromira nem vágom, hogy milyen jogon követelsz magadnak bármilyen házigazdaságot...
-
#1910 csak szeretnéd..... -
#1909 Miért ki más ? -
Cat 02 #1908 pont te leszel :D ? -
#1907 Én is és remélem hamarosan meg is tehetem -
#1906 Na igen ez megy, szóval srácok, akkor ezredjére is elmondom, azt amit már mindenki, akinek több adatott az állati intelligenciánál.
[szin=red]Ami nem a hivatalos oldalon van, az CSAK pletyka! -
#1905 Én úgy oldanám meg, hogy törlöm a hsz-t...sajnos nem tehetem meg. -
#1904 ebben a világban már bármi megeshet. -
#1903 testvéred haverjának a barátjának a hugának az öccsének a báttya mondta hogy valakinek a rokonának a testvére látta hogy annak a barátjának az apjának a tesvére olvasta valahol.. -
#1902 jó van nyugi már mondtam hogy egy haver mondta -
modernslave #1901 fasza...én is a pont akkor fedezem fel ezt a gamét amikor nem lehet játszani..mind1 24 nincs messze -
#1900 "ül fekszik kultúráltan fórumozik" -
#1899 -
#1898 Asszem megkérem Doma-t hogy írja be felülre :
NEM LESZ TÖBBET KARAKTERTÖRLÉS!!!!
Kb 800-szor el lett mondva... -
#1897 1 BAN jellel megtudnád oldali a jövőben ? -
#1896 "this period will focus on the bettering the gameplay and player experience with the introduction of an anti-cheat program"
nocsak anticsít program ? csak nem csalt valaki -
#1894 és vaoszinu hogy törlik a régi karikat bár én nem hiszek benne
de ezt egy haver mondta nekem
remélem nem igaz -
#1893 3. beta Teszt indul Jan 24én.. -
IstONE #1892 Had kérjek meg valakit aki vágja a külföldit hogy fordítsa le az egészet a gyengébb idegennyelvő képességgel rendelkezők számára is. Pl nekem!!!
Lécci lécci lécci!!!!
Úgye nem kell majd új karaktert csinálni és elölről kezdeni az egészet? -
Cat 02 #1891 :D vazz asszem pont akkor kezdődika síszüjnet :P :D SilkRoad egész nap :P:P:P -
#1890 Még 10 nap ? Mindenki menjen el nyaralni, aztán non stop silk egész évben -
#1889 Kb 500 hsz volt már arról, hogy vége a 2. beta tesztidőszaknak és most leálltak a szerverek, de nem számít. -
Cat 02 #1888 január 24 ha jól olvastam aladtad levő üziben -
Sir IvanHoe #1887 Mondjatok mar valamit pls.Regeltem letoltottem es mikor elinditom nemtortenik semmi. -
Horakme #1886 Ehez mit szóltok? :D
Hello. This is Silkroad Online.
We are pleased to announce that the 3rd Beta Test period will begin very shortly. Since we have finished with the network oriented phase of this entire testing period, this period will focus on the bettering the gameplay and player experience with the introduction of an anti-cheat program. This program will start at the same time you enter the game. We will be testing this as well as other gameplay elements during this test.
We are working hard on finalizing preparations for this test and have tentatively set the date for the start of the 3rd Beta Test on January 24, 2006 (Korean Standard Time[ shown on the left side of the front page of this site]).
We will post more details regarding the 3rd Beta Test in the near future in the official notice section of our homepage (http://www.silkroadonline.net)
We thank you for your continued support and promise that we will strive to do our best to make your Silkroad Online experience as enjoyable as possible.
Thank You.
-
#1885 Csak ékszereknek van abszorpciója. -
Pulsar #1884 Hold legalább egy kis holdacskát tegyél bele a logodba, félhold is elég, nem kell hogy telihold legyen :) -
Pulsar #1883 Találtam neked % jellemzőt ami nem fegyverre vonatkozik
Phy. Absorb (Fizikai elnyelés): Megmutatja, hogy hány % fizikai sebzést fog elnyelni az adott tárgy.
Mag. Absorb (Mágikus elnyelés): Megmutatja, hogy hány % mágikus sebzést fog elnyelni az adott tárgy.
Azt nemtudom hogy van-e páncélnak ilyen képessége, de az ékszereknek biztos van. -
#1880 Mindegy én ezt nem vágom:D
u.i.: Apám megint jól megver, hogy egyest hoztam... tantóbácsi ne adjon egyest.. inkább megyek a sarokba!!! -
#1879 Akkor olvasd el, amit én írtam, mert reinforce van armoroknál is, és ugyanaz az értelme, mint a fegyóknál
Ülj le, egyes! -
Pulsar #1877 Semmi :)
Véletlenül rossz képet másoltam be, de aztán kijavítottam. -
#1876 ez minek a mintája ? -
#1875 Milyen kurva jó, hogy armorrol meg ruháról dumáltam:D