82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#1994 PURE STR leszek Fire + Lightning párosítással protectorral -
#1993 SamuraiJack
Tudom kár előre inni a medve bőrére de tényleg érdemes lenne elgondolkodni azon hogy a klánok közti szövetséget komolyan össze kénne hozni..
Kicsit nyomasztó azt látni mikor 2 Magyar kergeti egymást és amikor valaki PK-zik rögtön rátámad mindenki, még az is aki addig az oldalán harcolt órákig..
Összekéne fogni a sok magyart mert sajnos tapasztalataim szerint kevés az egyszerre online játékosok száma és kart karbaöltve kéne egymást segíteni traderkedésben vagy éppen tolvajkodásban :)
Mennyivel ütősebb lenne 2-3 tevés karaván és mellette 2-3 HUNTER, vagy ellentétes péndában 3-4-5 Tolvaj 30+ os azért már elég jó pénzeket tudna keresni
Az egy dolog hogy vannak klánok és állandóan cserélődik a csapat de a törzsmag állandó, mondjuk még akkor is ott van hogy több szerveren vannak az emberek.. Wipe esetén megkéne beszélni hogy egy helyen legyen a többség.. (Tudom nem lesz wipe de átha..) vélemények ? -
#1992 Ha str-es vagy, akkor szerintem semmit csak továbbra is a boost-ot, a többi csak mana pazarlás, ha meg int-es akkor nuke mindenképpen. -
#1991 KülöNbség...de ezt már mondtam
Mindegy, másik: megint félreértessz, én azt mondtam szar fegyó, vagyis ha a fegyver keveset sebez(mindegy mihez képest, ha neked az nem túl sok, vagy mindegy) akkor többet ér ha a skill alapból sokat sebez, de a % nem túl sok, ha meg jó nagyot sebző fegyód van, akkor lehet kisebb a skill alapsebzése, de a % legyen király.
De ezt csak a "silkroad találós kérdésre" mondtam, úgyis mindenki a számára legjobb fegyvert használja, skill-ből meg meg kell nézni a %-ot és a sebzést is, egyik rovására mehet a másik, összeségében legyen jó a skill, és ezt csak tapasztalatból lehet. -
#1990 Valaki eltudja mondani tűzben milyen 30+ feletti varázslatokat alkalmazzak ?
Emléxem páran azért használnak tüzet és nem csak cigihez -
#1988 OFF
Utoljára elmondom hogy Hold néven játszottam L2-őt és nemrég 1-2 hete tértem át SirMoon-ra, de látom ennek a névnek van egy negatív múltja, sebaj majd elmúlik Téma OFF
ON
"szar fegyóhoz erős skill-alapsebzés"
Mit nevezünk szar fegyónak ? a Critical értékét ? Szerintem minden fegyverhez ugyan azt a skillt használod, és nem tök mindegy milyen a fegyó ? Hentelj igy-is úgy-is eléred a kivánt eredményt..
Tudom hogy van külömbség 2 ugyan olyan fegyver között, tapasztaltam én is hogy vettem +1es ijjat és utánna találtam sima ijjat ami még jobb is volt a +osnál..
Ezért is lettem ijjász mert sose tudtam eldönteni hogy sword-blade vagy spear-glaive.. ijjnál 1 féle van -
#1987 Nagyon egyszerű, fogsz egy számológépet és nekiülsz
Szerintem a és c között van különbség a max sebzésben de mindegy.
Amúgy a lényeg, hogy szar fegyóhoz erős skill-alapsebzés, durva fegyóhoz meg nagy %-os sebzés. -
#1985 Kinai szerveren naponta vannak hírek, nálunk meg áll minden -
Cat 02 #1984 e, ? :D -
Pulsar #1983 Cat!
Nálunk is van jégeső csak 40+ kell hozzá, meg jég:) -
#1982 lehet rosszul gondolom de az A és a C is ugyan akkorát sebez -
Pulsar #1981 Silkes találós kérdés! :)
Szerintetek a öt szkill közül melyik üti a legnagyobbat akkor ha a fegyvered sebzese 80-100?
a, 100-120 (200%)
b, 60-80 (250%)
c, 140-160 (150%)
d, 20-40 (300%)
e, 160-180 (100%) -
Cat 02 #1980 néztem egy videót amibe jégeső van
ilyen cska kínia serveren van ??? -
#1979 Ijjászon belül is legalább 3 féle van.. STR, köztes INT
Én a tüzet azért választom mert PURE STR mellé iszonyat erőset fogok lőni, esélyt sem adva a mobnak hogy sokat üssön belém.. ha egyáltalán elér hozzám, mert tapasztaltam criticalnál félutas ölést ami nem ritka..
Na meg ugye az sem mindegy milyen ijjászkilleket tanulok hozzá mert abból is van pár féle.. itt nem nagyon van 2 egyforma kari.. egy biztos köztes kari nagyon verhető, és az INT-es sem az igazi mert egy STR-es agyonveri..
Ijjásznak a köztes és INTes karinak jó a jég, esélyt ad maganák hogy nem 1 másodperc alatt hal meg
szerintem.. -
Pulsar #1978 Hold, ahhoz képest hogy itt mindenki az íjásznak a jeget javasolta, a programozok elég másképpen gondolkodnak. -
#1975 Érdekes 5 kérdést írtam nekik és mindre válaszoltak :)
Pedig azt hittem ezekkel a kérdésekkel meglepem őket, de ők felkészülten jövő karácsonyig tudják mi lesz pontosan
Egyik kérdésem Ilyen egyszerű volt. ijjásznak Force és Armor ? Válasz 75% Fire 25% Lightning and Protector
Érdekes én is erre jutottam -
#1974 Ezekre a kérdésekre egy x. noname koreai játék esetében a készítő sem tudja a választ -
#1973 Ha bárkinek ilyen kérdése lenne, amire csak a készítő tudja a választ, az ide írjon:
Joymax -
Cassell #1972 Aloha!
Kérdezek már én is egy-két marhaságot.Lehetőleg olyanokat amikre nem tudja senki a választ:mikor várható ,hogy full lesz a game és lehet ,hogy most a 3.béta után lesz majd 4. 5. x+2-edik bétateszt is?
Ennyi mostanra
-
#1971 csak nehany hozzaszolast vagy oldalt olvass vissza pls...
Azert mert vege a second betanak és jön a third beta 24.-én.
ÉS még mielőtt megkérdeznéd a Beta-ról az official gamere való átálláskor nem lesz Karaktertörlés és a Játék hivatalosan is ingyenesen játszható marad! -
Dns5000 #1970 ize lama kerdes, miert nincs silkroad? -
#1969 Kösz de én egy nagyon hűséges ember vagyok és kibírom ezt az egy hetet Silkroadig.. Néha L2-zök, néha Bf2, eltellik a nap.. -
Pulsar #1968 Hold próbáld ki a Flyff-t, hátha megtetszik, amugy nem rossz játék csak 18-20 ig mind a 3 szerver fullos és nem lehet belépni, de előtte és utána igen :) -
Cat 02 #1967 próbáld a kai flyff álíltólag jó nekem nem találja a server :(:DD::D:D -
#1966 köszi tied is
Még 1 hetet kell kibírni Silk nélkül.. ááá deunalmas.. -
#1960 Szerintem más játékról írni nem helyénvaló
Kölönben sem hal meg, ha meg mégis majd feléled 24. én, nem létfontosságú irogatni, ha mégis lehet az adott témákban -
Horakme #1959 Az akkor volt mikor volt Silkroad. Viszont most nincs. Ha nem lenne off, meghalna a topic. (a játékig biztos) -
#1958 Ugye eddig arra törekedtünk, hogy a topic ne Offtopic legyen,
kéretik betartani,
köszönöm -
#1956 várni kellv amíg nem tudsz bemenni én ezt csinálom:Dha jáccom -
Cat 02 #1955 offfért (<- :D)
igen regizni regisztránli reggelni -
Pulsar #1954 Cat ebből egy kukkot sem értettem, mi az az offért?
A regozni az gondolom a regisztráció lenne, de nem vennék mérget rá :) -
Cat 02 #1953 bocs az offért de kel külön regozni ? -
Cat 02 #1950 Valaki segítene nekem lefordítani a szörnyek mellé írt szöveget ???
http://www.silkroad.cjb.hu/content.php?review.7 -
#1949 Már megint nem bírsz magaddal ? -
Pulsar #1946 http://www.consmir.com/www_silkroad/serve25.htm
Silkroad mobiltelefonra, aki talál valami linket ahol le lehet tölteni írjon már nekem. -
#1942 bocsi de nemtok^^ -
Pulsar #1941 Aki meg csak a Silkroadról hajlandó olvasni, az inkább regisztráljon, és irogasson ide :)
http://silkroadforum.atw.hu/index.php?sid=e0f29d655aaca800e0df948f00daed57 -
Pulsar #1940 Cat te meg légyszives, írjál már egy kicsit helyesebben, továbbá a hozzászólásokat nem muszáj elolvasni, ha meg Silkroadot akarsz gyere vissza jan 24 után :) -
Cat 02 #1937 megint jó kis Silkroad ról beszélés volt !!!
hagyjátk már abba plz
vayg írjátok elé : "nem silkroad:"
mert lsuta vok elovlansi a vezsekedést -
#1935 Ha unatkozom néha felmegyek, de nagy dolgot ne várj tőle, nagyon laggol..