82377
Silkroad Online (iSRO)
  • persil
    Cat 02 ne haragudj meg, hogy ilyet kérdezek, nem akarok offenzívnak tűnni, de nem vagy te diszlexiás?
    Tényleg nem szemétségből kérdem, de az sz, gy, cs betűket rendszeresen elrontod, és felcseréled a betűket.Ez egy tünete a betegségnek.

Másik, hogy mikor leírsz valamit, olvasd el, és a helytelen szavakat(varászltat ,ellenfelt, varásolt, oylat, utcsó) javítsd ki, és helyettesítsd valamivel ami jobban beleillik a magyar nyelv fogalmába.

Sokan nem írnak helyesen, de ez rendben van, bármi oka lehet, de az már súlyos, hogy 5-6 ember számára teljesen érthetetlen, illetve értelmet dolgot írsz le.
    Gyakorold kicsit, mert ha az életben is így írsz az nehézségeket fog okozni, és ez egy jó tanács, nem kibaszás.
  • T4rgeT
    Legújabb időeltöltésünk ezentúl az lesz hogy magunkat befagyasztjuk (nemtudom hogyan de az előbbi ötlet alapján) és utána kifagyasztjuk.

és Vica Verza addíg, amíg el nem fogy az összes pénzünk.
  • persil
    Semmi extra csak összejött neki a fagyasztás, más jégfal nincsen, csak a buff szerű, amit magadra nyomsz és abszorbálja a sebzést.
  • persil
    Nos...nem mondom, hogy tisztán értettem.
    De amikor jég falat mondassz az nálam Ice Wall, ami egy olyan spell, amit magadra kell nyomni, vagyis ha ezt szeretnéd pillel semlegesíteni akkor gratulálok.
    A másokat való jégfalba zárás c. fejezet pedig nem más, mint a fagyasztás, ami semlegesíthető pillel.
  • persil
    30 fölött mindenki nagy pillt használ, szóval max 1 másodpercig tart a jeged amíg benyomja a pillt, amúgy meg nevetséges a jegelők sebzése, persze ha tolvajkodsz akkor jó móka befagyasztani a tevét/lovat és úgy könnyebb elverni a kereskedőt.
    De a lényeg, már mondtam...ami neked tetszik! Ez számít, ha képes vagy kompromisszumot kötni és elég a kisebb sebzés akkor fagyassz bátran.
    Az én személyes javaslatom a tűz vagy a villám mobok ellen és jég pvp-ben, de ettől mindenki olyan irányba tér el, ahogy szeretne
  • T4rgeT
    na ezt már megértettük :D de a tudod helyett tudott lett volna a bingo
  • Cat 02 #2035
    sztem ez érthető :D

magyarul (!!! :D) olyat láttam hogy :
    egy ember egy tigrisre varázsolt és egy jégfal vette körül, mozogni rendesen tudott de a jégfalon belül, kijönni nem tudod
    és ez meik varázslat és ez ellen jó az universal pill
  • Holdpro
    kezdem azt hinni hogy direkt csinálod, legalább minden 2.szavad hibás, igy értelmezhetetlen a mondat. Olvasd már át mielött leokézod..
  • Cat 02 #2033
    láttam oylat hogy olyat varásoltak hogy egy jégfallal zárták körül az ellenfelt
    (asszem utcsó varászltat)
  • Holdpro
    Szerintem csak kevesebbet kéne innia, nagyon remeg a keze
  • Bucser
    Fúúú bazz... Egy nyelvtantanárt engedj rá az agyadra hadd fésülje ki a korpát mert szerintem alááltál a búzacséplőnek aratáskor...
  • Holdpro
    Na most ezt a mondatodat vágd ki és küld el a nyelvtant művelő műsorba, új nyelvet fedeztél fel, vagy fuss neki még1x
  • Cat 02 #2029
    van oyla njég laba zárja az ellenfelt nem ?
  • Holdpro
    Elbizonytalanodtam mert elöbb utóbb (30+) úgyis Hunter vagy Thief leszek.. Akkor viszont kell a jég nem ? Tűz és Jég között vacilálok de mindenképpen 2. a villám lesz..
  • persil
    A pill azonnal fejti ki a hatását, arról nem beszélve, hogy a kábításon kívül mindent le tud szedni.
    A jégfalat meg miért kéne leszedni, a falak a saját karakterednek vannak sebzésfelfogásra...lol
  • persil
    A jég valójában csak PvP-re jó.
  • Bucser
    de te pvp-ről beszéltél...
  • Holdpro
    universal pill több méretből létezik, mint a Potionok..
    végülis mindhármat le lehet szedni szerintem..
    Mobokat ölök 99,9%ban nagyon keveset gyilkolászok embereket, igy a mob nem hiszem hogy használna Uni Pill-t
  • Cat 02 #2023
    nem rég uyganezt modntam és lecsesztél :D
    1ébként van az a universal pill de viszont az nem egyből fejti ki hatását assem
    és jégfalat universla pillel el lehet tünetni (utcsó varászlat jégnél)
  • Holdpro
    Tegnap már Silkroadról álmodtam.. nevetséges nekem is
    Tudtátok hogy általában az álmok gondolatokból állnak ?
    Álmomban iszonyat erős ijjász voltam és jeget használtam és 1 mob se ért el hozzám.. végülis ha belegondolok lenne értelme mert ijjásznak a jég PVP-ben is nagyon hasznos lehet.. ha lefagyasztom az ellent lehet 1 lépést se tesz.. 2-3 lövés és halott.. megfontolandó.. Viszont ritkán jön be a jég, ha be is jön a mob végefelé szokott, tapasztalataim szerint.. Ha ma a villámról is álmodom valamit, teljesen bizonytalan leszek
  • persil
    lol nyilván nem halál pontos összeget adtam meg...
  • Holdpro
    már csak 4 napot bírj ki koma
  • SamuraiJack
    Most jáccom a WOWval mert az ossztrársam megadta az accauntját és azt kell hogy mondjam hogy a silkroadot jobban élvezem mert jobb játék
  • Holdpro
    STR minden esetben..
  • SamuraiJack
    Hát akkor stem csak strongos kari legyél és akkor ngyon nagyot foygsz ütni:D
  • Horakme
    Azokat énis elég aktívan tanulom. Kell az a +pár 100 mana, az élesztés is nagyon jól jön ha csapatol az ember. (a dungenekben mégjobban fog kelleni) A Harmony is hasznos skill.
    Amúgy ha tűz+kard masteryre pakoltam eddig (meg van a forcomon is), akkor mit nyomjak inkább? Intet vagy str-et?
  • SamuraiJack
    kösz i mindenkinek
  • Holdpro
    csak az élesztés miatt tanultam 30ast feltudtam éleszteni :) ja meg ott van valami Skill alul amit tanultam
  • persil
    Azt mondom force teljesen hasztalan, a fire-t meg tolhatod maximumra, annyi pontod lesz tuti, és ha a fire-ből, meg lightning-ból csak 1-2 buffot használsz, akkor az íjász dolgokat meg teljesen kimaxolhatod(összes skill, mindíg maximum szinten).
    A force dolgokat meg felejtsd el, semmi haszna.
    Egyedül a meditációs kör jó valamire, de én mindíg beleülök a másokéba
    Heal nem kell, mert ott a potion, tök mindegy, hogy life vagy mana potiont használsz többet, nem?
    A resurrect meg szar, nem is lehet akárkire használni.
  • Holdpro
    OFF
    csapj a kezére :) Nálam meg vidókártya csere lesz, 7800GT elég jónak tűnik, asszem befizetek egyre.. Igy nálam is format c: várható
  • Horakme
    Rosszab nem lehet, ha igen akkor kénytelen leszek lemondani a játékról.... Végülis, nem csak ez az 1 jó játék van.
  • SamuraiJack
    Most töltöm az SRO-t mert az öcsém leírtotta a gépem

Ezt be kellett írnom...
  • Holdpro
    Én úgy látom a dolgokat hogy szinten tartom a sok lehetőséget és ha kapunk valamit csak pozitiv lesz, ha nem akkor rosszabb nem lehet, felvagyok készülve mindenre
  • Horakme
    Sztem mindenki visszajön ahogy kezdődik a game. :D
    Amúgy miért fested mindig az ördögöt a falra? Negatívan látod a dolgokat. Amúgy amennyi eszünk van már csak Azért is külön mennénk. :)
    Amúgy ez egy rossz húzás volt a fejlesztőktől. (sok idő) Több mint amennyire szükségük lenne. (biztos mindenki lelépett szabira) Valahogy engem már nem is érdekel a game. Persze amint lesz megyek egyből játszani, mert még mindig nem sikerült megölni egy bossot sem.
  • Holdpro
    OFF
    2000. beírás
    ON
    Sajnos tényleg az a baj hogy sok szerveren van az a pár aktív, félek attól hogy sok ember a klánodban is eltűnik, mint nálam is eltűntek a nyáron de öszre visszajöttek.. Ha esetleg lesz hely lehet visszamennék és megeggyezek azzal a félnótással egy sőr mellett a békés együttélés reményében.. Talán a Wipe összehozá a szervereken levő embereket egy helyre de ez sem biztos..
    Új klánt alkapítani meg nem sok értelmét látom, túl sok az a pénz amit a szintlépéskre kell fordítani
  • Horakme
    Fő az összetartás?
    Erre én is gondoltam. Csak tudod nehéz olyanokkal szövit kötni akik elzárkóznak mindentől. "kevesen vagyunk mert X. játékban játszunk inkább" szöveget nyom be a vezető. (de azért fullos a létszám, tudtommal) Szal ennyit a magyarok összetartásáról. Viszont ha valaki tud egy normális magyar guildot az aege serveren, az szóljon. (Illetve akár csinálhattok is egyett ha megvan hozzá a létszám, legalább lenne egy életerős szövetséges.)
  • Holdpro
    Az a baj hogy ha valamelyiket akarom főnek használni, annak a szintjét mindig maxon kell tartani, ez a fire lenne gondolom és mellé jönne a Lightningból a futás meg hasonló buffokosságok.. Ja és sajnos az eddigiek mellé nem fér majd bele gondolom a Force-Force élesztés-gyógyitás skillek
    Ijjászskilleknél 3 van ami tetszik..
    Anti devil bow-Missile
    Berserker arrow
    Strong bow-Spirit
    persze ez az első nevük, magasabb szinten változnak.. Antidevil és a Strong Bow elég ütős kettőst tud alkotni
    logo
  • persil
    Lol, kösz szépen
  • persil
    Akkor szerintem csak a boost-ot told fel fire-ből.
    Egy megoldás, hogy a fire imbue-t kimaxolod a lightning meg csak support lesz, és akkor semmi nem kell fire-ből más.
    Esetleg a passzív skill megéri(én is használom, manába nem kerül és minden egyes sebzésponttal erősebb leszel, szerintem belefér) illetve, ha sok a manád még használhatod a fire buffot, ami 5 perces első szinten és az is fizikális sebzést növel.
    És, ha úgy érzed poénból még megtanulhatod 1es szinten a nuke-ot is, de sok mana/skill pont és pure str karival nem fog ezreket sebezni sajna.
    Nekem erre már végképp nincs se mana se skill pont
  • Holdpro
    OFF
    találtam régi reklámot, kivágtam neked logónak