82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Bucser
    Nem értelek... Érted a szavakat amik a képernyőn vannak??? ATI vs Nvidia kártya cserének semmi köze ehhez. Szarul vannak felrakva a codecjeid!!!! Szedd le őket és tedd fel újra hogy az új megjelenítőhöz tudja regisztrálni a telepítő.

A másik remélem úgy cseréltél kártyát, hogy előbb a régi drivert leszedted és amikr beraktad az új kártyát akkor default megjelenítőként jelölte a windows majd te frissítetted a drivert...
  • Holdpro
    Ati után nem szereti a gépem az NVIDIA-t
  • Bucser
    sehogy mivel 24.-én indul a third beta.... (olvass vissza)
  • Skatey26
    Sziasztok, regisztráltam a játékra, de nem tudom hogy lehet elkezdeni!!!
  • Bucser
    szerintem meg az összecseszett codecektől van... media player classic símán lejátsza...
  • Holdpro
    3 féle progival próbáltam nekem nem sikerült.. lefagy tőle a rendszerem, mondjuk lehet az új videókártyától van.. 7800GT még nem állt helyre, format C lesz hamarosan..
  • persil
    Szerintem megnyílik
    Az első fele nagyon király, főleg az az assassin szerű tag a tőrökkel.
    A nőért meg a lelkemet adnám
  • Holdpro
    nem nyílik meg a videó
  • Pulsar
    Remélem ebben a videóban szereplő csajszi megfelelő lesz számodra :)

http://joymax.nefficient.com/joymax/SRO_Movie/SRO_Mov_Trailer.zip
  • T4rgeT
    Már csak 3 nap és elvonási tüneteknek vége

amúgy gondolkoztam és lehet hogy nem éri meg. :)
  • Cat 02 #2072
    megálmodod a jövöt :D
    szebb grafika + mágusság
  • persil
    Basszus én miért nem találkozok hosszú combú, trader zászlós kínai csajokkal??

Látod ezért kezdtem el a martial heroes-t...ott ugyan nincs trader zászlós csajszi, de van benne köpenyes assassin csajszi
  • Holdpro
    Ma megint álmodtam, de valami valós hosszú combú kinai csajsziról akinek trader zászló volt a hátára csatolva.. Környezet nem játékbéli volt , hanem egy kinai övezetben és rendes élő kinai csajszi volt szép formás alakkal.. Azt tudom hogy megtámadott és tűzgolyókat dobált felém.. már keveredik a játék a valósággal, lehet nekem is kell egy pszihológus, vagy csak elvonási tüneteim vannak
    SilkRoad csak erős idegzetüeknek
  • persil
    Az a 40-50 skill pont semmire nem elég olyan lvl 30 után, szerintem nem éri meg érte az 50-100k pénz.
  • persil
    Én nem kijelentettem, hogy na te diszlexiás idióta, hanem normálisan megkérdeztem, hogy nem-e az.
    És a diszlexiát ne hozzuk már össze az írással, ne bizonygassátok a hülyeséget, ez olvasásázavar, és igenis aki diszlexiás képes összekeverni a betűket anélkül, hogy észrevenné. Semmi köze a kézíráshoz, persze, aki diszlexiás az lehet kézírásnál is keveri a dolgokat, de a hangsúly nem az íráson van, ezt felejtsétek már el. A hangsúly a betűk szar módon való egymás után pakolgatásán van.
  • Cat 02 #2067
    és pénzed :D
  • Cat 02 #2066
    magyarul erős fegyveernél d
    gyenge fegyveenél e
    nem ?
  • T4rgeT
    na mentem jóéjt
  • Holdpro
    pszihológus ? szerintem elzavar a fenébe hogy menthetetlen eset vagy
  • Pulsar
    Felejtést használni csak akkor érdemes ha egy teljesen új szkilltáblára akarsz átállni, amúgy hagyd a fenébe, csak pénzkidobás főleg akkor ha 20-30 pontos szkillket akarsz ledurni vele.
  • Pulsar
    Hmm akkor én is diszlexiás vagyok :)
    Na majd elmegyek egy psziológushoz ha lesz időm, és energiám rá.

Mindenestre nem akarok vitát nyitni erről, de valakinek a felfogóképességét, nem kéne összehasonlitani az illető írásámodjával, ennyi erővel aki nem tud helyesen irni az mind diszlexiás :)

Az írásnál pedig lehet hogy látszik a diszlexia de nem akkor amikor az illető gépel, mert ha valaki gépelési hibát vét akkor vagy gondatlan az illető, vagy lusta, vagy magasról leszarja hogy mit is ír.

• T4rgeT
    Viszont új karaktert kezdeni meg hosszú lenne,hiába tudom hogy mit kéne fejleszteni,és ezért maradok ennél.
    nade nem is rossz a karim
  • T4rgeT
    Tudom.De nem vészesen szúrtam el, csak 2 vagy 3 pontot akarok róla visszavenni ami maximum 50K és visszakapok belőle olyan 40-50 SP-t de nemtudom pontosan amíg nincs game :/. Viszont ha van elég pénzed, de Downhang fele már van annyi hogy ez beleférjen akkor(talán megéri).......

(ahhoz képest az állapothoz hogy elszúrtad, és valami kis esély hogy kijavítsd)
  • Doma #2058
    Amiről te beszélsz az a diszgráfia.
  • persil
    Azért gondold meg, mert lehet kapsz mondjuk 10-20 skill pontot de elköltöttél rá 50ezer pénzt, és az nagyon nem éri meg. Szal nézd meg mennyi pont jár vissza, egyáltalá megéri-e levenni a skillről.

Nekem pl maxon van az első skillem, amit már nagyon megbántam.
    Értelme akkor lenne, ha az egészet levenném, de az egy kisebb vagyon, ha meg 1-2 szintet leszedek az sokba kerül és alig jön vissza skill pont.
  • persil
    Lol ez tök egyértelmű volt eddig is.
  • persil
    Tévedsz, a diszlexia valójában olvasás zavar és a betűk megtanulásának, megismerésének nehézsége, és elég gyakori tünet a hoyg, oylan meg hasonló szavak írkálása, akár gépelésnél is.
  • T4rgeT
    Ill az Illusion Chainon
  • T4rgeT
    Szóval csak annyit rontottam el, hogy én most Fire/Bicheon-os vagyok és a legelején rányomtam 5-öt a Smashing Series-re és rájöttem hogy nekem a Chain Sword Attack Series kellene.Ezt akartam eltüntetni (nem teljessen mert az tényleg veszteséges lenne) csak 2-3 pontot visszavonni róla.
    amúgy Chainon is van asszem 8 szóval az jó lesz.
  • Pulsar
    Lol, nem ide kelett volna de már mind1 :)
  • Pulsar
    Szia!

Szerintetek a öt szkill közül melyik üti a legnagyobbat akkor ha a fegyvered sebzese 80-100?

a, 100-120 (200%)
    b, 60-80 (250%)
    c, 140-160 (150%)
    d, 20-40 (300%)
    e, 160-180 (100%

Ezt a kérdést azért tettem fel, mert néhányan el vannak itt tájolva, sokan válaszoltak rá főleg PM-ben, de furcsa modon csak 2 játékos tálata el a jó megoldást (d), ezzel a feladvánnyal arra akartam rávílágitani hogy a Silkroadban a szkill sebzése csak másodlagos, a legfontosabb az álltalad használt fegyver, és a magas egyensúly érték, de ezt te már ugyis tudod, de sajnos vannak akik nem tudják mint ez kiderült.

• Bucser
    IGazán javítani nem tudsz hacsak nem kezdessz el eszement módon farmolni mint az örült ha magas szinten vagy mert ott mar az 80% pár szaz Skillpontot jelent szintenkent/skill..
  • T4rgeT
    igen tudom mert már csináltam 1 ilyet tesztelésből és azt én is tapasztaltam.
    persze már ha magasabb szinteken vagy akkor nem olyan megterhelő ez anyagi szempontból, de érdekes megoldás.
    én is elrontottam a karakteremet egy picikét (nem vészesen) és ezzel tudnám kijavítani.De ez előfordul annál aki épp az első karakterjét csinálta.
  • Horakme
    Igen a 80%-ot kapod vissza. (mellesleg marha költséges dolog)
  • T4rgeT
    amúgy lehet hogy már elhangzott kérdés, de ha a Wirthdraw (vagy milyen) skillel ha visszaveszed 1-el a skilledet (legyen bármi), akkor annak a 80% Skill pontját kapod vissza?
  • T4rgeT
    őőő értjük :D de igaz
  • Horakme
    Elárultad tudatlanságodat. :D (vagy én az enyémet)
    A diszlexia csak kézi írásnál van. Az agy nem tudja rendesen összerakni a betűket, ezért ír le mást mint amit akar. Gépelésnél már más a helyzet, mert nem te írod a betűt. Tehát eltérni se tud ami írsz.
  • Cat 02 #2044
    ááá köcce akkor a tigrist csak simán lefagyasztotta
    1szer volt Jangan előtt egy ember olyan jégfalban és azt hittem ellen használják fel :D
    és nem akarom magam ellen használni :D
    és önfagyasztásnak van értelme (lásd: Worms ha lefagyasztod magad akkor az ellenfél semmit nem tud csinálni max kilövi alólad a talajt)

1ébként helytelen írásom oka: megpróbálok gyorsan írni és pl olyan -> y előbb nyomom le mint az l-t ->oylan
  • Holdpro
    ja és a fal addig él amig van manád
  • persil
    Az ice wall egy jégfalat húz fel köréd mozogni nem tudsz, de ha jól tudom íjász kilőhet belőle, és szinttől függően bizonyos életpontja van a falnak, vagyis annyi sebzés pontot abszorbál a fal.