82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Bucser
    JA es pls te is vedd a fáradtságot hogy elolvasd mire válaszolok ö a 2116-ban kerdezett en meg a 2114-re valaszoltam (még mielőtt boszorkányüldözésre gyanakodnál). köszönöm.
  • Holdpro
    Ok téma off
  • Bucser
    Én meg észrevettem hogy nem fogalmazol pontosan...

"Én meg soha se PVP-zek Békés természertű mobgyilkos vagyok
    Sose jut eszembe megölni bárkit is, de mondjuk lenne sok alkalom ölésre mert sokan kezdtek el lődözni, és lilákat simán kitudnám nyírni.. "

Azt mondod soha se pvp-zel és a PK-ra hozol összefüggést és példát.

Akkor most mi hol van?? magyarázd meg kérlek...

Egyébként nem csak téged javítalak ki hanem bárki mást aki szerintem valamit máshogy mond mint én. NEm tetszik?? Ne figyelj rá oda. Azt meg végképp ne gondold, hogy bármivel is kiemelt figyelmte szentelnék a te hozzászólásaidnak bármennyire is szeretnéd.
  • Holdpro
    Már sokadszor észrevettem hogy állandóan kijavítasz, holott pontosan foglamazok, csak sose olvasol vissza.. Azt kérdezte mitől lesz Lila valaki, ezt magyaráztam el.. Senki se hülye hogy keverje a PK-t a PVP-vel..
  • Bucser
    őőőőőő... te kevered a PvP-t meg a PK-t....

PvP mikor veszel sálakat és különböző teambe kerülsz a sálak álltal (színtől függően) majd egy más színű sálat viselő emberkét megtámadhatsz bármikor amikor viseli a sálat városon kívül. Amit te leírtál az a PK system. HA valaki megüt egy másik playert akkor wanted lesz ha megöli akkor murderer. a wanted status elmulik egy ido utan a murderert csak mobok olesevel vagy többszöri meghalással lehet elmulasztani. Termeszetesen ha murder statuszban olnek meg akkor nagy az eselye hogy droppolsz:) HA varosba mesz murdrerkent akkor az eleted varoson belul fogyni fog. De minden le van írva errol is az internal helpben amit az varázslatos H betű oz elő ha jól tudom.
  • Holdpro
    Ha megsebzel egy fehéret akkor a neved lesz lila, ha meg is ölöd, anélkül hogy visszasebezne, akkor piros leszel
  • Cat 02 #2116
    bocs i am noob
    hol látod hogy lila ??? a neve mellet ott hoyg hunter-e ???
  • Cat 02 #2115
    "Gondos számolgatás után (amit egy program végzett el) örömhírrel szolgálhatok:
    A hivatalos weboldalon az szerepel, hogy koreai idő szerint jan. 24., vagyis magyar idő jan. 23. 16:00-kor kezdődik a 3. béta!!"

• Holdpro
    Én meg soha se PVP-zek Békés természertű mobgyilkos vagyok
    Sose jut eszembe megölni bárkit is, de mondjuk lenne sok alkalom ölésre mert sokan kezdtek el lődözni, és lilákat simán kitudnám nyírni.. Egyébként a sok direkt KS-előt tuti legyilkolnám :)
  • FaszFejHuN
    Hello!
  • persil
    Nézd ez hozzáállás kérdése, ha valaki olyan gerinctelen, hogy pvp-ben potiont használ akkor csak tessék.
    A pvp nem más mint a duel vagyis párbaj, senki nem veszít semmit, semmi sem változik ha kikapsz, épp arról szól, hogy ki az erősebb, nem arról ki tudd gyorsabban potit spammelni. Én pillt sem használok pvp-ben, (és hidd el ritkán veszítek) de pillt sokan használnak az mondjuk belefér.
  • ReTeK
    automatik -potion -force -pill töltés +ez+az, de egyelőre még csak klán belső használatára meg teszre, ha meglesz az auto kiválasztás akkor jöhet "nyilvános teszt"
  • crash
    valaki segitsen miert nem tudom regelni magam???

ezt irja ki "wrong factor is called"
  • gertrud
    Egyébként Japán szerver nagyon jó, elsőre belép és alig van lag! Én bizti megtartom ezt a 21es karakterem, vmi azt súgja lesz még szerverleállás inernational sro-n...
  • Holdpro
    Hidd el pontosan tudom, igy is napi 100 kérdésre válaszolok, most 110-120 már nem szoroz
  • gertrud
    Egyébbként köszönöm minden kedves fórumozónak a válaszát, nagy segítséget jelent! SirMoon: nem tudod, mit vállaltál... :-)
  • Holdpro
    gertrud ha bármi kérdésed van, priviben tedd fel nekem :D
  • gertrud
    véletlen volt, mindenkitől elnézést! És bocsánat ha kérdezek kedves Bucser, én már csak ilyen idióta vagyok..
  • gertrud
    Bocsika, rosszalkodik a netem, és frissítés helyett még 2szer elküldte a hozzászólásomat...
  • Bucser
    Már 3. ra spammeled a topicot ezzel az idióta hozzászólással...
  • Cat 02 #2102
    :D amnáziás vagy ??? ezt már beírtad
    sztem nem használj potiont de ha ő is használ használj én sohan em szoktam :D
    mondjuk átlagba egy ütés vagyok :D 2000-t sebez az 1000 ből :D:D:D
  • gertrud
    De ha egyszer ő hp potiönt használ, akkor mit tegyek? Haggyam, hadd hasnálja? Pvp-ben ezek szerint universal pill-t sem "szabad" használni? Egyébként inkább int-es a karim, de igazából str-int keverék egyelőre :-) Ja, és a tűzskilleknél(vagy villám) van egy olyan, hogy a lándszás kari pörgeti a fegyverét és egy pajzsot képez. Ez mire jó? Mert mozogni, támadni nem lehet, egyébként mi haszna? Oszttársam azt mondta, pvpben jó, imkor egy nylas egy nagyobb támadásra készül, és gyorsan benyomni. Jég/fagyasztás ellen van vmi skill, ha hunter-thief pvp-re kerül sor, és remélhetőleg nem használ hp potiont?
  • Bucser
    Az nem a tűz skilleknél van hanem a heuksalnál. És nem igazán használja senki semmire. Másrészt ne ismételgesd magad attól még nem kapsz hamarabb választ...

Egyébként szerintem tök egyértelmű.. ha ő potizik akkor én is potizni fogok... ez csak szimpla logika.. különben esélyem sincs...
  • gertrud
    De ha egyszer ő hp potiönt használ, akkor mit tegyek? Haggyam, hadd hasnálja? Pvp-ben ezek szerint universal pill-t sem "szabad" használni? Egyébként inkább int-es a karim, de igazából str-int keverék egyelőre :-) Ja, és a tűzskilleknél(vagy villám) van egy olyan, hogy a lándszás kari pörgeti a fegyverét és egy pajzsot képez. Ez mire jó? Mert mozogni, támadni nem lehet, egyébként mi haszna? Oszttársam azt mondta, pvpben jó, imkor egy nylas egy nagyobb támadásra készül, és gyorsan benyomni. Jég/fagyasztás ellen van vmi skill, ha hunter-thief pvp-re kerül sor, és remélhetőleg nem használ hp potiont?
  • Bucser
    nincs skill jeg ellen csak ha magas m.defed az segít vagy a hatasat utolagegy magsabb szintű universal pillel tudod semlegesíteni. Egyébként meg én uni pill-t hasznalnek minden tovabbi nelkül. mondjuk az ijasz úgyis leszalad előled:D
  • Holdpro
    Most már értem miért kaptál ki
  • gertrud
  • Pulsar
    Automata?
    Az meg milyen?

Mert ha gombnyomás nélkül tölti a hp-t akkor kell :)

• ReTeK
    az milyen gusztustalan ha valaki autómata potion+pill töltőt használ
  • persil
    PvP-ben HP potion...? Pfúj...gusztustalan.
  • Pulsar
    Nézd a jég a legjobb pvp-ben, de ez köztudott, az univerzal pillbol mindig használd a legerősebbet, az talán segit, hp növelőt meg nem kötelező inni, csak ajánlott, a szkillekkel kapcsoltban meg mögötte lévő % érték a döntő.

• Holdpro
    Pure STR a karid ?
  • gertrud
    CSásztok!
    Mit csináljak, ha pvp-ben megtámadott egy nálam yengébb thief, de én jelnleg japán szerveren tűzet/villámot használok, ő meg jéggel folyamaosan fagyasztott! Hiába nyomtam az universal pillt, ő végig jéggel támadott, és szinte rögtön megfagyasztott, gíy hiba voltamerősebb és ütöttem nagyobbat, megölt. Egyébként ha ettől eltekintünk, akkor egy pvp addig tart,amíg a másiknak elfogy a hp potiöne? Az elég vontatott... Ja, és én még csak mostszembesültem azzal, hogy akkor egy skillnél a mögötte írt %-os érték a döntő, inkább azt kell nézni? Nekem nincsenek elvonási tüneteim, lévén sikerült fejlesztenem egy olyan karaktert jp szereveren, ami az intern. szerveren levő karimmal egy szinten van, de így másodszorra jobban sikerült.. :-)
  • Holdpro
    nincs mit igazán, tényleg
  • modernslave
    köszi :)
  • SamuraiJack
    kedden nemtommikor lessz újraélesztés
  • modernslave
    tudom visszakéne olvasnom..szal minden türelmetlenebb embertől elnézést kérek, de eltünt a szerver feltámadásának határideje...érdeklődnék hogy él e már az euróőpai...vagy amerikai vagy mittomén milyen szerver aminek az újraindulását vártátok..köszönöm előre is..
  • T4rgeT
    nahát megnéztem a trailert.
    Lehet hogy ez a csaj jobban bejön Sir Moon-nak mint akiről álmodott.
    persze nem biztos de nem rossz. (Sir Moon-nak megteszi.....)
  • Holdpro
    4 progiból semmi köztük volt az MP classic is
    mentem formázni, nemsokára jövök
  • Holdpro
    Grafika nem 100%os mint amikor vért vesznek tőleg te is rosszul vagy utánna..
    Persze hogy leszedtem a régieket.. de van egy két trójai maradványom ami a gépet hogyis mondjam eszegeti.. Pontosan tudom mi baja van csak lusta vagyok legyalulni 3 év után