82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#2172 Jóreggelt
Rengeteg cheater volt és megunták hogy állandóan teleírták autómata üzenetekkel a chatablakot, remélem legalább ezek megszünnek, bár ahogy ismerem a hackereket, mindig elörébb fognak járni mint a szervergazdák -
#2171 Ezer másik mmorpg-ben van ilyen. -
Cat 02 #2170 hol írják ??? -
T4rgeT #2168 na most azt írják hogy Koreai idő szerint 4:00-kor nyitnak megint
ami magyar szerint 8:00 (ennyi idő allatt laggmentesíteni a gammát jó lesz)
-
T4rgeT #2165 állítólag 2 hét alatt csak
- System Stability (Lag improvement)
- Game security improvements, Nprotect Update
ezeket csinálták meg -
T4rgeT #2162 namost 2 hétig csinálták a játékot......
azt is mondták hogy a laggal kapcsolatos dolgokat kijavítják.
eddig rendben de akkor 15 percet jáccok most reggel, és leállítják a szervereket arra hivatkozva hogy "bocsika de a lag miatt ideiglenesen leállítottuk a szervereket" hát köszi......... -
Cat 02 #2161 nekem nem jó :( nem lehet play-re kattolni :( -
Horakme #2160 Müködik a game.
Oda voltunk az új dolgokért, és tudjátok mit kaptunk? SEMMIT!!! Se új ellen, se terület, se semmi. Szal ennyit a koreaiakrol. (akkor mire is vártunk ennyit?) -
T4rgeT #2159 Nos.....
nem elhamarkodottan kiáltom el ismét, hogy MŰKÖDNEK A SZERVEREK!!!!!!
mivelhogy megnéztem .
mindenkinek GL&HF
(azért pontosak a koreaiak) -
#2158 nos: leszed egy csomó update-et, úgy néz ki van külön cheatek ellen védő progi (?) indításkor külön ikonként a systraybe elmerült.. -
#2157 legalábbis most updatelt egy sort, és van start is.
nem merem lenyomni :)
ahoj
-
#2156 úgy néz ki megy aszerver, háháháháháááááááááá -
#2155 Köztes karit csinálna belőle jobban járta.. INT-est hamar megölik.. -
Pulsar #2154 Két dolgot nem értek, ennek mi köze a lándzsához?
Kettő 85 int és 54 erő után ha az erőt akarod fejleszteni akkor jobb ha új karit kezdesz, mert maga az ötlet, egy oltári nagy butaság.
Ennek a karinak csak az intet nyomd, és csak spear használj, továbbá, mdenképpen tanuld meg a villám alatti mágikus sebzésnövelő buffot, és ha lehet még melette nyomd a jeget vagy a tűzet is, két 30 szintűtámadó vari mindenképpen kell, a lánzsás szkilleket nem kell erőltetni, 1 szint elég nekik, a lényeg a villám, és a jég vagy tűz fejlesztése, de inkább a jégé, mert egy mágusnak kevés életpontja van, és a villám + jég pont ideális ilyen esetekben. Tűz igazán csak a pure str lándzsásnak éri meg de ebből a kariból már sosem lesz pure str.
-
#2153 Hát, lv 21 vok, int 85, str 54(karakter pontban), és tűzet fejlesztettem. Menjek át str-re, mégha láéndzsás vagyok, akkor is? Sebzésem mennyivel lesz kevesebb? -
#2152 9 órát kell még kibírni -
#2151 Lelophatod ha akarod, és sok hiba van benne, javítgatom -
Cat 02 #2150 "A rajtuk legtöbbet jelzo karakter nevét a játék kiírja mindenki számára láthatóan" sztem hibás -
Cat 02 #2149 1ébként Grat a kinevezésedehz
és a FAQ ot lekopizhatom ??? -
#2148 plusz minusz mihez képest nézzük oda vissza is igaz -
#2147 Közben rájöttem, hogy mi a nézeteltérés tárgya
Te hozzánk képest mondtad a 8 órát, én meg GMT 0-hoz a 9et, szóval mindkettőnknek igazunk van.(mert ugye kisországunk GMT +1)
De a pluszhoz ragaszkodom, mert először minuszt mondtál -
#2145 Nehéz kérdés, ezért lettem én STR-es mert velem azért elidőzik az ellenfél..
INT-azért nem tetszik mert iszonyat kevés HP-t 1-2 ütésből leütik.. köztes kari sem az igazi, bár jobb az INT-esnél a túlélés esélye.. mennyire vagy INT felé mozdulva ? Ha még menthető akkor STR felé mozdulj mert akkor lesz annyi HP-d hogy ne 1 ütés legyél.. viszont akkor mana varázslatod gyengűl de a Psy nővekszik.. ezt tenném én.. -
#2144 Akkor vegyük úgy, hog hunter vagyok, megtámadok egy náklam gyengébb thief-et, aki inkább int-str keverék, jég+kardos. Hp potiont használok, ő is, én uni. pillt is, de hiába, mert ahogy "megjavulok" mivel kardos gyorsan üt, és már le is fagyaszt, és lesaluok, asmig ráütök bőven van ideje magát gyógyítani, plusz kb. egyszintűek vagyunk,csak szarabb cuccai vannak, de mivel intes vagyok, ezért vlem egyszintű kardos elég rendesn vesz a hp-mből, szóval kérsdem én, ti mit csinálnátok hasnoló helyezetben, mit ajánlotok, illetve min kéne változtatni? Ja, full garmentes vagyok, azt még elfelejetettem.. :-) -
#2143 Persil koma kérlek látogass fel a Silkoldalra és ott egy óra.. ott +8 óránál járnak.. ja és +9 az japán
http://www.silkroadonline.net -
#2142 Hidd el 9 óra, de kiegyezünk 8-9 óra eltolódásban, viszont nem minusz ahogy te írtad, hanem plusz
Minusz 8 óra az a másik oldal, amerika és társai -
#2141 Aki találna OFF témájú beírást az kérem jelezze hasonlóképpen: #9999 -
#2140 8 óra eltolódás van, próbálok visszaolvasni és a felesleget törölgetni, Minden Silkroadhoz tartozó beírást meghagyok.. ott tartok hogy Persil komával összevesztem.. derég is volt, igaz se volt
Akinek van kedve FAQ-ban segíteni priviben jelezze és megdumáljuk -
#2139 Félelmetesek vagytok
Elárulom, hogy az időeltérés GMT+9 óra.
A számolásban meg segít a számológép nevezetű találmány. -
#2138 Egyszerű, a fagyasztás csak néhány másodperc és (pl) egy jég/kardos karakter nevetségesen gagyi sebzése nem nyomja le a HP-mat.
Mivel pure str glaive+tűz karakter vagyok ezért tonna hp-m van.
De ne félj engem is sokszor elvernek, pl pure int+nuke karik
Természetesen ha vadász vagy és tolvajt ölsz, akkor kell potion sőt kötelező hogy nyerj, mivel vadásznak a tolvaj valódi ellensége, mint egy mob.
A pvp-ben egyszerűen csak nem "illik" a potion, mivel az egy barátságos párbaj erőfelmérésre. -
#2137 ÉS ezerféle más nagyon szornyű büntetést is kap a gyilkos. -
#2135 Mindenki mennyire matekzseni össze-vissza időpontokat írtok..
Honlap szerint: 3:00 pm ; January 24 (gyengébbek kedvéért 2006 1 24 / 15 óra
Ami nálunk -8 óra.. azaz 2006 1 24 / 07 óra a kezdés
-
Cat 02 #2131 1. Viktor maximum Vector :D
tudom de imádom :P -
#2130 minimum semmilyen topicban nincs... keresőt használni nem minimum??? Hamár ekkora forum user vagy??
btw: egy oldalt kellett volna visszaolvasnod kicsihuszár, hogy szép nagy betűkkel felvilágsodjon előtted: (de akár max 30 hsz-t) hogy koreai idő szerint 24.-én 10:00 am -kor indulnak a serverek megint azaz magyar idő szerint 23.-án 22 órakkor -
Lord Zax #2129 Sziasztok.
Sokat hallottam már erröl a kis játékrol, gondoltam kiprobálom, de nemnagyon akar elindulni... Felinstalláltam a clienst, és valami olyat ir hogy a szerver vizsgálat alatt van vagy nem müködik, már vagy 1 orája ezt irja..
Amugy miért nincs banner, meg faq? Ilyen sok hozzászolás után azt hittem az a minimum. -
#2128 dehogy!!!!
Hunterként az a dolgod, hogy Thiefet ölj!!!! És egy 5 csillagos trade run során akár 5 NPC thief is megjelenhet spawnonként. és ha jön PLayer thief még v iccesebb a dolog. ha vadászol akkor is szabad HP-t hasznalni...
A no potis szabály csakis szerintem sálas PVP-ben van... -
#2127 Asszem félre írtam: nem ifgazi pvpről van szó, hanem hunter gúnyában megtámadtam egy nálam gyengébb thiefet, de a jég+hp potiön miatt megölt. Hunter+thief küzdelemre is igaz a nuku hp potiön, igaz? És Persil: ha faygasztanak és nem használsz pillt, viszont általában győzöl, azt hogy cscinálod? Skill/türelem/vagy csak szimplán sokkal gyengébbeket támadsz meg és nem tudnak megfagyasztani huazmosabb időre? Jajj, de bonyolult ez a játék... :-)
Victor: Beteg vagy ember, én mondom, beteg... -
Cat 02 #2126 a rákba akkor nem kéne hagynom magam :D
bár hülyén játszok:
meditál egy 30 as körüli gyerek belelövök feláll és tök örülök mikor ilyen aranysárga supernyillal megöl :P:D -
#2125 XP-t te veszítesz, ő meg piros lesz, azaz mindenki álltal megölhető -
#2124 Tőlem^^ -
Cat 02 #2123 ha megöldnek aznélkül visszatámadnék veszít XP-t a gyilkosom ???