82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Carter15 #2213 azok nem hibás questek hanem vannak olyan feladatok amiket többször meg lehet oldani pl: tigris ölések, white tiger skin gyüjtögetés -
Lord Zax #2212 Én ma kezdtem el, délben, és most tartok a 17. szintnél, sztem még ma meglessz a 20lvl, vagyis mielött lefekszek. :)
Elég jo kis játék, és fura mod mindenhol magyarokat látok. Nemistudtam ilyen sokan játszák :)
Van egy hibás questem, majd csinálok rolla képet, olyan hogy semmi sincs bele irval, vagyis van egy 0, 0-ások a feladatok is és nemis lehet igy megcsinálni, kicsit idegesit mindent meg szoktam oldani, és ez mindig ottvan....
Ezt valahogy ki lehet szedni? -
#2211 SirHacker kapott Chatbant, nem is laggol annyira már a szerver, végre lehet harcolni.. -
#2210 nekem 19. megy most.. 20ig megse állok
Ha valaki azt mondja hogy ma 20 szintet lépek azt kiröhögöm.. persze minden quest meg van csinálva.. -
Cat 02 #2209 4 szintet fejlődtem ma :P -
Cat 02 #2208 az még gyors :D -
#2207 Valaki állítsa már le ezt a SirHacker barmot mert hiába bannolják, IP-t vált és folytatja.. 3 másodperc mire reagál a karakter valamire.. -
Cat 02 #2206 e-mail címeden meg kéne lennie -
Cat 02 #2205 Rohadt sok új van.
8:00 kor kb én voltam az első 10 ben (100 ban bizos)
8:20-ra szalmabábot írtott qba sok ember -
#2204 affene pedig volt egy 18-as karim!! -
Cat 02 #2203 ha mindkettőt újra reggelj
a game-bern úgyis kell embert csinálni annak mind1 a neve -
#2202 Skacok nem t'om van e rá megldás de elfelejtettem a felh nevet+passwordot!
Mit csináljak?? -
Cat 02 #2201 ok de oda nem veszenk fel :D
(szeritem :D) -
Pulsar #2200 Jack-nak igaza van Cat, nem kell több magyar guild, 2 embernek meg egyenesen butaság, szerintem is a meglévőket kéne felfejleszteni. -
#2199 Cortez lovag, Elda hol vagytok ? -
#2198 Elszóltam magam, a játék lagosabb, mint valaha. Eddig csak zavart, most játszhatatlan. Hurrá. -
#2197 HÁLA A JÓ ISTENNEK! Ennek most igazán szívből örülök, végre a sok paraszt görény nem rontja az én játékélményemet az árus karaktereivel.(atomlagok okozói) -
#2196 a guuildban lévö emberek által megölt szörnyekért a guild is ka xp-t és lépeht szintet csak ez sok idö (nálunk rengeteg erösen aktív játékos van és nagyon lasssan haladunk a guild lvl3 felé) és rengeteg pénz a lvl 2 3 milka a lvl3 9 milka....lvl 3 nál kunk questeket (guild szinten) és a szintlépéssel extra lehetöségeket pl:szövetségesek ellenségek...guild stor(ezt nem sikerült megvalósítaniuk még)És ha vcki be szeretne lépni egy guilba ajánlom elött várja meg lvl 3 mat
Kb ennyi... -
Cat 02 #2195 oksi :D haverrla ketten vaygunk :D
igaz ő segít engem mindig
"na nézem valakit kergetnek vagy 5 tigris közelebb megyek és mit látok ? az a Viktor na mondom ez megint megcsinálta" -
#2194 nem kell mégegy sztem a mostaniakba kell beszervezödni és azokat fejleszteni mert ngayon sok idö amig összeáll egyvrendes ki guild.... -
Cat 02 #2193 hogyan ??? lehet fejlszteni ???
mert mi is akarunk 1et :D -
Pulsar #2192 Akkor már 3 magyar guild van az Aege-n, már csak fel kéne fejleszteni őket. -
Cat 02 #2191 Aege-n találtam még1 magyar Guild-ot neve : HUNkong -
Cat 02 #2190 .. Újdonságot nem kaptunk de helyette kárpótol maga a játék. Reggel 7:00 után kb 15 perccel már le is állították a szervert mert túl soakan voltunk de 8:00 visszaállították és azóta lankadatlan (bár egyszer közben volt pár disconect).
Raktak be nProtector-t ami hackerek ellen lesz jó (bár már most kínálják a hackeket ).
És a Lagokat megcsinálták (be akad a game meg ienek) bár a városokban ugyanaz marad a helyzet.
ViktorVector
-
#2189 egyet értek -
#2188 Vannak olyan perverzitású emberek akik arra élveznek, ha másnak bosszúságot okoznak.. -
#2187 Én erre csak annyit tudok mondani hogy ******** ********* ********* ********
Mi jo szarmazik abbol neki hogy a mas jatekat tonkrevagja? es most nem par ember jatekarol beszelek ...wáááááá :'( -
#2186 Beírta az Admin hogy egy gyökér folyamatossan lassítja a szervert..
Névszerint SirHacker próbálja tönkretenni a játékot, mert bannolták a hülye fejét.. Miért is ? Mert Janganban gépi üzenettel szemetelte tele a chatet.. -
Cat 02 #2185 neten regizel letöltöd kiválasztassz egy szerver és kész
Samurály: eddig is mindig laggolt a városokban és nekem csak most laggol (meg ma kétszer levertük a főszervert de más nem ) -
#2184 Ki tud egy jó ip címet??? -
#2183 Xar az egész ....lagol nem kaptunk semmit sem és még cheatelni sem lehet:P :( -
#2182 Wazze, hogy lehet belekezdeni a játékba? -
Cat 02 #2181 qva jól kijavítottál ma már másodszor száll el a főszerver :( -
Cat 02 #2180 vazz nem tudnak elérn ia tigrisek :D
pedig magicok erősebb mint phisik :D -
#2179 Megcsinálták egyszerre csak 1 karival lehetsz bent
Igy asszem éjszakánként fogok árulni -
#2178 Elindultak a szerverek -
T4rgeT #2177 akkor 1.015 -
#2175 Leállás elött is 1.016 verzió volt ? -
T4rgeT #2174 elindítod a Silket és ott bal oldalt a notice-nél -
Cat 02 #2173 WOW-ba nincs :D
de igazad van szinte mindben !!!!