82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Carter15
    azok nem hibás questek hanem vannak olyan feladatok amiket többször meg lehet oldani pl: tigris ölések, white tiger skin gyüjtögetés
  • Lord Zax
    Én ma kezdtem el, délben, és most tartok a 17. szintnél, sztem még ma meglessz a 20lvl, vagyis mielött lefekszek. :)
    Elég jo kis játék, és fura mod mindenhol magyarokat látok. Nemistudtam ilyen sokan játszák :)

Van egy hibás questem, majd csinálok rolla képet, olyan hogy semmi sincs bele irval, vagyis van egy 0, 0-ások a feladatok is és nemis lehet igy megcsinálni, kicsit idegesit mindent meg szoktam oldani, és ez mindig ottvan....
    Ezt valahogy ki lehet szedni?
  • Holdpro
    SirHacker kapott Chatbant, nem is laggol annyira már a szerver, végre lehet harcolni..
  • Holdpro
    nekem 19. megy most.. 20ig megse állok
    Ha valaki azt mondja hogy ma 20 szintet lépek azt kiröhögöm.. persze minden quest meg van csinálva..
  • Cat 02 #2209
    4 szintet fejlődtem ma :P
  • Cat 02 #2208
    az még gyors :D
  • Holdpro
    Valaki állítsa már le ezt a SirHacker barmot mert hiába bannolják, IP-t vált és folytatja.. 3 másodperc mire reagál a karakter valamire..
  • Cat 02 #2206
    e-mail címeden meg kéne lennie
  • Cat 02 #2205
    Rohadt sok új van.
    8:00 kor kb én voltam az első 10 ben (100 ban bizos)
    8:20-ra szalmabábot írtott qba sok ember
  • Neogan
    affene pedig volt egy 18-as karim!!
  • Cat 02 #2203
    ha mindkettőt újra reggelj
    a game-bern úgyis kell embert csinálni annak mind1 a neve
  • Neogan
    Skacok nem t'om van e rá megldás de elfelejtettem a felh nevet+passwordot!
    Mit csináljak??
  • Cat 02 #2201
    ok de oda nem veszenk fel :D
    (szeritem :D)
  • Pulsar
    Jack-nak igaza van Cat, nem kell több magyar guild, 2 embernek meg egyenesen butaság, szerintem is a meglévőket kéne felfejleszteni.
  • Holdpro
    Cortez lovag, Elda hol vagytok ?
  • persil
    Elszóltam magam, a játék lagosabb, mint valaha. Eddig csak zavart, most játszhatatlan. Hurrá.
  • persil
    HÁLA A JÓ ISTENNEK! Ennek most igazán szívből örülök, végre a sok paraszt görény nem rontja az én játékélményemet az árus karaktereivel.(atomlagok okozói)
  • SamuraiJack
    a guuildban lévö emberek által megölt szörnyekért a guild is ka xp-t és lépeht szintet csak ez sok idö (nálunk rengeteg erösen aktív játékos van és nagyon lasssan haladunk a guild lvl3 felé) és rengeteg pénz a lvl 2 3 milka a lvl3 9 milka....lvl 3 nál kunk questeket (guild szinten) és a szintlépéssel extra lehetöségeket pl:szövetségesek ellenségek...guild stor(ezt nem sikerült megvalósítaniuk még)És ha vcki be szeretne lépni egy guilba ajánlom elött várja meg lvl 3 mat
    Kb ennyi...
  • Cat 02 #2195
    oksi :D haverrla ketten vaygunk :D
    igaz ő segít engem mindig
    "na nézem valakit kergetnek vagy 5 tigris közelebb megyek és mit látok ? az a Viktor na mondom ez megint megcsinálta"
  • SamuraiJack
    nem kell mégegy sztem a mostaniakba kell beszervezödni és azokat fejleszteni mert ngayon sok idö amig összeáll egyvrendes ki guild....
  • Cat 02 #2193
    hogyan ??? lehet fejlszteni ???
    mert mi is akarunk 1et :D
  • Pulsar
    Akkor már 3 magyar guild van az Aege-n, már csak fel kéne fejleszteni őket.
  • Cat 02 #2191
    Aege-n találtam még1 magyar Guild-ot neve : HUNkong
  • Cat 02 #2190
    .. Újdonságot nem kaptunk de helyette kárpótol maga a játék. Reggel 7:00 után kb 15 perccel már le is állították a szervert mert túl soakan voltunk de 8:00 visszaállították és azóta lankadatlan (bár egyszer közben volt pár disconect).

Raktak be nProtector-t ami hackerek ellen lesz jó (bár már most kínálják a hackeket ).

És a Lagokat megcsinálták (be akad a game meg ienek) bár a városokban ugyanaz marad a helyzet.

ViktorVector

• Skatey26
    egyet értek
  • Holdpro
    Vannak olyan perverzitású emberek akik arra élveznek, ha másnak bosszúságot okoznak..
  • ScarY MAN
    Én erre csak annyit tudok mondani hogy ******** ********* ********* ********
    Mi jo szarmazik abbol neki hogy a mas jatekat tonkrevagja? es most nem par ember jatekarol beszelek ...wáááááá :'(
  • Holdpro
    Beírta az Admin hogy egy gyökér folyamatossan lassítja a szervert..
    Névszerint SirHacker próbálja tönkretenni a játékot, mert bannolták a hülye fejét.. Miért is ? Mert Janganban gépi üzenettel szemetelte tele a chatet..
  • Cat 02 #2185
    neten regizel letöltöd kiválasztassz egy szerver és kész

Samurály: eddig is mindig laggolt a városokban és nekem csak most laggol (meg ma kétszer levertük a főszervert de más nem )
  • Skatey26
    Ki tud egy jó ip címet???
  • SamuraiJack
    Xar az egész ....lagol nem kaptunk semmit sem és még cheatelni sem lehet:P :(
  • Skatey26
    Wazze, hogy lehet belekezdeni a játékba?
  • Cat 02 #2181
    qva jól kijavítottál ma már másodszor száll el a főszerver :(
  • Cat 02 #2180
    vazz nem tudnak elérn ia tigrisek :D
    pedig magicok erősebb mint phisik :D
  • Holdpro
    Megcsinálták egyszerre csak 1 karival lehetsz bent
    Igy asszem éjszakánként fogok árulni
  • Holdpro
    Elindultak a szerverek
  • T4rgeT
    akkor 1.015