82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#2254 Ha kellőképp jó leszek (valószínűleg igen :D), akkor lehetek klántag? -
Horakme #2253 Miaz, hogy talán? :D Hát persze, hogy segítek. -
Cat 02 #2252 hol lehet csatlakozni klánba ??
és utána ki lehet lépni ? -
#2251 Rendben, kösz a segítséget... Már alig várom, hogy játszhatssak... :) Csak jönne le az a nyavajás kliens.. (64k-val nem igazán gyorsvonat, főleg, hogy a gép kifagyásra alakalmas) -
#2250 Free to play forever.
Ha nem így lesz, akkor hazudtak és sajnos az ellen mit tenni nem lehet.
Amúgy MasterXian vagyok, nekem pl irogathat akinek kérdése van, de itt van Holdpro fórumon szerintem ő is elmondja a játékbeli nevét és segít, vagy Horakme(játékban is így hívják) is készséges, és talán klánügyekben is segít. -
#2249 HUNBlades/Lezuzlak -
#2248 pár clánnév/vezető:
FeketeSereg/Horakme
HUNBlades/?
HUNKong/Janka
-
#2247 Jah, és lenne egy kérdésem: a bétateszt(ek) után is ingyenes lesz a játék? (erre infót nem találtam sehol...) -
#2246 Hát ja, ez engem is érdekelne, hogy miként lehet contactolni a fórumon kívül, mert marhára teteszik a játék, és ennyit megér..
Remélem jobb, mint a WoW, képek alapján mindenképp... :) -
modernslave #2245 na én most kezdtem silkroadozni... és szeretnék magyarokhoz..azaz hozzátok csatlakozni..tudnátok ebbens segíten? -
#2244 te zax te nem nyomtad EVE-t trialon par hete ? -
#2243 Nem hinném hogy pont te lennél az aki megmondhatná hogy kinek milyen karakterei voltak
választhatsz
SirMoon
SirMoonHU
SirMoonHUN
ezek a karaktereim amikkel kipróbáltam a játékot, ezek közül SirMoon a legújabb és a legutolsó is amit végigviszek ha tudom.. -
#2242 igen alap cuccban volt mivel az a kari csak tárolja a cuccokat.. minek rá ruha ? -
Cat 02 #2241 nem hiszem mert full alap cuccba volt -
#2240 SirMoonHUN volt az amit te láttál.. -
Cat 02 #2239 reggel nem votl lagos SirHacker elment dolgozni :D
SirMoon reggel kezdett karijáról anyit hogy én azt a "nagy leálás" előtt is láttam -
#2238 Annyi kaszt van amennyit szeretnél, 13 féle női, 13 féle férfi karakter van, 5 féle fegyver és 7 féle skill mastery...azt csinálsz amit akarsz -
#2237 Megnyugtatlak nekem is kurva lagos, teljesen játszhatatlan. -
#2236 Windows nem törölt magából dolgokat ? előfordul néha nálam is aztán winreinstall segit.. -
Horakme #2235 Szerintem format c: .......
Sikerült előhalásznom a telepítőt, 2* reinstall ugyanaz. (főleg mostmár el se indítja a gamet) -
#2234 Üdv. Attól, hogy nem írok olvasok... A Nagy Testvér mindent lát -
#2233 Üdv -
#2232 nem tudom sokszor le lett már írva itt a topicban de türelem rózsát terem. Beta test van szóval ha valami gebasz van akkor türelmesen vársz nézed a honlapot és próbálsz belépni. Mást mi sem tudunk.. ha Disconnected to the server üzit kapsz belépésnél akkor addig kell próbálkozni amíg be nem lép. ez ilyen egyszerű. -
#2231 valami aegizén vagy min. de bármelyikbe be akarok jelentkezni, nem engedi
-
#2230 Néha előfordul hogy nyomnak egy resit.. Orvosolni ? Elmész a ferdeszeműhöz és hátbavágod Melyik szerveren vagy ? -
#2229 Van egy gondom. Elkezdtem jácani, és naon belejöttem a gyiloklásba, de azt írta ki egyszer hogy server disconnected. Ez mitő van, vagy hogy kell orvosolni??????
PLZ HELP -
#2228 Szerintem reinstall
OFF
Logóműhelyben csinálta ezt egy srác.. a többi verziót én készítettem Gif animatorral -
Horakme #2227 OFF: Sir Moon, mien progival csináltad a képedet?
ON -
Horakme #2226 Akkor valszeg az a fájl lesz a hibás..... -
#2225 érdekes én tegnap kedztem reggel egy karit és szép kényelmes tempóban 21es.. nekem nem laggol.. -
Horakme #2224 Én már reggel voltam! :D
Délután is felmentem de olyan szinten játszhatatlan, hogy hagytam is a francba. (meg sérült a játék fájlja ésnem olvassa be rendesen, kéne egy reinstall, de nincs setapum. Letölteni meg nem tom, mert meglépném az adatlimitet, szal majd Feb1-től belehúzok :D) -
#2223 3 féle van mint ahogy a FAQban le van írva..
Lándzsás, Kardos Ijjász
AZon belül is van Jég, Villám, Tűz kiegészités -
#2222 csao haverom mutatta a jatekot eleg turhetoen nez ki :)
Milyen kasztot erdemes kezdeni? -
#2221 Valaki azt mondta hogy mindenki visszatér a játékhoz a kihagyás után.. Nos 20 régi kedvencemből 1-2 aktív csak -
#2220 Cat:
reggel 8 kor
Tigrisekkel
-
Cat 02 #2219 "17. szint – Gyógynövény-szállítmány (Herb Delivery)
Ismétlés: -
NPC: YANGYUN, a herbalista
1. lépés: El kell menned a nyugat-kínai kikötobe.
Jutalom: 14400 exp, 3600 sp, 3800 GP
17. szint – YANGYUN kívánsága (YANGYUN’s Request)
Elofeltétel: Gyógynövény-szállítmány (Herb Delivery)
Ismétlés: -
NPC: YANGYUN, a herbalista
1. lépés: Menj a térképen sárga ponttal jelölt helyre, majd tért vissza YANGYUN-hoz.
Jutalom: nem ismert "
másodszorra mindkettő kikötöbe el kell menni egyikbe könyvet másikba ismét gyóygsert kell vinni -
Cat 02 #2217 tényleg sok a magyaR ::D
uszomester: hé hol van Sonheyon
meg hasonlók vannak szal észrevehetőek -
Cat 02 #2216 de ha megcsináldo kiírja hogy Comlplete
ha meg akrod názni ölj meg a Championokat ;) -
Lord Zax #2215 Aha értem, csak nem tudtam a 0-ásakbol. :)
Köszi -
ez a 3 db egymás alatti 0ás Quest
13. szint – Tigrisvadász-verseny (Tiger Hunting Competition)
Ismétlés: 3 alkalommal végigvihető
NPC: SONHEYON tábornok
1. lépés: Ölj meg 1 Tiger champion-t, 20 Tiger-t és 20 Young Tiger-t.
Ha végeztél, menj vissza a jutalomért.
2. lépés: Ölj meg 3 Tiger champion-t, 30 Tiger-t és 30 Young Tiger-t.
Ha végeztél, menj vissza a jutalomért.
3. lépés: Ölj meg 5 Tiger champion-t, 40 Tiger-t és 40 Young Tiger-t.
Jutalom: Összesen 33000 exp, 9550 exp, 3600 arany, 1 Tiger Volient Scroll, Hp recovery potions.