82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Horakme #2294 Hidat verek.... Rájöttem miért szarakodik a game. Probléma neve: Panda!!! Istenem, ez a szar láma valami utálja az nProtectet. Ahogy kikapcsoltam egyből futott a game. -
#2293 moon...el kell,hogy keserítselek de L2-ből csak fizetős szerverek vannak,mármint ami official...a tört szerevereket ne keverd bele (igaz ezek ingyenesek,mint ahogy a neve is tükrözi)
Szóval a tört az teljesen más és elég messze van a valódi c4-től...elhiheted több mint 1 évet L2-tem..... -
#2292 Az új szerver neve Babel, szvsz tényleg van új, nem csak vaklárma volt... :) -
#2291 Ezt vakeráltam én is -
Cat 02 #2290 hát figyu ezek kb 60+ os emebrekt érintenek sztem szal :D -
modernslave #2289 ez már most így van? fizetni kell a jobb itemekért??? mert ha nem akkor viszont most még fel lehet úgy tápolni egy karit h később ne keljen vásárolni... és kb milyen árkategóriában szoktak ezek lenni? 1000-2000 forint vagy sokkal több? -
#2288 Tévedsz.. Lineage-hez ne viszonyítsd a dolgot... Itt nem a server progi kiaásáról van szó. Hanem egy teljesen új marketingszemléletről. NEm akarják, hogy azért fizess minden hónapba hogy játszol. helyette egy rakás pénzt legombolnnak az itemekért az item mallban. Így csak akkor fizetsz ha valóban játszol és ha valóban játszol fioztni is fogsz mert qrvára be fog lassulni a fejlődés az item mall-os cumók nélkül. HA nem hibázzák el az árakat még jól ki is jöhetnek a dologból. A koreai free to play játékok így működnek. A pay2playnél viszont sokkal kiegyensúlyozottab a dolog nem a leggazdaggabb a legerősebb hanem aki a legtöbbet játszik.
Szóval a kulcsszó az item mall. HA csak minden 100. játékos is vásárol belőle (márpedig az európaiak és amcsik tuti fognak) már megérte a dolog nekik.... -
#2287 El kell hogy keserítselek itt is terveznek külön fizetős dlgokat bevezetni
Ezek csak plusz kényelmi szolgáltatások lesznek ugyan úgy fogsz tudni játszani mint eddig..
Lineage-ből kiindulva ott is van fizetős meg ingyenes szerver is..
Aki talál támogatót az ingyenesen adja akinek nincs az meg kér pénzt..
Viszont a SilkRoad más tészta.. mivel nem adták ki a szerverprogit igy saját maguk kezelik, talán ezért nem kell nekik fizetni érte.. Amúgy is gondolj bele a Köbányai piacon hány 100 ft-os fehér polót adtak el, abból jól megélnek :P -
#2286 Én nemtom a valaszt:))
De lehet kapnak vmi penzt...de nemtom...
talan moon tudja :D -
modernslave #2285 egyébként azt tudja valaki hogy hogyan lehetséges h egy iylen minőségi játékot ingyen lehet játszani míg egy guildwars-t meg wow-ot meg kell venni..fizetni az accountot stb..monnyuk én azokat nem próbáltam ki....illetve guildwars-szal játszottam egy kicsit most amikor ingyen hétvége volt de nem fogott meg... fura dolog ez -
Cat 02 #2284 városokba azé néha van -
#2283 Csináltak.. Kibannolták a laggoltató embert -
#2282 :D amugy ez az osszehozas hogy a magyarok egyutt legyenek nehez..mert most akkor melyik szerverre mennyunk?Mert senki nem akarja otthagyni a karijat:D de ezt gondolom mindenki igy gondolja:D
jah es hogy lagg?...az tenyleg nincs:D
Akkor megis csinaltak valamit ;) -
#2281 Mióta bevezették csak 1 gépről egyszerre 1 karakter lehet bent.. érdekes negyadannyian is vannak online.. Sok volt a Bot -
#2280 Írta Admin reggel hogy Globálisan ki lett tiltva a SirHacker és több mint 5 féleképpen terhelte a szervert..
Érdekes azóta egyből beenged és se lag se semmi negatív nincs most a szerveren
Én is Aege szerveren vagyok, szerintem Xian és Aege szervereken vannak a legtöbben, csak sajnos nem 1 helyen vagyunk , milyen jó kis Guildok lennének
Új szerverről meg nem tudok semmi infót.. -
#2279 De az osszes:D most vagy kevesen vannak , mert mindenki alszik vagy eloszlottak a szerverek kozott:D sokan mentek lehet az ujra:D -
#2278 Én csak STR-re pakolok.. mindenki maga igénye szerint alakítja a karakterét -
Cat 02 #2277 most csak nari sárgák a serverek :D -
#2276 En Xianon vagyok :)
Es hat van egy-ket magyar :)))
Amugy poen hogy egybol beenged barhova:D tegnap ota nem volt olyan hogy nem engedett volna be egybol :D -
Cat 02 #2275 sokan vannak Aege-n sztem Xianon még nem jártam -
modernslave #2274 jah? és itt mindenki Aege-n van? mert más fórumban azt olvastam hogy xian-on vana legtöbb magyar -
modernslave #2273 utólag már nem tudok a nevemen változtatni? igazából egy [hun] elő vagy utótagot szeretnék hozzápasszintani :) -
Cat 02 #2272 lvl XXX esek akiknek 1 lövés voltam ??? :D
de csak városok előtt szoktam harcolni
te profibb vagy
nekme mindig elfogy a manam akkor érdemes lenne nekem inkább INT-es ijjasznak lenni ??? -
#2271 Hányszor öltek le miatta ? -
Cat 02 #2270 rajtam csak azé van me jó néz ki :D -
#2269 Sok játékos veszi fel a Cape nevezetű PVP sálat.. ettől a viselője szabadon leölhető lesz anélkül hogy bármit is vesztene.. Egy ideig jó móka, csak aztán fárasztó, hogy leöl boldog boldogtalan, azért mert hajj de jó móka.. -
#2268 2 dolgog:
Job item legyen mindíg rajtad először is helyfelszabadítás céljából, másodsorban a vadász szó nélkül mészároljon le minden tolvajt mocsok módon amikor az pont magát védi egy másik harcban és tolvaj hasonlóképpen tegyen.
Viszont lvl 20on inkább ne vegyétek fel a job itemet, mert egy dolog gyakorolható vele, mégpedig a fekvés.
Lord: farmolás az SP gyűjtés, és SP-t semmilyen módon nem tud más player elvenni tőled, vagyis nem tették tönkre egész napi farmolásod.
Holdpro: ja, igen, bocs Komolyan mondom, minden eszembe jutott, csak az aláírásod nem -
Cat 02 #2267 van új server :P -
#2266 lord....gondolom a job item-et magadra vetted...szal ha farmolsz addig vedd le... -
Horakme #2265 Ez természetes. tapasztalat: ne ülj le az út szélén. -
Lord Zax #2264 Van olyan klán amelyik kezdöket is bevesz?, nemrég kezdtem 20-as vagyok, és egyedül nem tudok már fejlödni, kellene egy kis segitség, vagy egy jo parti is megtenné, de senki se akar segiteni, pedig mindenhol csak magyarokat látok...
Ma fejlödtem kb 50%-ot, nyugisan leülök pihenni az ut szélére, és egy rablobanda szépen kinyirt, kb 2 mp volt. Aztán visszajöttek, és feltámasztottak, mondom biztos csak véletlen volt, de utánan megint kinyirtak egyböl, és jót nevettek. Egész napi farmolásomat tönkretették. Elég gáz igy... -
#2263 SirMoon mint ahogy az aláírásomban is szerepel -
#2262 Hold, Sirmoon, MoonHold, HoldSir, MoonMan a franc sem emlékszik már annyi féle variációt tudok a holdra
Na, amúgy tényleg nem tudom jelenleg mi a main-ed neve. -
Dns5000 #2261 na akkor most melyik guildot fejlesszuk fel?
mert akkor belepnek abba -
#2260 tokjo.. nem tudom itthonrol letolteni a clienst..
Amikor be szeretnek loginolni oldalukrol... felugrik egy ablak hogy
"wrong factor is called"
es ennyi... -
#2259 Szégyeld magad hogy nem tudod a nevemet -
#2258 KICSIT OFF Rendben. Tolom az ipart hamarost... :) Eddig nem volt olyan játék, amibe beletört volna a bicskám, remélem ebbe se fog... Nah, megyek, max még 2 óra... :D -
Cat 02 #2257 Xianos vagy ?? -
Cat 02 #2256 és én ? :D -
Horakme #2255 Beszélsz valamelyik vezetővel, és ha jónak talál akkor bevesz. (nem nagy kunszt) Mi tele vagyunk jelen pillanatban szal hozzánk nem igazán lehet csatlakozni de ott van a többi klán.