82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Goth #2338 Az íjászok tiszta idegesítőek :S
eddig úgylátom az a legjobbb karakter. -
Cat 02 #2337 mind1
koponya ottmaradt és sztem rekordot döntöttem
3 dszor lettem 20 aS :D -
#2336 Koponya vagy másnapra vagy fokozatosan lekopik.. Illetve ha tovább ölsz lehet súlyosabb következménye is, Felkiálltó jelet kapsz a neved elé.. -
Cat 02 #2335 ha megölök egy embert :D
akkro hogy tom eltüntenti a koponyát ? :D -
Goth #2334 kössz -
#2333 THX! -
#2332 Akinek hibauzenetet ir ki a Silkroad inditasakor, az tegye ezt
c:\WINDOWS\system32\drivers\etc\
ide bemenni es a host fileba birni ezt hogy
#Silkroad
222.111.150.111 gwgt1.joymax.com -
Goth #2331 #2330, ez van nekem is, help! -
#2330 mondja már meg valaki miért csinálja azt, hogy el akartam indítani a játékot de azt írja hogy a silkroad.exe hibát észlel...újraraktam de még mindíg rossz...ötlet? -
#2329 thx pulsar most már nekem is jó lett.Csak ott rontottam el hogy 2 xp van a gépen és persze hogy a használaton kívülinek a hostjába írtam bele. -
Cat 02 #2327 de ezek NPC-k voltak :D
és kurva erősek :( -
#2326 nekem jött 3 velem egyszintű és nem bírtak velem :) Tudok futni apránként haltak meg, beletelt vagy 5 percbe, aztán meg anyáztak priviben :) -
Pulsar #2325 Nincsmit, csodálkoztam volna ha nem jött volna be az ötlet, mert vagy 10 ember igy használja a gépét a kezdetek óta :)
-
Cat 02 #2324 tehetek én róla ? :D
az a rohadt thief -
Pulsar #2323 Cat, te reménytelen vagy :) -
Cat 02 #2322 én most is járszok
bár elég laggos
20 as lettem megölt egy Thief szal újra 19 :( -
Pulsar #2321 Süsü vagy nem kell újrarakni, csak tedd azt amit lentebb irtam. -
#2320 ujrarakhatom...nemlesz jo :)
legalabbis nekem nem lett jo :)
Szerk.: Pulsar ötlete bejott..thx:) -
Pulsar #2319 Akinek hibauzenetet ir ki a Silkroad inditasakor, az tegye ezt
c:\WINDOWS\system32\drivers\etc\
ide bemenni es a host fileba birni ezt hogy
#Silkroad
222.111.150.111 gwgt1.joymax.com
ha ez utan is megvan a hibauzi akkor le van love a szerver, ugyhogy nem kell panaszkodni. -
#2318 rakd újra a SilkRoad-ot, az segít -
#2317 höö. akkor nem vagyok egyedül ezzel a problémával -
#2316 nemtom én se.... csak azért kérdeztem hogy hátha volt már vkinek ilyen problemája.Délután még nyomtam én is aztán leültem tanulni most folytatnám tovább és se kép se hang.Na mindegy majd vhogy megoldom. -
Pulsar #2315 Tisztelet a kivételnek :)
Nézd maga az ötlet nem volt butaság, hogy a magyarok vagy az Aege-re vagy a Xian szerverekre jöjjenek össze, 20 alatti karakterekért nem kár mivel 2-3 nap és újra ugyanott vagy, továbbá nagyon sokan elrontják első karakterüket (köztük én is) mivel köztes karaktert csinálnak ami később semmire sem lesz jó, tehát érdemes válltoztatni minnél hamarabb. -
#2314 Az miert van hogy egesz nap tok jatszani...
Most akartam megint es ez torteni ha elinditom a game-et:
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
De persze egy ido mulva /sztem holnap,,,remelem :(/ menni fog megint..de ez miert van?/ez mar 1 parszor elofordult:(
Jah...anyam ult a gepnel :D
segitsetek :(
-
#2312 thx gyors volt . Na szóval japán minden szal semmi nem derül ki de hogy mégis mit lehet kapni. -
#2311 item mall -
#2308 nekem egész nap ment töretlenül.. -
#2307 nem tudok ilyenról.. honlapon semmi segítség sincs ? -
#2306 Hello mindenkinek!
Nektek megy most a játék??
Mert nekem délután még ment de most csak azt irja ki hogy hibát észlel ezért leáll. -
-
#2304 Van valami olyan opció hogy ujra lehessen küldeni a user+passt emailben? -
#2303 Igy néz ki a PURE STR Ijjászom
-
#2302 OK, kösz az infót... Aege-en megtaláltok GamePlus néven, ha valakit érdeklek... :) -
Cat 02 #2301 81 talán de nem biztos -
Cat 02 #2300 Reggel kb niytáskor voltam rajta :D
akkor max szint kb 10 lehetett és mindenki Sonheyon körül rohangált mivel uyge ott vannnak a kezdő küldik
Szalmabábúk alig voltak mert mineki azt irtotta
Aki olyan szerverre akar menni ahol máég kezdők vannak Babel-re menjen !!! -
#2299 Még nem próbáltam..
Egyenlőre 3-as kari 30 perc alatt...
Gondom csak a hp-vel meg a kamera szaggatásával adódott idáig... Amúgy übergame.. :D
Mennyi a max szint? -
#2298 Babel szerverről aki tud nyilatkozzon -
Cat 02 #2297 vazz számból vetted ki a szót -
#2296 "L2J teljesen ingyenes és ők adták ki"
te tudod kik ezek az ők mert én tudom ezek az ők kik de te nem biztos tudod kik ezek az ők, szerintem nem ők amire te gondolsz de lehet hogy ők azok -
#2295 Én 2 évig nyomtam több tucat karakterrel.:
GM is voltam elég hosszú ideig és ismerem kivűlről az L2-őt.. L2J teljesen ingyenes és ők adták ki