82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Cat 02 #2380 hát igen a magyarok :P
-
#2379 OFF Kérsz rendszámtáblát ? :)
Nekem tetszik a Tűz kicsi villámmal kiegészítve -
Horakme #2378 Engem a balance nem érdekel. :D 22 szint meg nagyon nem izgat. Rakjak be 4. még villámot? Milyen és mennyi skillt kéne abból nyomni és főleg MeDDiG? -
#2377 Nálam most 92-35% az egyensúly.. PURE STR TŰZ és Ijjász -
Pulsar #2376 Ahhoz hogy a mágikus egyensúly 90%+ legyen nála 22 szintet kell lépned vele, úgy hogy csak az intet növeled, ezek után döntsd el te hogy reménytelen e :)
A tűz kiválasztásával semmi gond, pure int-tel az sebez a legjobban, de még kell hozzá villám is, illetve kötelező.
-
Horakme #2375
Ez volna a karim tulajdonsága. Tűz+Kard+Force. Sztem picit eltoltam. Lehet rajta javítani vagy alapból halott? -
#2372 Eddig mindenki azt mondta Pure STR TŰZ.. Mire alapozod a Villámot ? -
#2371 NA asszem én abbahagyom a topic olvasását mielőtt csúnyát írok.. további jó játékot... -
#2370 énvmitelrontottam.....átalaukult a filem msdos fileve:Dsztem nem ennek kellett történnie:P -
Cat 02 #2369 tradeltem 1et és még élek :D -
Pulsar #2368 Akinek van pure str, vagy pure int-es karija az irja mar meg nekem priviben hogy egy sima utes + a legelső mágia az mennyit sebez % ban.
Mert az eddigiek szerint a pure str 90%+ ütésének 70/30 ill 75-25 az aránya a pure int 90%+ pedig 20/80 ill 15/85 , ezt csak azért irom le mert ez is bizonyitja hogy a pure str-nek a legjobb a villámbol az első, a pure int-nek pedig a tűzbol az első varázslat, de csak akkor ha a sebzésre megy, a másik két elem is nagyon hasznos, de ezek sebeznek a legjobban az adott esetekben. -
#2367 Questeknél le van írva mit kell ölni, mindet csináld végig -
Cat 02 #2366 kiírja hogy 2 perc múlva Disconevt ere fél perc múlva van Disconect :(
-
Cat 02 #2365 nem jók a lovak :P -
#2364 A championokat is simán leütöm már... :D Szvsz küldire gyúrok... Sőt, már a fákat is legyőzöm, igaz, 2 után regenerálódni kell -
Cat 02 #2363 KÜLDIT csinálj :D Watee Ghotokat de marshlandon a slaveket :D -
#2362 Nah, délután ha valaki segítene a questekben, akkor hálás lennék... :)
Majd küldök képet este a karimról, nagyon elvadult lesz.. :D -
#2361 ami pluszt ad a a karakter képességeihez pl STR 1 vagy INT 2 -
Cat 02 #2360 mik azok a Blue cuccok ? -
Cat 02 #2359 beléptem és egyből kiírta hogy lépjek ki :D
de legalább nincs SirHacker -
#2358 Valami gáz van a GamGuardal és Spemre is betesznek valamit.. nem tudod 5x beírni ugyan azt.. kiváncsi leszek -
Cat 02 #2357 tudom a többi hülye meg bentmaradt :P -
#2356 Írta az Admin hogy mindenki lépjen ki, mert elveszhet a mentése a kariknak ha csak disconnect van..
Mindig figyeld a monitort mert rózsaszinnel kiírják a tutit -
Cat 02 #2355 jajj kiléptetert :( -
#2354 Valaki aki megcsinálta már, tudja itt mit kell csinálni ?
26. szint
NPC: Yeosun, ékszerész Donwhang-ban
3. After 1st time of 2nd quest u can take whatever she made to 1st city for some fast exp. -
#2353 látod sokan vannak igy mint te, kicsit gondolkodnak rájönnek, vagy visszaolvasnak szintén kapnak választ a kérdéseikre -
Cat 02 #2352 nem arra gondoltam :D
pcit dülye votlam fél perc gondolkodás és rájöttme :D
én az élet + mana visszevevésére gondoltam :D
-
#2351 gondolom sokan nincsenek Babelen..
szinteket is visszavesz a skilleknél ha úgy kéred.. -
Cat 02 #2350 én most kezdtem egy új karit Babelen :D
és a skill pont visszaizélő csak skillpontot tud visszaveni ? -
#2349 jóreggelt éjjel kiraktam magamat árulni, közel 20 terméket eladtam, mai napom a fejlődésé lesz :D Befejeztem a 400 fehértigris skin gyüjtését is -
#2348 pff -
Cat 02 #2347 azt megnézem ;)
úgy hogy kv 20 kezdő öli előled a cuccot :D
+ő nem csinált küldiekt :D -
Cat 02 #2346 na végre 10-es vagy :D -
#2345 LOL az első 10 szint kb 30 perc. -
Pulsar #2344 Nezd az attol fugg hogy pure str vagy pure intes vagy, én például ma 6 óra alatt 1 ról 12 szintre léptem, egy pure intes karival.
-
Pulsar #2343 Ha nem baj nem irom le 86* hogy mit kell csinalni olvasd vissza a forumot légyszives! -
#2342 8 óra játékkal sikerült egy 10-es karit összehoznom... remélem ez nem olyan rossz "eredmény"... :) -
Lord Zax #2341 Mostanában egyre többször jön elö az inditáskor váratlan hiba... Az elsö inditásnál is ilyen volt. Aztán kb 10x re ujrauindult, de mostmár hiűába noymkodom akárhányszor. reinstall se segitett. Mit lehet ezellen tenni? Másnak is volt ilyen? -
#2340 Névcsere nem lehetséges é igen eléggé agyára tudok menni egy két harcosnak mikor elindul a szörny felé, félúton meg már lövöm is a mobot :p
Mostanában sokan lépnek ki mert agyukra megyek
-
Goth #2339 Lehet majd valahogy nevet változtatni?