82377
Silkroad Online (iSRO)
-
GERINC94 #2420 ja és uj vok a forumon sziasztok
-
GERINC94 #2419 má megin mi a franc van a silkroaddal??? -
Pulsar #2418 Inkább tedd be a karakterlapodat, az többet elárul, egy szörny megölése nem jó viszonyításnak, mert csak italok kérdése az egész. -
Goth #2417 hm thx, akkor nem vagyok lemaradva =) -
#2416 izzzééé, IGEN... -
#2415 Én 12-es körül éppen a jehovákat és az utonállókat üldözgettem... :) Meg persze a tigriseket... :D -
Goth #2414 nem emlékeztek, hogy 12-es szint körül kb. hol vadásztatok és milyen lényeket öltetek?
Csak hogy legyen viszonyítási alapom, hogy tudjam láma vagyok-e :P -
#2413 ezz izééőőő ingyenes?:) -
#2412 újabb critical rekord
-
#2411 Nálad lesz valami gubanc mert ennyire stabil még sose volt.. -
#2410 Azért elmindanám, hogy a szerver nagyon rég volt már ennyire lagos. Valami förtelem, még egy hét és kiábrándulok a Silkroadból.. Nektek megy rendesen? Ami ott folyi,, egy szörnyet nem tudok megölni, mert én halok meg... Elszomorít, mégha ingyenes is, lyet ezelőtt nem tapssztalatam, kösz a 10 napos szünetetet ezért a stabilitásért! -
#2409 na most igy nézek ki
-
Cat 02 #2408 ja ja :D 1ébként jövőhézen lesz Hunblades 2es állítólag :D -
#2407 eddig se élesztettelek fel -
Cat 02 #2406 na jó hogy mondod :D akkor nem b@szogatlak többet hogy élessz újra :D -
#2405 azért vagyok tűz mert az a legerősebb, és azért vagyok villám mert futás és buff is van -
Pulsar #2404 30 szint kell hozzá -
Cat 02 #2403 csak azért vagy villám+tűz mert azt javasolták a készítők ??? -
Cat 02 #2402 kösszike :P:D
és még annyi hogy Jéglövedéket és tűzlövedéket hogy lehet tanulni ??? -
#2401 villámból használom a mágianövelőt és tűzből a psinövelőt..
továbbá a hawk-ot használom attack rating növelésre -
Pulsar #2400 Stun (bénítás), de azt nem a villám csinálja hanem a egy lv 14-es lándzsa szkill ami 20 % eséllyel jön be -
Cat 02 #2399 attól függ mi akarsz lenni
ha pl csak fegyver és semmi magic (ilyen nincs is :D)
vagy ha csak jéglövedékeket, tűzlöviket, áramot lősz akkor full INT :D -
Pulsar #2398 Hold, az 100/50 tipp akkor jó igazán ha fegyverszkillhez valamilyen plussz fegyverre ható mágiát használsz (első sor képességei ilyenek) mert ilyenkor sokkal jobban sebez (nagyobb összérték) mintha 110/40 tulajdonságod lenne.
Szerintem egy pure str karinak olyan 85% körüli fizikai egyensuly és 45% körüli mágikus egyensúly kell. -
#2397 akkor mi az ideális arány ? -
Cat 02 #2396 de néha ilyen forgószél lesz a feje felett -
#2395 Azt mondod hagyjak fel a Pure-al és kicsit pakoljak INTre is ? -
Pulsar #2394 Cat a villám nem kábit, hanem a parry (hárítás) értékét csökkenti -
Pulsar #2393 Hasznos tipp kezdőknek, és haladóknak!
A pure str vagy pure int-nél kicsit jobb lesz a karakterünk ha 2/1-ben pakoljuk a erőt és az intet, pl 100 erő / 50 int harcosoknak vagy 50 erő / 100 int mágusoknak, mert a két egyensúly értéke ilyenkor a legmagasabb.
-
Cat 02 #2392 hát amit eddig tapsztaltam 21 es karival
Jég: erős ellenfelek ellen jó mivel képes néha megfagyasztan és nagyon gyakra leleassítani de viszont nem túl erős
Lighting ha INT es kari vagy kötelező és elvielg néha bekábítja az ellenfelt -
Goth #2391 én alapból tüzes vagyok, sztetek mire éri meg rakni másodlagosnak?
a lightning-al szimpatizálok =) -
Cat 02 #2390 Sir Moon: Hun tribe ...
gerrud akkro sokan vannak bent és a másik nete gyorsabb ->hamarabb lép be és téged kidob :D -
Horakme #2389 De, éppenséggel csinálhatsz. De ha már itt vagyunk legyen egy kicsit eredeti, háttér ha lehet piros/annak árnyalatai, a betű meg kék és annak árnyalatai.
Köszi -
#2388 nem tudom, most léptem ki-be és azonnal ment.. -
#2387 Visszaszívom, így sokadszorra belépett, 20 perc próbálkozás nem is rossz.. -
#2386 Persze most álltam neki árulni -
#2385 CSá!
Megy nektek most a szerver? Met nekem csak disconnect van, :-( -
#2384 Ebben mi a magyar ?
-
Cat 02 #2383 huh vaz második trademnél segítettek páran :D
Milkaman meg lezuzlak :D -
Cat 02 #2382 Aege sztem :D -
#2381 még csak most kezdeném ezt a game-t melyik szervert ajánljátok?