82377
Silkroad Online (iSRO)
  • persil
    Holdpro észrevettem valamit a quest leírásban.

Nincs lefordítva a 26os quest utolsó pontja.(3)
    "After 1st time of 2nd quest u can take whatever she made to 1st city for some fast exp"

Tessék: A második pontban a quest végén, bármit amit készített, elviheted az első városba, gyors xp-ért.

Hozzáteszem ez egy szállító küldetés, vagyis teleport tiltott, de csak annyi a tennivaló, hogy elgyalogolsz(vagy lovagolsz) az első városba(ahhoz akinek adni kell a cuccot) és odaadod.Potya xp
  • Holdpro
    Igen használtam és minden megmarad..2 nap volt mire válaszoltak de asszem hétvége volt.. cím ? oldalon ott van vagy vissza kell nézni a fórumban, hagyne én tegyem
  • voodoothursday
    Használt már valaki transsex tool -t ? Megtartja a tárgy a tulajdonságait ? Hold aszem te ajánlottad hogy lehet írni a joymax hoz kérdést .Mennyi idő alatt válaszoltak , és mi is volt a mail cím ?
  • persil
    Ezeket az adatokat honnan szedted?

Amúgy minden mmorpg-ben máshogy vannak a dropok, a kalban pl örülni kell minden G45-46os szarnak mert hetente csoda, ha van, silkben meg úgy hull, mintha fizetnének érte.
    Sok küldetéstárgynak, tapasztalatok alapján(nem csak az enyém), bőven 10% alatt van a drop esélye.
    Amúgy a drop esélye általában teljesen random, akinek ez nem tiszta sor nézzen utána.

Ja még egy dolog
    Nem csak Seal of Star tárgyak vannak, hanem Seal of Moon és Seal of Sun is.

Ok mára ennyi, többet nem kötöszködöm
  • persil
    Én is kérek rendszámtáblát!
    Egyébként miért kezdtetek új karaktert?
    Csak a beírkálásokból szűrtem le, mert pl Holdnak is volt asszem nagyobbacska karija.
  • Laky
    bocs a láma kérdésemért, boóiztos volt már párszor :D

open beta?
    ha ige, meddig lesz az?

ha nem, akkor sorry :D
  • Pulsar
    Phü, ne haragudj de most nagyon nagy butaságot írtál, a lucky (szerencse) semmi köze a drophoz, nem fog jobban dobni a szörny tőle, mivel maga a képesség az alkímia eselyét javitja.
  • gameplusz
    A szerenügcsétől függ, hogy milyen cuccot kapsz, szvsz nekem van egy olyan csizmám, ami +5-ös szerncsével bír, és sokkal több jó cuccot kapok így, mint nélküle... szvsz emiatt... :)
  • Holdpro
    benne lesz a kezdőknek részben, 1-2 nap és megírjuk azt is..
  • Bakutyin
    Jójó...:P
    amúgy érdemes lenne berakni ezt az infot a FAQ-ba és akkor a magamfajta kérdezősködőknek egy szava se lehetne:)
  • Holdpro
    Akinek hibauzenetet ir ki a Silkroad inditasakor, az tegye ezt
    c:\WINDOWS\system32\drivers\etc\
    ide bemenni es a host fileba birni ezt hogy
    #Silkroad
    222.111.150.111 gwgt1.joymax.com
  • Bakutyin
    őőő.
    "a Silkroad.exe hibát észlel ezért leáll..."
    Ez vajon mi lehet?
    FlashGettel szedtem le a klienst, az installnál se volt semmi baj, de ha indítanám a játékot rögtön kiirja ezt...
    Vkinek hasonló?
    Megoldási javaslatok?

[ XP-m van ]
  • Holdpro
    skilleket és szinteket lehet visszaminősíteni
  • IstONE
    Kérdés:
    Az első városban az öregnél ahol a potikat lehet venni. A 20-as szint felett folyamatosan ad egy küldetést amiben 10db szívért ad egy lötyit. Na ez a lötyi mire jó?
  • gertrud
    Értem, köszönöm szépen!
  • Holdpro
    én leöltem 250 Chukji-t ami nekem fehér de 1 tárgyat se dobott.. jó majd a maradék 350 behozza remélem :)
  • Pulsar
    Egy kérdést elég egyszer beírni.

Amúgy az esélyek
    Sima szörny esélye tárgy dobására 0.01-0.1% között van valahol
    SOS cuccokra 0.001-0.01% között Pénz 70%
    Bajnok (Champion) sima tárgy 0.1-1% SOS 0.01-0.1% Pénz 90%
    Óriás (Giant) sima tárgy 3-10% SOS 0.1-1% Pénz 100%
    Küldetéstárgyak 10-30% között
    Italok 10-30%

De aki nagyon érdekel a dolog az csak olvassa el a lineage2 vagy más MMOPG drop táblázatait, az esélyek szinte mindenhol ugyanazok.
    Azért van nagy % eltérés mert a játékban többzsörös rádobás létezik, ha esik egy cucc akkor a program automatkusan dob megegyszer de csökkentett esellyél, nekem volt már olyan hogy egy óriás 3 különböző tárgyat dobott.

De csak fehér szörnyek esetén, mivel a szinkódtól is függ a drop esélye
  • voodoothursday
    Tudom hogy nem ér sokat , de csak 2 re van a maximum +9 től és épp ezért szerintem elég ritka dolog.Az tény hogy a tulajdonosa maximum a városban mutogathatja ,mert másra nem jó .
  • Holdpro
    Örülnék neki, ha ráérsz lehet hosszú is :)
  • gertrud
    Mitől függ, hogy milyen százalékkal dobnak tárgyat/quest itemet a mobok? Mert a karos karim sokkal gyakrabban kap mindent, mint a lándzsás karim!???
  • Horakme
    Képzelődsz. :D
  • gertrud
    Ja, ésha villám skillel ölökmeg egy szörnyet, akkor is gyakrabban kapok, mintha pl. jég skillel öltem volna meg. Vagy képzelődök?
  • gertrud
    Mitől függ, hogy milyen százalékkal dobnak tárgyat/quest itemet a mobok? Mert a karos karim sokkal gyakrabban kap mindent, mint a lándzsás karim!???
  • Horakme
    Ha gondolod én írhatok egy rövid összefoglalót.
  • Holdpro
    Valakinek van kedve írni egy kezdőknek szoló részt ? Hibákkal, kezdeti lépésekkel
  • Pulsar
    A Lancer Long Pike+7 nem egy nagy szám, még akkor sem ha +7 es, főleg mivel egy 18 szintű fegyver már jobb paraméterekkel rendelkezik. A 13-as kritje miatt 40-50K-t megér, de ha nem lenne ilyen jó kritje akkor lenne vagy 20K
  • Horakme
    Nem hát, mert nem sokat ér. :D Max 50K :D
  • Pulsar
    Akinek hibauzenetet ir ki a Silkroad inditasakor, az tegye ezt
    c:\WINDOWS\system32\drivers\etc\
    ide bemenni es a host fileba birni ezt hogy
    #Silkroad
    222.111.150.111 gwgt1.joymax.com
    ha ez utan is megvan a hibauzi akkor le van love a szerver, ugyhogy nem kell panaszkodni.

Bár lassan szolni kellene Holdnak hgy ezt az irást 24 óránként tegye be, mert vissza már nem olvas senki :)
  • voodoothursday
    Ha ilyen pikeom lenne tuti nem adnám el, áron úgysem lehet eladni az ilyet.
  • voodoothursday
    A pajzsot 9 K ért vettem a kard meg 15 volt. Nekem , lehet hogy a gyors tempo miatt , de eddig ezzel a karival , elég gyenge droppjaim voltak.Igaz majd a fehér tigrisek adakoznak remélem.
  • voodoothursday
    Nem sajnos , de pont ma reggel fotóztam.
  • Horakme
    Az a long pike a tied? :D
  • Horakme
    hostfileban kell buherálni. sztem keress rá mert volt rá válasz ha nem megy, akkor nézz korül a gamestar forumán. Ott is erről a problémáról volt szó az elmúlt napokban.
  • voodoothursday

:O
  • Since
    Nekem meg nem akar elnidulni a játék, most szedtem le...Amikor indítom az exet kijön egy winfos képernyő hogy hibát észlelt stb stb .Erről ennyit :)
  • Holdpro
    Horakme a tűzfala miatt laggolt, asszem Panda volt.. nézzetek utánna
  • GERINC94
    jihááá télleg vankösz hogy szotá
  • Holdpro
    Sziasztok
    Úgy néz ki reggelre jó lett és mégkevesebb a játékos, kezdek aggódni..
  • persil
    Én csak párszor indítottam el amióta volt a két ketes szünet, de nekem is piszkosul lagos, és Horakme is panaszkodott.
  • Horakme
    Franc bele. Megint nem működik...