82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#2513 Az első kettőnek köze sincs a a laghoz. hanem azt akadásnak hívják. nagy különbség. A LAg eredetileg adatfolyam során létrejött csomegveszteségből alakul ki. minnel nagyobb a packet loss annal nagyobb lagod lesz. (ugye lag lehet nagy latency miatt ami a pinged és lehet azert is mert szar a neted és magas a packet lossod.) Számítógép teljesítmény akkor játszik be, ha gyenge a géped és mások látják mit csinálsz viszont neked időnként megakad a géped. Ilyenkor csak ímán nem látod mi történik körülötted:) városokban sem lag van hanem a sok user miatt és sok nagyon részletes modell miatt alacsony FPS-t generál a géped. ÉS mivel azzal van elfoglalva, hogy kivetítse mi van körülötted nem mindig ér rá a klikkeléseidet teljesíteni:) -
GERINC94 #2512 szoval fölnyomom lvl17 re és a legelsövel élesztek vagy mi -
#2511 A játéknak nem sajátos reakcióideje van hanem üteme:) ÉS javaslom ne egérklikkel támadj egy mobot. Én pl így csinálom: egy egérklikk kijelől belök element spearskill egy sima utes ami megmaradt az elementből a végén egy lionshout. és már halott is.. ez kb 4 másodperc alatt lemegy (ez persze fehérmobra. pirosra 2-szer kell a combo-5t eltolnom. utanna meg egy mannapoti. -
#2510 Az nem lag, sajna a játéknak van egy ilyen sajátságos reakcióideje -
#2509 Ezt én is olvastam de elárulom ez egy baromság, a lag nem más, mint instabil szerver/szar net kapcsolat/rossz adatfolyam. Ennyi. -
Cat 02 #2508 force-ban asszem 17 es lvl el tudsz mást feléleszteni asszem 10% élet és mana-val -
Horakme #2507 Forcon belűl találod meg. Lvl18-as skill. Csak akkor fejleszd ha "hard" fokon akarsz játszani. :D -
GERINC94 #2506 hali megint kérdés. hogy lehet feléleszteni valakit és level menyi kell hozzá??? -
Pulsar #2504 A fejlesztők pedig ezt tanácsolják lag esetén
Q. Why do online games lag? What exactly causes lag?
A. Lag usually occurs when there is a problem with your connection, PC system,or game option settings that are not appropriate for your PC, or problems arising from your PC hardware specifications. In order to reduce possible lag issues, we have prepared some recommendations for you to try in the quest to reduce lag.
- PC systems management- scan for viruses, do not have other programs running while playing the game.
- Game settings to reduce under the graphics tab: Shade detail, Background and character sight ranges, volume effect (bloom effect)
- Connection, PC specification: get a faster connection that utilizes ADSL, VDSL, T3 lines, a faster computer(faster/more efficient CPU, graphic card, or RAM). -
Cat 02 #2503 vagy tűzfallal vannak gondok :D
(városba mindig laggol kimész a kapun és már nem is (annyira) -
Goth #2502 én is babelen vagyok, nekem kb. fél másodperc a reakcióidő. -
Pulsar #2501 A lag forrása nálad keresendő, mert nekem nem lagzik, jó lenne ha futtatnál tördezettségmentesítőt, vírusírtot, anti-sry progit. -
Since #2500 Babelen voltam :D Előrementem 3 lépést és kb 5 másodpercre rá reagált :D -
Cat 02 #2499 sztem rohadt nagy :D próbáltam hasonlókkal de nyomába se értek (Runescape, TurfBatlles, DarkEden) 1ébként hétköznpa sztem nem lessz annyira laggos vayg menny Babel-re ott még nicnsneke sokan -
Cat 02 #2498 odamész a kovácshoz / ruháshoz és ha Repair all akkor mindnet ami javítható megjavít ha edig Repair akkor amire kattolsz azt jaívítja
1ébként én vok ViktorVector
hmm 1-es szinten tényleg elég 3 szörnyet megölni csak Black tigert elég nehéz ;) (1000 XP next szint és egy Black kb ad 340 XP-t :D) -
Since #2497 Nagyon lagos így felejtős.... -
#2496 Gondoltam kifigyelem a nagyokat, de valami hablaty nyelven írnak
-
Cassell #2495 Janganban odamész az aranyos kis armor árus nőhőz a neve nem jut eszembe ilyen kis piros cuccban van a kovács és a stables között és ott repair gomb is van amikor rányomod, hogy purchase male armor/protector. -
#2494 Sziasztok!
Beírtam a HOST fájlba azta sort, elis indul a játék, de miért van az, hogy még az ID-t sem tudom beírni, demár lefagy, kikapcsol a monitor meg ilyenek, meg a hang megakad, laggol? Amikor véletlenül 10ből 1szer bejutok a játékba akkor meg rögtön kifagy és csak újra tudom indítani a gépemet. Miért van ez?????
-
GERINC94 #2493 és azt tudja valaki hogy lehet megjavitani a ruhákat???
-
Horakme #2490 Ha garmentet viselsz, és váltani akarsz akkor pucérra kell vetköznöd.
Armort viselhetsz protectorral vagy fordítva. Garmentet CSAK garmenttel hordhatsz. -
GERINC94 #2489 de akko meg mé nem engedi felvenni hamm.. -
GERINC94 #2488 tudja valaki ,hogy lehet megjavitani a cuccokat?
-
#2487 Nem kell "átmenni" garment-re hanem fogod magad és armor meg protector helyett veszel garment-et, nem tudom ezen mit nem lehet érteni.
Amúgy mondtuk hatszáznegyvenhétezerszer, hogy vissza kell olvasni, mert minden ehhez hasonló baromságot szépen leírtunk 100% az első 1000 hozzászólásban. -
#2486 Én 0.02-0.03 százalékot kapok egy nálam 2-3 szinttel nagyobb szörnyért.
Számold ki.
És egyetlen questben kell 2000 mobot leölni.
-
GERINC94 #2485 ja és igen a játékot gerinc néven nyomom
-
GERINC94 #2484 nem tudom jol értettétek-e amit mondok ugy lehet átmenni germantra hogy levetközöm azt kész vagy mi???
-
GERINC94 #2483 jaja -
Goth #2482 3 black tiger-t kell leölnöm 1 százalékhoz, vagyis akkor 300 black tiger és már megis van a szint, fúdegyors :P -
#2481 Ó mami level 16on olyan lassan fejlődök, 10 db mob is kell a szinthez!
Majd 25 után lassul be, és 30 után lesz fájdalmas, addig meg szorgosan questelni, hentelni és pillanatok alatt meg van a szint. -
Goth #2480 hm level 16, haladok =) Csak egyre idegesítőbb, hogy milyen lassan lehet fejlődni.
Amúgy itt mindenki az Aege - n játszik? -
Cat 02 #2479 téged a játékban gerinc-nek hívnak ??? -
#2478 igen akkor tudsz ruhát váltani ha teljesen levetkőzől..
Garment csak magában jó, viszont Armor és Protector használható együtt.. -
GERINC94 #2477 szevasztok nem tudja valaki hogy lehet-e valahol ruhafajtát vagy nevet váltani ... elöre is kösz
-
#2476 Nem igaz... tele van minden szerver...^^ -
Pulsar #2473 Ez csak egy példa volt sosem állítottam hogy így van, csak a szemléltetés miatt írtam bele, különben sem maga a % érték a fontos hanem maga az elv. -
#2472 Jó estet :)
-
#2471 ez nem annyira éles szinekkel van
ez meg az eredeti :)
-
#2470 Kicsit kilógsz a sorból :)
Hogy áll a klán ? lesz hely ? -
#2469 Igen tudom.. amig pontosan nem tudom kitől kinek addig nem fordítottam le, különben ide is beírtam de senki se válaszolt rá :(