82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Holdpro
    Nekem is millióm mellett megvan az összes rohám még 6 szintig, fegyverrel együtt.. Mikulás akciónak köszönhetően megszedtem magamat :D azért 26-29 es ijjnak örülnék ami minimum +3as..
  • Bucser
    1 millió???? Nem tudom nálam most van kb 600K meg egy rakás elixir és bőven tudnék mit venni belőle:D ha eladnák (mondjuk +5-6-os fegyót:D) csak nincs időm így nem játszom...

(sikerült 46 kreditnyi tárgyat felvennem:D Áhhh nem baxtam ki magammal)
  • Holdpro
    Nekem annyira pénz nem kell, igyse tudom elkölteni a Milliómat :D Játékélmény kell, pontosabban adrenalin.. az meg a jó tolvajcsapatban van csak :D
  • persil
    Először is ha kiáll a város elé akkor kimegy egy nagyobbacska vadász és széttépi, mint hülyegyerek a mikulászacskót.

Arról nem beszélve, hogy ha összelopsz valahogy 5 csillagnyi cuccot akkor ugyanannyinak számít nálad is, a tolvaj város teleport meg több mint egy perces és ha nem öl le egy PC tolvaj, akkor leöl a 3-4-5 Isten tudja mennyi NPC.

Persze olyan is van, hogy találsz valami noob-ot, de aki 2 vagy több csillagos fuvart visz, az legtöbbször nem 20as szintű, hanem 30-35 vagy több.
    És mondom, amit én megveszek 20-30 ezerért, és eladom 60-100ezerért, azt ha tolvaj ellopja, kaphat érte 20-30ezret, pont annyit amennyiért én vettem.

Kereskedő is megszenved egy fuvarral főleg ha több pénzt akar, de a 2 vagy több csillagos fuvarok már megérik, de a tolvajnak semmi profit nincs belőle.
  • Holdpro
    de azt nem veszed figyelembe hogy kiáll a város elé és lever 2-3 karavánt egymás után és jólakott..
  • persil
    A tolvaj eszméletlen szarul keres, amit a kereskedő megvesz azt nem a profittal dúsított áron, hanem csak az eredeti npc áron tudja eladni.
    Tehát amiből én szakítanék 100ezret, a helyett ő eladja kb 20-30ezerért.
    Arról nem beszélve, hogy a teleport a tolvaj városba, eszméletlen lassú.
  • Bucser
    strengthes karihoz garment vagy protector hisz neki úgyis kevés mannaja van és sok HP-ja így a védelem nem olyan fontos viszont a skillek mannaigénye számít...
  • Bucser
    Jo trade/hunter paros igencsak megszedheti magát hidd el:) trader lvl 2 2 db ötcsillagos traderunból megvan. Lvl 3-hoz viszont kell kb olyan 100:) gatyát fel és előre:) A lényeg hogy a trader és a hunter között legyen kb 10 szint különbség mert a trader szintjétől függ, hogy milyen thief jön. ja és kerüljétek magasrátájú runoknál a Pc thiefek közelségét:) (azaz néha érdemesebb a vízben leülve kinyírni a tevédet hadd dobja a cuccot majd ha elment a pc Thief és ha mákod van nem vett észre felszedni mindent és továbbmenni:D) (pl Downhang és Jangan között így csináltam mikor a ferry-knél gyűlést tartottak a thiefek:)
  • Goth
    full str íjászhoz mi megy szerintetek? armor protector v garment?
  • Holdpro
    Szerintem meg tolvaj többet keres, gyorsabban is teszi..
  • Cat 02 #2545
    traderrel könnyeb lehet pénzt keresni !!!
    de 21 es szint környékén csak csapatosan !!!
  • Cat 02 #2544
    20 szint után majd
  • ScarY MAN
    skill pontokat nemlehet visszavenni valahogy ?:)))
  • Holdpro
    saját tapasztalatom szerint 30as szintig nagyon nehéz mert kevés a kezdő aki rászánja magát, aki van meg írtó erős.. de egy biztos Trader mellé kell egy Hunter, nem nehéz jó kis munkát találni.. szerintem Thiefkedni csak csapatosan jó..
  • ScarY MAN
    oksi.....egy masik igen nagy kerdes :D
    thief , hunter vagy trader ?
    Melyiknek mi az elonye?
  • Holdpro
    Most jó sokat csak STR-re tegyél..
  • ScarY MAN
    4 szintel ezelott kezdtem el ezt a 2-1 arany nyavajat :)
    de akkor megnyugodtam :)
    thx
  • Holdpro
    Jó kis karaktered van de én többet pakolnék STR-re, 2-1 arányt próbáld megközelíteni
  • ScarY MAN
    ez itt az en karim....
    Csak oszinten mondjatok meg mit gondoltok rola....de tenyleg az oszintet...hat...sztem nem annyira jo ....de majd a ti velemenyetek erdekel:)

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
  • Horakme
    a wep elixir max 200K-t ér meg. "max"
  • Cat 02 #2535
    250 a weapon elixir :(
    vazz ma is tradeltme 2-t szerencsémre egy 25-el :D
  • Pulsar
    Tudod mit inkább hagyjuk a fenébe az egészet.
  • ScarY MAN
    mert naon drágán adják a playerek :( en vettem egy pajzs elixirt/olcsón/ meg egy ilyen luky p..mittom én mit... es egybol sikerult az alkimia :) szerencsémre
  • ScarY MAN
    Es ez az elixir olyan mint a fehér holló? :)
  • gameplusz
    Nem, annyit tesz, hogy eddig a legnagyobb criticaltól elért sebzés (critical damage) ennyi volt :)
  • Holdpro
    Mi az hogy max critical 415 ? nem max damage ?
  • Holdpro
    Amikor látsz egy +1 +2 +3 stb.. ezt elixirekkel teszik rá.. Kezdőknek rovatot ajánlom figyelmedbe
  • gameplusz
    Fegyverekhez, extra cuccot ad, pl. nagyobb sebzés, szerencse, stb. stb.
  • GERINC94
    hali nem tudjátok hogy mire valo az elixir (intensifing elixir weapon) ez mire jo???
  • persil
    A lag meg nem az ha "belassul a silk", mert akkor lassul be ha mondjuk megy 20 FPS-el mert épp város közepén ötmillió ember van és nem bírja a géped.
    A lag az amikor nem reagál vagy túl reagál vmit a játék.
    Érkezik az adat, de probléma van a fogadással(vagy éppen a küldéssel) de a cselekmények folynak tovább épp ezért a következő dolog amit tapasztalsz, az hogy 5 méterrel odébb vagy, 1 helyett 10 potion fogyott el stb.
  • persil
    Az, hogy neked mit jelent a lag, és, hogy valójában micsoda az a lag, mint jelenség, teljesen más

És hidd el, ha a játék készítői, akik nem mások, mint angolul alig nyekergő koreaiak, azt írták volna, hogy a lag teával fogyasztható aprósütemény, akkor sem jelentene mást, mint az adatcsomagok nem megfelelő forgalmát.

Semmi köze nincsen a számítógép hardveréhez, leszámítva persze a modemet.
    Ha az FPS alacsony, akkor szar a videókártya, vagy processzor stb, de a lag egészen más, és leginkább az adott online játék szerverétől függ, aztán második a te net connection-öd.
  • Cat 02 #2524
    ja ja és full STR es emebrke phisik defence nagyobb -> Garmentbe is jól nyomja
    Gerinc: kb igen
  • Goth
    hát nemtom, lehet hogy mert még alacsony szintű vagyok, de nekem a manám ált. hamarabb elfogy mint a hp, szal ha még a garment mp-növelése se lenne...
  • Holdpro
    90%át Horakme írta, eddigi hibák amiket javítottam tőle származnak :)
    Továbbá Full INT-es karinak nincs HP-ja, igy az Armorban kevesebbet sebeznek rá, talán túlél 1 sebzést.. Garmentben biztos nem éli túl..
  • Pulsar
    Nézd neked ez a lag nekem meg más, én mást értek alatta, és a játék készítői is.
    Az a fontos hogy ezek a dolgok használnak, a csomagveszteség meg nem érdekel mert, attól még hogy nincsen csomagveszteséged, és a válaszídő is nagyon jó, laggolhatsz mint állat.
    Számomra az jelképezi a lagot ha a Silkroad nagyon belassul, ez ennek csak egyik oldala a csomagvesztség, de lehet hogy azért lassú a Silk mert a gépeden sok a töredezett file, vagy más illegális programok is használjak a netedet, vagy vírusos a géped, vagy fene tudja mi van vele :)

• Goth
    nem hülyeség full intes karinak armor? sztem a garment megy hozzá inkább.
    Ijjász helyesen leírva meg Íjász =)
  • Holdpro
    Megíródott a Kezdőknek rész, valamit kihagytunk belőle ? Írjatok hozzá nyugodtan..
  • Bucser
    A hozzászólás nem a highlvl nooboknak szólt hanem a lowleveleknek:D
  • persil
    Én sem klikkel ölök, lol.
  • Holdpro
    3200+ AMD, 2 giga rammal, 7800GT vidikarival nekem nem akad