82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Holdpro

• Holdpro
    Én léptem azóta 1 szintet :P

• Lord Nomak
    Kicsit zavaró számomra, hogy kiadták az új pacht, updatelt automatán, és azóta ezt írja ki nekem Error
  • Holdpro
    Kicsit manaigyénylő a Buffsorom
  • persil
    Nos az sajnos a koreainak volt a jelenlegi ígérgetés, szóval nekik hamarosan lesz...
  • Holdpro
    holnap reggel ha vagy megkereslek
  • Lord Zax
    Üdv!

Az sos, és som tárgyak mivel jobbak mint a simák? Azon kivül hogy picivel erösebb a statikai értékük? Árban többszörösét kérik arra már rájöttem. Jo sok pénzt csináltam már abbol hogy a kezdök kirakják olcson, gyorsan megveszem, és 15-20x annyiért eladom. :D
    Amugy nagyon nehezen tudok már fejlödni, pedig még csak 23-as vagyok, de senkise akar partyzni velem, meg klánt se találok. :( ha valakit érdekel egy 23-as kezdö, vegyen be. Sokat vagyok bent, és aokat farmolok, csak jo lenne partyban.
    Játékos karim neve: Lord_Zax
  • Holdpro
    Válasz
  • T4rgeT
    Miért jó ha valaki Pure STR, meg ha mondjuk olyan Pure INT féle

Tehát miért jó ez, vagy az?
  • ScarY MAN
    Hi!
    Ugy nez ki hogy trader leszek :) De meg fejlodnom kell mert meg nemvaok 20...
    Amugy volt szo arrul a kis majomrol meg farkasrol meg uj reszek..ezek csak koreaiban vannak meg vagy meg ott sincsen?

off
    En nem kapok olyan H|$cary nick mittomen mit amivel most itt gizdul mindenki? :D
    on
  • Horakme
    Mekszokás hatalma. A volt kalos karim emlékére alkotom az újakat. (csak női karakter lehetett varázsló, márpedig én Csak varázslóval nyomulok)
  • Cat 02 #2587
    téged láttalak :P és csak néztem hogy női karid van :D
    meg a klánodból mág 3 embert :D vmi Leiddlált meg Cicamicát :D
  • voodoothursday
    thanks , nagyon jól jönne.
  • persil
    Nekem volt csak nem találom -.-"
    Ha meg lesz szólok, vagy beteszem ide.
  • Goth
    először én se tettem, de végülis mindegy, mert ígyse-úgyse tudtam senkit megölni :D
  • Horakme
    PvP-ben nem etikus potikat használni. (a nagyok sem szeretik, ezért általában aki kicsi és potizik az nem sok időt fog állva tölteni. Én meg becsületesen bevallom, hogy akit meglátok potizni arra alapból ráeresztek egy tűzgolyóbist
  • voodoothursday
    Szerintem semmi . Az intes karik alacsony szinten nuke nélkül könnyen meghalnak ,pvp-ben sokan csalnak , szerintem max 1-2 ember van aki ilyen szinten pvpzik , és sokan azt csinálják hogy felvesznek szarabb ruhát meg fegyvert hogy szopassák a többieket.

• Goth
    Szerintetek mi neki az alapvető baja?
  • Goth
    na asszem csinálnom kell egy új karit...
    a mostanival pvpztem a kapu előtt és csak haltam, pedig még a gyógypiát is nyomtam folyamatosan egy embert nem bírtam megölni... pedig mind 20. szint alatt volt...
    na nembaj, most már tudom mire kell rakni =)
  • voodoothursday
    Találkozott már valaki egy leírással ahol megvan hogy melyik skill szint hány sp be kerül ?
  • persil
    És kurvára nem éri meg azt a nevetséges "csillagos ég teteje" tipusú árat amit kérnek érte
  • persil
    A legegyszerűbb módja ha gyorsan lépsz néhány szintet és 27esen megpróbálod...
  • Horakme
    Ezek a tárgyak az sro kincsi. Szép, és valamivel jobb a vele egy szintben lévő fegyvereknél.
  • Dns5000
    a seal of star meg moon mire jo?
  • Holdpro
    átalakitja a ruhát másneműbe.. férfiből nőbe pl..
  • GERINC94
    first-class protector transsexual tool ez mire jo??? mer van de nem tom használni
  • Holdpro
    Protector Armor
    Accessory Ékszer
  • GERINC94
    az accessory elixir meik tárgyhoz kell???
  • GERINC94
    hali van valakinek olcson weapon elixirje????
  • Holdpro
    minden cuccnak van egy degree-je.. annak megfelelő Lucky kell
  • GERINC94
    ha a legjobb lucky powdert használom biztos hogy jol sül el a varázslat
  • Cassell
    Mi lett a serverrel?Vagy csak nálam romlott el valami?Annyira laggos másodpercekre megáll az egész az Aegoen vagyok de játszhatatlanul szaggatja a városnak közelébe se vagyok pedig de annyira nem folyamatos hogy hagyom a rákba hátha később jobb lesz...
  • GERINC94
    hali megin az elixirel jövök, az accessory elixir mire je mit lehet vele csinálni?
  • Cat 02 #2563
    hát ütöd :D én pl jeges ijjasz voltam így mire odaért nem vol sok élete (útközben megfagyot és midnig lelassult)
  • Cat 02 #2562
    a critical hit esélyét
    pl nekem van 9 es critcialso kardom és egy tigrisnél szitne biztos van egy Critical HIt

Ha 2*-os cuccot viszek bármyilen Thief megtámadhat vagy csak mondjuk 30as ???
    Elixir pedig ajánlott Lucky Powder vagy alapba különlges cuccot tuningolni (Imoortal, Lucky ...)
  • Skatey26
    hogy lehet a legkönnyebben legyőzni azokat a kőszörnyeket???
  • persil
    Bizony lvl 32eset már lehet faszát venni, mert azt 35ig biztos használod, de ha +3/4 vagy jobb akkor 38ig is, azt pedig nem két nap.
  • persil
    "sikerült 46 kreditnyi tárgyat felvennem:D Áhhh nem baxtam ki magammal" lol sok sikert
  • Holdpro
    nálam 32-35 igy mennek a fegyverek és nem is annyira drágák.. 100K ért van a sima 8-9es criticallal, és olyan 2-300K a +2+3
  • Bucser
    Igazából 30-33 körül terveztem egy ütős tartós fegyver beszerzését... onnan érik meg a nagy beruházások...