82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Cat 02 #2641 húúú most láttam hogy a Skill ablaknál lehet lefelé görgetni :D -
Horakme #2640 Én egységes 180K-s áron árulom(weapon). Pajzs az 30K, Ruhára való 45K. (az ékszerre való meg nem ér semmit) -
Horakme #2639 Én se akarok. Persze most már bánom a dolgot, de hát visszacsinálni nem tudom. Angolul sem tudok. (ezt ma közölte velem a tanárom, mert szar hangulata volt és nem tudtam megoldani a pl-t.)
Viszont akkor azt mondd meg, hogy mi a francot csináljak? (poén kedvéért megint elkúrtam 200k-t elixirre és most se működött a steady) -
#2638 thx -
#2637 200k környéke, de én személy szerint sosem adok érte 180-200nál többet, sok őrült árulja 200 fölött meg persze van 150-200 között is--->jó ritkán -
#2636 mennyiért érdemes árulni egy intensifing elixir (weapon)-t? -
#2635 Szerintem van makró benne, bár nem tudom hogy köll. -
Dns5000 #2634 Valahogy nem lehet a jatekban ugyanazt mondani amit mar mondtam? Mindeg ujra be kell irni ha arulok/vennek valami? -
Dns5000 #2633 naja Increases the chances szoval mindenkinek igaza van attaol meg hogy van ilyen rajt meg barmi megtortenhet vele -
#2632 Ezt én pontosan innen : link szedtem.
Többiek még javasolták ezt:link.
hozzáteszem , hogy ezeket játékosok írják tehát van hogy amit írnak az nem mindig igaz vagy csak részben. -
Dns5000 #2631 hmm a helpben en nem talatam leirast ezekrol, hol van ez pontosan?
az alchemyben csak a powder of luck van -
#2630 Steady (xTime/Times): Reduces the chance of a failed Alchemy enhancement removing all of the item's current 'plusses'. This is the most common outcome of failed Alchemy. -
#2629 -
#2628 Az ötlethez gratulálok, én inkább letagadnám, amúgy meg nem hiszem, hogy felesleges 1,5milled volt, lehet azzal értelmes dolgot is csinálni.
Akkor pedig sikerült valami bugot begyűjteni, mert amit írtam a steady-ról, az úgy igaz, mint a szentírás, ez így lett implementálva a játékba és írhatsz nyugodtan "saját tapasztalatokat" ez így van sajnos megváltoztatni nem tudod.
Én is toltam már elixírt minden féle(immortal, steady, lucky) tárgyra és hidd el úgy viselkedett a steady, ahogy kell.
De ezzel nem egyedül vagyok így, hanem jó pár ember a klánból, haverok közül.
De ajánlom figyelmedbe az in game help-et is.
Azt hiszem további vitának semmi mert értelme, mert nem a véleményem írtam le, hanem a tényeket, flame-et meg nem akarok.
Köszi. -
#2627 Curst nem crust
Ma is kötöszködős hangulatban vagyok
Amúgy Gerinc tedd amit voodoo mond, felveszed a küldit összeszedsz annyi szívet, amire feltétlen szükséged van, majd add fel a küldetést mert rengeteg helyet foglal, meg amikor quest item helyett megint curst heart a jutalom, akkor sokat lehet anyázni
Ha pedig később újra kell potion, akkor bármikor megint felveheted a küldetést és MINDEN szörny dobhat potiont, szóval ha fejlődés nélkül akarsz potiont gyűjteni ölj valami low lvl szart. -
#2626 A crust heart , a skill visszavonó küldi quest tárgya.A crust heartokat ,a gyógyitalos npc nél tudod beváltani a withdraw skill funkcióval és kapsz 10 szívért cserébe 1 skill visszavonó italt.A probléma az hogy a quest item nem tradelhető , nem rakható warehouse-ba és vagy 50 szív vagy 5 potion foglal 1 slotot az inventoryban.Tehát ha nem kell igazából felesleges csinálni a küldetést , mert csak foglalja majd a helyet, és npc nek 1 goldért lehet eladni. -
#2625 Na én kipróbáltam mostani 2/1 str/int arányos karimnál a Berserkert és nem vagyok elájulva tőle, lehet megse tanulom megvárom a STRONG BOW Spiritet.. vélemény ? -
GERINC94 #2624 hali megint a hülye kérdéseimmel traktállak titeket
légyszi azt mongyátok meg nekem mire jo a curst heart előre is kösz -
#2623 Ez nem is Strengthesnek vann annak ott a fegyoskill azokat toljad:) Hanem intesnek:) nekem saját szintű mobon most 23-as szinten sebez olyan 250-300 körül talán a mellette lévőn meg olyan 120-at. Nem vagyok biztos benne mert rég játszottam. -
Horakme #2622 Most nem azért, de én költöttem el 1,5M-et elixirezésre. Vettem 4 lvl32-es pajzsot. Steady, Immortal, Luckys, +-osokat. mindegyikkel végigpróbáltam és mindegyikről sikerült leszednem a +okat. Igen a steadysről is. +3steady +1srt-int ről is lemászott a +. Szal nem volt igaz amit írtál. -
#2621 20as szintű mob, de rengeteg HP-ja van ráadásul rengeteg 18-20as fehér/fekete tigris spawnol köré, mikor valaki bántja.
A tiger mountain környékén (ez valami hülye kínai szó, az első terület térképének közepén van) illetve az első erőd környékén szokott megjelenni. -
#2620 Nem igaz.
Én sem hasraütésszerűen mondtam amúgy. -
#2619 Tigergirl hol található és mekkora szinten lehet lenyomni ? -
#2618 számolja magában, csak a végén kiírja hogy complete -
Goth #2617 Miért van az, hogy a tiger hunting competitiont ami elvileg 3x megismételhető, ha másodszorra felvenném, csak üres questleírást kapok és nem számolja mennyit öltem? -
#2616 Másrészt inkább megveszem a már + os dolgot , persze ha az árus nem repül el magától és nem 5 ször anyiért kínálja mint a normál cuccot. -
#2615 Van úgy hogy valami alapból + ossan esik szörnyből ,szerintem olyat érdemes elixirezni ami ér is annyit hogy rákölts ennyi pénzt , nálam ez nem hiszem hogy előfordul lvl40 esnél kisebb tárgyon . -
Cat 02 #2613 most azért fizetek 200k hogy a fegyverem +1 -es legyne ???
az a +1 mennyit számít ??? -
Horakme #2612 Ez nemigaz barátom. Úgyanúgy lemegy róla minden mintha nem is steadys lenne. (ezt pedig tapasztalatból mondom) -
Dns5000 #2611 koszi -
#2610 A szilárdnál úgy értem, hogy nem veszít az értékeiből, hogy egy sikertelen elixírezésnél nem degradálódik vissza a fegyver +0ra, hanem marad annyi plusz rajta amennyi volt, csak az újat nem sikerül rátenni. -
#2609 Halhatatlan(Immortal):A tárgy nem törik el sikertelen elixírezésnél.
Szilárd(Steady): Megvédi a tárgyat, hogy veszítsen értékeiből, sikertelen elixírezésnél.
Szerencsés(Lucky): Növeli a sikeres elixírezés esélyét.
Javítás nem lehetséges(Repair Invalid): A tárgy nem javítható, de az alap állóképessége jóval magasabb. -
Dns5000 #2608 ezek a steady,luck, meg hasonlok pontosan mit csinalnak? -
#2607 Már én is egyre kevesebb KS-előt látok a sok kicsi játéka csak -
#2606 Szerintem sem éri meg, én húzásra használtam a pike-ommal de elég elhanyagolható damageje volt hasonló szintű mobon olyan 170-et ütött. -
#2605 Igen ez valamiért jellemzője nemzetközi szervernek ,sajnos vannak olyan népcsoportok akik ilyenek akármilyen mmo-ban játékban látom őket. Amikor a szerver leállás miatt a japán szerveren toltam egyszerűen nem hittem el mekkora különbség volt , ahogy közelmentem egy mobhoz inkább a már célzó archer vonult arébb ,vagy például a giantet ha öltem akkor soha nem ütötte senki más ,sőt volt hogy gyógyítottak közben vagy leszedték a többi agrót . Most énis ezt csinálom az itteni szerveren és sokan megköszönik .Amúgy a másik kontinensen Downhang ban sokkal több Giant et láttam és kevesebb a KS a n agy terep miatt. -
#2604 Shock Lionról engem lebeszéltek, mondván felesleges egy 2/1 es STR-es karinak -
#2603 De ez a kari igazán nem is intes...... Bár intes kari 30 alatt tényleg elég gagyi és sok múlik azon, hogy milyen armort vagy milyen fegyot hasznal...
Viszont jó fegyverrel mob ellen nagyon jó. ÉS mint írtam igazáén 30 utan teljhesedik ki:D addig farmold az SP-t hogy sok szép Nuke-ot tudj maxolni majd:D főleg majd a 30-asokat:)A lionshout egyik legnagyobb előnye, hogy nagyon gyorsan töltődik így 2-t el tudsz tolni mire feltölt a másik közben még akár a fegyos skillt is tolhatod. magas szinten van elég mannad, hogy így csinald:) ja és futkározz mint az őrült mert ha egy full STR build közel ér akkor meszeltek:) -
#2602 Nyugalom a hosszú élet ritka
-
Lord Zax #2601 Ehh, ma kb 1 orát birtam, megint összefutottam a legnagyon balfaxokkal...
2 40 körüli thief, kezdö hely környékén, a hajo átszállásnál, azzal szorakozik, hogy fognak egy thief mobot, aminek van shockja, egyiket követi. ráviszi a sima playerekre, és a shock miatt meghalnak, aztán a másik meg resel, de ha felkel a shock megint megöli..... Nézegettem egy ideig, szinte mindenkit megszivettak...
Az ilyen minek játszik? Ezzel szorakoznak.
Azt is nagyon utálom amikor ks-elig a giantjaimat, és 5en egyböl szaladnak rá, hiába ütöm már én 5 perce, és irom hogy nem kell segitség..
Meg a tárgylopások, stb, ezek mind átlagosak eddig ugy tapasztaltam.
Kár érte, ezek nagyon el tudják venni a kedvemet. :(