82377
Silkroad Online (iSRO)
-
Cat 02 #2811 +a magyar Thiefek megtámadnka ? :D -
#2810 ....Na hamár ilyen sokan vagyunk így Magyarok az Aegén :) , felvetném az 5letet , hogy kéne egy fix időpont pl:csütörtök 21:00 (de szavazzuk + ,kinek mikor lenne jó ;) ) , amikor minden magyar összejön Hotanban (vagy high lvl karik híján :( Dowhangban) & megyünk egy (nem 1 csillagos :P ) Tradet ;)
szvsz: -Tartsanak össze a magyar klánok ;)
na ki mit szól ? :)
-
Cat 02 #2809 stronghold köryékén és strongholdban de sztem ölj Banid Subornate-t -
Cat 02 #2808 Aege-n: FeketeSereg, HunBlades, HunKong, Hun_Squad, Magyarok, Hun_style asszem ezek vannkak -
#2807 Látszólag láma kérdés: banditák merre vannak?:) -
#2806 Aege szerveren egy új klán indult, aktív lelkes tagok vezetésével, kiváltunk a FeketeSeregből
Klán neve: Magyarok
Klánvezető: CondomJoe
Klántagok: Cicamica2, GamePlus, Pisti, BullTheHUN, SirMoon
Mindenkit szívesen látunk, aki beszeretne lépni privizzen rám -
#2805 Hello-bello mindenki :) Van egy lvl 2es (már majdnem 3-as) kis Magyar klánocskánk ;) és mivel mostanában elég sokan más ösvényekre tévedtek :( , ezért nagy az üresedés .... , szal ,ha valakinek még nincs klánja (,vagy már unja azt amiben van) , az nyugodtan keressen meg ;) (egyetlen kikötés , h minimum lvl 20 légy ;) )
Demila lvl 38 Aege szerver FeketeSereg tagja ;)
Ui:klassz a kezdőknek kirakott kis írás :D tettszik :)
bye-bye -
#2804 Hat amit én láttameddig transsex toolt az max d3-as cuccig élt. Szerintem lehet hogy majd item mallban lehet majd kapni nagyobb cumókra... -
#2803 sajnos már elég nehéz megmondani milyen kálánok vannak mert sok lett az inaktív a leállások miatt -
#2802 volt itt az elobb hogy klanok listaja... -
#2801 Listát miről ?
-
#2800 tudsz esetleg egy listat rola?
-
T4rgeT #2798 jah tudom hogy Degree5-ös csak hogy van-e rá módszer hogy "magamévá" férfivé operáljam valahogy
mert jó lenne..... -
#2797 Nah, alakulok, mint púpos gyerek a prés alatt... :9 Megcsinálom még a 3 questet és megvan a 20-as level... :) -
#2796 A transex tool csak maximum 3as degree-jű tárgyat alakít át. A lvl 35 meg 5ös degree. -
#2795 -
#2794 legmagasabb zöld mob 2-től fekszik mert rá nagyobbat üt. A legalacsonyabb fehér asszem 3-tól fekszik (legalábbis a hyungo ghostok (113-as int mellett) -
Goth #2793 hanyas inttel sebez annyit a lion shout hogy 2-3 tól meghal egy ellen? :D
mert enyém 100-as asszem, és 250 körülit sebzek vele ami elég gyenge. -
Goth #2792 [HUN_Skies]
na most fog még beszálni pár ember, szal haladunk =) -
Goth #2791 még csak ketten vagyunk :D
két level 23. ha fent vagy akkor whisperelj, és már hárman leszünk :D lassan gyarapodunk, de biztosan :P -
Goth #2790 jeah a tradelés nagyon nagy :D
Ha 2 tevét viszek magammal és mind2-t megrakom 16k cuccal, akkor is egycsillagos leszek, vagy már több? -
T4rgeT #2789 :) és az árusoknál mit kell látnom? -
Bladez #2788 Kösz a választ a kérdésemre majd válaszolok csak hétköznap nem tolom sokat, meg csak most kezdtem játszani. -
Cat 02 #2786 nézz szét az árusoknál -
T4rgeT #2785 figyeljetek nekem most az a gondom hogy vannak az úgynevezett Transsexual tool-ok, amik arra jók, hogy férfi/női tárgyból átváltoztatják a másik nembe.
szóval én ezt megakartam tenni egy LvL 35-ös tárggyal, és azt írta ki hogy
túl magas szinten van a tárgy az átalakításhoz.
namost akkor meglehet valahogy oldani hogy az a 35-ös sos cuccom férfi legyen nőiből? -
#2783 És melyik lenne az !!
Én is itt senyvedek a Babel -en Lvl24-ként , gazdátlanul. -
#2782 nemtom még olyan 18-as szinten meglátogattam 2 ilyet a a Ch'in Tombnál és egy ütéssel bedaráltak :D -
#2781 Hogyan tudok ventrillóra belépni? hibát ír ki, valami DNS/Hostname-t! -
#2780 Bladez....mi a haverokkal (5-6)a troy-on vagyunk...keress bátran minket
Eliria-t vagy Yoe-t
üdv -
#2779 Mármint kikkel ? -
#2778 én már megismerkedtem velük -
#2776 Igazából nem tudom hogy intes vagy strengthes karid van-e. de a 3 element tolása nem lesz kifizetődő később szerintem. lion Shout +cold wave. Jó combo csak fordítva csináld előbb cold wave aztan lion arebszaladsz és ismet lion shout mob meghalt:D Bár szerintem lightning +landzsaskill jobban sebez mint a fire imbue. -
Bandeeka #2775 Hali!
Most töltöm a klienst, megtudná vki mondani melyik szerverre menjek?
Thx Bye -
Goth #2774 lion shout + cold wave arrest kombó nagyon jó, aztán tűz + lándzsaskill.
nagyon manaigényes de gyakok így mindent :D -
Avicularia #2773 én ott tolom -
Goth #2772 kéne vezetne valami silkroad rekordok könyvét. egy ponton biztosan nyernék: a mai nap folyamán 17-szer haltam meg :D -
#2771 Ha lenne rá igény, akkor szívesen írok egy bővebb faq-t, átláthatóbbat, szebbet (képekkel ellátva), ha jobban tetszik mezei usereknek valót... :) -
Bladez #2770 Ki van Troy serveren:? -
#2769 Háát... azért a kedvencem a játék közben nyomjuk a hülye usernek Disconnect ablakot... -
#2768 miután az international server még sak betas ezért ott sehol.