82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Holdpro
    Scorpion már elég izgi mikor 3-4 szívja a véredet :)
  • voodoothursday
    :D na igen. Imádom mert nagyon lassú mind és szépen arrébb sétálok ha valamelyik agreszív .
  • Holdpro
    Ezt mondom én is, emléxem mikor tigris még elég jól megcincált, most meg egy sima üres ijjvesszőtől kifekszik :)
  • Holdpro
    Érdekesnek találtam hogy a Hyungcheon-nak nem volt küldije.. Aztán megláttam mint te a Naptakarót hogy 35ön ez áll: 100 Hyungcheon powders
  • voodoothursday
    Pedig az a legnagyobb fun , mikor megyek jagan területén és a kardos keksz dobás skillel borítom a tigriseket.
  • Holdpro
    Iszonyat farmolós, legjobban a menj át Janganba küldiket szeretem, vajon Hotanból is elküld Janganba ? Akkor traderként megyek :)
  • voodoothursday
    Virágot ? Néha elszáll a kóreaiak agya ...
    Ma megtaláltam a kő golemeket downhang mögött , nézem van ilyen nagyobbacska barna is köztük mondom hú van giant egyből kettő is . ÉS akkor néztem meg a nevét hogy champion ,akkor hátranéztem és valami eltakarta a napot .
  • Holdpro
    3000 virágot mire leölök 35 leszek, hihetetlen egy küldetés..
  • voodoothursday
    A gondos bocsok .
  • Holdpro
    Minden :)
  • LegoTGR
    mi dobja a sziveket?
  • Bucser
    IGen én azon szoktam röhögni amikor jön egy thief leöli a tevét meghal a trader és a sok hülye noob odaáll a cucc mellé és próbálja felszedni:D Pedig a tradernek még a neve is rajta van:)
  • voodoothursday
    Ma láttam olyat hogy hunter megtámadott egy thief-et ,meg egy normal emberes karavánt leverte a thief -et.A normál srác megtámadta azt is leverte utána kempelt a zsákmány felett , nem nagyon értettem mit csinált.
  • Goth
  • Bucser
    Elvileg a hunter és a trader ugy dolgozik együtt (ahogy én csinaltam legalábbis) hogy a vasarolt cumó árát felezik majd a végén osztoznak a prfiton. Másik megoldás hogy fix összeget fizetek sikeres runonként fontos hogy csak sikeresért.. ha elviszi a thief akkor minek fizessek?:D
  • Holdpro
    NPC Thief olyan mint egy MOB.. pénzt és tárgyat is dobálhat.. NPC THIEF megtámadja a játékos Thiefet is.. Hogy játékos Thiefek ölhetike egymást ? Szerintem nem..
  • Bucser
    Bármelyik lehetsz nem kell választani. a lényeg, hogy HA thiefként rabolsz akkor hunter meg trader Xp-t vesztesz. Ha kereskedsz vagy hunterként thiefre vadászol akkor meg a thief Xp-d csökken.

A Job szintek lényege, hogy egy adott állatra egyre több cumót tudsz pakolni majd és egyre nagyobb haszonkulcsal tudsz majd kereskedni.
  • voodoothursday
    Hunter xp -t kap he tief -et öl de van belőle anyagi haszna ? fel tudja venni mondjuk azt a cuccot amit a thief hagyot , ha volt lova ?Thief -thief et ölhet hogy elvegye a zsákmányt ?
  • Holdpro
    választás 24-26 ig bőven ráér, de Traderként 20ason is kezdhetsz 1es *-al
  • Cat 02 #2932
    és Hunter kíséri a tradert :D
  • datango
    ertem, es te mit javasolsz melyiket valaszam? mert mindjart itt a valasztas ideje:)
  • Holdpro
    Hunter ilyenre vadászik :) Thiefekre
  • Bucser
    Hunter az thiefeket öl és azért kap majd hunter Xp-t. (mind pc mind NPC thief utan kap)
  • voodoothursday
    Eladod valamelyik npc-nek
  • GERINC94
    hali, hogy lehet eldobni a legelsö ruhákat meg a legelsö fegyokat
  • datango
    egy ido utan monoton a game es alssan fejlodok igy csatlakozok az elottem szolokhoz...!
    ----
    kerdesem : hunter az mit csinal ill kire vadaszik?
  • effe
    háj!
    ezzel a skill potionokkal mit lehet pontosan csinálni, és hogyan? biztos hülye kérdés, de ha nincs nagy hasznuk, akkor nem gyűjtöm a heart-eket:))
  • Bucser
    MÉg egy dolog rengeteg kínai van a Servereken főleg Xianon. De Koreai is.
  • voodoothursday
    Szerintem az lesz hogy sokan fognak csak azért új karaktert csinálni mert a külseje jobban tetszik és mondjuk ki akarnak próbálni másik kasztot majd ,így idővel szerintem lesz valamilyen egyensúly.
  • Cat 02 #2917
    kell videó ahol legyőznek pár Uniqe-t ?
  • Bucser
    Karakter wipe nem lesz. Ez is sokszor le lett írva.

Ja hold még valami igenis ha valakit érdekel a game hasznűálja lent a keresőt és végigolvas 2900 hozzászólást. ne magadból indulj ki pls.
  • Bucser
    Látszik hogy nemvágod miről van szó. De a Topicodban többször szó volt arról, hogy NEm csak 1 népcsoport van a Silkroad világában (a Kínaiak aza chinese) hanem lesz Islam meg Roman faj is külön fegyverekkel és karakterekkel...
  • Holdpro
    Őszintén te ezen a szerveren mennyi Kinait ismersz ? Kinaiaknak saját szerver van , szerintem nem sok lehet itt
  • Holdpro
    Kritikát elfogadom, csak érdekes hogy egyedül Bucser hőzöng.. mondtam neki nem kell idejárni ha 5 soron keresztül témától eltérően offol, minden olyat töröltem eddig is és ezuttán is, ami a fenti anyagokban le van írva és ezt az illetékessel közlöm is privátban, te sem és senki sem olvas át 2900 hozzászólást ha tele van hülyeségekkel, cláncheaten is egész nap az folyik hogy még 1 ilyet kell megölni meg hogy 2% és X szint, senki se választol nekik..
    Ezentúl minden támadást és ellenérvet privátban közöljetek, nem akarom 2 szó után olvasatlanul törölni az OFFolást, érdekes hogy Bucseren kivül mindenki rendesen tud fórumtémához igazodni és csak ő aki első perctől kezdve támad, najó volt Persil is de milyen jó pajtás lett.. 10 éves fórum és chatmoderátori tevékenységem van, ismerem a sok hátulról jövök dumát, ezentúl tényleg tessék csak a témához hozzászólni.. köszönöm (erre is csak privátban válaszolhattok)
  • Demila
    Arra gondoltatok már ,h nem lessznek nagyon lemaradva az európaiak , és a törökök , vagy kik (fajok) , mindenki Úgy tudja ,h nem lessz karaktertörlés , de szvsz : ha már mindenki tök jól áll , meg minden (kb1-2 év mulva) , a játék megkezdi tényleges működését , és akkor szépen kitörlik az összes karit ! , mert ,ha belegondoltok akkora Kínai "túlerő" lessz , ha mégsem

...Remélem értitek ...., mi a véleményetek erről ?
  • voodoothursday
    Hold: egy kevés off topic elfér a fórumon.A kritikát el kell tudni fogadni. Hsz -t csak legvégső esetben kell törölni , ha a dolog végtelen anyázásba torkollik és akkor sem használhatod öncélúan.Mindig lesznek ujjoncok és mindig lesz hülye kérdés.
  • Goth
    ez jóak kösz
  • gameplusz
    Annyi biztosan...
  • gameplusz
    Volt már... és a 100-as határ csak a 3. bétára vontakozik, a negyedik bétától tovább nő..

Persze más kérdés, hogy a mostani 80-as uniqe-ot sem sikerült még senkinek sem legyőznie...

Jah, 4. béta kb 1 hónap múlva...

És még valami: jelen állapotban lehetetlen elérni a 100-ast, nah jó nem lehetetlen, max 1 évig napi 24 óra... :D (A max cuccok is csak 65-ösek)
  • Szaruman
    Ezek szerint legalább 10 szint van a játékban