82377
Silkroad Online (iSRO)
  • Rolly
    Plíz segítsetek level 11 es vk sztetek miket öljek?
  • Holdpro
    Ha még egy szer karaktert kell csinálnom biztos hogy Jeges Ijjász leszek..
    jegesek halálra szopatnak mindenkit, igaz hogy lehet UniPillel leszedni de nyomogatod mint a HPgombot, esély a túlélésre nagyon kevés.. Lehet hogy legkissebbet sebeznek de az is biztos hogy ha nem engedik az ellent lőni iszonyat jók..
  • Bucser
    Igazából a Bleach anime számomra egyik kedvence mozdulata a Shunpo amit lightning Stepre fordítottak. Azaz olyan gyorsan mozog az illető, hogy az ellenfél nem látja:) a telportálgatás itt is hasonló elven működik:)
  • Bucser
    Viszont a tűz nuke-ja nem olyan erős mint a lightning (30 as utan persze) Szóval ha egy full intes folyamatosan fagyaszt és thunderbolt lion shoutol (az összes lightning megszakítja az addig kezdet varazslatokat) mellette garmentben teleportálgat majd körülötted ha meg zűrös a helyzet elfut. szerinted mi fogja meg?:)
  • gameplusz
    Nah, kérdés: nem találom Priest Fa-t és a 22-es küldit sem adja az istállós... Mi lehet a baj? (questelek rendesen - mostmár...)
  • gameplusz
    Ez igaz, de nagyobb szintkülönbség esetén (2-3) egy kis tűzzel nagy benyomást lehet kelteni az ellenre...
  • gameplusz
    Én a követklező mellett voksolnék: fire + aromor + glavie(vagy spear) Pl. jelen szinten is egy chakji-nak ilyen kombóval 850-et sebzek... :)
  • voodoothursday
    Szerintem hihetetlenül jól ki van egyensúlyozva a játék.
    A jég meg azonos szintűek közt tényleg eldönti a meccset.
  • Holdpro
    köszi készül a teljes és a magyarítása is..
  • darkling
    Ez a quest hiányzik a leírásból:

16. szint - Fehér Tigris Vadászat (Hunting White Tiger)
    Ismétlés: -
    NPC: Ma Cheonli (istálló tulaj)
    1. lépés: ölj meg 40 White Tiger-t
    Jutalom: 12500 EXP, 4300 arany
  • lexatan
    Ok. Én is csak tájékoztató jelleggel írtam.
    Eddigi tapasztalatok szerint PVP-ben a jég+kard/blade páros tűnik megfoghatatlannak. Vélemények? (Na persze ez sem verhetetlen)
  • gameplusz
    Mármint 2 ember, akiről én tudok... :) Ez persze nem azt jelenti, hogy csak ennyien lehetnek!
  • lexatan
    2 embeeer? Csak az én guildomban tudok 7-8 nagyobb szintű magyart. Pl 52-est is. De FaszfejHUN is magasabb pl.
  • Maala
    tudod sose lehet tudni, mikor találsz vmi hasznosat. :)
  • Bucser
    Tudod van egy olyan gomb amivel bármelyik oldalra mehetsz:) én ezt úgy szoktam hogy ami már nem érdekel azt ellapozom:)
  • Demila
    Mhhh ... Faszfej (nem sértésként hívlak így ,de hát ez a neved)

te milyen Buildet tolsz ? (ha nem gond kérlek ne csak körvonalakban írd le )

Kösszi
  • Maala
    hmm. HA nem visel Cape-t akkor is meg lehet támadni a másik játékos karaktert. ergó ha megöli, akkor PKnak számít.
  • Maala
    ongzomgz,végre vki tudja: MI AZ A WTB??? :) hmm. nos, most így utánagondoltam: Want To Buy? (öcsém, eddig aszittem, hogy az eladók mondják ezt...
  • Cat 02 #2979
    nem támadhajta meg ...
  • Maala
    PKnak számít.
  • Demila
    rájöttem a gazdagság titkára elmegyek Janganba , hogy hogy az most lényegtelen , ordítózok egy darabig ,hogy WTB:WEAPON ELIXIR EACH 200k , aztán Dowhngban eladom őket 255-ért

Nekem eddig tök bejött :)
  • Maala
    a) a chinese-l kapcsolatban igazad van, Hold félreértette.
    b) én végigolvastam azt a kib@**ott 2900 hszt az utóbbi 3 napban, és rohadt unalmas volt intrikákat olvasgatni néha akár 100 hszen keresztül. :-s (még akkor is, ha SRO-ba volt bújtatva)
  • Cat 02 #2971
    OFF:
    "nah jó nem lehetetlen, max 1 évig napi 24 óra... :D"

"Day-t Napallá téve fordítunk"
  • sweech
    csinálj küldetéseket
  • FaszFejHuN
    Elkell adni a dropokat. Most én is csoro vok, csak 1 millám van, és 4 volt:(((((
  • gameplusz
    Természetesen ölsz szörnyet, majd 1*-os szállímányokat fuvarozol orba-szájba...
  • datango
    hmm.... nemsemmi nincs ekkora kepessegem;)
    ---
    masik kerdesem a hogyan szerezzunk penzt(sokat)? mert nalam a csorisag mindennapos... igaz vmejik nap egy magyar megsajnalt es adott 5k-t :) de abbol meg nemlehet megelni...:)
  • FaszFejHuN
    Én 4900-as criteket.
  • gameplusz
    Én egy magyang leütésénél 1600-at sebzek... :)
  • gameplusz
    Látod Moon, nem sok előnye van a toppon lenni... A magyarok közül talán 2 ember van, aki nagyobb szintű nálad... Inkább adok címet ^^ (Talán itt)

http://www.silkroadtavern.com/

És pár kiegészítés a questekhez:

LVL- 53
    Name of quest- White Spider Quest
    Releated NPC- No Info
    Objective- No Info
    Reward- No Info

LVL- 54-58 No Quests

LVL- 59
    Name of quest- Yeti Quest
    Releated NPC- No Info
    Objective- No Info
    Can be taken 3 times

---------------------------------------------------------

60 levels of later will not know had to hit what is strange known..... but rewards.....

Lvl 61
    explains the east gate looks for the soldier converses, □K may meet the duty (may repeat 3 time)
    Goal?
    NPC east gate soldier ¨C not rarely (315,43)
    Exp 780000 / gold coins 79000

Lvl 65
    Explains and Tian Yu Guo's guards against has the shop looks for the merchant ancient Nepal sha dialogue, □K may meet this duty (may repeat 7 time) the goal?
    NPC guards against has the merchant ¨C ancient Nepal sha (59,20)
    Exp 170000 / skills empirical values 16000 / gold coins 5000

Lvl 68
    Showing first arrives with Tian Yu Guo's 铁铺 looks for the blacksmith Soviet 普尔 dialogue, □K may meet this duty goal?
    NPC blacksmith ¨C Soviet 普尔 (50,74)
    Exp 1360000 / skills empirical values 36000
    Lvl 68
    Explains and Tian Yu Guo's grocery store looks for the gem adds 工师 the horse woodenly raises, □K may meet this duty goal?
    The NPC gem adds 工师 ¨C the horse woodenly raises (87, -3)
    Reward skill empirical value 36000 / gold coins 370000
  • datango
    haat nekem meg van bajom a tigrincsekkel,bar a young tiger az mar gyerekjatek...:) de a majhjong nekem is egy csapas:)
  • Holdpro
    Red Flag miben külömbözik a White Flagtől ?
    Sokan sokfélét állítanak most akkor mégis ?
    10K helyett 1 mill nagy külömbség, azért adnia kell valamit
  • voodoothursday
    Az a baj hogy ezek mind top cuccok pl nem is tudom hogy a 29 est 500 K alatt rakná -e ki valaki a szerveremen , én a sima fehér lvl 26-os 2-3 critest árusítok , 8 k haszonnal, de nem nagyon veszik , ha beunom npc lesz belőle.
  • Holdpro
    Utolsó 3 fegyverem ilyen.. (Bow)
    29+3 8as crit
    32+3 7es crit
    35+3 7es crit
  • voodoothursday
    A 2-3 criticalos íj menyire számít sz*rnak ? Mert pike ban gyakoribb a magas crit , kard ban a 2-5 átlagos .
  • Holdpro
    nincs verhetetlen kari, te is látod mennyire gyengülnek a mobok, ez nem L2, itt jobban kijön a szintkülömbség is mégha csak 5is az..
  • voodoothursday
    Jó mondjuk SOS copper volt :D . Egyszer levertem azért full buffal :)
  • voodoothursday
    Kedvencem egy insanity nevű 50 feletti intes valami (nem tudom mertmindig más fegyverrel van ) és lvl 6 as Copper sword al ruha nélkül levert ,csak jég inbune -t használt .
  • Holdpro
    Tegnap 57-esek küzdöttek Downhangnél CondomJoeval néztük őket.. Volt köztük olyan aki 2 utéstől halt volt akivel percekig ment a csata pedig kb ugyan úgy néztek ki.. szintben is 2-3 eltérés volt..
  • voodoothursday
    Tegnap néztem ahogy cape pvpztek páran Jagan elött ,és elég tanulságos volt. Iszonyatossan számít a szint ebben a játékban volt pár 2X es ember , meg vagy 6-7 32-38 közötti .Megjelent egy vélhetőleg 42 feletti kínai nevű arc és mindenkit lerendezett egyszerűen 10 en nem bírták leölni.nem potolt semmit nem csinált csak ilyen 6000 - 2000 között sebzett mindenkit. :D