82377
Silkroad Online (iSRO)
-
#3037 Azt lehet tudni hogy ha Hotanból viszek fuvart Janganig az hány%ot ér ? vagy csak Hotan-Downhang éri meg ? -
izem #3036 érdekes,a mozilla nem tudta megnyitni az oldalt de az explorer igen:-))
szoval sikerült regisztrálnom és letöltöm hamarosan:-)) -
#3035 Ha gondolod akkor megpróbálhatok segíteni ,hátha van ötletem amit még nem próbáltál , írj egy privátot nekem. -
Goth #3034 mi az a guild storage? és hol találom? -
Horakme #3033 A gépem végleg bemondta az unalmast. Többszörös formatálások után se volt hajlandó elindítani a játékot. (több mint 1 hete szórakozok vele) Feladtam. Nem tok mit kitalálni. A Fekete Sereg szintén embereket toboroz, megújult a vezetőkar.Útolsó kívánságom az lenne ha az összes magyar klán egy egységes Szövetséget alkotna, és ezáltal összjönne egy ütősebb csapat. Sajna én ezt már nem látom meg. (nem mintha eddig sokat láttam volna) Mindenkinek további jó játékot.
-
#3032 Már gondolkodtam rajta... 1x még engedi a connect gomra nyomást, másodszorra nem... Sztem nem nagyon lehet kikerülni, max egy kis hack-kel... -
#3031 hééjjj !!!! a disconnct ellen senkinek sincs valami jótanácsa????? -
#3030 Ok, visszaszívom, csak egy trükk volt... -
#3029 az a gömb a protector én is szoktam vele szivatni a noobokat ... lehet venni az ékszerésznél 100arany/db , kidobod aztán ha valaki megüti autokill , egyből meghal , szal ne köss bele ..... , eredetileg a Bot-ok ellen van -
izem #3028 :-))
Az oldal az eddig is bejött,de ott nem tudok semmit elérni:-((
-
#3027 Huh vazz.. Olyan lénnyel találkoztam, amivel még szerintem nem sokat... Épp írtom a chakji-kat, amikor meglátom a szörnyet... Chakji worker-nek volt feltüntetve, de érdekes volt, hogy kínai karakterek forognak egy gömb körül... Megtámadom, majd ferobban és egyből megöl, nem írt sebzést, de szerintem ez bárkit kinyírt volna...
[KéP1]
[KéP2]
Elég érdekes... -
#3026 Hát, ha edig sem jutsz el, jóformán felesleges játékot kezdened...
[LiNK] -
izem #3025 Ok,és hol kell regezni?
mondom,nagyon lamer vagyok:-(((
egy link kellene ahol tudok rerisztrálni -
#3024 Regiszrálsz, majd belépsz és a client download gombra kattintasz... -
izem #3023 lamer kérdés:hol tudom a gamét letölteni?
a hivatalos oldalon semmi ilyen nincs:-(( -
#3022 Minen szintnél meg fogod kérdezni? Nézd meg a hiv oldalon a mobok szintjét. -
#3021 [LiNK] -
#3020 és kiktől válaljak küldetéseket? -
#3019 level 12 vel hova mennyek tipp van ? -
#3018 lol az vicces lehetett :D -
#3017 A xian másnak is játszhatatlanul lagos? -
#3016 Tegnap este egy 4x-es huntert(d3-as ruha volt rajta csalinak) megtámadtak alacsony thiefek (szerintem 23-24 körüliek lehettek:) A srác fogta magát leült ők meg csapkodták a maguk 1-2- jével:D Aztán megunta leosztott 3 pofont sima element skillel és elment:) -
Cat 02 #3015 cool :D
én eddig egy ilyne embert láttam :D egy ütés volt neki egy 32 es körüli :D -
#3014 -
#3013 :( arácok .... , lenne egy ici-pici-pici gondom , Istenemre mondom a játék full lag nélkül megy ...,de szinte minden 20-30. percben disconnectel ! , nem tudom mi lehet a gond , a netem közbe megy (mellesleg ilyen v-mobilos rádiohullámosom van) , beillesztettem azt a fönti IP-címet a host-ba ,de semmi változás ....,esetleg tud vki tanácsot adni ?
Előreis THX -
#3012 Összes Lengyel akkora egy **** !!! Nagyobb gyökereket rég viselt a hátán a föld.. -
#3011 Javítgattam a questeket.. -
#3010 Valószínűleg varázslatra hajtanak és nagy block-ratio-ra... :) Nem baj, eljutunk mi is ilyen szintre előbb-utóbb...
A guild már lvl 2-es... -
#3009 ja és 90%uk kardos pajzsos volt.. nem tudom, lehet csak ilyen klán de az is lehet hogy valamit ők tudnak.. -
#3008 Tuti hogy ők a legerősebb klán.. 14ment ki a városból közülük..
-
#3007 csináld a küldiket hisz annyi van, hogy amíg azokat csinálod mindig legalacsonyabb pirost vagy fehéret kell végig ölnöd. -
#3006 Mondom, menj a cinh tombba -
#3005 27-es lettem az este és visszamaradt a devil bug wing küldi.. durva 0,02%-ot ad egy mob:D viszont gyorsan hallnak (most ijat hasznalok mert kevesebb mannapotit tolok el mintha a spearrel irtok:) így meg 26-os íj és egy lightning imbue alatt meghal egy bogár. -
#3004 ja 10 es van és 1 tigris megölö9k csak a fél életem megy le -
#3003 1%-nak örülj. 20-as szinten már kb 0,1-,02% xp egy dög. -
#3002 11es szinten mit keresel a tigriseknél ? semmi keresnivalód még arra.. 9-10es Tombokat öld.. Tigris 13már még messze van nagyon, és questeket ne hanyagold mert nem kapod meg késöbb a szintednek megfelelőt mert kihagytad.. ja és ugye 10 es fegyvered van már ? -
#3001 mert a tigriseket megtom ölni de azok meg jönnek rám mint a nyű nem tuttok vmi okosat mondani? -
#3000 De csak 1 százalékot adnak azok a kibszott stonok küldetést meg nemtom mit kell csinálni más javaslat van?
-
#2999 Minden szinthez tartozik quest, azokat csináld.. -
#2998 Menj a Chin tombba, oda quest is tartozik, és kb a te szinted (+-1).